{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
9.900 visninger | Oprettet:

Aslan er alvorlig syg - søger råd {{forumTopicSubject}}

Hej - jeg er retur fordi jeg er ved at miste Aslan. jeg håber vi kan begrave stridsøksen og se fremad. Jeg har brug for at vende forløbet i håb om at nogle måske kan genkende hans symptomer. Han er indlagt på andet døgn og det ser ærligt talt skidt ud. Der er en stor erfaring herinde, så jeg tænker, at nogle måske kan give forslag til, hvad det er. Jeg er ret desperat.

Han fik diarre og en byld bag i. Vi opdagede det ved, at han blødte. Ellers har han været normal. Det blev behandlet straks. Da behandlingen hjemme med antibiotika og smertestillende samt pro kolin stoppede mandag, kom diarréen igen. Med lidt blod i. Han skulle til test onsdag, og da han var normal og ikke virkede påvirket, aftalte vi med dyrlægen at vente og komme onsdag som aftalt. Vi troede det nok var bylden, der gjorde, at han blødte. Samtidig ville de rense hans tænder.

Der var ingen tegn som i overhovedet ingen på det næste der skete. Da de fik ham i en let narkose, kunne de se, at han havde nogle tænder, der var flækket. Dette overraskede os alle, for vi kigger ham tit i munden, men de tog røgent og jeg valgte at de skulle ud. Herefter lagde de ham i en dyb narkose for at operere.

I narkosen "døde" han to gange og måtte genoplives - en gang med adrenalin i hjertet. De fik to tænder ud, før det skete.

Siden har han kastet blod op - mørkt - og der er også blodig diarre. Der er testet for hjertelungeorm, lunger, nyrer, afføring, orm, giardia... fuld blodprofil, nu er der sendt for parvo osv til Tyskland, og der kommer svar i morgen. Indtil nu er alle test negative - dvs hunden er rask....

De har snakket med en specialist i Århus.

Han er svag men i let bedring. Spiser, drikker men der kommer stadig blod. Han er naturligvis under observation, i karantæne og på antibiotika plus fuld smertedækket under sin indlæggelse.

Er der en, der sidder med et bud på, hvad det kan være, så vil jeg meget gerne høre det her eller i PB, for så vil jeg dele det med dyrlægerne og specialisten.

En lille ting: De mener han har ødelagt hans tænder efter 6 år på barf. Jeg ved meget lidt om foder. Ville I skifte ham til tørt? Han får barf fra Rigtig Hundemad og det vi køber i supermarkeder osv. Han har trives på det i seks år, men der er fem dårlige tænder i alt (eller tre tilbage som skal ud... for de to er jo ude). Jeg er i vildrede om jeg skal barfe ham fremover. Det hører jeg meget gerne jeres holdning til også.

Jeg er rigtig ked af det, men jeg tror stadig på, at han kommer med hjem i morgen. Det troede jeg også onsdag og i dag. Men jeg tror på ham. Han er sejere end jeg hidtil har givet ham kredit for.

Undskyld hvis det er forvirrende og langt. Det fylder megetKommentarer på:  Aslan er alvorlig syg - søger råd
 • #1   12. apr Har desverre ingen løsninger, men krydser fingre for at han klarer den.

 • #2   12. apr Jeg kan ikke hjælpe med bud, desværre. Jeg vil bare sende dig et kæmpe kram og en masse gode tanker til aslan
  Det lyder virkelig som en frygtelig omgang.
  Kan det være kræft ? Jeg tænker de vel kunne se det hvis det var, og jeg ved ikke om det giver de symptomer.


 • #3   12. apr Åh hvor forfærdeligt, det gør mig ondt at høre
  Jeg har desværre ingen idé om hvad det kan være, ville bare lige sende et kram og varme tanker

  Krydser alt og håber han snart er frisk igen


 • #4   12. apr Hold da op en omgang! Jeg har ingen råd, jeg vil bare sige; jeg håber sgu han kommer sig (hurtigt!)


 • #5   12. apr Mørkt blod..... Kan det ikke være fra operationen? At han har slugt en masse blod i forbindelse med operationen? Blod som kommer op i forbindelse med opkast og den anden vej ud i forbindelse med diarre? Bare en tanke, for det har jeg selv været ude for med en af mine gamle goldens.

 • #6   12. apr Velkommen tilbage, Lens.
  Det gør mig frygtelig ondt med Aslan. Jeg har desværre ingen bud på, hvad der kan være galt, men vil bare sende alverdens healende tanker til ham og jer.

  Jeg kan virkelig ikke se, hvorfor råfodring skulle have ødelagt Aslans tænder


 • #7   12. apr Jeg er rigtigt ked af at høre, at Aslan har det skidt. Vi krydser fingre herhjemme for at han fortsætter med at få det bedre.

  Umiddelbart tænker jeg at der må være en sammenhæng mellem tandproblemer og hans byld. Er det muligt, at der har været bakterier, der er trængt ind via fissurerne i tænderne, og forårsaget generaliseret infektion evt. sepsis? Eller bare belastet systemet, så hans krop havde så meget desto sværere ved narkosen?

  Så længe han reagerer på antibiotika og understøttende behandling er det jo en rigtigt god start. Så må vi håbe, at resultaterne i morgen giver svar på en eller anden måde.

  Ked af at du skal igennem sådan en omgang

  --- edit

  jeg har dog svært ved at tro på at det skulle skyldes BARF, medmindre han har fået lov at tygge på dinosaurknogler.


 • #8   12. apr Tak alle sammen ja det kom uventet...

  Jeg er også bange for kräft fordi Vores kat døde af det men dyrlägen mener det er infektion eller virus

  Hvis det er parvo hvad sker der så? Han er vaccineret


 • #9   12. apr Det gør mig ondt, Lens - jeg ved hvor tænderskærende frustrerende og opslidende det er.

  Men er hans mavesæk tjekket for mavesår? Altså, med en kikkert ned i mavesækken?


 • #10   12. apr Mette Nej de siger de troede det var det I starten men det er det ikke.

 • #11   12. apr Øv, men det var også bare lige en tanke.....

 • #12   12. apr Jeg har desværre heller ingen bud på, hvad det kan være
  Vil bare sige velkommen tilbage, og jeg er ked af, at Aslan er blevet så syg Krydser fingre for ham, og sender tanker og kram til dig


 • #13   12. apr De kan umiddelbart ikke se mavesår. Det er tjekket.

  Jeg har gået hans foder igennem med en gaffel... Der er jo ikke rigtig ben i rigtig hundemad synes jeg...

  Det var helt tilfalde vi opdagede det. Han har ingen tegn vist

  Jeg ved ikke om han har haft dårlige tänder da jeg fik ham.... Måske bakterier kommer derfra har jeg tänkt...jeg har meget dårlig samvittighed men dyrlägen siger det kun kunne ses på røgent mne jeg føler vi burde have opdaget det


 • #14   12. apr Dyrlägen läner sig op af det batdog skriver... Jeg Håber han er bedre I morgen

  Føler vi burde have opdaget de tänder


 • #15   12. apr Det er ikke ukendt med mennesker, at tandbylder eller tandproblemer kan give sepsis. Og det meget snigende. Nogle forløb strækker sig flere år før et menneske går fra "av min tand" til at skulle have udskiftet hjerteklappen pga. den er gået i stykker pga. infektion. Jeg ved det ikke, er på ingen måde dyrlæge eller noget, der ligner, men min mavefornemmelse insisterer på at der er sammenhæng mellem bagende og forende, og det skyldes forenden. Det kan være, han har haft dårlige tænder med sig i den der uheldige bagage, og det så efter længere tid har ført til infektion og videreudvikling derfra. Men krydser for jer, altså. Giv endeligt lyd når I ved noget.

 • #16   12. apr Rigtig god bedring med ham, Lens. Sender varme og helbredende tanker til din smukke dreng.

 • J0hN
  J0hN Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 98 Hunde: 3 Emner: 8 Svar: 4.018
  #17   12. apr Min sidste hund der døde havde fine tænder trods 11
  år på Barf.


 • #18   12. apr Alt god karma til Aslan, han skal nok klare den

 • #19   12. apr John: Han får sjældent ben og det er lammeben... Jeg tror heller ikke det er barfen


 • #20   12. apr Min Emma havde parvo som hvalp og overlevede heldigvis (det er 11år siden) kun fordi hun var indlagt på kvl (landbohøjskolen) hvor de kunne gi plasma og andre støttende behandlinger de ikk havde mulighed for andre steder - det var en voldsom omgang og det tog LANG tid før hun kom hjem igen!!!

  De tegn hun havde med parvo minder dog slet ikke om jeres udover diarre og opkast og parvo har en meget speciel lugt!!.. Tænker mere det er en alvorlig infektion som har påvirket mave/tarm - det minder nemlig lidt om de gange mine hunde har haft mavetarm betændelse.. Hvis det går ubehandlet kan det blive ret voldsomt - men igen uden byld + tænder.. Men jeg tænker at der måske enten kan ha været bakterier i barf'en (det er et fakta at det kan være farligt) eller at der har sat sig nogle grimme bakterier i tænderne... en sidste ting jeg overvejede var gift? - nok ikke så sandsynligt men... Håber inderligt han kommer sig og du får din dejlige dreng tilbage - vil krydse alt der krydses kan og ha jer med i mine tanker og bønner!!!


 • #21   12. apr Rigtig god bedring med ham. Har desværre ingen anelse om hvad det kan være.

 • #22   12. apr Tak for at fortælle om parvo. Jeg håber testen for parvo er negativ. Den bør komme i morgen

 • #23   12. apr Man kan ikke behandle parvo, kun give støttende behandling - ihvertfald dengang..

 • #24   12. apr Kan det være en dårlig tarmbakterie som måske er kommet gennem barf? Måske en mutation af en bakterie der normalt ikke er kendt for at være i hunde? Jeg tænker at de fleste dyr der får ødelagt deres tarmflora kan blive meget syge og forskellige ting i kroppen kan ændres på ingen tid.
  Har i prøvet at teste en afføringsprøve eller en mavesyreprøve? Det kan måske give nogle resultater.

  Men det er bare gætværk fra min side af Et bud.

  Håber på bedring til Aslan!! Hold humøret højt!


 • #25   12. apr Pernille: Enig - det siger dyrlægen også. De er dog enige med dig. De mener ikke det ligner det.

  Et vildt skud: Den der nye flåt.. hundemalerie... det ser da ikke sådan her ud vel? Han er ikke behandlet med flåtmidler endnu nemlig..... Kan flåtbårne sygdomme give det her billede?

  Dyrlægen mener det som Batdog skriver. Han har sandsyndligvis en dårlig emalje og så har han (mener dyrlægen) bidt i ben i 6 år med de tænder og de er flækket og så er bakterier gået ind i blodbanerne...

  Eller det er en virus.

  Jeg skal nok opdatere med svar på test løbende....

 • #26   12. apr Ja - det kan det godt være... der kommer svar i morgen på afføring og blod - de kører nogle udvidede test i Tyskland.

  Jeg har også selv overvejet om han har spist noget kød, der var dårligt, men en hund er jo nærmest i stand til at spise en losseplads..... men alt bør overvejes pt.

  Jeg ved ikke hvordan salmonella ser ud ved en hund.... ? Igen gætværk. men jeg vender alle ting pt.


 • #27   12. apr Eller vil jeg også lige sige hej til jer alle - udover dette pludselige chok har vi det alle godt. Bettemus Zara er 10 mdr, kan sige Ava som betyder Aslan, og vi trives. Vi er begyndt at træne og han klarer det flot selvom der er andre hunde. Jeg har savnet jer meget, og det er dejligt at vende det her med jer. Tusind tak!

 • #28   12. apr Rigtig god bedring med ham og velkommen tilbage.

 • #29   12. apr Salmonella hos hund: opkast, konstant diarre, deprimeret/utilpas, tab af appetit og dehydrering.. De viser symptomer inden 6-72timer efter indtagelse står der...

 • #30   12. apr Der var noget lam han ikke ville spise... Han tog lidt... Jeg vil nävne det i morgen. Vi har det stadig i fryseren

 • #31   12. apr Men det mest sandsynlige er nok at tænderne har samlet bakterier og det er så resulteret i en kæmpe omgang infektion.. man hører tit at gamle mennesker bliver RIGTIGT dårlige fordi de ikk får passet deres tænder også infektionen går direkte i blodet og giver blodforgiftning (er noget med at en infektion der starter i munden er ekstra farlig).. så mon ikk der kommer noget svar i blodprøven

 • #32   12. apr Rigtig god bedring med ham Jeg håber meget, at han klarer den

 • #33   12. apr Autoimmun hæmolytisk anæmi??

 • #35   12. apr Lyder nu ikk lige som det udfra det jeg kan læse..

 • #36   13. apr Velkommen tilbage
  Jeg tænker en opblussen af clostridier i tarmkanalen som kan give akut tarmbetændelse.
  Symptomerne ligner det, du beskriver.

  Har han fået antibiotikakur for nyligt?

  Det er et bud - jeg tror dog at sandsynligheden for at det har forbindelse til tænderne er ret stor.


 • #37   13. apr Det kan iøvrigt komme fra rå kød også står der samt rådne planter..

  http://www.spodan.com/da/1953.html


 • #38   13. apr Ch ja han havde jo pludselig en byld bag i pa størrelse med en knyttet hånd. Det blev renset og så kom han på antibiotika

 • #39   13. apr Marianne han havde en auto immune reaktion for nogle år Siden. Det ligner dog ikke det men de er obs på det

 • #40   13. apr Jeg hælder også til, at det kommer fra hans tænder. Dårlige tænder, kan være skyld i mange ting i resten af kroppen hos mennesker, så er det det nok også ved hunde.

  At han har nogle flækkede tænder, behøves jo ikke at være pga. barf. Hvis han havde fået tørkost, havde han måske gnavet meget på ben af tørrede hud, gevir, de bærende knogler (rørknogler) osv. Dyrlægen vil muligvis kaste en stor del af skylden på barfen, da det jo er det nemmeste. Jeg tror på, at hans knækkede tænder kunne være kommet alligevel.

  Når det er sagt, så kan alt jo ske. Det er muligt at der har listet en fæl baktuse, fra barfen, ind i blodbanenved en dårlig tand og taget den derfra. Det vil jeg så kalde rigtig uheldigt. Jeg ville ikke stoppe med at barffodre på grund af det. Det sidste er dog altid lettere at sig, når man ikke selv sidder med en skidt hund.

  Jeg håber rigtig meget, at han kommer sig 100%. Skånekost i en periode, er nok at foretrækker, til hans mund igen er 100%.

  Stort trøstekram til dig og vovsen.


 • #41   13. apr Hvor er det vildt, at (dårlige/skadede) tænder kan få så store konsekvenser i resten af kroppen - det var jeg slet ikke klar over.

  Men det fortæller bare, hvor vigtigt det er at tjekke deres bisser jævnligt, det glemmer mange, mig selv inkl. nok.


 • #42   13. apr Clostridier forrkommer naturligt i tarmene, men kan få overvægt og blive patologiske hvis de bakterier, der holder dem i skak fjernes. Det sker når man giver antibiotika.

  Det er muligt at de kedelige bakterier er indblandet.


 • #43   13. apr Puha, Lens, jeg håber I snart finder en løsning.

  God bedring til Aslan


 • #44   13. apr Bobo har AIHA (eller IMHA som min dyrlæge kalder det - det er vist det samme) lige nu og det ser slet ikke ud som beskrevet i startindlægget. Der kommer ikke blod fra hverken eller den anden ende.

  Jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige om det kan vise sig på andre måder, men det er i hvert fald ikke hvad jeg har observeret.

  Håber prøverne viser noget brugbart - god bedring til Aslan!


 • #45   13. apr Tak alle sammen

  CH jeg har sendt det til dyrlägen og de vil tage det op i dag

  Problemet med barf lige nu er om vi tør mere... Jeg ved Stort set intet om foder. Han får det fordi han fik det i første hjem. Og mine andre to fik det

  Han skal bare have noget han trives bedst på. Og nu er vi kommet i tvivl om barf er bedst for denne hund..


 • #46   13. apr Det hænder jo en gang i mellem at hundes tænder ikke holder til det rå.
  Om det er årsag til at Aslans tænder er blevet dårlige synes jeg er lige rigeligt at gætte på, men var det mig, ville jeg gå med livrem og seler og skifte til tørt og kun lejlighedsvis give råt.


 • #47   13. apr Imran er enig med dig ch. Han er blevet lidt utryg ved barf. Jeg er i syv sind

  Måske en kombi...

  Problemet er at man ingen kan spørge aom virkelig ved det...

  Hvilket tør foder er näste skridt... Jeg har aldrig fodret en hund med tørt


 • #48   13. apr Ang tjek af tänder.. Ja! Det skal man. Problemet her er at de er tjekket hvert år til vaccination og endda oftere fordi dyrlägen klipper hans negle. Jeg har selv kigget også og han har ingen tegn vist... Med mindre det er her hans vred mod andre hunde ligger men selv det er så lidt at vi kan träne Mellem andre nu. Jeg havde aldrig gättet det oga Adfärden...

  Han har tre blottede tand halse eller nu har han tre for to er ude. De så det Først på røgent pga en mistanke.. Pga bylden... Dvs vi kunne ikke en gang havr opdaget det før og undgået dette.

  Det synes jeg er vildt... Hvem tager røgent forebyggende af deres hund?


 • #49   13. apr Kan han være forgiftet af alger? Hvis han har drukket noget vand med alger i? (Bare en tanke)

 • #50   13. apr Jeg ved ikke hvad din Aslan fejler, men jeg vil dele min erfaring med dig, da jeg har prøvet noget lignende.

  Da jeg mistede min første hund, stod jeg også med en hund, der på papiret var "rask".

  Alle hans blodprøver viste umiddelbart ikke noget der afveg fra normalen, selvom han både kastede mørkt blod op og havde helt mørk blodig diarré. Han var syg en uge, og de første dage så det ud som om at væsken og den støttende behandling hjalp ham. Men så vendte det og han blev dårligere og dårligere, på trods af indlæggelse, væske i drop og behandling.

  Han døde efter 8 dages sygdom, og jeg fik ham obduceret for at prøve at finde mening i det meningsløse.
  Det eneste de fandt ved obduktionen var en lettere misfarvet lever, og derfor blev konklusionen i sidste ende leversvigt.

  Der var ingen tegn på problemer i resten af hunden, hverken mavesår eller blødende tarmvægge, så jeg fik aldrig svar på hvordan alt det blod han både kastede op og sendte bagud overhovedet kunne komme ind i systemet...

  Det var en frygtelig oplevelse, og jeg kan stadig få tårer i øjnene over at mindes det


 • #51   13. apr Har ikke nogen bud på, hvad det kan være så vil blot sende dig et stort kram og X'ede fingre til Aslan


 • #52   13. apr Han har ikke väret ved vand og han er som en kat og rører normalt ikke vand eller mad uden vi giver. Han tager ikke en gang godbidder fra andre

 • #53   13. apr Velkommen tilbage, dejligt du er her igen

  Ift dit oplæg: det er jo ikke sjældent at dyrlæger giver barf skylden for ødelagte tænder. Og har hunden dårlige tænder fjogs genetik, så ja, så er det skidt med hård knogler. Men som du selv er inde på, så er det ikke alt barf der er hårdt, så det er svært at konkludere noget..

  Coco havde for nogle år siden tyktarmsbetændelse. Det virker til at være en lightudgave af det I er igennem. Og det fik hun fordi jeg gav hende noget gouda der var for gammelt. Det ødelagde fuldstændig hendes tarmflora.

  Jeg tænker en kombination: dårlige tænder, der lukker dårligdomme ind i hundens system. En byld der behandles, og noget mad, som ikke skulle være givet.

  Ift adfærd og ondt i tænder: en god bekendt har en hanhund, som i løbet af at han blev voksen blev enorm aggressiv overfor mange hunde. Adfærdstræning og en masse forholdsregler og der var bedring. Da han var 4år opdagede tanddyrlægen (som ejer kun var ude ved for at lige prøve det og fordi han havde knækket en tand tydeligt) flækkede tænder. De blev rodbehandlet og hunden fik det bedre med andre hunde.
  Så de kan sagtens gå med flækkede tænder længe, og man kan jo træne dem til meget..:)


 • #54   13. apr Dårlig samvittighed over at du ikke vidste, at Aslan havde tandproblemer skal du skisme ikke have, hvis han ikke har vist tegn på at have dette. Jeg kender ingen, der får røntgentjekket tænder bare sådan.
  Linas tænder blev røntgentjekket sidste år, fordi jeg syntes, hun virkede lidt generet, når hun gnavede. Hun havde et par blister, som måske var årsagen. Tænderne var der ikke noget galt med.


 • #55   13. apr Tak ja lidt dårlig samvittighed får man nok... Men jeg synes ikk vi kan have gjort mere for at opdage det

  Ja det er faktisk vildt hvad man kan träne.


 • #56   13. apr Åh nej, det er jeg virkelig ked af at høre. Jeg har desværre heller ikke andre bud, end noget af alt det, der allerede har været oppe at vende i tråden. Alle ønsker om en hurtig og fuldstændig bedring til smukke Aslan.

  Udover det - så er det nu dejligt, at have dig tilbage


 • #57   13. apr HVad siger hans blodprøve?
  Er der taget en CRP på ham og i så fald, hvad er tallet?
  Hvad sagde de i Århus?
  Får han antibiotika nu?
  Er der taget røntgen - og med kontrast?
  Krydser fingre!!!

  PS. jeg ville absolut køre ham på tørfoder! Lige nu ville jeg udelukkende køre på gastro.


 • #58   13. apr Spotting han er på gastro.

  Alle Prøver er normale... Det er en gåde for både dyrlägen og specialist hvad han fejler.

  Han får antibiotika nu ja

  Jeg ved ikke om de har taget med kontrast. Det vil jeg straks gå videre med

  Ang crp. Jeg kender ikke tallet men kan spørge. Jeg vil tro det er for højt...


 • #59   13. apr Er CRP også normal?
  Det ville være godt med kontrastrøntgen, for at man kan sikre sig, at der ikke er et problem i mave-tarm kanalen.
  Der er jo også en lidt træls mulighed, hvis han ikke bliver bedre og det er eksplorativ kirurgi. Altså very simple - åbne ham for at kigge efter. Dette er bare ekstra træls, når han har haft en dårlig reaktion på narkosen, så det må være absolut sidste udvej.
  Kan han forblive indlagt hos din dyrlæge hen over weekenden?


 • #60   13. apr Jeg har lige spurgt til cpr.

  Jeg skriver lige om spørger om kontrast

  Ja de kan beholde ham. Hun bor ved klinikken

  De siger de godt tør narkose. Vi tør ikke... Men er det udvejen må vi stole på dyrlägen


 • #61   13. apr Har bud, men krydser fingre for at årsagen findes og kan behandles ............. Stort kram

 • #62   13. apr *kram* jeg har ingen råd, men håber det bedste

 • King
  King Online Tilmeldt:
  jan 2017

  Følger: 15 Følgere: 11 Hunde: 1 Svar: 145
  #63   13. apr Har heller ingen bud, men vil bare sende trøstekram, og krydser alt for,at Aslan bliver rask igen

 • #64   13. apr Åh, det er jeg frygtelig ked af at læse

  Krydser alt hvad krydses kan for Aslan

  >>KRAM<<


 • #65   13. apr Cpr er på vej.

  Han har ikke kastet op i dag. Og antibiotika virker ser det ud til.

  Han er lidt friskere og hvis det fortsätter må jeg hente ham senere

  Jeg skal snakke med dyrlägen senere


 • #66   13. apr Hvor lyder det godt Lens Jeg håber, at han får lov at komme hjem til weekenden

 • #67   13. apr Føj en gyser.
  Håber altgår vel. Har ikke flere bud end dem der er givet.
  God bedring med ham


 • Jeanette O
  Jeanette O Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følgere: 6 Emner: 1 Svar: 1.775
  #68   13. apr Hepper på Aslan

 • #69   13. apr Der er en hund mere indlagt sammen med ham nu med Stort set smane symptomer dog ikke feber.

  De giver meget väske stadig så de beholder ham nok alligevel. De ringer hvis jeg må hente ham

  Der er stadig svar på vej på flere test

  Han vil ikke spise... Jeg har sagt at jeg ikke tror det er sygdom men fordi det jo ikke er barf


 • #70   13. apr Har de prøvet at give ham noget ekstra godt? Eks A/D?

 • #71   13. apr Ja han er en kat...

 • #72   13. apr Åh nej...krydser alt jeg har

 • #73   13. apr Åh nej dog Krydser alt for at han bliver frisk igen snart.

 • #74   13. apr Æv for pokker
  Altså jeg kan jo ikke lade være med at tænke autoimmun sygdom.
  Men selvfølgelig også at infektion fra tænderne er vandret videre ud i kroppen og har givet sepsis (blodforgiftning). Man burde i så fald kunne man dyrke bakterier fra blodet som jeg har forstået det. Og jeg tænker at man også ville kunne måle forhøjet infektionstal hvis det var tilfældet.
  Måske man også skal tænke i nogle andre baner. Måske er de flækkede tænder ikke flækket pga fx kosten men i virkeligheden et symptom på en defekt i næringstofoptagelsen i hans krop ???? At hans krop måske optager nogle mineraler dårligt, hvilket i længden kan påvirke alle organsystemer, immunforsvaret og altså også knogler og tænder.
  Krydser fingre for at i får en diagnose og at der er en kur.


 • #75   13. apr Det märkelige er der er indlagt en täve nu med samme symptomer....

 • #76   13. apr Har tæven også dårlige tænder?

 • #77   13. apr Det tror jeg ikk... Hun har dog ikke feber. Hun er lige kommet ind for få timer Siden så de tjekker

  Måske er det et tilfalde


 • #78   13. apr Ja, jeg kan ikke lade være med at tænke på min Stormy, der havde Cystinuria. Dvs. en defekt i nyrene, der gjorde at han ikke kunne optage aminosyren cystein. Men istedet udskilte den som krystaller i urinen og derfor skulle leve på en kost, der havde et meget lavt indhold af denne aminosyre. Cystein er en af byggestenene i kroppens 'masterantioxidant' gluthation (GSH), der bla. har med immunsystemet, regenerering af celler og DNA at gøre. Han døde som bekendt af knoglekræft og jeg har ikke kunnet lade være med at tænke at der måtte være en forbindelse og de samme tanker har min dyrlæge gjort sig.

 • #79   13. apr Jeg har et par gange tænkt på, om man kunne give hunde glutathion som kosttilskud. Problemet er at optageligheden ikke er synderligt højt igennem maven, og det eneste gode tilskud, jeg kender, er til optagelse igennem slimhinderne. Men man får ikke bar een hund til at holde en pille i munden i 30 min.

 • #80   13. apr Åh herregud, stakkels Aslan og stakkels jer.

  Jeg har ikke noget at byde ind med i forhold til hans sygdom, så jeg vil bare ønske god bedring og velkommen tilbage.
 • #81   13. apr Hund nummer tre med lignende symptomer er på vej ind på klinikken. Vi ved stadig ikk hvad det er

  Aslan vil ikke spise og begyndte at väre ked af det så jeg har hentet ham og så er dyrlägen på telefon og nu kører vi hjem og får lidt mad ig ro på ham i kendte omgivelser. Han skal her ud igen i morgen

  Ingen opkast i dag men han bøvser og hans afføring er sort og blodig men han er stabil og har brug for at komme hjem


 • Jeanette O
  Jeanette O Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følgere: 6 Emner: 1 Svar: 1.775
  #82   13. apr Dælme underligt

  Han ser ikke frisk ud , men har sikkert godt af at komme hjem til trygt hjem , hvor nogen holder af ham


 • #83   13. apr Årh kæreste Aslan. Jeg ønsker det bedste for dig. Rigtig god bedring.

 • #84   13. apr Jeg havde kategorisk nægtet at hive sådan en syg hund med hjem....

  Det fatter jeg ikke, og slet ikke med 2 hunde yderligere med samme symptomer...


 • #85   13. apr Husk at skolde efter afføring så ikke det smitter

 • #86   13. apr Dyrlägen bor lige nede af vejen få min herfra . Han er glad for at väre hjemme og har spist lidt ig drikker fint. Det var det rette valg for min hund. Ikke to hunde er ens • #87   13. apr De ved ikke om de tre hunde fejler det samme endnu. De er ikke så syge som ham og har ikke feber

 • #88   13. apr Hm, hund nr. 3? Vent, tjekker lige noget på nettet


  Okay, har Aslan (eller de andre hunde) på noget tidspunkt haft en læsion/sår/mærke på understellet? Snak lige med din dyrlæge om at de skal tjekke op på Alabama Rot. Vi har ikke haft det i DK før, men de har i England med opblusning for tiden.

  Det ses mest i hunde, der går tur i natur/skov/mudrede områder (så.. hele Danmark?). Det er en ret mystisk sygdom som hurtigt bliver slem. Det starter med en læsion på enten ansigt, ben eller mave, og i løbet af 5-7 dage forsvinder appetitten, hunden bliver træt, den kaster op. De kan også få depressionslignende humørtilstande, og videreudviklingen er i nyrerne. Man ved ikke vhad det skyldes, men mener at det er et bestemt e.coli-toksin som pludseligt går amok, og som hunden samler op i skovbunden.


 • #89   13. apr Jeg kan godt forstå, at I tog ham med hjem. Når han ikke skal ligge med drop, han ikke lige eventuelt kan smitte andre hunde i hjemmet, og dyrlægen ikke har gang i behandling om natten, MÅ det være bedst for ham at være hjemme i trygge ramme hos sine mennesker.
  Sker der en forværring, er dyrlægen jo så heldigvis tæt på.

  Jeg har, i forbindelse med en voldsom maveinfektion hos Kela, haft hende indlagt med drop to dage, hvor hun var hjemme natten imellem dem. Det var afgjort (også) bedst.


 • #90   13. apr Når 3 hunde muligvis har samme symptomer, må det enten være noget smitsom virus/bakterie, eller en forgiftning af en art.

  Kan dyrlægen finde ud af hvad ejerne fodrer med, hvor der luftes/trænes og hvad de ellers har spist inden for de sidste dage?

  Aslans feber kan jo skyldes bylden og de dårlige tænder, hvilket forklarer hvorfor de andre ikke har feber.

  Jeg havde også hentet hunden hjem, hvis det var en af mine. De skal ikke være indlagt med mindre de får noget behandling som kun en dyrlæge kan give. Dejligt at han spiser og drikker nu han er hjemme


 • #91   13. apr Der er forskel på racerne, en Dansk Spids har det bedst der hjemme, hvis behandling som kun dyrlægen kan foretage ikke er tilfælde.
  En Dansk Spids har det bedst hos sin familie, så kan man sige at det har andre hunde også, ja det er rigtigt, men DS kan blive syg bare ved ikke og være i familien.
  Godt at i tog ham hjem.
  Håber det bedste for Aslan


 • #93   13. apr #92, jeg så en lignende artikel for et par dage siden fra Nordsjælland, og der stod der, at det var giardia, og det skriver Lens i startindlægget, at han er testet for, og at det er det ikke.

 • #94   13. apr Nu hvor der er flere hunde med samme symptomer, kan det så være forgiftning?

  Nogen der har smidt noget i området måske?

  Jeg er virkelig ked af at læse at Allan er skidt, men håber og krydser fingre for at han er på vej tilbage til dit for fight.


 • #95   13. apr Ang. Alabama rot har der været flere sager i Sverige, så det er ikke helt urealistisk at det også skulle være kommet til Danmark. Håber dog bestemt ikke at det er tilfældet.

  Held og lykke med Aslan, håber han kommer sig hurtigt


 • #96   13. apr Håber på det bedste

 • #97   13. apr Han spiser og hviler og går roligt rundt med os. Har väret lidt i haven

  Dyrlägen har ringet for at høre til ham mrn han kaster heldigvis ikke op

  Han får en masse smertestillende pga tänder

  Vi tog han blandt andet hjem fordi dyrlägen vurderede han var begyndt at blive depressiv.


 • Jeanette O
  Jeanette O Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følgere: 6 Emner: 1 Svar: 1.775
  #98   13. apr Du gjorde det helt rigtige

  Selvfølgelig skulle han hjem

  Jeg er overbevist om at han bliver hurtigere rask i vante og trygge omgivelser


 • #99   13. apr #95: jeg er sørme ked af at høre, at det har spredt sig

 • #100   13. apr Det er godt, at han kom hjem
  Krydser fingre for at det går fremad med ham nu


 • #101   13. apr 99# Det vides ikk om det er det.. Men ja, tre hunde er nu syge med lignende symptomer..

 • #102   13. apr Dejligt han er hjemme i trygge rammer, er trods alt der man slapper mest af og derfor kommer sig bedst Vi krydser forsat fingre for ham og for at bedringen forsætter

 • #103   13. apr Han har spist to gange nu uden at kaste op og afføring er stoppet siden til aften. Han virker mere glad også og går med ud og ryge med imran igen

 • #104   13. apr Hvor er det bare dejligt at høre

 • #105   13. apr Det hjalp at komme hjem

  Han gider dog ikke gå tur så det springer vi over. Tror han sover godt i nat


 • #106   13. apr Jeg tror også, han sover godt i nat - han må være meget træt efter den hårde omgang.

 • #107   13. apr Dejligt at han er hjemme igen. Har tænkt rigtig meget på jer i dag. jeg var hos Lise torsdag aften og hørte Aslans og dit navn og ladge de to sammen og viste at det ham. Håber alt det bedste for jer ?

 • #108   13. apr Sikke gode nyheder

 • #109   14. apr Godt du tog ham hjem. :)Rigtig god bedring med ham. Jeg håber det nu går fremad.

 • #110   14. apr Han har spist igen uden at kaste op. Han har ikke haft afføring men går lidt ud med ham nu. Som i kan se ser han noget slidt ud men han er gladere

  Vi skal ud til dyrlägen om lidt


 • #111   14. apr Hvor er det dejligt, at han spiser og ikke kaster op. God tur til dyrlægen

 • #112   14. apr Umiddelbart er der ikke blod i afføring i dag

  Jeg har taget et foto til dyrlägen. Det ligner pindsvinelort


 • #113   14. apr Det er godt, han har det bedre!

 • #114   14. apr Dejligt at høre, at det går bedre

 • #115   14. apr Dejligt han spiser og holder det nede. Så er det bare en masse nus og omsorg. Jeg håber det bedste for Aslan og de to andre også klarer den i stiv pote.

 • #116   14. apr Den ene er lige udskrevet. Den har det super igen. Måske der ikke er sammenhang... Den anden er her endnu men udskrives senere i dag. Den spiser og drikker også og er fin igen

  De var ikke så hårdt ramt som aslan. Så det var dejligt nyt


 • #117   14. apr Ååh hvor er det dejlig læsning, det virker da som om der er bedring i luften.

  Har de sporet hvad de andre fejlede?


 • #118   14. apr Vi venter på test svar. Dyrlägen tager lige nogle akutte for vi kan jo godt vente lidt nu hvor han har det bedre

  Jeg skal nok skrive

  Giardia er det ikke. Kan ikke huske om jeg skrev det


 • #119   14. apr Håber også de tager toksikologi på dem alle tre, bare for at udelukke gift. Det kan jo være Allan har indtaget mere, og det er derfor de andre er blevet hurtigere udskrevet.

  Føj for en rutschebane altså Lens.


 • #120   14. apr Det er en bakterie som kan behandles med antibiotika

  Eneste problem er at hans levertal er for høje

  Det sidste følger vi løbende med blodprøver

  Hans infektionstal var skyhøje i testene


 • #121   14. apr dejligt de har fundet ud af hvorfor!!!

 • #122   14. apr Så krydser vi fingre for at levertallet kommer ned hvor det skal være igen når han kommer sig lidt mere Også glæder vi os til det indlæg hvor Aslan er 110% frisk igen - Forhåbentlig snart

 • #123   14. apr Tak for støtten alle sammen

 • #124   14. apr Bobo har også bøvlet med for høje levertal og fik noget, der hedder epato eller noget i den stil - måske kan Aslan også have gavn af det?

  Og dejligt, at han har det bedre og at det er forholdsvis let at behandle


 • #125   14. apr DEJLIGT at høre, at det går fremad - og at dyrlægen har fundet ud af, hvad der var/er galt.
  Man kan se på Aslans øjne, at det går bedre


 • #126   14. apr Jeg har dårlig nyt.

  Dyrlägen har vist os tallene. Hans crp er 56. Det er sådan set ikke så slemt som frygtet.

  Leveren er slem. Det må väre 122. Det er over 8000. To andre tal er også ekstrem høje... Det ene er 4000+

  Vi tager en ny test. Men de frygter det er kräft og han har gået med det Länge

  Min verden er sådan lidt brudt sammen... Men jeg tror på ham til det sidste. Ligesom han altid har troet på mig


 • #127   14. apr Åh, det er jeg ked af at høre Lens
  Det er da forfærdeligt Føler med dig, og sender dig og Aslan mange varme tanker og et kæmpe knus


 • #128   14. apr Jeg håber virkelig, at de tager fejl.

 • #129   14. apr Krydser alt, de skal tage fejl!

 • #130   14. apr Puha jeg håber virkelig ikke at Aslan har kræft hepper på ham og krydser fingre for at det viser sig at være noget andet så han kommer sig helt igen kæmpe kram til dig Lens

 • #131   14. apr Det er jo slet ikke til at tro, at det skulle være kræft, for han har jo fået det bedre. Krydser sådan fingre for, at de tager fejl.

 • #132   14. apr Uff, det med den lever der vækker minder...

  Men jeg håber han klarer den Lens!


 • Jeanette O
  Jeanette O Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følgere: 6 Emner: 1 Svar: 1.775
  #133   14. apr Åh nej , sikke en trist udmelding • #134   14. apr Øv det jeg ked af at læse Lens, og en kedelig grund at sige velkommen tilbage på

  Krydser for vuffer og jer


 • #135   14. apr Åh nej det er virkelig ikke sådan noget man har lyst til at få ret i. Sender en masse varme tanker og krydser alt hvad jeg kan for at det ikke er kræft, men noget der kan behandles

 • #136   14. apr Jeg var bange for, at det var cancer da du skrev første gang.
  Mistede selv en hund til mavekræft sidste år og det kom snigende. Anede ikke at hun var syg.

  Håber virkelig for jer at det er noget helt andet der er på spil for det har I ikke fortjent. Kære aslan dog.
  God bedring med ham uanset.


 • #137   14. apr Åh nej Det er jeg ufatteligt ked af at høre - håber inderligt at det ikke er kræft!! Sender et STORT cyber trøstekram din vej!!!

  Hvad er næste skridt set i forhold til udelukkelse/bekræftelse på at/om det er kræft?


 • #138   14. apr Øv altså..

 • #139   14. apr Kæmpe kram til dig m

 • #140   14. apr Vi krydser poter og fingre for jer og sender de bedste tanker • #141   14. apr Øv, sikke en trist opdatering Håber også de tager fejl!

 • #142   14. apr Åh, stakkels Aslan. Det er jeg virkelig ked af at høre, Lens ):

 • #143   14. apr Åh, det er jeg ked af at høre. Krydser fingre for Aslan.

 • #144   14. apr Pigerne og jeg krydser poter og fingre for Aslan

 • #145   14. apr Det gør mig forfærdelig ondt at høre
  Jeg håber inderligt, at de alt for høje tal skyldes noget andet og mindre alvorligt.
  Mange varme tanker til jer.


 • #146   14. apr Puha
  Trist læsning- krydser og håber det bedste !


 • #147   14. apr Det Første chok har lagt sig. Tak for de søde ord

  Han havde et tilbagefald her til aften hvor han rystede voldsomt men det var heldigvis bare pga morfin. Nu har han spist en god portion mad og sover

  Vi Håber den nye prøve viser bedre tal • #148   15. apr Jeg krydser fingrene for jer og Aslan og håber, det ikke er kræft.

  Jeg har selv mistet en hund til leverkræft, og det gik meget hurtigt, eller måske skal jeg snarere sige, at hun gik med det længe før symptomerne viste sig, og da de viste sig, var det meget fremskredent. Til gengæld og til forskel fra Aslan var der ingen fremskridt på noget tidspunkt heller ikke med medicin.


 • #149   15. apr Er han blevet røntgenfotograferet eller ultralydsscannet?
  Jeg mistede min højt elskede terrierblanding for et år siden til maligg hitocytose, en kræftform der ikke danner svulster. Det blev i første omgang opdaget ved at dyrlægen synes leveren havde en underlig form på røntgen. Jeg tror ikke det altid kan ses, men det var det der sendte min dyrlæge på sporet.
  Håber ikke det er nogen form for kræft, men noget andet, som kan fikses!


 • #150   15. apr Åh nej, det er jeg frygtelig ked af at høre

 • #151   15. apr I skrivende stund håber jeg inderligt, at intet nyt er godt nyt, men jeg kan da godt blive lidt bekymret for, hvordan natten er gået.

 • #152   15. apr Han har det på samme måde så ikke värre eller bedre . Vi tager blodprøve mandag

  Jeg slettede tråden om biopsi fordi det kan holdes i denne. Jeg arbejder med et frygteligt dilemma men løsningen kommer jeg frem til uden at dele det online kan jeg märke

  Biopsi og skanning kräver narkose. Nu må vi se hvad blodprøven siger


 • #154   15. apr Den er slettet for der er jo dette emne om ham. Og en tråd er pt nok for mig at overskue og svare i

  Mit dilemma er følgende

  - mandag tages blodprøve. Vi Håber den er bedre så ser alt lyst ud

  - er den ikke kan han ikke gå rundt som nu. Han mistrives alment dvs har det bare dårligt generelt. Plus han kan knap holde til en tur ned af vejen og träning er no go. Det sidste er hans liv. Han går og tilbyder plads osv og vil gerne ud og gå. En sofahund bliver han aldrig glad for at väre

  - vi kan så välge at skanne eller lave biopsi. Begge dele kräver narkose. Vi risikere at han dør i narkose.

  -så har vi et svar men det er ubrugeligt plus vi fik ikke sagt farvel. Plus han gik mere igennem hvilket hans psyke faktisk er ved at sige stop over for

  Kort sagt. Der skal väre en mening med galskaben. Jeg er i tvivl om hvad jeg välger hvis blodprøven stadig er dårlig. Det valg jeg tager bliver for aslans skyld. Ikke min egoisme og mit behov for at kende Präcis hvad han fejler

  Dilemmaet er, at jeg kämper med min egoisme pt for hvad nu hvis... Jeg Håber det er forklaret ok for det er rodet i mit hoved og hjerte

  Hvis nogle har en holdning til hvad de ville have gjort høre jeg den gerne • #155   15. apr Skal hunden i narkose ved scanning? Jeg mener bestemt at Jackie blev scannet og hun var ikke i narkose.
  Eller fik hun kun taget røntgen? Jeg kan pt ikke huske det


 • #156   15. apr Bobo blev skannet for nylig og han var ikke bedøvet. Biopsi kræver nok bedøvelse, dog. Så hvis du er meget nervøs for narkosen, så synes jeg da, at du skal tale med dem om at skanne ham i første omgang.

 • #157   15. apr Ja ved nogle kan man måske gøre det uden men de er i tvivl om aslan vil acceptere det... Og han skal jo ligge helt stille og kører ind i en ct tror jeg det hed og det tror jeg heller ikke han kan.... Men jeg snakker med dem i morgen om det igen

 • #158   15. apr Øv var lige nede i brugsen og tog ham med for at se hvad han sagde. Han ligger bare ned ig ser ikke engang ud af vinduet så kørte tilbage med ham han er godt nok syg nu

  Han sov en del. Jeg er glad for at han er hjemme dog. Tror det er rart for ham


 • #159   15. apr Nå ok, jeg tænkte ultralydscanning. Men ja, når det er en ct scanner, går det nok ikke uden bedøvelse.

 • #160   15. apr Det gør mig ondt at læse om Aslan

 • #161   15. apr Kan de ikke slippe afsted med en stærk beroligende sprøjte? - Min Josie skulle engang ha syet et sår hos vagtdyrlægen hvor fuld narkose var lidt overkill så hun fik en sprøjte, det var næsten som om hun var i narkose og det virkede lyn hurtigt samt hun kom sig hurtigere bagefter end hun ville ha gjort over en omgang fuld narkose.. ved ikk hvad dyrlægen gav hende præcist men jeg er næsten 100% sikker på at det ville være nok til at kunne gennemføre en ct scanning! hun blev slap ligesom ved narkose og var fuldstændig ligeglad med at blive syet.. måske er det en mulighed?

  Personligt ville jeg selv vælge udredning frem for at stoppe pga der kunne ske noget - jeg ved fra mig selv hvor stærkt overlevelses instinktet er, og selv da jeg var Aller mest dårlig af kræft ville jeg hellere ha taget chancen end med sikkerhed at blive dø/bare gå og være skidt.. Desuden kan det jo i sidste ende være det der redder ham eller bestemmer at han ikke skal lide mere, så begge måder stopper det hans lidelser.. både for min egen sindsro og for hunden ville jeg vælge udredning.. Men forstår virkelig godt det er en utrolig svær beslutning!! Håber ikke jeg har fornærmet - er ihvertfald ikke min mening..

  Snudemøs til Aslan


 • #162   15. apr Måske er det Aslans tid nu Det ved kun han og du

  Hvis en af mine hunde var syg som Aslan er nu, ville jeg ikke slæbe dem igennem alverdens undersøgelser - plages måske til ingen verdens nytte.

  TRO på, at du gør det rigtige og bedste for din elskede Aslan, Lens.


 • #163   15. apr Min søster og hendes kæreste har lige mistet deres hund...

  Hun havde en tumor på milten, den var ikke særlig stor.

  Den gik på ret kort tid amok, og i forløbet, der blev hunden først syg, men så bedre, og så syg igen.

  Et tjeck viste at den her tumor var gået bananas, på ret kort tid, hunden havde så alligevel formået at hele sig selv ( kan ikke huske det lægelige term, men dyrlægen var ret imponeret) Men der var sket en blødning, men den her blødning var blevet "pakket ind" men blev til sidst så stor at hunden, ja måtte aflives....


 • #164   15. apr Han kan sagtens scannes uden at være i narkose.
  Han kan enten stå op eller ligge på siden.
  Jeg snakker ikke CT scanner, men sådan en som man også scanner gravide med.
  Han kan også få taget røntgen uden at være i narkose, men her vil det være en fordel at give ham lidt at slappe af på, ikke narkose, men lidt at sove på, præcis som man giver hunde under HD og AD fotos.
  Man kan så sige at resultatet måske ikke bliver lige så godt som hvis hunden er bedøvet, i og med at hunden der vil ligge helt stille, men der må man jo overveje tingene, for og imod.

  Hvis ikke din egen dyrlæge udfører de her ting eller ikke er dygtig nok, så kontakt et større et, de gør helt sikkert.
  Selvfølgelig såfremt det er det du ønsker.
  Forstår godt dilemmaet, vil blot gøre opmærksom på at det er muligt uden narkose.


 • #165   15. apr Tusind tak for at dele jeres syn på det. Vi er sådan i tvivl

  Århus er med. Jeg er glad hvis det kan gøres uden det store bedøvelse. Spørgsmålet er om jeg gør det for hans skyld hvis jeg gør det... • #166   15. apr Det er så skrækkeligt at være i den situation Men uanset hvad du vælger, er jeg sikker på, du nok skal gøre det, der er bedst for Aslan

 • #167   15. apr Lens, jeg synes du gør det rigtige!

  Husk på at lige nu er han syg, men det er kun en lille stump af hans liv. Hvis der er en chance for at han kan komme sig sådan relativt hurtigt, så kæmp hvad du kan. Jeg er enig i at han ikke skal gå i ugevis og have det som han har det nu, men grænsen ville ikke være nået for mig.

  Jeg ved ikke nok om narkose, men er det muligt at en hund vil kunne tåle mild sedering i stedet? Hvis det er CT, vil det vel være i Århus, og de har altså godt styr på det.

  Uanset hvad der sker, så har Aslan haft den bedste tid af sit liv hos jer. Hvis det lakker mod enden nu, så husk altid at I gav ham hans verden


 • #168   15. apr
  God bedring med Aslan.

  Bare en tanke: du skriver at han er sløv og "mærkelig", og skrev i en anden tråd at han får morfin. Jeg har selv fået morfin og jeg bliver "mærkelig" i hovedet (ikke på den fede måde) og jeg bliver meget træt, så noget af Aslans ændrede adfærd kan skyldes det smertestillende.


 • #169   15. apr Jeg er helt på linje med A her... Jeg har gået med de samme overvejelser, fordi Bobo jo også er syg og har været det længe (synes jeg) men set i det store billede drejer det sig jo om ganske kort tid af deres liv og hvis der er en rimelig chance for, at de bliver bedre indenfor forholdsvis kort tid, så synes jeg afgjort ikke, at man skal aflive.

 • #170   15. apr Tak for jeres støtte. Det luner virkelig i en Svär tid

  Jeg tudede lidt A. Det var smukt skrevet. Tusind tak


 • #171   15. apr Aslan er sgu en stærk fyr! det samme er du, Lens! Krammer her fra

 • #172   15. apr Vi har aftalt at jeg aflevere ham hos dyrlægen i morgen, da de gerne vil observere ham selv plus give væske. Samtidig tager de en blodprøve. Jeg snakkede med dyrlægerne i dag, og de er bekymrede over, at han har sådan nogle krampeagtige rysteture, er stiv på bagbenene og svag i bagbenene plus lige som får kuldegys. Desuden er han nu og da halsende.

  Det kan dog være morfinen....

  Bortset fra det er han faktisk glad, logrende, spiser godt, drikker og ruller i græsset og nyder solen. Så jeg vil gerne understrege, at han naturligvis ikke går og lider og at det er fuld forsvarligt, at han er hjemme.

  Uanset hvad de finder i morgen, så henter jeg ham derfor hjem igen i morgen aften.

  Den store blodprofil kommer der svar på onsdag


 • #173   15. apr Tak for opdatering Lens. Det lyder godt, at han trods alt er glad, spiser og drikker. Tænker på jer og krydser stadig fingre. Håber sådan, at han bliver rask.

 • #174   15. apr Det Håber vi også. Han er glad og det går lidt op og ned men han virker mere stabil

 • #175   15. apr Det er godt at høre.

 • #176   16. apr Jeg har ikke læst folks kommentarer. Så det er muligt det blot er en gentagelse af hvad andre har sagt.
  Kan han have spist en genstand? et stort stykke knogle eller andet, der sidder fast?
  Er han blevet røgtenfotograferet i hals, spiserør og mave?

  Jeg håber det bedste for Aslan. Og at han bliver frisk igen.


 • #177   16. apr Der bliver bla skrevet de mistænker kræft..

 • #178   16. apr Hold da op han er vild og på her til morgen. De får deres hyr med ham hos dyrlägen for han er som han normalt er

 • #179   16. apr Hvor lyder det skønt

 • #180   16. apr Så er han afleveret. Der kommer svar onsdag og jeg henter ham senere. De giver noget drop nu

  Ja dyrlägen blev overrasket da de så ham. De havde forventet en dødsyg hund.

  Måske er han i bedring. Åh jeg Håber det


 • #181   16. apr Jeg håber det også så meget for jer.

 • #182   16. apr Jeg håber han er i bedring og du igen kan hente en energifyldt hund der kan drille dig og vælte huset

 • #183   16. apr Det var gode nyheder, håber på det forsætter og han er i bedring!!

 • #184   16. apr Jeg håber ikke det bliver modtaget negativt. Men jeg har været inde og heale Aslan her til morgen. Det virkede til at han syntes det var ok, og tog godt imod.

  God bedring til ham


 • #185   16. apr Tusind tak det var rigtig sødt af dig og Naturligvis modtages det kun positivt

 • #186   16. apr Åh Aslan hold ud, vær stærk. Jeg ved ikke om du har hørt om denne bakterie Leptospirose som både kan angribe lever og nyre hurtigt. Men der findes også en anden form, hvor det går meget langsomt og man ikke opdager det andet ved en specifik blodprøve og urinprøve.. Læs her.. http://www.jegstrupvej-dyreklinik.dk/forebyggelse-sygdomme/sygdomme-hund/leptospirose-hund.html. Men ellers blodforgiftning (sepsis) som andre har nævnt også være det der er galt Jeg håber det bedste for ham og krydser fingre..

 • Maria N
  Maria N Tilmeldt:
  dec 2004

  Følger: 1 Svar: 1
  #187   16. apr Er der testet for borelia? Det er flere hunde blevet virkelig syge af på det sidste! Netdyredoktor (mener jeg) har lige udsendt artikel herom.

  Kan også evt komme af de dårlige tænder - de kan give problemer med resten af kroppen.
  Kredsløb, hjerte mm.

  Krydser alt for den hvide prins!! ??????


 • David H
  David H Tilmeldt:
  feb 2013

  Følger: 1 Svar: 6
  #188   16. apr Dyrlæge Lise Bang Hansen har konsultation i Jylland (Århus, tror jeg) og i Fredensborg i Nordsjællend. Hun er den dygtigste veterinære homøopat, vi har i Danmark. Min hun kom fuldstændig, fuldstændig af med en salmonellainfektion på 2 uger. Find hende på nettet; det er let.

 • #189   16. apr Victor har været meget syg med diarré og gentagne bylder bagi, og også forhøjede levertal...det viste sig at være allergi overfor kylling bla.. Han er også en barfhund. Han har det godt i dag.
  Krydser fingre for det ikke er kræft.


 • #190   16. apr Tak alle sammen

  Han er hjemme igen efter at have sat klinikken på den anden ende hele dagen... Når de gik fra ham råbte han vov indtil de kom... Han välter ting... Fjollet fis ig ballade... Med andre ord han er normal lol

  Vi er forsigtig optimistiske. Forsigtige fordi han jo virkede helt rask onsdag også da narkosen afslørede problemerne. Hans stress niveau er enorm. Jeg har altid tänkt det var hans fortid men nu Tänker jeg det kan have en fysisk årsag. Det gear gør ham utrolig Svär at vurdere. Han flyver rundt... Som han plejer... Måske er han sådan men måske har han ondt

  De Håber på svar i morgen


 • #191   16. apr Dejligt at han er hjemme igen efter en travl dag på klinikken
  X'er fingre og poter for at der er reel fremgang hos smukke Aslan


 • #192   16. apr Det er så dejligt, at han virker normal
  Jeg håber, de seneste prøver viser, at tallene har rettet sig.
  Jeg fortryder helt, at jeg ikke fandt på en grund til at køre ud til dyrlægen i dag


 • #193   16. apr Hej jeg vil foreslå du ringer til mig. Jeg kan muligvis hjælpe. Kik evtbførstbpåmmin hjemmeside www.hundespecialisten.dk . jegvhar spidskompetencer i ernæring samt natur medicin til rovdyr. Og jeg har 18mår erfaring i råfodring. Jeg arbejder udelukkende faktuelt efter zoolog tilgang bla har jeg erfaring fra zoo park /fodring af rovdyrmaver/barf
  Hilsen
  Shannie Voldum
  Hunde Specialisten


 • #194   16. apr Tak når vi kender diagnosen kan det väre jeg kontakter dig

 • #195   16. apr Han har det godt og ingen kramper mere

 • #196   16. apr Her er hans tal på lever. Det er helt vildt

 • #197   16. apr Håber det bedste - og rigtig god bedring med Aslan.
  spørger forsigtigt, men er han blevet behandlet med Bravecto, Nexgard eller Simparica?


 • #198   16. apr Arhmen for helvede altså Lens, det Må da gå den rigtige vej nu!

  Krydser og håber han er på vej tilbage til jer.


 • #199   16. apr Ja bravecto men det er nästen halvandet år Siden så det kan ikke väre det Tänker jeg