{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Mastiff Mastiff blandinger

Kr. 1.000
348 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Fødselsår:
2014

Guide om Hunderacer

Læs hele teksten inden du henvender dig .

MR Big – et stort hjerte i en stor krop <3
Big og hans søster leder efter en (eller flere) som vil elske dem og give Dem det dejlige hjem som de i højeste grad fortjener.
Big er en sund dreng med en god fysik han er vokset op med kat har jeg lige erfaret ❤️ Han er 3 år gammel. Jeg søger IKKE børne familie med børn under 14 , da Big ikke er vandt til børn , tar ikke chancen mht dette . Papirerne siger, at han er en blanding af Dogue de Bordeaux og Bullmastiff , men han er en stor en af slagsen (84 kilo). Og hans sind minder meget om en Engelsk Mastiff.
Han er netop blevet kastreret. Ikke fordi han nødvendigvis behøvede det, men det kan øge hans chancer for at finde det helt rette hjem.
Big er vokset op hos en single mand, og knytter sig derfor nemmest til mænd. Da manden desværre ikke længere kunne have ham, fik Big muligheden ved en kærlig familie .
Desværre havde han svært ved at finde sig til rette, og familien valgte derfor, at jeg skulle prøve at finde ham et mere passende hjem.
Big har således boet hos mig et godt stykke tid nu, hvor han fint indgår i flokken af mine mange egne og trænings hunde.
Han er en fornuftig dreng, som blot har brug for faste rammer og tryghed.
Når han først føler tillid til én, er han en rolig og velafbalanceret hund.
Men Big kræver en ejer, som har god forstand på hunde af hans type. En ejer med solid erfaring og som hviler i sig selv. Når ejer gør det – vil Big automatisk gøre det samme.
Big har bestået flere tests ift. fx socialisering , hanhunde med boller er dog stadig noget han ikke har særlig lang lunte overfor , Under sit ophold hos mig er han blandt andet blevet udsat for besøg af andre hunde, ture i hundeskove etc. og har altid udvist rummelighed og godt hundesprog, men igen boller og smarte hanhunde - der har han en meget lille tolerance . Man skal ikke tage fejl af hans størrelse, race og beslutsomhed, hvis en anden hund lægger op til strid , Big er stærkere end de fleste .
Alt i alt er han en ganske velfungerende kæmpe hund med alt hvad det indebærer.
Han kan blive din ven for livet – hvis du er den rette for ham.
Mange års erfaring har gjort mig uhyre kræsen ift. nye ejere, så du må forvente, at jeg omhyggeligt vil undersøge, om I er det rette match. Dette vil formentlig kræve mere end blot ét besøghos mig – vi skal alle først lære hinanden ordentligt at kende.
Endelig vil jeg desuden også aflevere Big på den adresse, hvor han skal bo. Udover transportomkostningerne til denne tur, er Big gratis.
Hvis du mener, at du kan tilbyde Big de rette faste rammer, daglig regelmæssig motion og masser af faste rutiner , konsekvens og kærlighed , så er du meget velkommen til at henvende dig til mig pr tlf 60150969 . Amy som er Big s lille søster hun er også på billederne og 1 år leder også efter et hjem - hun er så rigtig go til børn , både Big og Amy opholder sig i Rødding kommune .

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce