{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Buller

Kr. 2.000
234 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Fødselsår:
2015

Guide om Hunderacer

Buller er jordens dejligste hund og meget godmodig og tålmodig. Han elsker at være sammen med hele familien og andre hunde. Vi har endnu ikke oplevet at han ikke kan man andre. Han har det bedst hvis han kan få lov til at ligge i sengen eller i sofaen helt op af os.

Han er unghund med store bogstaver og en smule uopdragen. Han elsker at være i nærheden af os. Han bliver ked af det og brokker sig hvis han bliver holdt adskilt fra hans familie, vil være der hvor vi er når han ved vi er hjemme. Han kan være alene hjemme op til 10-12 timer uden problemer. Dog sker det sjældent at det er så længe.
Han er en smule tynd. Men spiser det mad han skal og får det han skal.

Han er en blanding af fransk og engelsk bulldog. Han er Meget mad glad.

Sælges pga at vi har fået barn nr. 4 sidste år i august. Og nu har vi prøvet så længe at se hvordan det ville gå. Men buller har meget svært ved at acceptere det nye familiemedlem.

Buller skal hjem til en familie hvor han sjældent skal være alene og hvor han kan være centrum og midtpunktet. Han elsker vores børn men han vil ikke dele opmærksomheden og det har buller svært ved at være i. Efter barn nr. 4 er kommet til er han begyndte at kaste sin mad og vand op igen kort tid efter han har spist /drukket det.
Han har været til dyrlæge og der er fysisk ikke noget galt med ham, men det er nok nærmere stress over at hans opmærksomhedsbehov, kontaktbehov og berøringsbehov ikke bliver opfyldt.

Vi synes han fortjener meget mere end hvad vi kan give ham lige nu.

Prisen kan forhandles hvis de rette nye ejere dukker op.
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
106 kr./md
Hvalpe fra:
66 kr./md
Receptpligtig medicin:
14 kr./md

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
x