Belugahval forskrækker lille dreng
Belugahval forskrækker lille dreng
Slå lyden til
00:00
/
00:37
LIVE

Belugahval forskrækker lille dreng

NOW PLAYING

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Et kabel er gravet gravet over, der mangler ca 10 cm ledning 890 kr.
  • Hjælp til at male og spartle 1.500 kr.
  • Samle kommoder 880 kr.
  • Rengøring af badeværelse 500 kr.
  • Vægmonterin af skænk 771 kr.
  • Wc afløb 500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Kennel?????
  • #1   12. nov 2007 Slet ingen???????

  • #2   12. nov 2007 aldrig.. hvorfor nogle hunde er det??

  • #3   12. nov 2007 Kender fler der har hunden derfra. og de er alle med DKK-stamtavle.

  • #4   12. nov 2007 Schæferbanden. Ved godt at hans opdræt er med DKK tavle, og at han er gammel i gårde som opdrætter. Det jeg gerne ville vide noget om er de personlige oplevelser fra folk som har købt hvalpe hos ham. Eks. hvordan er de som arbejdshunde, hvor højt ligger de i drift, Hvordan er det med allergi i linierne, Allergien kan jeg jo ikke se noget om nogen steder.

  • #5   12. nov 2007 Ja det tror jeg du har ret i, og han tager jo ofte franske hunde ind i avlen også, og laver mange spændende kombinationer. Man mangler viden fra private mennesker som har købt fra ham, Har nogle oplysninger meeen vil altid gerne se flere sider af samme sag.

  • #6   12. nov 2007 Klaus. Ja det er lige det med at hans hunde er ikke nogen af dem som jer ser mest under konkurc. Ved så ikke om der er fordi de tager til udlandet?????
    Informationer kan jo aldrig skade nogen. Og hellere samle viden inden købet end efter.?????


  • #7   13. nov 2007 Jeg synes at det er træls at man nu laver hunde som i den grad stresser. Hvad gavn har lige min dejlige race af det.
    Første laver de højavlshunde med fuldstændig overdrevne vinkler på bagparten, og nu laver de brugshunde, undskyld nu hedder det jo sportshunde, som er så meget bimmer børn, at man ikke kan træne dem normalt, fordi de tænder helt af.
    Så er det lige jeg sidder her og tænker på om avlsvejlederne har deponeret deres hjerner og smidt kvitteringen væk.
    Og hvor skal jeg købe min nye schæferhvalp henne med DKK tavle??????


  • #8   13. nov 2007 Snow, hvilken type hund vil du gerne have?

    Jeg tænker på, om ikke det er sagen at kigge efter blodlinjer, der nok har masser af drift, men hvor stressen i det mindste er nedtonet..

    Det er ret svært, det er helt sikkert - for stress afhænger jo ikke bare af blodet, men i højeste grad af, hvad der er gjort træningsmæssigt.

    Min egen hund kommer fra en tæve, der for alvor kører højt. Virkelig højt. Det ligger i hendes blod - Kimbo Von Karthago er hendes far og han har lavet afkom, der bare kører derudaf.
    Cassius' far, derimod er en rolig men også meget driftig hund - og her er der avlet målrettet for at hive noget af stressen ud af ligningen..


    Min hund er trænet langsomt og har faktisk ikke den stress-tendens, selvom han kører temmelig højt i drift. Jeg tror det har meget at gøre med, hvordan han er blevet trænet og specielt figurantarbejdet...


    Nå - angående Jenager... Jeg kender ikke kennelen udover navnet og når jeg kigger på hundene på deres hjemmeside ser jeg kun få, jeg kender i forvejen, så her er jeg ikke til meget hjælp, desværre


  • #9   13. nov 2007 Ch.Jeg vil gerne have en stor smuk hund som kan bruge sin krop, og som kan vile så meget i sig selv, at jeg ikke skal bruge al min energi på at få den til at stresse ned.
    En sch. er ikke i mine øjne en lille hund i lab. størrelse.
    Og så kunne jeg godt tænke mig, at avlen i dag ikke var på ekstremerne, for ingen ting i naturen kan overleve på ekstremer, for de duer ikke de går til grunde.
    Så hvorfor har vi ikke nogen avlsvejledere og dommere, så tænker bredt ikke kun på om hunden er smuk eller den er veltrænet, men tænker mere på hvilke egenskaber som de ønsker der skal være i fremtidens hunde. Det er som om de hele tiden vælger at sætte en masse gode egenskaber over styr, fordi de skal have noget bestem ind i avlen. OOg det er noget lo... for racen.
    Det er godt mennesker ikke endnu bliver avlet ud fra avlsvejleder kritt. Looo


  • #10   13. nov 2007 Sådan som du beskriver det lyder det som om du søger en højalvsschæfer, der er blevet avlet med henblik på at bevare brugsegenskaberne ;o)

    Den type kenneler er der nogle stykker af, men ikke mange, tror jeg..

    For mig gør det ingenting, at der er de to typer schæfere. Ingen af dem synes jeg skal være ekstremer - og det er under al kritik når hunde avles direkte usunde - om det så er i væsen eller i fysik.

    Jeg kan godt lide, når en schæfer er driftig og jeg er ikke specielt optaget af eksteriør, selvom jeg da gerne vil have en smuk schæfer.
    Jeg bruger hunden til sport og det ville være en katastrofe at have en stor schæfer i den forbindelse - den ville ganske enkelt ikke kunne holde til det.

    Ingen tvivl om, at vi hver især tænder på forskellige ting hos racen, og derfor synes jeg det er fint, vi har noget at vælge imellem. Jeg har haft en repræsentant fra hver side, og jeg må sige, at rigtig meget også afhænger af ejeren. For selvom min nuværende hund kører noget højere end den gamle, så har de så mange lighedspunkter, at det ikke kan være tilfældigt.

    Ofte er de, hvad vi gør dem til ;o)

    Begge mine hunde har været vildbasser, glade, kærlige, nysgerrige, lærevillige og lærenemme... Der, hvor jeg håber jeg kan se en forskel er på deres sundhed, for min gamle hund (højavl) var ikke god avl. Han havde alle de typiske schæferskavanker med undtagelse af HD, AD og gigt.
    Indtil videre har der intet været med Cassius... ;o)


  • #11   13. nov 2007 Nej jeg kan ikke finde en kennekl med højavl, fordi de jo avler på ekstremer i vinklingen. Jeg fandt en helt fabtastisk hanhvalp for 3 åår siden, men ham mistede jeg jo ved en ulykke i sommer. Hans mor er desværre udgået af avlen. Hun lavede nogen fantastiske hvalpe i temp og størrelse. Det var selvfølgelig en dkk avler, som brugte sit højavlsmateriale og så valgte hanhunde hvor temp. var det afgørende. Han var en rigtig gammel opdrætter, der skuklle være nogen flere som ham.

  • #12   13. nov 2007 Ingen tvivl om, at de er svære at finde.. men jeg tror faktisk det er sværere at finde en af de grå, der har en god størrelse og et meget roligt temperament... til gengæld har de (i højere grad end højavlen) sundheden i orden.

    Temperamentsmæssigt vil jeg sige, at der er noget mere opdragelse i en grå schæfer, men igen - det er også hvad man gør det til.
    Flere i det kuld, vi har vores fra lever som almindelige familiehunde uden sport, og det går helt fint. Det er klart, de skal stimuleres, men det skal alle jo - de her reagerer nok bare stærkere på manglende stimulans, kunne jeg forestille mig.

    Skal du have han eller tæve?


  • #13   13. nov 2007 Ch. Ja de gra er små som regel, men det er jo en bevidst fremavl for at komme kd til livs, det er også derfor de ligger så højt i drift, de kan ikke mærke det gør ondt i kroppen på dem, Nej spøg til side.
    Ja det er jo et spørgsmål om hvad kommer først arv eller miljø. Spændende spørgsmål, som jeg har arbejdet med fra jeg fik mit første job. Hvorfor var børne så dårlige, var det fordi forældre ikke kunne finde ud af at være forældre eller var deres genetiske arv. Mit bud er blevet en genetisk arv som tilter gr. det dårlige miljø.
    Lige et sidespring.
    Men helt ærligt. Det er en skam, at det skal være en større videnskab idag at finde en sc. hund som både er fysisk og physisk sund.


  • #14   13. nov 2007 Ja, det er et projekt der vil noget at finde en god hund..

    Da vi skulle have hund efter vores gamle var væk, var sundheden det allervigtigste, for vi skulle ikke have en hund, der skulle til dyrlægen hele tiden igen.
    Samtidig skulle vi have en hund, der temperamentsmæssigt lignede vores gamle, som var en hund, der var fuld knald på.
    Derfor valgte vi som vi gjorde. På det tidspunkt havde vi ingen intentioner om at træne brugshundesport, som det så er blevet til siden ;o)

    Jeg tror helt bestemt, at vi har valgt rigtigt. Vi har fået hvad vi gerne ville have, og hos en opdrætter, som er fantastisk. Også nu, 15 måneder efter er de en kapacitet af de store - det er en fornøjelse at købe hund hos nogen, der ved stå ved deres avl ;o)


  • #15   13. nov 2007 Ch Hvilke sygdimme led din gamle af. Og kan jeg ikke huske noget med at du blev lidt overrasket over din nye hvalp fordi der var så meget bimmer barn id en. Og så fandt du ud af at bruge den aktivt, ellers var den faktisk ikke rar at være i stue med. Det er også lidt fortegnet. håber du tilgir også hvis jeg husker forkert.
    Meeeen jeg er jo gamnmel. Så det med huskeren deeet.


  • #16   13. nov 2007 Hehe Snow... Alderen, alderen :o)))

    Min gamle hund led af hudbetændelse, øjenbetændelse, vokseværk, havde noget periodisk halthed ved det ene forben, som aldrig blev afklaret hvad kom fra og så havde han alvorlig cauda equina, som han blev opereret for.

    Angående mit lille dampbarn - nej, jeg blev ikke overrasket, det havde jeg forventet. Min første hund var ligeså tosset som hvalp - og jeg havde, helt som jeg havde regnet med - glemt hvilke fornøjelser det gav.
    Hunden har gået til træning fra han var 8 uger gammel, så han er brugt aktivt fra sin første dag her hos os...

    Han er bestemt rar at være i stue med - han er en kærlig og glad hund, men også meget aktiv. Det er noget vi har stimuleret, så det har vi selv tigget om ;o)
    Han er teenager og en hormonbombe en gang imellem. Det kræver sin mand, men det gør det at have en hanhund med et stort ego.. således også vores første hanhund, der var af samme støbning...

    Igen - de er, hvad vi gør dem til ;o)


  • #17   13. nov 2007 Ja så husker jeg jo forkert. Troede jeg kunne sætte dig sammen med nogen tråde fra tidligere, hvor du beskrev ham, eller en anden , og spurgte efter råd.
    Men sådan som du nu beskriver ham, ja der kunne det jo være en hvilken som helst ung han sch. lige meget om det var den ene eller anden linie. Og Ch det er ikke bare hvad vi går dem til det er også hvad der ligger i deres gener, Det kan vi så fremelske eller neddæmpe, men hvis vi er ude i ekstremerne som nogen sportsavlere er ja så bliver hundenne jo skiftet ud som vi andre skifter underbukser, Citat fra en opdrætter jeg besøgte i går. Hun lavede højavl, men hendes avlshunde var som en formel 1 ´lab i størrelse. Igen uden i ekstremerne.


  • #18   13. nov 2007 Ja, der må du have forvekslet mig med en anden - jeg har aldrig spurgt om råd herinde ;o)

    Jeg er helt enig med dig i, at der er meget i generne. Det er jo også derfor vi så tydeligt kan se forskellene i de to typers egenskaber.
    Men når vi først har fået hunden indenfor dørene, så kan vi jo vælge at stimulere det ene eller det andet.
    Mange højalvshunde kan man få op i gear, hvis man ved, hvordan man skal gøre det, og så ledes kan man også nedtone drifterne hos de grå, selvom der naturligt er mere gang i dem...

    Ingen tvivl om, at at når man vælger en hund, så skal man virkelig kigge dybt i linjerne - ligegyldig hvilken opdrætter man vælger.


Kommentér på:
Kennel?????

Annonce