{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Siberian Husky
 • Jørgen H
  Jørgen H Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 1 Svar: 32
  #1   11. jul 2010 Hej Thomas.
  Det er rigtigt at der er noget der hedder Velo. Det foregår på cykel i skoven, med en elller to hunde spændt foran. Det findes også klasser i DK hvor man kører med 2-8 hunde foran en vogn eller slæde.
  Det med snoren er helt rigtigt. Det er meget svært at lære en Husky at løbe løs, og jeg vil IKKE anbefale nogen at de prøver det, da Huskyen har et meget stort jagt instinkt. • #2   11. jul 2010 Jeg kender nogen som har husky, de nyder rigtig meget, at få lov at komme ud at trække- på hjul om sommeren og slæde om vinteren, når er ellers er sne- aner ikke hvad køretøjerne hedder.
  Det er rigtigt, at det er virkelig svært, at lære dem at gå løs-


 • #3   11. jul 2010 okay sad og så et dokumentar program på DR HD tror det hed den sidste pelsjæger hans husky gik løs ved siden af mens han red på sin hest hvordan kan det lade sig gøre????

  er der ellers nogle ting man skal være opmærksom på? smiley


 • #4   11. jul 2010 hmm du kunne evt spørge nogle opdrættere af racen da de som regel ved en del om opdragelse, aktiviteter osv.........
  kender nogle der har alskan malmute og de løber som minimun 10km 3 gange om ugen og hundene er for det meste udenfor i indhegnet område
  men for at kunne knytte så stærkt et bånd som ham på tv er det jo netop fordi han ved sq hvordan man bruger hunden til dens oprindelige formål nemlig at jage store dyr det kræver et meget tæt sammenarbejde mellem hund og ejer og det er svært at opnå med bestemt racer


 • #5   11. jul 2010 Jeg siger ikke det er umuligt, at lære dem det, men meget svært, da de er meget selvstændige og ikke føler et særligt behov for at live hos sit menneske.

 • Jørgen H
  Jørgen H Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 1 Svar: 32
  #6   11. jul 2010 Det kan godt lade sig gøre at have en Husky til at rende løs, men det kræver et kæmpe stykke arbejde, og du kan aldrig være sikker på hva der sker hvis der kommer en hare eller en kat.
  Det kommer også meget an på hvilke linjer den kommer fra. I nogle linjer er jagtinstinket avlet meget ud, og det gør det selvføelig lidt nemmere. Men du må aldrig regne med, at du kan få en Husky til at løbe løs.
  Er du sikker på ham pelsjægerens hund var en Siberians Husky?? Det kunne godt være en Alaskan Husky.


Kommentér på:
Siberian Husky

x