{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk svensk gaardhund Kili

Kr. 1.500
2.156 visninger | Oprettet:      Fødselsår:
2014

Guide om Dansk svensk gaardhund

Kili er en 5-årig dansk-svensk gårdhundeblanding på 12 kg. Jeg har haft ham siden hvalp og det er derfor meget svært for mig at sælge ham, men det er det rigtige for os begge to. Det ikke er optimalt for ham at bo i København og jeg har ikke længere overskuddet til at træne hans problematiske adfærd. Kili blev da han var ca. et halvt år bidt i benet (så han skulle sys mm) og har siden da været forbeholden overfor fremmede hunde når han er i snor, jeg har trænet det meget med ham, men kan ikke få det til at fungere i København hvor mange møder mange fremmede hunde på hver tur. Han er usikker og bliver derfor nogengange udadreagerende og gør ad dem. Når han er løs er han god til andre hunde og trækker sig hvis han ikke ønsker at hilse, desværre har han fået en dårlig vane med at løbe efter og gør ad mennesker - det er derfor svært at opfylde hans behov her i byen, da han virkelig er en hund der nyder at løbe frit. Kan man leve med disse "fejl" eller denne problemadfærd får man den dejligste, mest trofaste og kærlige hund. Han elsker at træne og jeg har også gået til flere forskellige ting (bl.a. agility og rally) med ham gennem hans liv og hans synes at det er fantastisk! Derudover er han absolut også en hund der nyder at ligge og putte op ad en enten på sofaen eller i sengen.
Jeg tænker at Kili skal ud og bo på landet hvor han kan få lov til at være en rigtig gårdhund. Det vil nok være mest optimalt hvis der ikke er hjemmeboende børn, der er ikke nogen børn i min familie så ved ikke helt hvordan er. En anden hund vil han elske, blot det er en hund der er lidt "robust" og kan lide at løbe og lege vildt.
Da det tager ham lidt tid at blive tryg ved fremmede ser jeg helst at vi mødes et par gange før at du/I overtager ham, sådan så at han er tryk sine nye mennesker og sit nye hjem.
Jeg ønsker virkelig at han får det rette hjem og venter derfor også gerne på det :)
- Ring eller skriv gerne for at høre nærmere om ham.
Hilsen Sofie
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
106 kr./md
Hvalpe fra:
66 kr./md
Receptpligtig medicin:
14 kr./md

Kontakt


Vis telefonnummer
2300 København S (Storkøbenhavn)
sofie N
Kvinde | 27 år | Oprettet: 7. apr 2009Kommentér på:
Dansk svensk gaardhund Kili