{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
176 visninger | Oprettet:

Lidt links til aussie fans :) {{forumTopicSubject}}

Jeg har jo brugt lidt tid (år :D) på at lære om working aussies, og det er faktisk rigtig spændende at fordybe sig sådan i en race. Jeg ved stadig ikke om jeg skal have en en gang men det man lærer går ikke tabt jo og jeg har glæde af at snakke med en masse mennesker om deres hunde.

Jeg fik lyst til at dele disse to kennelsider, så kan dem med aussie, eller uden ;D - gå ind og læse lidt. Der er en masse artikler, arkiv osv om racen, dens oprindelse, sind, brug.... og en masse cowboysnak som er svært for os at forholde os til, men ganske underholdende synes jeg at få et indblik i.

Her er Slash V i Texas - Terry Martin er "the go to man" iflg farmerne over there. Han svarer gerne på mail og fortæller om racen. Deres hunde er i en masse stamtavler inden for arbejdslinjerne

http://slashv.com/home.htm

Og her er Las Rocosa - en anden kennel, som har været med i en million år, og som gerne svarer, fortæller osv osv. De har et artikelarkiv, som du kan søge i.

http://www.lasrocosa.com/welcome.html

Til sidst den side her - en guldgrube af al mulig viden

https://www.workingaussiesource.com/

Så er der lidt at læse om, hvis nogle får lyst

Sidder der nogle aussie folk og ser dette og kender nogle gode links, så smid dem ind i tråden. Jeg vil gerne læse om racen. Også show linjerne

Hvis der skulle sidde en med lyst til at oprette en lignende tråd om andre racer, så gør det endelig! Jeg vil glæde mig til at gå ind og læse der også.

Foto: HOF WTCH Hangin' Tree Blue Bear. Lånt fra pedigreedatabase.com
Kommentarer på:  Lidt links til aussie fans :)
Kommentér på:
Lidt links til aussie fans :)