{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hundepasning tilbydes (Holbæk)

Kr. 99

239 visninger | Oprettet:


Hej jeg hedder Emma, jeg er 17 år og bor I Holbæk. Hvis nogle her inde kunne have brug for pasning af jeres skønne hunde, tilbyder jeg pasning I hjemmet. Alt efter hvor I bor osv. Kan han/hun også blive passet hos jer, hvis hunden er tryggest ved det ☺ Kan selvfølgelig også vande planter / passe hus hvis I er væk I længere tid. Jeg har tideligere passer forskellige små og mellemstore hunde (cockerspaniel, Chihuahua, blandingshunde) for andre familier, så er efterhånden meget van til pasning af alle slags hunde. Jeg bor I et villakvarter med en mellemstor have at boltre sig I, dog uden indhegning. Derudover bor jeg også tæt på bade strand og skov. Jeg kan tilbyde en masse lange gåture og leg I have og hus. Jeg har altid ønsket mig en hund, men da jeg stadig er studerende og derfor ikke ved hvad fremtiden vil bringe, vil jeg ikke anskaffe min egen hund - det vil jeg ikke byde den. Men da jeg elsker hunde, ville det være perfekt at passe jers hunde I stedet for.
Jeg har selv to katte, så derfor er det et krav at hunden skal kunne tolerere dem hvis den skal passes hos mig, og derudover skal hun/han kunne være alene hjemme I nogle timer om dagen.
Men hvis I har nogle spørgsmål må I endelig skrive en kommentar, sende en besked eller sende mig en mail på Emmadawall24@gmail.com.

Kontakt


27 98 82 62
4300 Holbæk (Vestsjælland)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
Emma D
Kvinde | 17 år | Oprettet: 17. mar
Kommentér på:
Hundepasning tilbydes (Holbæk)


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Andre annoncer med {{searchTerm}}
{{ad.fullHeadline}}
{{ad.description}}
{{ad.classifiedTypeText}}
{{ad.prettyCreatedDate}}
{{ ad | classifiedPriceFilter }}


Seneste annoncer
{{ad.fullHeadline}}
{{ad.description}}
{{ad.classifiedTypeText}}
{{ad.prettyCreatedDate}}
{{ ad | classifiedPriceFilter }}