{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tervueren BanDana * Badetøffel*

Dejlige Dooley :) Skal vi lege ? <3

Blanding af racer Dooley

Jeg er altid klar på leg, med søde vuffere! <3
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Fødselsår:
2012
Fødselsår:
2015
Størrelse:
62 cm
Størrelse:
Stor vuffer :) 81 cm høj. Vægt: 52 kg.
Temperament:
frisk frejdig, fyldt med spilopper :)
Temperament:
Dooley er en meget kærlig, intelligent, nysgerrig og glad hund, med roligt sind. Man kan dog godt mærke at han er en vagthund, da han er meget på vagt overfor enhver lyd udenfor hjemmet. I det hele taget har han 100% Doberman sind, og han ligner udelukkende sin far, hele vejen igennem.
Tricks:
Gi pote sit dæk gi hals gå på plads osv
Tricks:
Lystrer på sit navn. Sit. Dæk. Gi pote. Kys. Tak. - Han slipper/afleverer det han har i munden. Plads. Bliv. Kom. Kravle. God til at gribe. Nej. - Stopper det han har gang i.
Stævner:
Stævner:
-
Stamtavle:
Navn : Aabo`s Dani født d 18/06-2012 Far : Chuck Fon Der Feldstiege VDH/DKBS 04T4177 Mor : Aabo`s Bianca DK 08666/2007
Stamtavle:
- Hans mor er blanding mellem hvid schæfer og gul labrador. Men hans far er Doberman (Ursus Del Nasi) og har stamtavle, og er tidligere militær-hund.
Køn:
smuk, meget endda :D Ej pjat, en fin tæve er hun :)
Køn:
Hanhund.
Beskrivelse:
Dana Dana Dana..... :) Hvordan skal man beskrive hende... :) Hun kom væltende ind i vores liv d 21/04-2013, 10 dage efter vores schæfer Jackie døde . Hun slog os alle omkuld med sin ufattelige store charme :) sit sprudlende væsen, og kærlige sind :) <3 Der er snart gået 1 år med Dana, som hurtigt blev døbt BanDana, og Badetøffel :D hun er fræk som bare pokker og elsker vand, om det så bare er en vandpyt :D Hun elsker opmærksomhed, og vil frygtelig gerne snakke med alle, både hunde og mennesker og de fleste falder for hendes charmerende væsen. Og hun kan slippe afsted med det meste hun laver af skumle streger, for man kan ikke lade være med at grine af hende. Nu er lille Dana ved at være en rigtig voksen dame, og vi nyder hende i fulde drag . Hun er stadig en rigtig bølle til tider, og fuld af frække påfund . Og så har hun fået et kæledyr, jeps sit helt eget kæledyr, nemlig en kat der hedder Blue. han er rigtig glad for Dana, mens hun tilgengæld ikke helt kan blive enig med sig selv om hvordan hun skal tackle ham. Han gider ikke slåsse med hende, lige gyldigt hvor meget hun prøver, men vil gerne slikkes og nusse, eller sove sammen med hende ude på terresen . Det er utroligt, så glad Dana altid er, altid parat til leg og ballade, og en kælefrøns uden lige er hun :) hun ved ikke noget bedre end at sidde tæt op af en og bare blive nusset på hovedet og kløet bag ørene. Lidt vogter er der også kommet over hende, man er vel ved at være voksen ( og følsom ) :D Jagthunden er også at finde i hende, hun jagter og nedlægger fasaner i fin stil, ikke med vores billigelse, men svært at forhindre hende i det, når nu de ikke kan finde ud af at holde sig ude af vores have :/ Og muldvarper samt rotter og mosegrise går ej heller hendes næse forbi, de bliver troligt gravet op, uanset hvor mangt og meget hun skal grave, hun har fået en del af vores plæne til at ligne et månekrater :/ Og så har hun fået en ven, som skal følge hende til den ene af dem går bort :) Anton, en lille fræk bølle, som ikke går af vejen for en rask brydekamp med damen :D efter at han har været her i lidt over 2 mdr, kan de ligge og nusse sammen, og hygge slumre sammen <3 Vi håber at have hende rigtig mange år endnu :)
Beskrivelse:
.··..··. `·.Dooley er verdens dejligste Doberman-blanding! <3 Han er godheden selv, og har en KÆMPE personlighed! <3 Han er utroligt glad og kærlig, en rigtig charmetrold, og han elsker at putte og nusse, og lege og komme ud på eventyr :) og så er han UTROLIGT mad-glad, intelligent, og sjov og dejlig <3 Der er lidt vagthund i ham, da han er meget på vagt overfor lyde, samt mennesker og dyr han ikke kender, men han finder hurtigt ud af at der ikke er fare på færde, og så vil han bare nusse og snakke <3 Han er på ingen måde til at stå for! - Heller ikke når han syns at han vil drille og være en bandit ;) .··..··. `·.Dooley har nogle flotte sorte og brune farver og aftegninger i ansigt, brystkassen, og på benene, og han har de typiske "krogede" Doberman-poter, og en meget stiv hale, som kan være lidt til besvær når han sætter sig. I det hele taget er det primært hans far's gener (Doberman) som skinner igennem. <3
Annonce