{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
867 visninger | Oprettet:

Camilla V
Camilla V
Tilmeldt:
23. maj 2008
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 5

Lille hund men hvilken {{forumTopicSubject}}

Hej vi er en famile på 2 voksne med 3 børn fra 1-4år

som nu er flyttet i hus med stor have, vi er begge opvokset med hunde.

Nu vil vi gerne have en lille familie medlem:)

Vi har 3 hunderacer vi gerne vil have, men hvilken en er det store spørgsmål:)

Yorkshire terrier
Chihuahua
Papillon

Vi har også snakket meget om det skal være en Tæve eller han

Håber nogle kan hjælpe os lidt:)

Hilsen Camilla


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Lille hund men hvilken
  • #1   23. maj 2008 ingen af dem -- i har for små børn...

    alle tre racer er skrøblige og hvad vil i gøre når lille peter lige får fat i et bagben og holder fast til det brækker.

    jeg ville klart finde en race der var noget mere robust.


  • #2   23. maj 2008 og flere af racerne er heller ikke ubetinget glade for børn.

    i kan også godt ryge i at mange avlere slet ikke vil sælge til jer når i har små børn...


  • #4   23. maj 2008 Med så små børn bør i ikke hae disse racer. Hvis i dog alligevel insisterer så vent et par år til børnene er ældre eller tag på internat og se om der er en voksen hund der passer ind i jeres familie da en hvalp af så små racer er meget meget skrøbelig.

  • #5   23. maj 2008 Jeg mener at have hørt/læst et sted, at det er optimalt med lidt større hunde til børn af både praktiske og sikkerhedsmæssige årsager.
    Hvad med en puddel eller retriver? Førstnævnte er endda allergivenlig.


  • #6   23. maj 2008 mellem til store hunde er meget bedre til små børn

  • #8   23. maj 2008 Jeg vil så mene hvis I virkelig er til mindre hunde, er der jo en robust hund som en Fransk Bulldog.

    Den er af en størrelse så den ikke er så skrøbelig som de andre, de fleste FB´er elsker børn helt ubetinget (hvis de er socialiseret korrekt fra fødslen) og så er de altså ikke særlig motionsivrige eller tidskrævende.

    Helt klart en god hund til en travl børnefamilie...


  • #9   23. maj 2008 Nu er det små børn i har, så er i helt sikre på i har tid og overskud til også at få hund? Det at få en hvalp er næsten som at få et barn mere.
    Der bliver sat rigtig mange hunde under 2 år til salg fordi deres mennesker alligevel ikke havde tid til dem.

    Hvis i alligevel mener i har tid vil jeg også mene i skal finde en mere robust race.


  • #10   23. maj 2008 Jeg ville også sige at det er ikke lige de mest smarte racer i har valgt så hvis i vil ha en lille hund ville jeg vælge en løwchen den elsker børn og den er meget selvskabelig selvfølgelig skal jeres børn være søde ved den lige meget hvad for en race i så end vælger

  • #12   23. maj 2008 Kan kun give de andre ret... de racer et slet ikke til 3 børn under 4 år. :O)


  • #13   23. maj 2008 Jeg ville vælge noget mere rubust, hvis det skal være meget smådt, så en Mops eller en Fransk Bulldog..

    De andre, du selv nævner er alt for skrøbelige til små børn...


  • #14   23. maj 2008 Meget enig med de andre herinde... I skal have en større hund, da dem I tænker på er skrøbelige og ikke just børne-venlige, der samtidig nok ikke er så motionskrævende, medmindre I mener at I har tid til at aktivere og gå ture med en stor hund, der kræver tid. Feks. er min dober jo en brugshund, han vil og kan ikke stille sig tilfreds med små lufteture, han skal have udfordret hjernen - dagligt...



  • #16   23. maj 2008 Mig og Louie... Ja, det er ærgerligt. Jeg håber at trådstarter kommer frisk på banen igen med flere spørgsmål.

    Maria :o)


  • #17   23. maj 2008 Ret skal være ret - brugeren er lige oprettet i dag - måske man regner med forummet her er tilsvarende mange andre forums, hvor der snildt kan gå dage før der er svar til ens spørgsmål smiley

  • #19   23. maj 2008 Jeg har små hunde og små børnebørn, det kan fint gå med det hensyn at små børn aldrig er alene sammen med hundene, og at de fra start af lærer at klaske numsen i gulvet når de vil lege med hundene. Hos mig kommer hundene af sig selv når Bastian eller Sander sætter sig ned på gulvet.

  • #21   23. maj 2008 der er selvfølgelig altid nogen hvor det går rigtig godt for.. men jeg ville aldrig nogen sinde anbefale så lille en race til en småbørnsfamilie.

    min pølse minder meget om chi i størrelse, og han er pisse skrøblig. han brækkede to ribben så sent som lige før pinse.

    og de holder bare ikke til børn der falder over dem. leger med dem, taber dem... det kan godt gå med børnebørn - for der er det ikke 24/7 man skal holde øje..

    men er man som småbørns familie egentligt parart til at sidde på vagt hele tiden... nej vel....

    men heldigvis - så er mange opdrættere parate til at afvise købere med små børn.. både for hundens og børnenes skyld.





  • #22   23. maj 2008 Jeg har 4 chi og de elsker børn også små... Jeg ville uden frygt få børn mens jeg har dem!
    Men hvis I anskaffer jer en hvalp, så er det noget svære med små børn, fordi hvalpen selv er en "baby" Dog hvis I anskaffer jer en ældre hund så er det uhyr vigtigt, at I ved at den kan med børn!
    I skal vide at uanset race, så skal man altid holde øje med hunde og børn når de er sammen! Men det mener jeg 100% holde øje, hvis man ikke er villig til dette, så skal man ikke få hund når børnene er så små!
    Man skal ikke få hund, fordi børnene vil det sålænge, at de er så små og ikke selv kan hjælpe...I skal få en hund, fordi I ønsker jer en med al det arbejde som det indebære!


  • Camilla V
    Camilla V Tilmeldt:
    maj 2008

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 5
    #23   23. maj 2008 hehe rolig nu kan jo ikke sidde på hundegalleri hele tiden:o)

    Mange 100000 tak for jeres svar.

    Jeg ved godt at det er små hunde vi har valgt når vi har 3 små børn, men så må vi vente fordi vi har altid ønsket os en af de 3 Racer, Dennis bedsteforældre har en Papillon som vores børn elsker at være sammen med, hvorimod hans forældre har en klainer münster og mine har en schæfer som de også elsker at lege med, vores forældres hunde vil lege er de ikke nær så trygge, da de netop er større og har nemmer ved at vælte dem omkuld, nu har jeg også en søn som har problmer da han er hypermobil og han hans muskler er ikke så stærke som de skal være, så har vi en større hund som hopper op af ham eller bare kommer til at skubbe til ham og han lander forkert har han større chance for at brække/forstu noget end andre folk har.

    Ja ved godt at en hund kræver tid osv og at det er ligesom et lille barn og den vil ikke på nogen måder blive overset på nogen måde, den vil være en del af vores familie og den vil bliver passet, plejet og få ligeså meget kærlighed som vores børn får.

    Viser Dennis indlægget når han kommer hjem.

    Hilsen Camilla


  • Camilla V
    Camilla V Tilmeldt:
    maj 2008

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 5
    #24   23. maj 2008 Jeg vil ALDRIG lade mine børn være alene eller bære på vores hund eller andres, det skal lige siges at de 2 ælste er født med en hund i huset (boede ved hans forældre) i 1 år. De 2 ælste ved godt at de ikke skal løbe hen til nogen hunde og slet ikke hunde som vi ikke kender, de ved at de skal vente til den kommer til dem..

  • Camilla V
    Camilla V Tilmeldt:
    maj 2008

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 5
    #25   23. maj 2008 Vi vil have en hund fordi vi ønsker det og ikke fordi de har sagt at de vil have en hund, fordi OMG så kunne vi have mange dyr:O)


  • #26   23. maj 2008 Camilla V, du giver jo nu en rigtig god forklaring på, hvorfor hunden skal være lille. *S* Pga jeres søn.

    Og det lyder som om, at I har overvejet det nøje mht en lille hund. Jeg synes, at I skal se på nogle af de lidt større/mere robuste racer såsom
    fransk bulldog, dansk/svensk gårdhund, Jack Russel, m.fl.

    Maria


  • Camilla V
    Camilla V Tilmeldt:
    maj 2008

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 5
    #27   23. maj 2008 Vi vil prøve at udvide vores hunderacer søgen her i aften og se hvad der ellers er:) har bare altid drømt om en af de 3 racer jeg nævner, men vi har dog før haft kigget på dansksvensk gårdhund og en mobs, men falder hele tiden tilbage på de andre:):( men vil rydde min hjerne:) og kigge i aften:)

  • #28   23. maj 2008 Jeg vil anbefale en griffon bruxellois, den er robust har en god størrelse 3-6 kg, og elsker at lege.

  • #29   23. maj 2008 I kan jo også vente med at anskaffe jer en hund, indtil jeres børn er lidt ældre, og bedre kan forstå hvorfor man skal være lidt forsigtige. Men kan give jer ret i, at papillon er en dejlig hund smiley

  • #30   23. maj 2008 Kan kun tilslutte mig til rådet om de Franske.. Vi har selv 2 stk Kenzo på snart 2 år og Coco på 3½ mdr og 3 børn på 4½ mdr - 5 år og 9 år..
    De er geniale i forhold til ungerne - virkelig forsigtige med den lille og samtidig elsker de når drengene leger (ind i mellem lidt vildt) med dem.. :o)


  • #31   23. maj 2008 Kan sagtens følge det folk skriver, men kan ik lade vær med at tænke på en ting: Bør man ik anskaffe sig en af de nævnte racer, hvis man indenfor dens levetid vil have børn?

  • #32   23. maj 2008 hmmm... jeg ville nu sige at i kunne få alle 3 racer. Fordi i har børn synes jeg ikke gør nogen som helst forskel. En voksen kan træde på den lille hund, så må voksne heller ik ha en lille hund?. sludder.. Emma er vokset op med 3 små børn under 3 år, og hun lever skam endnu.. 8)

    Men i kan jo tage en ad disse " hvilken hund passer til jer" test. kan jo være i finder ud af hvilken af disse 3 racer der passer jer bedst..

    held og lykke..

    Heidi.

    ps. og dette er MIN mening...


  • Camilla V
    Camilla V Tilmeldt:
    maj 2008

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 5
    #33   23. maj 2008 Det ved vi skam de kan:)

Kommentér på:
Lille hund men hvilken

Annonce