{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Hvalpene med på tur.
 • #1   12. jun Når de er 5-6 uger smiley i starten hele kuldet samlet med mor, senere en af gangen smiley

 • #2   12. jun Nogle dage efter vi fik Marley hjem 8 uger gammel da han var faldet til i hjemmet kørte vi til byen. Vi bor på landet. 5-10 min. i byen til at starte med hver dag. Så han kunne møde mennesker og hunde i alle størrelser og busser, tog forskellige slags miljø. Så længere tid nå vi kunne mærke at han var klar til det. Han er i dag super social og bliver nærmest skuffet hvis der går nogen forbi han uden af hilse på ham. Held og lykke med din hvalp smiley

 • #3   12. jun Mellem 5 og 6 uger.

 • #4   12. jun Har gjort lige som Bodil, bortset fra mine starter 5 uger gammel
  Først hele flokken og derefter en ad gangen.


 • #5   12. jun I 5. Uge.

 • #6   12. jun Omkring 5. uge, afsted samlet for at observere den individuelle adfærd.
  Det er guld ved efterfølgende fordeling til køberne.


 • #7   12. jun Tror de var 4 uger, da de kom med på den første tur i klapvogn smiley

 • #8   12. jun Jeg er også normalt begyndt at tage dem ud i snor mellem 5 og 6 uger, dog aldrig hele kuldet på en gang og heller aldrig sammen med moderen.

  Jeg tager dem ud en af gangen i begyndelsen, og så senere måske to og to. Jeg har ofte haft pænt store kuld, og jeg har svært ved at se, hvor jeg med fordel skulle kunne gå rundt med en tæve og otte hvalpe. Det kræver vist lidt flere hænder end jeg normalt har til rådighed selv med venner på besøg.

  Her er dog et enkelt forsøg med en flok gæster og lidt ældre hvalpe:

  https://www.facebook.com/phillip.keil.33/videos/t.1275583083/289267914557011/?type=2&video_source=user_video_tab


 • #9   12. jun Til stor glæde for børn og hvalpe, så hat mine altid besøgt en børnehave inden de er flyttet hjemmefra

 • #10   12. jun 8 uger, men jeg forventer at opdrætter gør det så snart de kan se og bevæge sig ubesværet rundt.

 • #11   12. jun Ved 5 uger smiley

 • #12   12. jun Jeg synes der sker et eller andet meget forandrende når de rammer de 5 uger. Det er som om at udviklingen tager voldsomt fat og de bliver meget søgende, nysgerrige og selvudfordrende.
  Det er tydeligt at mærke at de har brug for en større verden på det tidspunkt - og det øges og øges de næste uger smiley


 • #13   12. jun 5-6 uger. Vi har kun haft dem med ude at køre et par gange. Og de oplever ikke noget særligt. Har dem bare med ude og snuse på en ny mark og lidt forskellige underlag at gå på. Hvalpe af gode Miljøstærke linjer bør kunne flytte ud i nye familier uden at have været udsat for alt inden de fylder 8 uger.. smiley

 • #14   12. jun Vores kommer lidt udenfor matriklen, når de er ca 6 uger, indtil da går de i hele haven, så de første ca to uger har de rigeligt at gøre med at finde rundt i den.
  Vi har taget dem med både enkeltvis i snor og sammen i flok.

  Sidste år, hvor vi havde hvalpe, nåede de at være ved stranden to gange, der var de omkring 7 uger.
  Når man har mange hvalpe, så er det svært at nå alt det man vil, inden de bliver 8 uger.

  Her et billede fra sidste sommer, hvor vi havde 7 hvalpe med til stranden ved Norsminde.


  profilbillede
 • #15   12. jun Omkring 6 uger, det varierer lidt fra kuld til kuld. Når de trygt færdes i hele haven og gerne udforsker den på egen pote, så er det tid at komme ud og få lidt oplevelser udenfor matriklen. Jeg synes det er ret tydeligt at aflæse, hvornår de er klar til det smiley • Ditte
  Ditte Tilmeldt:
  jun 2017

  Følger: 10 Emner: 7 Svar: 12
  #16   13. jun Dejligt at i vil dele jeres erfaringer smiley

  De er nemlig 6 uger nu, og kan virkelig mærke på dem, at de gerne vil udforske mere end haven byder på.
  Men var i tvivl om det var okay at tage dem med på tur, før end de var blevet vaccineret første gang.

  Er første gang at jeg har hvalpe, så en helt ny verden smiley

  Men så tror jeg at de kommer med på tur enten i dag eller i morgen smiley

  Endnu en gang tak smiley


 • Kennel Hearthitter
  Kennel Hearthitter Online Tilmeldt:
  jul 2017

  Følgere: 8 Emner: 14 Svar: 2.518
  #17   13. jun Vores kommer ud ved 5 ugers alderen, Dicte kom dog før da hun var singleton hvalp..
  De er med ude at køre bil mange gange inden de afleveres til nye familier.
  De er alle på bytur i Roskilde og se og høre togene..
  som hovedregel har de fået en dag ude, og så har de været hjemme næste dag.


 • #18   13. jun Ja, vores singleton var også med ude tidligere.

 • #19   13. jun Ja, min sidste singleton var til gengæld så fed, at hun var længe om at komme på benene, og derfor også senere ud og opleve verden end hvalpene i de andre kuld.

 • #20   13. jun Jeg tror altså man skal slappe lidt af som opdrætter og ikke tro, at man skal nå 1000 ting med dem inden de fytter hjemmefra.
  Når mine hvalpe er 7 uger, så bliver de chippet, så skal de dyrlægetjekkes og så skal de øjenlyses ved en special øjendyrlæge, så i sidste uge går der tre dage med sådanne ting, hvor de også kommer ud at køre bil, og så er det lidt begrænset, hvor mege andet man kan nå den uge.

  Hvis hvalpene ellers vokser op i et almindeligt hjem med have og gode udendørsfaciliteter, og de ellers får den opmærksomhed de skal have dagligt, så mener jeg ikke man skal stresse rundt og lade dem opleve alverdens ting, inden de flytter hjemmefra.
  Selvfølgelig skal de møde børn, unge, hvalpekøbere i alle aldre, de skal ud at gå tur i line, de skal måske ud på et par gåture til skov eller strand og de skal oplever de almindelige dagligdags ting i hjemmet som støvsuger, tv, forskellige lyde/støj osv - så skal de nok lære resten ude i deres nye familier.

  Man skal ikke stresse rundt, det mener jeg ikke er til hvalpenes bedste - man skal nyde dem og have det sjovt med dem, så skal resten nok komme.
  Jeg synes nogen gange det er blevet en hel konkurrence om, hvem der når mest og har de mest fancy legeting til hvalpene.


 • #21   13. jun Jeg er SÅ enig, Kennelmor.
  Vores hvalpe kommer på et par ture med hele familien og på et par ture alene (skov og villaveje) fra de er omkring syv uger gamle. Resten af miljøtræningen overlader jeg til deres nye familier smiley

  Her er Fies hvalpe på familietur til søen smiley


  profilbillede
 • #22   13. jun Men det kommer vel også helt an på hvordan man selv oplever socialiseringen.
  Hvis man selv synes at man stresser rundt, så er det næppe til hundenes bedste. Især ikke racer med blødere sind.

  Men hvis man oprigtigt hygger sig med det og er komplet roligt inden i, så tror jeg altså at det er voldsomt godt givet ud.

  Nu er det ikke lige en blød race jeg har. Men jeg synes det var en fornøjelse at få en hvalp hjem, som man bare satte i bilen. Som bare gik i snor og som var larmende ligeglad med larmende trafik, skud og børn.
  Og som væltede ind på hvalpeholdet, som den mest afbalanceret hvalp. Træneren havde aldrig mødt en hvalp på 13 uger, der var så meget i balance før. Det tilskriver jeg bestemt ikke mine to ugers ejerskab.

  Og jeg tror faktisk ikke at jeg havde fået ham fra sin angst for fyrværkeri, efter han fik kastet det efter sig, som to årig, hvis ikke han havde været præget så godt fra hvalp. Selvfølgelig kombineret med gode gener.

  Men alt skal selvfølgelig være roligt og ustresset. Ellers bliver det en dårlig prægning.


 • Kennel Hearthitter
  Kennel Hearthitter Online Tilmeldt:
  jul 2017

  Følgere: 8 Emner: 14 Svar: 2.518
  #23   13. jun Der er da ingen der har nævnt noget om at stresse rundt..
  det må da være op til den enkelte opdrætter hvad man gør og ikke gør..
  Jeg synes det er hyggeligt at mine har været med i gruppen hvor vi trænede, med til familiefester osv, da det giver dem lidt ballast..
  vi får ikke så mange besøg her så fremmede introduceres ude. også børn..
  At nogle ikke gør mere end et dyrlægebesøg, chipning og en enkelt køretur, kan ikke bringe mit pis i kog.. Men jeg mener absolut ikke at jeg stresser rundt med vores hvalpe bare fordi de er med, ganske som alle vores hunde har været med når de er kommet hjem..


 • #24   13. jun Kennelmor, det er jeg meget enig i. Mine kommer ud en og en, både for at opleve lidt andet en haven, for at lære at gå i snor, og for at jeg kan vurdere temperamentet alene og i nye situationer.
  Men de bliver ikke kørt rundt til alt muligt, og de er ikke færdig udlærte, når de flytter hjemmefra som 8 ugers. smiley Jo ældre de er når, de flytter, jo mere har de selvfølgelig prøvet.

  De har heller ikke nødvendigvis mødt både en julemand, en skorstensfejer, en sort person, en i rullestol osv., men de har forskellige søde og flinke mennesker.


 • Kennel Hearthitter
  Kennel Hearthitter Online Tilmeldt:
  jul 2017

  Følgere: 8 Emner: 14 Svar: 2.518
  #25   13. jun De 2 hanner jeg har hentet i Spanien har været på køretur 1-2 gange til dyrlægen og har derudover ikke været hverken uden for matriklen eller blevet socialiseret på hverdags lyde..
  De har været ligeså gode i hovederne som mine egne, men motorisk meget dårligere..
  Ingen af dem havde prøvet bare at have snor og halsbånd på, men de tog det i fin stil og rendte rundt i lufthavnene i snor efter de største og mest larmende kufferter.

  Jeg synes det er skønt at få sådan en hund hjem (hvis så bare de havde været raske) men jeg synes ikke jeg hverken overgør tingene eller stresser. Jeg hygger mig med at få taget billeder af dem til deres familier når de er på bytur, og ved stranden osv.
  Som sagt er vores ikke ude hver dag, da de så vil blive overstimulerede, men vi kan tydeligt mærke at vores har brug for flere udfordringer som 5-6 ugers end bare at rende hjemme på marken osv.

  Der er garanteret også raceforskelle.. En Eurasier kontra en Boxer giver nærmest sig selv ang aktivitet. Det samme med Pyreneeren, hvor en Collie i min opfattelse stadig er noget forsigtig mange gange, og ja, der vil man da snildt kunne gøre mere skade end gavn hvis de kastes ud i noget for tidligt.. Bare sådan en generel tanke omkring racerne..
  Boxerne søger meget ud tidligt (Dicte stak faktisk af første gang da hun var 6 uger, hvor hun forlod matriklen til fordel for naboens majsmark, hendes mor gjorde det samme da hun var 9 uger gammel, dog over et stengærde og 500 meter over en mark, sammen med Hector) de vil også gerne slås både med hinanden men også med vores store hunde, husker med gru Krumme med 5 små krokodiller i røven da han tog flugten i det høje græs, hvor vi ikke kunne se hvor de var..
  Og så er det så skønt når de har været i byen at de bare sover de uskyldiges søvn hele natten, kun afbrudt af en tissetår ved 3-4 tiden..


 • #26   13. jun Skulle vi ikke lige få proportionerne på plads.
  Hvor kommer stresse rundt fra?
  TS spørger hvornår de kan komme med ud, faktisk ikke andet. • #27   13. jun Altså det er noget pjat, at collien er sart og ikke kan holde til at komme ud, jeg er efterhånden så træt at at høre på det.
  Mine hvalpe kommer i skoven og på stranden inden de kommer hjemmefra 8 uger gamle, de er ved to forskellige dyrlæger hvor vi kører i bil og vi går tur ved søen i snor også.
  Vi har mange gæster hele tiden, så de komemr i hænder og møder mange forskellige slags mennesker og især forskellige slags børn i alle aldre - men at slæbe dem med ned og se tog, busser og alt mulig andet, det kan jeg simpelthen ikke nå med syv hvalpe.

  Jeg har ikke oplevet at mine hvalpe ikke faldt til med det samme i nye hjem, de har fået snore på og har været ude at gå uden problemer.

  Selvfølgelig er det en helt anden snak, hvis hvalpene bliver over 8 uger, det har jeg prøvet to gange for år tilbage. Begge hvalpe havde vi til de blev 12 uger, de var fra forskellige kuld, Men de kom selvfølgelig med på mange daglige ture rundt omkring - på gågader, på trafikerede veje, på træningspladsen ved skov og strand osv - men så meget når jeg slet ikke, når hvalpene sælges 8 uger gamle.


 • #28   13. jun Jeg tror absolut også genetikken spiller den største rolle her.

  Hvis vi lige ser bort fra de to gadehunde vi har haft samt Liva der var blevet slået helt fra lille, så har vores hunde oplevet følgende inden flytning hjem til os:

  Ayo - ingenting udover køreturen til dyrlæge for chip. Ellers ingenting. Ikke engang en have.

  Vega - opdrætters have, en tur ud over marken da hende og en af hendes kuldsøskende besluttede sig for at stikke af fra mor, søskende og opdrætter smiley og ellers en køretur til dyrlæge.

  Enya - have og tur til dyrlæge.

  Lui - have og tur til dyrlæge (så vidt jeg ved)

  Alle har taget flytning, "socialisering" mm i stiv pote. Jeg har heller aldrig haft en plan for hvad de skal nå at se. Vi tager dem bare med og gør det der er naturligt.

  Og jeg vil faktisk sige, den hund der er allermest kold i røven hele vejen igennem, så er det Ayo der har oplevet nul og niks inden hun flyttede hjem til os.


 • Kennel Hearthitter
  Kennel Hearthitter Online Tilmeldt:
  jul 2017

  Følgere: 8 Emner: 14 Svar: 2.518
  #29   13. jun Kennelmor; jamen så beklager jeg da hvis min opfattelse af collien ikke er sådan i de fleste tilfælde.. Det var som sagt min opfattelse at de er forsigtige..
 • #30   13. jun Vi stresser på ingen måde rundt. Vi bor midt i en mindre provinsby, ud til grønne områder, så vi har mange muligheder for oplevelser lige uden for hoveddøren.

  Min gamle opdrætter sagde altid, at man skal skynde sig langsomt, med hvalpe og små børn smiley og jeg er helt enig, der skal oplevelser til, men der skal sørme også være massevis af rolige stunder med tid til fordybelse.

  Jeg prøver at have i baghovedet, hvor de enkelte hvalpe skal hen. Jeg sælger en del hvalpe til mennesker som bor i lejlighed. De hvalpe bruger jeg lidt ekstra tid på at vænne til snor og halsbånd og til at færdes, hvor der er trafik, da det jo bliver deres hverdag fra dag et i nyt hjem.

  Det er en omvæltning for en hvalp at flytte hjemmefra og kan jeg lette overgangen en smule, så gør jeg det gerne.


 • Kennel Hearthitter
  Kennel Hearthitter Online Tilmeldt:
  jul 2017

  Følgere: 8 Emner: 14 Svar: 2.518
  #31   13. jun Det er vigtigt at de ikke kommer ud hver dag, da de jo er i fare for overstimulering, som nok er langt værre at rette op på end det modsatte..


 • #32   13. jun Indenfor en af mine racer ser jeg ofte at opdrætteren IMO overdriver helt vildt med socialisering/miljø af de små. De ser alt muligt og bliver udsat for ting ingen af mine voksne hunde nogensinde har prøvet..

  Jeg vil aller helst have min 8 uger hvalp hjem ret rå, sådan at den er sammen mig første gang den oplever de fleste ting.
  Har den været i en have, og ude åå en træningsbane og set lidt nyt og hørt lidt forskellige lyde samt gået på andet end betongulv, så er det rigeligt fint. Har den kørt lidt bil da den skulle til dyrlæge og chippet er det også rigtig fint. Resten skal de gerne kunne tåle at opleve sammen med ny ejer.
  Jeg ville vælge et kuld fra hvis hvalpene allerede havde set toget, været ved vandet og blevet udsat for spøgelser af plastikposer osv. Som jeg jævnligt ser hvalpe er... Det vil jeg selv opleve med hvalpen.

  Vores kuld har klaret sig fint selvom de kun har været i hus, have, træningsbane og hundegård.


 • #33   13. jun At man tager hvalpene med sig er jo ikke ensbetydende med, at man stresser rundt med dem og absolut skal nå alting smiley

 • #34   13. jun Hvis jeg skal være helt grov, så vil jeg sige, at jo mere "sej" en race man (selv mener man) har, jo mindre aktivitet behøver man rent faktisk at lave inden salg - for er den "sej", så klarer den jo nye oplevelser uden problemer.

  Nu har jeg lige talt med en ven jeg har, der opdrætter tysk ruhåret og har gjort det igennem rigtig mange år, han har gravhund nu. Han går på jagt med hundene, og han siger, at han overhovedet ikke socialiserer de hvalpe ud over det de oplever der hjemme og ved dyrlægen.
  De skal have ro indtil de bliver 12 uger og er vaccineret også med rabies, først der tager han dem rundt alle mulige steder, og han har i de 30 år han har opdrætter aldrig haft problemer med nervøse hunde.
  Slæber man små hvalpe med alle mulige steder så risikerer man at de bliver smittet med alt mulig og man stresser dem unødigt.

 • #35   13. jun For mig handler det slet ikke om socialisering, det handler om at når jeg kører til stranden med mine hunde, så tager jeg hvalpe med når de er 5-6 uger, ikke før;) det handler ikke om at hvalpene skal opleve at komme til stranden eller ind til byen, det handler om at jeg skal eller vil afsted alligevel og hvalpene har nu nået en alder hvor de kan komme med smiley

 • #36   13. jun Jeg vil allerhelst have en hvalp, der ikke er blevet overstimuleret og presset ud i alting for at nå det hele, men som stadig har haft lov til at prøve tingene af i sit eget tempo, har lært sin krop at kende ved at lege i forskellig slags miljø og som er bare nogenlunde vant til at køre i bil. Jeg ser det som et klart plus, hvis hvalpens første oplevelse med mig ikke skal være at være køresyg.

  Der er forskellige måder at opnå dette. Min Kenzie havde boet på en stor gård langt ude på landet, hvor hvalpene har haft lov at løbe rimelig frit. Der har de haft rig mulighed for at lege og prøve grænser af på alle mulige måder. De har nok set nogle landbrugsmaskiner (fra sikker afstand), de har haft fri adgang til hjemmet og der har været masser af mennesker, der gad snakke og lege med dem. Det var en rigtig velafbalanceret hvalp, jeg fik hjem. Man behøver ikke følge noget socialiseringsskema for at miljøtræne en hvalp. En hel del sker helt naturligt smiley

  Jeg oplever det som meget naturligt at tage hvalpene med mig, fuldstændig som mine voksne hunde, når de er gamle nok. Og gerne enkeltvis, så de kan opdage nye ting på egen pote, ikke kun med opbakning fra hele “flokken”.


 • #37   13. jun ”Slæber man små hvalpe med alle mulige steder så risikerer man at de bliver smittet med alt mulig og man stresser dem unødigt.”

  Det er da først skrøbelige hvalpe, hvis de stresses af at være med!


 • #38   13. jun Som Bodil skriver var mit formål med at tage dem ud ikke at miljøtræne, men at opfylde deres behov.
  Som skrevet tidligere så oplevede vi en stærk øget eventyrlyst og selvfølgelig fik de flere oplevelser....
  Jeg kunne ikke drømme om at slæbe dem med til alt muligt, min opgave var noget andet.

  Hvad miljøtræning angår valgte vi at fokusere på motorisk udvikling og sensorisk stimulans som basis for det, der ventede efter de første 8 uger.
  Men de kom da udenfor deres vante omgivelser, da de udtrykte behov for mere.


 • #39   13. jun Hvad enten vi hører til dem, der har hvalpene rigtig meget med rundt eller noget mindre med rundt, så tror og håber jeg da, vi alle er opmærksomme på, at det ikke gælder om flest mulige oplevelse men om positive oplevelser.

  Jeg har heldigvis en pæn stor have med blanding af græsplæne og vildnis, hvor de bruger masser af tid på at udforske og lege, men selvfølgelig vil de også gerne ud og opleve nye ting, og det kommer de da også. Men jeg fylder f.eks. ikke 8 hvalpe bag i bilen for at køre ind og handle. Når og hvis de kommer med så er det et par stykker af gangen, og så er fokus på dem, ikke på at skulle købe ind eller lufte voksne hunde eller lign.


 • #40   13. jun #38

  Jeg forsøgte egentlig at formulere noget lignende, men du gjorde det bedre smiley


 • #41   13. jun Enhver, der har fået en hvalp hjem, må kunne nikke genkendende til, at hvalpen har brug for at blive stimuleret på en eller anden måde (i hvert fald når hvalpen er faldet til). Om det så er at opleve nyt miljø, gå ture, træne, lege med den nye ejer eller hvad det kunne være. Det behov starter ikke på magisk vis ved præcis 8 uger. Hvalpe under 8 uger kan også blive understimuleret smiley Dette gælder især enehvalpe, da de ikke har kuldsøskende at lege med!

  At tage dem med ud for at opdage og udforske nye ting er en helt fin måde at stimulere dem på. Også uden at de nødvendigvis møder en mand med solbriller og paraply og hvad der ellers kunne stå i et socialiseringsskema smiley


 • #42   13. jun Vi oplevede det ret stærkt med vores 9 hvalpe - de sloges som pokker, når der var brug for lidt adspredelse smiley

 • #43   13. jun #42

  Og så forestil dig lige en enehvalp, der ikke engang har kuldsøskende at tumle med. Der er alligevel grænser for hvor meget man kan overlade til tæven!


 • #44   13. jun #37#

  Kenzie - det jeg skrev der, var udtalelser fra den opdrætter, der har opdrættet tysk ruhåret hønsehunde i næsten 30 år - det er ikke mig, der siger sådan.

  Han har opdrættet utallige kuld i tidens løb, og hans hunde er ikke bange eller nervøse, det er drevne jagthunde, han har bl.a gået meget på jagt i Tyskland, hvor de skyder alt mulig råvildt og vildsvin.
  Han har også haft engelsk setter og pointere, nu har han ruhåret gravhund, som skal bruges på jagt også - han går til alle muligt vildsporprøver med hans hunde og fører dem langt - så jeg tror da han ved, hvad han taler om smiley
  Han mener de små hvalpe under 8 uger skal udvikle sig stille og roligt uden at blive slæbt alle mulige steder hen igennem gågader, på banegårde og deslige.
  De skal socialiseres stille og roligt i deres eget tempo, selv går han ikke i gang med noget før de er mindst 12 uger og fuldt vaccineret.

  Med det er jo ikke sagt, at hvalpe under 8 uger ikke skal opleve noget, men jeg må indrømme, at jeg ofte ser, at folk flyver og farer rundt med de små hvalpe, så de kan prøve alt muligt forskelligt inden de rejser hjemmefra 8 uger gamle.

  Jeg sørger for, at mine hvalpe ser en masse forskellige mennesker, når de er her hos mig, de kommer ud at køre bil flere gange, de har fri adgang til haven, de kommer på ture til skov og strand og så prøver de lidt at gå tur med snor, men det er så også det. Jeg har ikke oplevet, at de har haft problemer, når de er flyttet her fra 8 uger gamle.

  hvis man sammenligner med så børn, så er det jo heller ikek sundt at slæbe dem med til alt muligt hver evige eneste dag - først Legoland, så Djurs Sommerland, så Tivoli tredie dag - alt med måde.


 • #45   13. jun Men Kennelmor, der er jo ingen her i tråden, der siger noget andet end du gør.
  Hvem snakker om at slæbe hvalpene rundt i det omfang?


 • #46   13. jun ”Han mener de små hvalpe under 8 uger skal udvikle sig stille og roligt uden at blive slæbt alle mulige steder hen igennem gågader, på banegårde og deslige.”

  Er der mon nogen her i tråden, der mener, man skal slæbe hvalpe med på den måde?


 • Kennel Hearthitter
  Kennel Hearthitter Online Tilmeldt:
  jul 2017

  Følgere: 8 Emner: 14 Svar: 2.518
  #47   13. jun Jeg har da skrevet at vores hvalpe komme med til Roskilde og ser og hører toget.. men det foregår altså ikke hver og hveranden dag.

 • #48   13. jun Jeg ved ikke helt, om nedenstående liste er til nye hvalpefamilier eller til opdrættere, men jeg må blankt erkende, at jeg ikke har nået det hele som hverken det ene eller det andet smiley

  http://dch-bjerringbro.dk/wp-content/uploads/2015/01/Liste-med-socialisering-og-milj%C3%B8tr%C3%A6ning.pdf


 • #49   13. jun Bare tanken om hver og hveranden dag, jeg synes timerne strøg afsted smiley


 • Kennel Hearthitter
  Kennel Hearthitter Online Tilmeldt:
  jul 2017

  Følgere: 8 Emner: 14 Svar: 2.518
  #50   13. jun Det har ikke engang mine gamle hunde oplevet smiley

 • #51   13. jun Det er jo det rene galskab - også efter 8 uger..

Kommentér på:
Hvalpene med på tur.