{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Mops Freja

Kr. 300
738 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Fødselsår:
2012

Guide om Mops

En forfærdelig situation vi er havnet i.....! Vi i familien er kommet frem til en hjerteskærende beslutning. Vi kan desværre ikke beholde vores elskede lille hund som har fulgt os i tykt og tyndt. Vi har ikke overskud til hende længere og kan ikke opfylde hendes behov for de gåture som hun sådan elsker. Vi er en familie som består af mor og far og 2 drenge på 5 og 3 år. Vores drenge elsker hende så højt og dette er også derfor det er så hårdt at komme til denne beslutning.
Beskrivelse af hende: Hun er en mops med 1/4 gravhund, og er snart 5 år. Hun har aldrig været syg eller fejlet noget. Hun er en dejlig familie hund som aldrig har gjort vores dreng ondt. Hun kan med de fleste hunde, men er ikke god til mindre hunde. Hendes energiniveau er utroligt højt, og er sprængt fyldt med energi. Gåture er lige sagen og kan ikke få nok af dem. Hun trækker meget i snoren ved gåture, og har forsøgt at lære hende det uden held. Hun er meget beskyttende over for familien og er en god vagthund. Hun elsker ture i skoven og stranden hvor hun kan bade/svømme dagen lang. Hun kan tricks som. Sit eller sæt dig, læg dig, bliv, søge, vente til der bliver sagt værsgo. Hun er meget lydig og kommer altid når jeg kalder. Hun er dygtig i hunde skove og har aldrig oplevet problemer med hende. Kommer altid når jeg kalder og lader mig ikke ud af syne. I hjemmet går hun aldrig i sofaen eller sengen med mindre hun får lov.

Hendes dårlige sider: Visse hunde kan hun være bidsk over for, dog har jeg aldrig set blod eller ligende. Trækker meget i snoren. Meget vild/glad ved besøgende ( er ikke nødvendigvis en dårlig ting). Har oplevet for nylig da vi havde hende med på camping at hun snappede ud efter fremmede som kom for tæt på hende når hun stod bundet fast.

Hendes gode sider: Lydig, trofast, legesyg, (elsker kast med bold), puttetrold (elsker at sove i sengen) selvom hun kun af og til får lov til det. Aldrig syg og døjer ikke med vejrtrækning.

Et par betengelser:
Vi forbeholder os retten til at vælge og fravælge en evt køber.
Hus med have.
Erfaren hundeejer som evt kan hjælpe hende på rette vej.
SKAL have tid til hende.
Ikke unge mennesker.


Skriv eller ring for mere info på 29703577

Beløbet skal gå til et marsvin eller kanin:-)

Flere billeder kan sendes

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce