{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Chino

West highland white terrier Penny

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2015
Fødselsår:
2010
Størrelse:
Chino er en lille dreng. Han er ca 11 cm.
Størrelse:
Standard for racen.
Temperament:
Jeg er en frisk og glad hund. Min mor siger jeg er MEGET legesyg og nogle gange også lidt for vild. Hmm.. Det syntes jeg nu ikke. Jeg kan godt lide at møde nye mennekser! Og jeg ELSKER dem som bare vil snakke med mig dagen lang! Hvis de har en kiks, så er den hjemme. Jeg kan godt blive hurtigt træt, men så sniger jeg mig bare op i mors seng, eller i min egen.
Temperament:
Sød og godmodig. Har sin mening om hvordan tingne bør være. Hun har temperament, men skal der afreageres, går det ud over legetøjet. Elsker børn og kan med alle hunde - men de fleste er hun ligeglad med.
Tricks:
Jeg er ikke ret gammel, men min mor siger jeg er dygtig med de ting jeg allerede kan. Jeg kan sætte og lægge mig ned, når min mor siger det, og jeg kommer når hun kalder ( For det meste ) Hihi.. Jeg venter pænt på det bliver min tur til at få mad, og jeg tager det ikke før der bliver sagt værsgo. Jeg er god til at sige til når jeg skal tisse.. Jeg henter bolden og kommer tilbage til min mor med den.
Tricks:
Plads, sit, dæk, pote, indkald... Det mest gængse. Hun kan det vi skal bruge.
Stævner:
Jeg har ikke været til nogle stævner endnu, men min mor kunne godt tænke sig at få mig meldt til nogle. Det kunne jeg også godt tænke mig, det kunne være sjovt !
Stævner:
Stamtavle:
Mor: Laso Apso Far: Lys Mops.
Stamtavle:
DKK
Køn:
Jeg er en fin han hund.
Køn:
Tæve
Beskrivelse:
Jeg er en blanding mellem Laso Apso og en Mops. 80% Mops og 20% Laso Apso. Jeg ligner mest en mops, siger min mor. Min pels er lys sandfarvet, og hvid på brystet. Jeg er lidt sort i hovedet. Jeg har ikke sådan en helt flad næse, som min far. Men jeg snorker nu alligevel ret meget siger min mor.
Beskrivelse:
Jeg har haft denne skæggede dame i et halvt år. Vi lærer stadig hinanden lidt at kende, men hun er dog faldet rigtig godt til og nyder livet. Hun er lidt forsigtig i nye situationer, men med tiden er hun stille og roligt blevet mere og mere modig og udadvendt.
Annonce