{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Blackie

Byd
671 visninger | Oprettet:      Fødselsår:
2017

Guide om Hunderacer

Stamtavle

Blackie bortgives til blivende hjem! - læs teksten!

Blackie har haft en hård start på livet. Han blev givet bort da han var et år af ejer, da enkemand ikke længere kunne håndterer at have hund. Herefter blev han videregivet til et hjem som havde anden hund. Siden jul har de to været nødsaget skilt ad da de ellers har kæmpet om dominans pladsen.

Vi har efterfølgende overtaget Blackie som 3. Ejer i håbet om at han kunne sammen med vores egen hund på 7 år.. Blackie er idag 2.5 år. - desværre har Blackie udvist aggressiv adfærd for vores anden hund og angrebet ham 2 gange på 2 dage. Vi må derfor erkende at Blackie ikke kan blive hos os.. og nok aldrig vil trives i et hjem hvor der er andre hunde. Vi har overtaget hunden da vi kendte første ejer privat, Blackie har desværre ændret adfærd over for andre hunde og derfor kan vi ikke beholde ham da vi ikke vil have to hunde der altid skal adskilles og ikke kan være sammen uden at den ene bliver angrebet. Det er kun gældende overfor overfor hunde, IKKE mennesker, heller ikke børn.

Når det er sagt, så får du jordens kærligste hund. Blackie er verdens største kæle og nusse hoved. Han er utrolig kontaktsøgende og vil gøre alt for din opmærksomhed. Han er renlig, kan være alene hjemme og standard kommandoer som sit og dæk. Han er også god til at kører bil. Han elsker at lege med bold.. Blackie skal ikke til et hjem i lejlighed, men et sted med en stor have.

Han er en unghund som kræver en fast hånd og træning da den endnu ikke er fuldendt. - han er sindsyg stærk.

Da Blackie gerne nu skal finde hans "Happy ending" bortgives han KUN til en person med erfaring med "større" hunde og træning. Derudover skal der ikke være andre hunde i hjemmet.

Blackie er en blanding af schæfer, labrador og mynde.

Han er klar til overtagelse pr. Dags dato da han fortjener et blivende hjem hvor han kan nyde resten af hans dage.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
106 kr./md
Hvalpe fra:
66 kr./md
Receptpligtig medicin:
14 kr./md

Kontakt


Vis telefonnummer
6000 Kolding (Sønderjylland)
sanni S
Kvinde | 23 år | Oprettet: 24. mar 2008Du kan ikke kommentere på denne annonce.