{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
630 visninger | Oprettet:

Tips til baby og hund. {{forumTopicSubject}}

Jeg har termin om 6 uger.
Så har vi en mutte på 6 år, som hedder aiko.
Aiko er socialiseret med børn og babyer, han har ikke rigtig vist den store interesse i dem tidliger.

Det jeg har set er han snuser og kigger på helt små babyer og så går han igen.
Med lidt størrer børn hilser han pænt og går igen. Med mindre de græder eller er kede af det, så synes jeg han prøver at trøste dem. Så det med min mands kusines pige. Hun var 4 år og sur og træt. Så hun sad på sofaen og græd. Aiko satte sig helt tæt på og bare sad der, da Jin stadig græd kravlede han op i sofaen til hende og lå med hovedet på hendes skød, og da det heller ikke hjalp, lage han til sidste oven på hende.

Er der noget jeg skal være særlig opmærksom på når baby kommer. Ud over ikke at lade dem være alene sammen uden opsyn. Vi har tænkt os at hvis vi skal være på sygehuset mere end nogle timer, så køre min mand hjem til aiko med noget der lugter af baby. Ellers tager vi bare hjem og lader ham snuse til baby på gulvet.

Nogen tips???
Kommentarer på:  Tips til baby og hund.
 • #1   9. jul 2018 Lad ham gå tur ved barnevogn og være med til vasketøj. Lyt til babylyde fra YouTube.
  Lad endelig manden tage lidt lugt med hjem fra sygehuset før baby kommer hjem, og lad hund hilse på baby mens i holder ham/hende fx siddende i sofaen når I kommer hjem.

  Brug en kravlegård, så hunden ikke kan lægge sig på baby.
  Det handler om at forebygge ulykker og holde forholdet mellem dem naturligt

  Mine hunde sang med da børnene skreg som nyfødte. Det virkede som om de forsøgte at tilkalde hjælp eller trøste. De gjorde også rent efter baby, hvis noget blev tabt på gulvet. Det er jo naturligt for dem ikke at efterlade spor fra unger. Alle har et fantastisk forhold i dag. Det er så smukt at opleve når det hele bliver en naturlig flok.


 • #2   9. jul 2018 Tak for de tips Malene. Til at starte med har vi kun en lille vugge i stuen som vi bruger. Men vi skal da helt sikkert have en kravlegård sener.
  Bandlyde på youtube skal jeg da til og i gang med, god ide.


 • #3   9. jul 2018 Hvis vuggen er for lav, så kan baby sagtens sove i barnevognskassen på spisebordet

 • #4   9. jul 2018 Havde tænkt mig at vuggen skulle stå på spisebordet, da den nemlig er meget lav. Ellers vil jeg bygge nogle ben på.

 • Trine A
  Trine A Tilmeldt:
  aug 2017

  Følger: 1 Emner: 11 Svar: 82
  #5   9. jul 2018 Her hjemme venter vi også baby lige om lidt (termin næste uge).
  Vores plan er at når vi kommer hjem, så stiller vi autostolen på gulvet og så for vores hund lov til at snuse. Hun er en 30 kg 1 årig hund med ren kærlighed til børn.
  Ud over dette, så ville jeg, hvis vi havde plads, have en kravle gård stående, for at kunne adskille baby og hund. Men da vi desværre ikke har plads til den, har vi en vugge på hjul, der er over hundehøjde, så hun ikke kan få næsen ned til baby. Ligeledes så skal baby og hund jo ikke være alene sammen. Og ellers har vi tænkt at hunden jo skal være med i de ting vi gør, på tur med barnevogn og evt ligge ved fødderne når jeg ammer (hun er en hund der elsker nærkontakt) osv. For det er jo ligeledes en omvæltning for hunden, at der nu er en baby der er fokus på. Derfor har vi også snakket om, at jeg evt skal gå nogle ture med hunden efter (når alt er kommet godt i gang) for både at lade far og baby havde noget tid sammen, og så at hunden stadig føler hun kan få lidt opmærksomhed fra mig (en rigtig mors hund;)).


 • #6   9. jul 2018 Det må da også være skønt at prøve at få en hysterisk baby til at sove, med en flok hylene slædehunde i soveværelset

 • #7   9. jul 2018 Vi gjorde ingenting, lagde ham bare på sofaen da vi kom hjem
  Han gik en stor radius udenom ham men stod nysgerrigt og snuste. Cirklenn blev så mindre og mindre for hver dag og nu vælter de rundt sammen


 • #8   9. jul 2018 Vi gjorde ikke noget ud af det. Svigermor passede hunden, imens vi var på sygehuset og de første par dage. Da Louie kom hjem, lå knægten i sofaen, og der blev snust og givet et bette slik, og det var det. Baby er ikke særlig spændende, men Louie tager vagten, når jeg fx er i bad. Så ligger han ved siden af tremmesengen. Og når baby ligger på maven på gulvet, så bliver det slikket ører og hovedbund. Babyer er jo et mekka af lækre lugte og smage - både ørevoks og arp er åbenbart delikatesser for en klam hund...

 • #9   9. jul 2018 Gud nej tillykke Julie

 • #10   9. jul 2018 Vi skal også have baby her om 4 ugers tid. Min mor henter Yatzy når vi tager på sygehuset og så får hun ham afleveret hjemme igen inden vi kommer hjem med baby. Jeg regner med min kæreste lige for hilst det vildeste af Yatzy og så sætter vi os nok på gulvet med baby og hund og lader Yatzy snuse hvis han vil. Og så skal han bare være med til alt det han vil, putning, gåture med barnevogn osv

 • #11   9. jul 2018 Vi fik en søn i december. Og udover alle de ting som allerede er nævnt, så gør jeg rigtig meget ud af at det er naturligt når vores hund nærmer sig vores søn. Dvs det er ok hvis hun slikker på ham ( selvfølgelig skal hun ikke overslikke ham ) Og det er ok når hun ligger på legetæppet sammen med os, selvom det betyder at der kommer hundehår.

  Så kort sagt vær rummelig overfor hundens naturlige adfærd.


 • #12   9. jul 2018 Det er egentlig sjovt med hundelarm, for jeg har to meget følsomme børn, men hundenes lyde er de jo bare vant til. Nu gøer mine hunde jo ikke, men de synger engang i mellem.
  Jeg er overbevist om, at de lyde baby hører inde fra maven, er den tryg ved når den fødes.


 • #13   9. jul 2018 Enig Labsen, her har det været samme "regler"
  Derudover har vi gjort meget ud af ikke og irettesætte Zakho i forbindelse med Carl. Hvis han fx har slikket Carl i ansigtet så istedet for at sige nej har jeg bare kaldt på ham og sp nusset ham


 • #14   9. jul 2018 Samme som de andre no big deal

  Fire katte var svärere da hun begyndte at kravle


 • #15   10. jul 2018 Tak Minion

 • #16   10. jul 2018 Og forbered dig på, at der kan være helt utrolig mange hundehår på sådan en lille baby

 • #17   10. jul 2018 Hahhahha rigtigt

Kommentér på:
Tips til baby og hund.