{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Svenstrup dyreklinik?
  • #1   19. jul 2011 Vi brugte dem i februar da Kenzo havde en diskusprolaps. Vi brugte dem kun pga. vores alm. dyrlæge var på kursus. Noget bestemt du søger svar om?

  • #2   19. jul 2011 Malene - det er jo fordi at Buffas skal opereres for hans bløde gane, og så foreslog vores opdrætter os dem, da de synes de er dygtige derude.

    Hanne - er der slet ikke nogle af de "gamle" tilbage? Hvem af dem kender du? Har du nogensinde haft brug for dem mht. operationer?


  • #3   19. jul 2011 Okay smiley Jamen altså jeg har skam ikke noget imod dem derude - de var søde mod os, selvom de jo godt vidste vi brugte dem fordi vores egen var på kursus. Dog var der en ting jeg blev småmopset over, at de ikke tænkte på, men da vi insisterede på at de gjorde det, blev det skam også gjort smiley
    Vi har jo nok alle hver "vores" dyrlæge, som vi vil anbefale. Og vil jeg til hver en tid også gøre ;))
    Men hvis du har det godt med opdrætter og sådan, så kan jeg ikke se noget dårligt i at den bette bliver opereret i Svenstrup.


  • #4   19. jul 2011 I recently switched to them from another klinik in the 'group' --was sent there for a quicker appointment and I'm VERY impressed with them, so much so that they are now my vet. I recommend them highly!

  • #5   19. jul 2011 Malene, hvad var det de ikke gjorde som du insisterede på? :-). Hanne - ja de er jo noget billigere end Aalborg og det var den opdrætter anbefalede smiley tror også det bliver dem.

  • #6   19. jul 2011 Kan kun anbefale Gistrup Dyrlægerne til kirurgiske indgreb. De er meget veluddannede og har nogle enormt dygtige dyrlæger - især inden for kirurgi!
    Den ene dyrlæge har faktisk netop uddannet sig som specialist og har skrevet opgave om brachycephale hunde og de sundhedsmæssige problemer disse hunde har (herunder eks. blød gane).


  • #7   19. jul 2011 De lagde ikke drop på Kenzo, selvom vi fortalte at han ikke havde kunne tisse i over 24 timer. En mindre ting, men det kunne jo have haft alvorlige konsekvenser, hvis han havde haft en fyldt blære gennem længere tid.

    Som du kan se allerede nu har man sin foretrukne dyrlæge smiley Følg din mavefornemmelse og så bare sikre dig hvordan de observerer fladsnudede under og efter narkosen.


  • #8   19. jul 2011 i har hørt godt om dronninglund fra min lære der selv er dyrlæge dem anbefalede han ihvertfald os til når molly skal steraliseres

Kommentér på:
Svenstrup dyreklinik?

Annonce