{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Dooley

Søde Cujo <3 skal vi lege? :D

Yorkshire terrier Cujo

Det kan du tro vil skal. :-)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2015
Fødselsår:
2016
Størrelse:
Stor vuffer :) 81 cm høj. Vægt: 52 kg.
Størrelse:
4/4-16 : 1,081 kg. 13/5-16: 1593 gram 4/8 (6 mdr gammel): 2025 gram.
Temperament:
Dooley er en meget kærlig, intelligent, nysgerrig og glad hund, med roligt sind. Man kan dog godt mærke at han er en vagthund, da han er meget på vagt overfor enhver lyd udenfor hjemmet. I det hele taget har han 100% Doberman sind, og han ligner udelukkende sin far, hele vejen igennem.
Temperament:
Som en rigtig terrier: Nysgerrig, fuld af gåpåmod, modig, glad, kærlig og fremme i skoene.
Tricks:
Lystrer på sit navn. Sit. Dæk. Gi pote. Kys. Tak. - Han slipper/afleverer det han har i munden. Plads. Bliv. Kom. Kravle. God til at gribe. Nej. - Stopper det han har gang i.
Tricks:
Ingen endnu, men mon ikke der kommer nogle på listen når han bliver lidt større.
Stævner:
-
Stævner:
Ingen - endnu...
Stamtavle:
- Hans mor er blanding mellem hvid schæfer og gul labrador. Men hans far er Doberman (Ursus Del Nasi) og har stamtavle, og er tidligere militær-hund.
Stamtavle:
Cujo hed Toto på papiret, da vi fik ham. Forældre og bedsteforældre kendes på papiret.
Køn:
Hanhund.
Køn:
En rigtig dreng
Beskrivelse:
.··..··. `·.Dooley er verdens dejligste Doberman-blanding! <3 Han er godheden selv, og har en KÆMPE personlighed! <3 Han er utroligt glad og kærlig, en rigtig charmetrold, og han elsker at putte og nusse, og lege og komme ud på eventyr :) og så er han UTROLIGT mad-glad, intelligent, og sjov og dejlig <3 Der er lidt vagthund i ham, da han er meget på vagt overfor lyde, samt mennesker og dyr han ikke kender, men han finder hurtigt ud af at der ikke er fare på færde, og så vil han bare nusse og snakke <3 Han er på ingen måde til at stå for! - Heller ikke når han syns at han vil drille og være en bandit ;) .··..··. `·.Dooley har nogle flotte sorte og brune farver og aftegninger i ansigt, brystkassen, og på benene, og han har de typiske "krogede" Doberman-poter, og en meget stiv hale, som kan være lidt til besvær når han sætter sig. I det hele taget er det primært hans far's gener (Doberman) som skinner igennem. <3
Beskrivelse:
7. juli 2016 Nu har jeg haft Cujo i 3 måneder og jeg er SÅ lykkelig for mit valg. Han er en hund med rundsave på albuerne og træsko på poterne (på de gode måder selvfølgelig). Han er en rigtig terrier der ikke er bange for noget som helst, han er lærenem og evigt glad. Den perfekte hund for mig! ----------------------------------------------------------------------------------------------- Lille Cujo fik jeg, da jeg lige er kommet af med min bedste ven Thor. For ikke at gå helt i baglås blev min mand og jeg enige om, at jeg skulle have hund igen med det samme. Cujo er valgt ud fra at jeg gerne ville have terrier igen, men ikke samme race som min gamle terrier, og så skulle det være en lille og energisk hund. Der passer yorkien perfekt. Cujo skal trænes i lydighed og tricks. Og hvem ved hvad vi ellers finder på at kaste os ud i. Jeg glæder mig så meget til at se hvor vores rejse bringer os. Som skrevet tidligere, så er han ingen erstatning for Thor; han er her for at hjælpe mig igennem tabet. Jeg håber I alle vil byde lille Cujo velkommen.
Annonce