{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
653 visninger | Oprettet:

Ejer du Cane Corso ? {{forumTopicSubject}}

Jeg søger historier om hvordan det er at være Cane Corso ejer:-) alt mellem himmel og jord der kan gøre mig klogere på hvilket temperament de har og hvilke type ejer man skal være for at det er er godt match:-)Kommentarer på:  Ejer du Cane Corso ?
 • #1   12. sep Sender lige tråden til Susie, som (måske) er herinde. Hun var det i alle tilfælde for mange år siden. Hun har en CC, Carla

 • #2   12. sep Nej men min søde kollega har en. Et ordentligt lokum af en hanhund fra Sverige

  Noget bestemt du vil vide?


 • #3   12. sep Vi skal have hund igen til næste år så jeg vil undersøge om Cane Corso måske er en hund for os:-) så temperament, træning af dem og hvilke omgivelser trives de i osv:-)

 • #4   12. sep Jep mette..jeg er bestemt herinde, men ikke så tit

  Jeg har en CC på 2 år . Som ejer skal du være erfaren, tålmodig, hjemme menneske og samtidig en som kommer meget rundt med din hund. Den kræver socialisering i stor stil indenfor alt tænkeligt. Det er en følsom hund som ikke tåler en hård opdragelse og så kan den være meget reserveret overfor fremmede. Den vil helst være med i ALT hvad du foretager dig - lige fra du står op til du går i seng. Alenehjemme er ikke noget den syntes er det fedeste, så det skal man arbejde meget med.

  Spørg løs og jeg skal prøve om jeg kan svare


 • #5   12. sep Jeg har ikke CC mere, men har haft to stks indtil den sidste blev aflivet, 12 år gammel, sidste år.

  Jeg kan ikke helt genkende det, som Susie skriver.
  Jeg mener ikke at hunden er specielt følsom, men derimod en hund, som tåler omgivelser / omvæltninger ret godt.
  Jeg har aldrig nogensinde oplevet nogen af vores (en han og en tæve) være reserveret overfor fremmede heller - men det skyldes måske deres opvækst, hvor de var vant til at der kom en del mennesker i huset.
  Mht "hård opdragelse" ved jeg ikke helt hvad der menes ? Jeg ved dog, at begge mine / vores, uden problemer kunne gå uden snor og kom når der blev kaldt. Ikke i samme tempo som mallerne naturligvis, men de kom.
  Ingen af dem var iøvrigt specielt aggressive overfor artsfæller.

  Mht at være alene hjemme, oplevede vi aldrig problemer - men se dig godt for, for der findes vist en del skrammelavl indenfor racen. Jeg har hørt det der med "seperations-angst" før, men som sagt - intet vi oplevede med vores to.

  Jeg er rigtigt gode venner med et par svenskere, der har 3 stks af racen, som de bruger aktivt til hundesport - hvis du er interesseret i at få den vinkel med også.

  Og så vil jeg sige - Sverige er stedet, hvis du skal have en Corso


 • #6   12. sep Jeg vil sige at vi har haft hund i 30 år - forskellige store racer - men Carla, som er vores første CC , er altså virkelig anderledes på mange områder. Hun reagere anderledes på mange ting. Hun ser ALLE forandringer i diverse haver vi dagligt går forbi...hun er meget observerende og ikke en som går med snuden i jorden. Hun ELSKER børn selvom vi ikke selv har nogen hjemmeboende mere og hun kan med alle hunde og er der optræk til ballade så trækker hun sig.
  Man får en stor mild kæmpe, som bare vil sin familie SÅ meget og man skal være klar på, at have en "klods" om benet konstant


 • #7   12. sep Martine - nu skriver jeg også at de kan være meget reserveret og det skal man være obs på, men vores elsker alle mennesker - det er dog ikke altid hun gider snakke, men hun kunne ikke drømme om at gøre nogen noget og andre hunde - ja alle andre dyr for den sags skyld har hun absolut ingen problemer med

 • #8   12. sep SS - jeg skriver også bare mine erfaringer med racen, men jeg underkender på ingen måde dine. Synes bare det må være en fordel for TS, at høre fra flere forskellige, når hun nu opretter en tråd om emnet.

 • #9   12. sep Hvordan er den med gæster? Eksempelvis når ens børn bliver så store at de kommer rendende hjem med venner i tide og utide... er de specielt vagtsomme i forhold til fremmede? Og i så fald på hvilken måde? Og hvad med sundheden?

 • #10   12. sep Vores er ikke vagtsom overfor fremmede, men hvad jeg hører fra andre og hvis man læser racebeskrivelsen, så er de ofte meget vagtsomme overfor fremmede. Den måde jeg har hørt det beskrevet er, at de tillader ikke fremmede bare går ind uden personerne er godkendt af ejer, men som sagt oplever vi det slet ikke. Vores elsker alle mennesker,men hun er også socialiseret røven ud af bukserne • #11   12. sep Tak for svar:-D selvom der ofte vil være bestemte race træk, er de individuelle væsner ligesom os andre så tænker der altid vil være nogen der reagere anderledes end "normen" men det lyder ellers som en rigtig dejlig hund, vi flytter nemlig til en lille landejendom hvor vi gerne vil have en hund der vil hygge sig udenfor med os og hestene og ikke har for stærke strejfe instinkter og meget gerne må sige vov ved fremmede;-)
  Ang med at passe på med "skrammel avl" , findes der så nogen bestemte ting i deres papire man skal holde øje med?


 • #12   12. sep kender to. de er ret dovne og venlige men udseendet skræmmer mange. dem jeg kender er faktisk stik modsat af hvad se ser ud

  de er mere søde end min hund


 • #13   12. sep Min kollegas er sådan en Fedtmule

 • #14   12. sep præcis zenta hahaha god beskrivelse

 • #15   12. sep

 • #16   12. sep aslan er anders and hahaha

 • #17   12. sep #11

  Bare der er papirer på den - FCI-godkendte naturligvis - er du et godt stykke på vej. Men hold dig langt væk fra tavleløse Corsoer og også fra Corsoer, fra en opdrætter der hedder Susen.
  Det er nok det bedste råd jeg kan give dig.
  Kontakt eventuelt racerepræsentanten i Danmark - jeg er sikker på, at vedkommende kan hjælpe dig


 • #18   13. sep Jeg har oplevet et par hunde fra hende Susen. Godt nok var det på en udstilling, men "nervefast" er ikke et ord jeg ville bruge om dem...

 • #19   13. sep Skrammelavl er et, der ligger lige for der ....

 • #20   13. sep Skrammelavl er også betydeligt lettere at slippe afsted med i Dk, hvor det koster penge at tjekke hundens sundhed.

 • #21   13. sep # 19: Lige præcis. Susen var jo ligeglad, så længe de kunne løbe rundt i en udstillingsring....

 • #22   13. sep Søren: Susen blev heldigvis smidt ud af DKK, og vist også SKK. Men jeg er enig med dig i at snoren er alt for lang ift. dårlige avlere i DKK.

 • #23   14. sep Tusind for alle jeres svar og råd, det er meget hjælpsom:-D jeg er kun blevet mere interesseret i dem

Kommentér på:
Ejer du Cane Corso ?