{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Løwchen Milo 2008

2.250 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Eva R
| 37 år | Oprettet: 12. nov 2008


Løwchen Milo

Fødselsår:
2008
Størrelse:
Milo blev født meget lille i forhold til, hvad der ellers er blevet oplyst fra diverse kenneler. Han vejede 50 g (Altså, en pakke gær! Hvilket er ret vildt). Min opdrætter har prøvet at undersøge, om der er født mindre overlevende løwchens, da det jo faktisk er et ret spændende emne, men har ikke kunnet finde nogle blandt sine kontakter verden over. Det mindste hun fandt, var omkring 80, så det er lidt sjovt. Vi var meget bekymrede for ham i hans første leveuger, men han pattede som en på 200g, så han klarede sig rigtig godt. Nu vejer han omkring de 5 kilo, hvilket jo er en væsentlig forbedring. Derudover er han 30 cm. fra gulv til skulder.
Temperament
Milo er bare så sprængfyldt af energi og gåpåmod, og jeg er overbevist om, at han ikke er hæmmet af (eller klar over) sin størrelse. Han elsker at møde andre hunde, og opleve nye ting, og tager alle oplevelser (også de lidt mere voldsomme) rigtig godt. F.eks. havde vi ham med i tivoli friheden da han stadig var helt lille, og der var unægteligt mange mennesker, og meget larm. Men han var glad for opmærksomheden, og han så i stor grad ud til at nyde alle de nye dufte og indtryk. Men udover at være en lille glad energibombe, er han også en rigtig hyggehund. Han kan altså rigtig godt lide at ligge i mit skød og spise ben, eller se film på sofaen.
Tricks
Milo kan sitte, dække, snurre, rulle, give pote på begge poter, high five på begge poter, gimme 10, bakke, kravle, vente, bliv der. Jeg har sikkert glemt nogle af tricksene, men sådan er det jo. Han er enormt lærenem, og elsker klikkertræning.
Stævner
Stamtavle
Milos tavlenavn er: Lions of Denmark Kissing Milo. Han har tavle fra DKK.

Far: Duncara Bee Bread
Mor: Camilla Lions Extra Namelev
Farfar: Ac/Dc
Farmor: Duncara Veronica
Morfar: Samuel Lion Extra Namelev
Mormor: Rena Z Bïlé Zátoky
Farfars far: Duncara Verdi
Farfars mor: Voopy
Farmors far: Duncara Ulliean Piper
Farmors mor: Taywill's uturn to Duncara.
Morfars far: Disneylands Number-One Red Baron
Morfars mor: Allia Lion Extra Namelev
Mormors far: Sammy Von Kieselgrund
Mormors mor: Ester Z Bïlé Zátoky
Køn
Han
Beskrivelse
Parti-colour, mest hvid, med sorte store pletter, hvori der også indgår gråt, og brunt/beige. Født 22.04.2008, kennel: Lions of Denmark (Østervrå) - tidligere kendt som Kennel Løwchen. Kuldsøskende: Lions of Denmark Kissing Candyfloss (Petra). Milos kuldsøster kan også ses på et af billederne ovenfor.
Kommentér på:
Løwchen Milo
Annonce