Stor af sin race :) 67 cm høj & 160 lang, og vejer 46 kg.
21-22 kg (4 år gammel) 54 cm i skulderhøjde
Temperament:
Rolig, tillidsfuld, kærlig, nysgerrig og en helt igennem skøn dreng <3
Fella er aldrig rigtigt blevet voksen. Hun har stadig et utroligt hvalpet sind og kropssprog. Hun har et meget blidt sind og er meget følsom. Hun er desværre disponeret for stress, så jeg er meget obs på hvad andre laver med hende.
Tricks:
Der er mange, da han er en lærenem hund som elsker at lære og at glæde <3 Blandt andet: Kommer når man kalder/Lystrer på sit navn. Sit. Dæk. (Ligger sig også hvis vi knipser). Nej. - Stopper det han har gang i. Hva sir du? - Vuf! Gi pote. Rulle. (Rul rundt på ryggen). Lade godbid m.m ligge, til der bliver sagt Værsgo. Plads. Kys. High Five. Bliv. Kom. Kramme. Søge. Danse. (Han springer op og fjoller, mens jeg holder hans poter, når han får kommandoen). Tak. - Han slipper/afleverer det han har i munden. Kravle. Igennem - Han går imellem benene. Prikke - Han prikker til hånden eller andet der blir rakt frem mod ham, med snuden. Op. - Han rejser sig. Ned. - Han går ned af trappen, sofaen, og lign. Spring.
Tricks:
Sit Dæk Stå Vente Plads Kom her Give pote High Five Dobbelt High Five Rulle Være flov Søge Hvad siger hunde/ marker Hvad siger den stumme hund? Elefant Vinke Bakke Bak omkring Omkring Bakke i liggende position Turn Kravle Danse Danse tæt Krammetid Følge mellem ben Jump Op Bed pænt Rydde op Lukke skuffer / døre Tænd / sluk for lyset Hvor er... Snurre Bukke / neje Er halen glad? Slalom Ottetal Gabe Shake Freeze Catch / grib Tage dyne på Bakke op af væg Snudetarget / touch Potetarget / touch Lay Spille død Hej Grumme-Krumme / smil Kys kys Rundetrunte Pray Spring Cross Paws Retningsstyre Apport Bliv Rolig hund Kontakt Halt hund Spyt ud Pakketid Hvad siger hvalpen Spille bold Ved min side Catwalk Bakke om ping Ringmester Skater-dog Handle ind Linedanser Spanske skridt Lette ben Stinker skoen? ... og flere endnu. Hun kan 102 tricks og kommandoer
Stævner:
-
Stævner:
(Titler: NW1 NW1G NW2 NW2HIFU19) Deltog i Danmarks første uofficielle NW1 duftprøve - bestået på 7 sek Deltog i Danmarks første uofficielle NW1 konkurrence og kom på en 3. Plads og vandt dagens ærespræmie for godt arbejde. Nose work 85/100 point Juleafslutningskonkurrence 1. Plads Uofficiel NW1 i Ringsted - 100/100 point. Samlet 5. Plads og vandt dagens hurtigste køretøjssøg Uofficiel NW1 i Hedehusene - 100/100 point. 0 fejl Meget lille uofficiel NW1 - 100/100 point. 0 fejl - 1 plads Uofficiel NW1 i Ringsted - 100/100 point. 0 fejl. Vandt hurtigeste udendørssøg. Vandt hurtigeste indendørssøg. 1 plads i den samlede konkurrence Uofficiel NW1 konkurrence i Ringsted -50/100 point. Vandt hurtigeste indendørssøg og kom på en samlet 6 plads. Uofficiel NW1 konkurrence i Ringsted - 100/100 point. 2. Plads i udendørssøg og kom på en samlet 2 plads i hele konkurrencen Officiel NW1 konkurrence hos DKK i Solrød - Lørdag: 100/100 point 0 fejl 1 plads i køretøjssøg, 1 plads i beholdersøg, 1 plads i indesøg, 2 plads i udesøg og samlet vinder på dagen. Fella fik sin NW1 titel Søndag: 75/100 point 2 fejl. 1 plads i beholdersøg 2 plads i køretøjssøg Officiel NW1 konkurrence i Taastrup 50/100 point 4 fejl. Vandt køretøjssøget og kom ellers på en totalt sidsteplads. Officiel NW1 konkurrence i Sorø 75/100 point 1 fejl. Vandt beholdersøget Officiel NW1 konkurrence Sorø 100/100 point 0 fejl. Vandt beholdersøg og fik en 3. Plads i køretøjssøg. Kom på 2 plads i den samlede konkurrence. Uofficiel NW2 konkurrence Vandt klassen Officiel NW1 konkurrence hos DKK Solrød 100/100point 0fejl 1 plads i udesøg og 1 plads i beholdersøg, samt 3. Plads i køretøjssøg. En samlet 3. Plads i hele konkurrencen. Officiel NW1 konkurrence hos Garbogaard Skævinge 100/100 point 0 fejl 2. Plads i køretøjssøg og en 3 plads i udesøget. En samlet 3. Plads i hele konkurrencen Officiel NW1 konkurrence hos Spidshundeklubben Rungsted Havn 75/100 point 2 fejl 1. Plads i beholdersøget samt 3 plads i indesøget. En samlet 6 plads i hele konkurrencen. Officiel NW1 konkurrence hos Old English Sheepdog klubben Lyngby 100/100 point 0 fejl 3. Plads i køretøjssøget samt 3. Plads i udesøget. En samlet 1. Plads på dagen og konkurrencen. FELLA FIK SIN GULDTITEL I HUS. Officiel NW1 konkurrence hos DKK Solrød 100/100 point 1 fejl Dagens hurtigeste hund ud af 52 startende Officiel NW2 konkurrence hos DCK i Ringsted 75/100 point 2 fejl Vinder af beholder og udesøg og 2. Plads i køretøjssøget Officiel NW2 konkurrence hos Spanielklubben i Køge 85/100 point 0 fejl Vinder af indendørssøget og en samlet 3 plads på dagen Officiel NW2 konkurrence til fordel for HMC i Ringsted 100/100 point 1 fejl Vinder af beholdersøget, udendørssøget og indendørssøget og en samlet 1. plads på dagen Uofficiel NW2 konkurrence til holdafslutning hos Powerdog i Roskilde 100/100 point 0 fejl Vinder af den samlede konkurrence Officiel NW2 konkurrence hos Hvalsø Hundevenner, Hvalsø 50/100 point, 6 fejl 3. vinder af beholdersøget Officiel NW2 konkurrence hos DCH Vordingborg, Falster 75/100 point, 2 fejl 1. Vinder af beholder og udendørssøg Samlet 4. Plads Officiel NW2 konkurrence hos DKK, Solrød 50/100 point, 4 fejl 3. vinder køretøjssøg
Stamtavle:
- Men hans forældre har begge stamtavler. Mor: Bess. (Golden retriever). Far: Brichki. (Golden retriever).