{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Berner sennenhund Samson

Kr. 1
3.470 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Fødselsår:
2016

Guide om Hunderacer

Omplacering søges!
Det er med blødende hjerte og mange tårer, at vi søger et nyt hjem til Samson😭
Samson blev 2 år d. 15.maj.
Vi fik ham, da han var 14 mdr.
Han er desværre ikke ordentligt socialiseret og er en meget usikker hund overfor fremmede. Han er helt tryg ved os og er den mest fantastiske dejlige kælne sjove puttehund, vi har haft😍
Men han reagerer meget usikkert på andre mennesker. Han trækker sig oftest, hvis det er udenfor, men gør voldsomt ad dem, der kommer hjem til os og han har nu bidt en veninde, der kom på besøg. Ikke hårdt men en markering. Han bliver max presset af, at der er andre i huset end os.
Da vi fik ham, var han bange for alt: mange almindelige lyde, andre dyr, alle nye ting osv. Det er blevet MEGET bedre.
Han kunne ingen kommandoer, det kan han nu.
Han er en glad og sjov hund, så længe det bare er os selv, der er hjemme. Han elsker at nusse, gå tur, lege. Han kan sagtens være alene hjemme.
Vi har arbejdet meget med ham og fået hjælp af en adfærdsekspert. Hun vurderer nu, at han skal skærmes helt fra gæster. Man kan ikke stole på, at han ikke bider dem. Nogen er han glad for, andre gør han ad eller stresser over. Han er simpelthen for usikker og presset, når der kommer andre mennesker. Og det er uholdbart for alle parter.
Han skal ud på en gård el.lign. hvor han bliver skærmet af i en løbegård el.lign. når der kommer andre mennesker. Det er meget vigtigt, at man er indstillet på det. Hvis man kan det, får man til gengæld den dejligste hund😍
Vi kan desværre ikke skærme ham, da vi bor i rækkehus😫 Der er simpelthen ikke noget sted, vi kan give ham fred, når der kommer andre mennesker.
Vi søger et hjem, hvor han kan få lov at være vagthund, og der må ikke være børn. Han kan ikke med andre hanhunde. Tæver og hvalpe er ok.

Skriv for yderligere info.
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
106 kr./md
Hvalpe fra:
66 kr./md
Receptpligtig medicin:
14 kr./md


Du kan ikke kommentere på denne annonce.