{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.232 visninger | Oprettet:

Aslan & Lens
Aslan & Lens
Online Tilmeldt:
12. apr 2018
Følger: 31 Følgere: 320 Emner: 94 Svar: 5.378

hundemøder {{forumTopicSubject}}

Jeg er nysgerrig på om andre har de samme oplevelser som mig?

jeg går alle mulige steder. skov, Mark, byer... min hund er med 90 % af alle steder så vi kommer vidt omkring.

Jeg synes tit man herinde får indtryk af at folk har en del kedelige oplevelser med hundemøder. Det har jeg ikke. tre gange har jeg oplevet deciderede slagsmål med mine hunde og ellers går møderne roligt. tre gange er virkelig få når man tænker på hvor meget jeg går.

Jeg møder hunde. løse og i snor. men jeg synes ikke ejerne opfører sig skidt. Jeg har endda en hund som ikke gider alle men jeg har aldrig oplevet en konflikt.

brummer han går vi forbi. kan jeg se på den anden hund at den er anspændt siger jeg roligt de skal ikke hilse for han har nogle dårlige oplevelser.

det sidste siger jeg altid. så tager folk hunden i snor og nogle går rask forbi, andre kommer hen og vil have de skal prøve og hvis jeg kan se at det er ok så hilser de kort og vi går videre.

det mest dramatiske for mig er hvis linen skal sno sig ind i dem hvis de vil lege. kan jeg se på min at han er sur så siger jeg kom og så går vi før han når at reagere.

ser jeg en løs hund går jeg væk, kommer den så tager jeg roligt fat i den og beder ejeren tage den imens jeg forklarer at min har en bagage. folk er meget undskyldende men det er aldrig dramatisk eller tæt på...

Jeg synes ikke jeg møder de der ejere som er irriterende men jeg tvivler ikke på de findes

er der geografiske forskelle? er der flere af dem i store byer? vi går mest Esbjerg, Viborg, Skive, Stoholm jo.
eller er jeg bare heldig?

jeg er ret sikker på at mange andre har de samme oplevelser. men hvad skyldes de mange historier om dårlige møder så? får de lov at fylde mere end der er grund til?

jeg undrer mig bare og har gjort det længe
Kommentarer på:  hundemøder
 • #1   7. okt 2018 PS foto fra privat skov hvor han må gå frit smiley

 • #2   7. okt 2018 Jeg bor i en forholdsvis lille by, men med en del hunde.

  Generelt oplever jeg ikke problemer. Langt de fleste har hundene i snor og spørger inden de lader deres hilse - uden sure miner ved et nej. Det er meget få gange, at jeg får en løs hund i hovedet på mig - og heldigvis for det.

  Der er så 2 steder i byen, som jeg prøver at holde mig fra, da der i de huse er hunde som kan rende ud fra grunden og jeg er IKKE tryg ved dem/kender dem ikke og ved ikke om de er venlige.

  Vi kører også gerne andre steder hen og lufter og der oplever vi heller ikke rigtig problemer. Få gange er vi stødt på løse hunde som ikke har haft 100% indkald, men som dog har været venlige.

  Nu er Tucker 6år og det er "kun" 2 gange han har haft en virkelig grim oplevelse med andre hunde. Så har der været et par uheldige og sammenlagt har de virkelig sat deres præg på Tucker, så selvfølgelig husker man de møder.
  Jeg ser det lidt som en selvfølge at det er de dårlige møder man hører om, for det er fra dem man kan lære noget og det er dem der virkelig kan gøre livet mere svært. Man får ikke meget ud af at oprettet et emne og fortælle om de 3 hunde man på turen har passeret som ikke har gjort noget væsen af sig selv.


 • #3   7. okt 2018 Jeg tænker at det måske er fordi de dårlige fylder mest herinde...

  Jeg gik i øvrigt i hundeskov med både ace og Hugo. Jeg oplevede et overfald på alle de år på ace men ellers aldrig problemer men det er seks år siden og måske mentaliteten er ændret i skovene.

  aslan gider ikke så vi går ikke derinde


 • #4   7. okt 2018 Jeg havde heldigvis heller ikke en masse ubehagelige hundemøder. De fleste hunde er heldigvis rigtig flinke og det var min egen også, så det gik som regel fint.

  Hvis han nu havde været utryg eller aggressiv, ville det nok have været en anden snak og de ufrivillige hundemøder ville måske have været værre.

  Heldigvis er de fleste hundeejere heromkring rigtig gode til at holde deres hund i snor.


 • #5   7. okt 2018 Jeg/vi har haft mange ubehagelige episoder med andre hunde. Og mødt en del ejere der virkede næsten psykopatiske smiley
  Og mødt mange hundeejere der skider højt og flot på loven og på almindelig hensyntagen og omtanke for andre end dem selv.
  Det er blevet værre gennem de seneste 15 år er min oplevelse.
  Vi møder da heldigvis også fornuftige og hensyntagende ejere.


 • #6   7. okt 2018 Jeg tror bestemt, man kan være mere eller mindre heldig med de steder, man går tur.

  De fleste hunde, jeg møder uden for hundeskov, er i snor, og selv når nogen er løse, kommer de normalt ikke hen. Hvis det endelig sker, så synes jeg faktisk, at de fleste af hundeejere er flinke og høflige, får fat i deres hund og undskylder.

  Så jeg kan da undre mig over, at så mange herinde har så mange dårlige oplevelser med både hunde og hundeejere, men jeg glæder mig bare over, at det ikke er mig, for specielt uforskammede mennesker er da trættende.
  Jeg synes heller ikke, at jeg ser flere løse hunde end for 30-40 år siden, måske snarere tvært imod.


 • #7   7. okt 2018 De fleste af mine gåture går egentlig ganske stille og roligt.
  Det hænder dog, at jeg har nogle uheldige oplevelser med løse hunde - hvilket jo er imponerende, når jeg lufter hund i et område med påbud om snor smiley
  Det er sjældent nogen spørger mig, om hundene skal hilse - jeg udviser alle signaler til, at jeg ikke ønsker kontakt. Men spørger folk, så får de sandelig også et pænt og høfligt nej tilbage smiley


 • #8   7. okt 2018 Jeg tror også det kommer an på, hvordan man tolker oplevelserne.

  Har jeg allerede sagt, at hundene ikke skal hilse, så bliver jeg pænt muggen, hvis folk ignorerer mig eller kommer hen og lige vil have de skal prøve alligevel!
  Måske forholder det sig ikke sådan for dig, kan jeg høre, men det er altså et dårligt hundemøde for mig.

  Til gengæld har jeg MANGE gange oplevet at fortælle, at min hund ikke brød sig om fremmede for at få svaret "jamen min gør ikke noget". Jeg kan tælle på én hånd hvor mange der har undskyldt.

  For mig er det ikke deciderede slagsmål, der er udløseren (dem har jeg heldigvis også oplevet få af), men det er respektløsheden og uvidenheden.

  Hundene behøves ikke at komme op at toppes, for at det er et dårligt hundemøde, blot den komplette ligegyldighed og mangel på indsigt fra andre ejere er nok - for ofte sætter de netop deres hunde i unfair og ukontrollerede, potentielt farlige, situationer.


 • #9   7. okt 2018 Jeg har ikke rigtig dårlig erfaring med hundemøder, men Kira er også så sød og undskylder nærmest for at hun er der overfor den anden hund smiley

 • #10   7. okt 2018 Jeg må rette mig selv

  min mand siger at jeg siger

  jeg ved ikke om de skal hilse for... og så resten

  jeg opsøger det dog aldrig selv for vi går af andre årsager men når vi møder nogle der synes de skal så ser jeg hundene an på vej mod hinanden og tager stilling. Jeg tager den altid på mig også når jeg siger nej

  jeg kan se at min hund reagere. den går desværre ikk men rigtig god tur

  den virker fint. det forstår folk.

  jeg tager det måske mere oppe fra fordi jeg har så mange gode møder. har man ikke det så sidder det jo i en og det er naturligvis ikke i orden når det sker • #11   7. okt 2018 funke hvis jeg kan se min reagere eller den anden gør og de siger min gør ikke noget. så siger jeg at det gør min. sådan helt kort uden forklaring. og bliver de ved, at enten stopper de selv hunden og ellers gør jeg. men det er godt nok sjældent... tror med aslan jeg har måtte markere mig to gange på den måde på tre fire år

  Jeg har kun engang oplevet en mand der blev skide sur og råbte af os. det var med Hugo fordi han var syg. det var en rigtig tåbe af en ejer.... heldigvis møder jeg sjældent den slags men bor man hvor de bor så er det jo svært og så ville jeg dælme også være træt af det


 • #12   7. okt 2018 Vores hundemøder bliver negative, primært pga mine egne, især Baby.
  Baby KAN ikke hilse på fremmede i snor. Han bliver bange og usikker, og vil derfor virke aggressiv. Men kun i snor.

  Hvis mine ikke er i snor, så gør de kun af fremmede. Thea bryder sig ikke om store hunde der kommer buldrende, men er nysgerrig når de kommer roligt hen.

  Vi har ikke mødt nogle ubehagelige hunde smiley kun dumme ejere smiley


 • #13   7. okt 2018 Jeg er en af dem som oplever mange dårlige møder.
  Jeg bor op af et kæmpe sti system hvor der bor og går vildt mange mennesker med deres hunde.

  Idag er Manze så en af de hunde som brummer når der kommer en anden hund.

  Så nu slipper de ikke deres hund løs mere, så de kan løbe op i hovedet på ham.

  De tænker nok at han er farlig, og at jeg er en dårlig ejer.
  Så selv tak for lort.

  Og ja. Jeg har påpeget det fra staten af til dem.
  Mange lyttede først efter at jeg følte mig nødsaget til at råbe meget højt.


 • #14   7. okt 2018 Charlottenlund skov i dag, på vej til travbanen med Juice, over en stor græsplæne, og så kommer Mster, noget flatblanding unghund susende. Jeg spærrer for den, manden tager lige i selen, jeg går videre og naturligvis slipper han den igen, så vi har den dansende rundt om os, for den er ret ligeglad med at han kalder.

  Han fik dog fat i den, da han opdagede at jeg IKKE stoppede, da jeg skulle over vejen.

  Jeg fatter ikke at jeg ikke springer en sikring, og afleverer et gevaldigt møgfald til sådan en tåbe.


 • #15   7. okt 2018 Her hvor jeg bor, har jeg da mødt nogle stykker, hvor deres hunde er kommet rendende uden snor hen til Fiibi, 2 af ejerne har egentlig taget det meget pænt, når Fiibi siger fra. Den ene sagde faktisk, at så kunne hans hund da bare lære det.
  Har også oplevet at folk spørger inden de lader hunden hilse på Fiibi, da Fiibi ikke er vild med fremmede hunde.

  Men deciderede dårlige oplevelser har jeg ikke haft sådan rigtig.

  Udover en person som straks hun ser Fiibi, begynder, at råbe højt "Neej" og virkelig gejler hendes egen hund op, hvorefter hendes begynder at gø.. Fiibi bliver heldigvis så "paf" at hun ikke siger en lyd, bare kigger på mig.

  Men der hvor jeg er opvokset, har jeg haft dårlige oplevelser med løse hunde, der er røget på min..


 • #16   7. okt 2018 Pia: jeps, den har jeg også oplevet for mange gange.

  "De skal ikke hilse, hun bryder sig ikke om fremmede"

  "det er okay, min gør ikke noget"

  ... "nej men det gør MIN"

  "nå jamen så kan min bare lære at holde sig væk" / eller "min er god til bare at gå væk"

  Én ting er folk, der overhovedet ikke kan læse andres hunde eller respektere grænser.. noget andet er folk, der er så bedøvende ligeglade med, hvad de udsætter deres EGNE hunde for - eller i hvert fald overhovedet ikke aner en klap om, hvordan man behandler sin hund på en fair måde smiley


 • #17   7. okt 2018 Vi har ingen problemer. Folk skal nok holde styr på deres hunde, når vi går med 2-4 huskies. Det er ret praktisk.

 • #18   7. okt 2018 Jeg går rigtig mange forskellige steder med Sam her i Nordsjælland.

  Vi har heller aldrig haft et dårligt hundemøde, og Sam har godt nok mødt mange hunde både løse og i snor.
  2 gange har vi prøvet at en løs hanhund er kommet over, de har snust til hinanden og så er den løse hanhund stillet sig op og knurret, men det har jeg kunne stoppe med det samme og vi kan gå videre uden at det "hænger ved".
  Jeg har kun mødt hundeejere der altid spørger om de må hilse, og hvis en løs hund løber over til Sam, kommer der altid en undskyldende ejer som får fat i sin hund igen.


 • #19   7. okt 2018 Her hvor jeg bor nu, er det ikke slemt, jeg har mødt et par stykker som ikke kunne kalde hunden til sig- og det synes jeg er posse irriterrende og respektløst. Men det har trods alt været venlige hunde.
  Da jeg boede i Silkeborg var det slemt og rigtig tit jeg mødte løse meget nærgående hunde.


 • #20   7. okt 2018 Vi har haft vores del af dårlige møder vil jeg sige. F.eks. En gang hvor vi går i vores lokale park og kun lige når at se en der har sine hunde løs oppe i den anden ende af parken før den mindste af hans hunde spæner hele vejen og springer i struben på min hund. Den er heldigvis ret lille og min hund havde en rimelig manke på det tidspunkt så der skete ikke noget fysisk (min kunne ikke få vendt hovedet og fået fat)... Ejeren kom trissende bagefter ‘ja undskyld, min den lille kan ikke lide store hunde fordi de store mopper den derhjemme’. Han fik nogle ord med sig på vejen om man så mon ikke burde have snor på.

  En anden gang blev min hund og jeg omringet af 4 løse hunde selvom jeg på lang afstand havde råbt om de kunne komme i snor da min ikke var så glad for dem. Jeg fik bare den der typiske ‘de gør ikke noget’ og så blev vi ellers omringet og de prøvede at komme til min som knurrende og prøvede at jage dem væk (jeg holdt ham i kort snor og prøvede at sparke/skubbe efter de andre for at holde dem på afstand. Deres ejere gik LANGSOMT forbi uden at kalde en eneste gang på deres hunde så hundene fulgte først efter da ejerne var udenfor synsvidde.
  Jeg fik at vide at jeg var en hysterisk kælling fordi jeg råbte af dme og skældte dem ud til sidst og de fortalte endda til andre hundeejere i parken at jeg var rigtig ubehagelig og hysterisk (en jeg kendte i parken fortalte det videre til mig, han havde heldigvis bedt dem smutte da han godt kendte mig og hunden)


 • #21   7. okt 2018 Før boede vi i en lille landsby i Midtjylland, og vi mødte mange løse hunde med trælse ejere - altså det var begrænset hvor mange forskellige vi mødte, men vi mødte de samme om og om igen. Ejerne var virkelig ligeglade. Til sidst stoppede jeg helt med at gå ture i byen - og hundene måtte nøjes med haven morgen og aften og så kørte vi i skoven om eftermiddagen og gik en god lang tur i fred.

  Vi mødte to aggressive hunde - en DDB og en JRT.
  DDB'en kom styrtende ud fra indkørslen med blottede tænder og knurrende ad mine hunde. Her fik jeg vidst nok givet ejer så stor en skideballe omkring ikke at have hegn oppe, når der er så lidt styr på hunden, at der kort tid efter kom hegn op. Så der lyttede ejer i det mindste.

  JRT havde den største idiot til ejer. Jeg fik af vide at jeg kraftedme ikke skulle blande mig i hans morgentur. Nu havde han gået den tur hver eneste morgen i 3 år, og nu rendte han pludselig ind i os - og så skulle vi fandme ikke bede ham om at tage sin hund i snor. Hvis vi havde et problem kunne vi skride i hundeskoven. Hvor det jo er passende at gå med fire hunde i snor, når man ikke ønsker at møde løse hunde. Eller? Han bandede utrolig meget af mig og kaldte mig diverse grimme ting.

  Mødte også en mand der valgte at lufte sin Puddel i en plantage lige i nærheden, hvor han sad i bilen imens hunden luftede sig selv. Han tog ikke sin hund i snor - og jeg gik stille og roligt hen (mens Michael holdt vores hunde et stykke væk) og bad ham tage sin hund i snor. Han sagde at han jo ikke kunne se noget pga. de dugget ruder, hvortil jeg pointerede at det nok havde været smart at lufte sin hund fremfor at lade den lufte sig selv så. Mødet endte med at han kaldte mig møgkælling - men hver gang jeg mødte ham fremover havde han styr på sin hund og hilste meget pænt på mig smiley

  At være flyttet på landet er det bedste jeg nogensinde har gjort! Her er RO - FRED - og INGEN HUNDE! Har mødt hunde to gange på vores ture herude i det 1,5 år vi har boet her. Ellers møder jeg bare alle de søde landmænd (som ikke selv har hunde), men som synes vores flok er så sød og altid gerne vil hilse på dem. Og vi må gå på deres marker osv. Jeg elsker (!!) at bo på landet smiley

  Ellers lufter vi meget i skoven med det røde skur - her møder vi meget sjældent hunde, kun mænd smiley og der er så to slags vi render ind i: dem der nærmest forsøger at gå i ét med naturen så vi ikke kan se dem og ellers når vi møder dem på vej til og fra skuret, så er der mange der gerne vil snakke og hilse på hundene. Og de virker sgu ret hundevante. Sætter sig ned og hilser lige efter alle bogens regler. Så ja, det kan I jo så tænke over næste gang I ser mænd til hundetræning mv. Om de virkelig kun laver eftersøgning og rundering i skoven i weekenden, eller om de måske også laver andet smiley smiley • #22   7. okt 2018 I den landsby vi boede i før gik jeg ofte ad den samme stikvej op til byens gamle sportsplads - i et af husene lå der altid deres søde gamle labrador i indkørslen. Uden hegn oppe. Men hunden gik ingen steder og var altid sød og venlig. Så den havde jeg ingen problemer med at passere.

  Men så fik de en unghund. Som IKKE blev. Den kom fræsende hen - den var sindssygt usikker og havde alle børster rejste og lavede udfald mod os. Efter tre gange at have bedt ejerne om at hegne deres indkørsel ind eller holde deres nye hund omme i haven, så måtte jeg opgive og undlade at gå på den vej. Jeg turde simpelthen ikke. Slet ikke efter den dag hvor jeg netop havde passeret den og jeg pludselig hørte flere hunde der knurrede og lavede udfald. Kiggede mig tilbage og så genboens to store hunde var fræst ud på vejen og de to var imod unghunden der lavede udfald mod dem. Shit jeg var nervøs for det endte i et slagsmål og de pludselig også ville opsøge mig alene med mine fire hunde. Jeg fik travlt med at komme hjem! Det endte heldigvis ikke i et slagsmål, inden jeg var væk fra vejen, var hundene gået til hvert sit. Heldigvis! For der var ingen ejere at spotte til nogen af hundene...


 • Max H
  Max H Tilmeldt:
  dec 2008

  Følgere: 9 Emner: 10 Svar: 3.517
  #23   7. okt 2018 Jeg tænker meget over hvem hunden kan have glæde af at være sammen med. 3 slagsmål er i min verden 3 for meget. Hver gang er der mulighed for at komme slemt til skade.

  For ikke at snakke om at hunden kan ændre adfærd ud fra de negative oplevelser. Vi er heldige at have store områder hvor vi kan gå i nogenlunde fred.


 • #24   7. okt 2018 Max de tre overfald var vi uden skyld i og de kan ikke rigtig sammenlignes med hundemøder

  ace blev overfaldet af en schæfer imens han var i snor. den kom ud fra et hus hvor de åbnede døren da vi gik forbi på fortovet

  Hugo blev overfaldet to gange.

  den ene gang gik vi i snor og han var syg så han kunne ikke løbe. der havde en nabo glemt at lukke sin havelåge og en boerboel kom ud og angreb

  den anden gang skulle vi besøge min veninde. de har fælles indkørsel og parkering med nogle tåber. da jeg gik i snor fra bilen og hen mod min venindes dør gik deres to pitbull lignende usocialiserede kræ gennem en massiv trædør. Vi løb for vores liv men de overhalede mig og tog min hund

  hverken hugo eller ace fik men af det men de kom til skade fysisk naturligvis. et angreb er for mig ikke at de små brummer. de tre var dyrlægekrævende. og de fordeler sig over plus 14 år

  og aslan hilser kun på dem han selv vælger plus jeg kan let læse min hund så ham skal du endelig ikke have ondt af. Han er iskold og ryster alt af sig men har aldrig haft en dårlig oplevelse ved at hundemøde, hverken i gamle hjem eller siden jeg fik ham. hans slagsmål foregik på en kennel hvor han gik sammen med en anden han og en gruppe tæver. de to hanner adfærd var derfor normal

  en anden gang så spørg først

  Ja et overfald er et for meget men tre er skisme ikke mange på så mange år. og vi kunne ikke undgå dem men du har ret i at de fire hunde fik sig et chok... de glemte nemlig alle at holde regnskab med ejeren...


 • #25   7. okt 2018 Så lige denne.

  profilbillede
 • #26   7. okt 2018 Jeg er enig - jeg går slet ikke tur for at møde andre. Men jeg har bare stadig kun haft tre dårlige oplevelser på ca 14 år.

 • #27   7. okt 2018 Vi oplever aldrig rigtigt noget.

  Det vildeste er til gengæld sjovt, da jeg og min Grosser en dag mødte en mand der var lettere psykotisk.

  Han gik og råbte vredt af et eller andet og råbte også mod os. Det bemærker køteren naturligvis men jeg fik afledt med nogen godbidder og manden gik videre.

  20 minutter senere går vi tilfældigvis forbi sådan en hus, hvor psykisk syge har dags et eller andet. Dæleme om samme mand ikke kommer farende ud i bar mave og direkte i mod os mens han råbte:

  “Vil Du noget noget, vil du noget!

  Det var jeg for en gangs skyld presset!

  For Grosseren gør som han nu engang mener han skal gøre. Han flyver i mellem os (han skulle om på min højre side) og havde nær trukket mig omkuld mens han gøer for fulde gardiner. Køteren stiller sig truende an, men sateme om manden alligevel fortsætter hen over vejen direkte imod os.

  Nu springer køteren op og jeg holder ham ham stående på bagbenene mens jeg begynder og bakke og køteren Gøer mens jeg trækker ham sådan hoppende baglæns. mens jeg råber så højt jeg kan.

  Vi skal ikke noget vi går nu!

  Da manden er cirka 2 meter fra os, stopper han op og råbte noget alla: Så kan du lære det! Så gik han ind i huset igen.

  Indrømmet, der var jeg godt lidt ala. Hvad fanden skete der lige der?

  Manden må have været psykotisk, for det virkede som om, at han var vred på min hund og slet ikke så mig.

  Altså jeg var ikke bange, for han havde jo ikke en jordisk chance, men tænk sig hvis han var blevet bidt eller havde sparket min hund.

  Tror mere jeg et kort øjeblik var lidt chokeret. Det må må være det vildeste der skete i vores by sidste år. smiley


 • #28   7. okt 2018 Heldigvis har jeg flest gode ture når jeg går med min hund. Han har desværre fået et overfald som stor hvalp. Hans psyke er heldigvis god, men han er opmærksom når vi møder lignende racer som bed ham.
  ofte er det faktisk mig der har et problem når vi møder andre hunde. Da jeg ved min gamle hund også blev overfaldet og det knækkede os begge to. ofte er det min angst der kommer frem under gå tur og hver gang bliver jeg overrasket over at Saiga tager det med ophøjet ro og nærmest kigger på mig med et blik. så slap dog af dame ??


 • #29   7. okt 2018 De dårlige oplevelser er bare slet ikke nogen man glemmer igen, de sætter sig ret dybt. Når jeg tænker tilbage på dagen hvor Tucker blev overfaldet af en mastiff, kan jeg stadig høre hans rædselsslagende skrig for mig.
  Jeg kan også huske da min mor og søster i sin tid kom hjem med blod på tøjet efter en schæfer nær havde ædt vores hund, som kun overlevede pga. bredden på hans halsbånd.

  Og så er det man kan sidde og tænke; Havde de hunde bare haft snor på, så var der ikke de ting at tænke tilbage på..
  Og jeg ærgrer mig så meget over hvor påvirket Tucker er blevet af de ganske få dårlige oplevelser han har haft, i forhold til hvor mange gode der har været.


 • #30   8. okt 2018 ja de sidder dybt og hver gang vi møder hunde og min faktisk opføre sig eksemplarisk står jeg og slår mig selv i hovedet over jeg halvvejs går i panik for hvad nu hvis det skete igen.
  samtidig ved jeg jo at jeg sender en masse signaler til min hund som ikke er hensigtsmæssigt og hver gang modbeviser han mig. rolig mor der er styr på det ?


 • #31   8. okt 2018 Vi havde en del dårlige oplevelser, da Atlas var yngre, men efter at jeg er begyndt at vende om, så snart jeg ser en løs hund, i stedet for at stole på, at ejeren har styr på situationen, så sker det sjældent.

  Jeg har oplevet, at blive kaldt grimme ting eller at jeg skulle tage og slappe af, men det værste var på en tur med Cecilie med Mack herinde fra, hvor hun blev truet med slag af en meget sur mand med to løse labber.

  Jeg oplever flere løse hunde here i hovedstadsområdet, end når jeg besøger mine bedsteforældre på Vestsjælland eller mine forældre i Jylland, selvom vi er blevet overrendt af et par løse hunde i Esbjerg smiley . Det værste sted har dog været ved stranden i Blåvand i en ferie. På trods af snorepåbud var der løse hunde overalt.


 • #32   8. okt 2018 De løse hunde vi møder på gå ture ude ved os er hjemme hvor de bor.
  Den eneste jeg ser der lufter uden snor er faktisk mig selv. smiley
  Der er sygt meget jagt ude ved os.
  Men heldigvis er bønderne så søde og lader os gå spor på deres marker og der er 2 steder de må løbe frit. Så det er dejligt nok.
  Ellers har jeg hegnet 4500kvm ind så må de nøjes med det. smiley
  Men jeg oplever ikke disse ting som jeg læser herinde. Men jeg møder max 3 forskellige andre hundeluftere på mine ture. Men ikke hver uge møder jeg dem
  Men når jeg er i Viborg møder vi mange med hunde i snor.


 • AT
  AT Tilmeldt:
  apr 2017

  Følgere: 6 Emner: 42 Svar: 1.229
  #33   8. okt 2018 Selvfølgelig har den geografiske placering en væsentlig rolle, i chancen for negative hundemøder.

  Da vi boede mit i byen, var der aldrig problemer - garanteret fordi at vi var omringet af trafikkeret vej, og derfor havde de fleste snor på deres hund. Dem der ikke havde, var folk med styr på deres hund.

  Går vi i den ene skov, eller på "ringriderpladsen" (En stor plads, hvor al hundetræning foregår), så er chancerne for dårlige hundemøder ret stor, da det er der de fleste samles med deres løse hunde, fordi at alle kender pladsen, og fordi at det er oplagt at slippe sin hund fri - sjovt nok også der, vi oftes har måtte sige skrid til folk hunde.

  Der hvor vi bor nu, har rigtig mange hunde, men da folk kender hinanden, og det er en stor hønsegård, så tør folk ikke dumme sig, så at sige, og derfor har folk ALTID snor på deres hunde.

  Går vi op i hundeskoven, eller på hundestranden, jamen så er der nærmest en usandsynligt ikke at støde på en løs hund - HVER GANG - og det er selvfølgelig hunde som ikke kan kaldes til sig..

  Men problemet løser sig ret hurtigt - vi lader være med at befærde os de steder, hvor vi ved at chancerne for trælse møder med andre hunde er størst.

  Vi er omringet af lækker natur, og 2 forskellige skove. Den ene er heldigvis ikke særlig brugt, så den bruger vi i stor stil smiley

  (også har vi en stor hund, det gør også tit at folk går uden om smiley )


 • #34   8. okt 2018 Vi var tilgengæld ved at blive kørt ned i Stoholm i dag. Vi gik på fortovet da det sagde vrooooooouf! vi sprang ud på vejen men blev ikke ramt

  det var to løse brune labber som stod i en hoveddør. de blev dog hvor de var utroligt nok med det chok vi fik der i egen tanker.

  den ejer var heldig vi gik videre for det var sgu ikke i orden. Vi direkte sprang op i luften og ud på vejen jo pga overraskelsen...

  aslan ryster sig og det er glemt men jeg var rasende i ti min hvor jeg overvejede at sætte min hund i bilen og gå derned og kaste ejeren selv på vejen en tur men så gik jeg det ud af kroppen

  fandeme heldigt vi ikke blev ramt. Vi gik helt i egne tanker.

  se DET var et fjols af ene ejer!

  så de findes også i Stoholm smiley


 • #35   8. okt 2018 tre gange har jeg oplevet deciderede slagsmål med mine hunde

  Og det skal mine ikke opleve en eneste gang...

  Så hysterisk er jeg. Jeg ser ikke grunden til at hundene skal udsættes for det overhovedet. Og med min race er det ikke svært at gætte udfaldet med den hundelov, vi har.

 • #36   8. okt 2018 ch de tre havde intet med hundemøder at gøre... der står lidt om det herover

 • #37   8. okt 2018 Er det ikke i orden at 2 hunde står i døren til deres hus og siger vuf? smiley Ja, i fik et chok, men det kan man da vel få af mange ting, især hvis man går i egne tanker.

 • #38   8. okt 2018 Lens, hvad er ikke i orden? Hundene blev på grunden. Og sagde vov. Dét kan du vidst næppe skælde ejer ud over! smiley

 • #39   8. okt 2018 Jeg tænker lidt - håber - at Lens er ironisk.
  Der er da kun én ejer at give skylden, hvis den endelig skal gives, og det er vist den ejer, der gik i egne tanker smiley


 • #40   8. okt 2018 Fünke, jeg håber du har ret. Selvom det er et indlæg med ironien ret godt skjult så.

 • #41   8. okt 2018 Tilgiv et lille fnis, Lens - men ville du også blive rasende på mig, når mine hunde kommer med et VOV bag hegnet? Går man i egne tanker på fortovet på den anden side af hegnet, kan man garanteret blive hamrende forskrækket, for man kan jo ikke se de der hunde, der pludselig larmer smiley smiley
  Jeg HAR faktisk talt med mennesker, der fortalte, at de lige var blevet forskrækkede over et pludseligt seriøst VOV - men rasende på mig har de nu ikke været smiley

  Jeg har oplevet ganske få dårlige hundemøder, så de fylder noget nær ingenting smiley


 • #42   9. okt 2018 hey! de var sgu da ikke nikke bag hegn. de stod løse uden halsbånd eller noget midt i byen gemt bag en mur fra vejen fordi deres dør bare stod åben og ligger gemt så du kan ikke se dem fra vejen. ja vi fik er chok men vi led ingen overlast. og igen skete der jo ikke noget.

  der må absolut grines af os. Jeg tror vi så sjove ud

  hende der gik bag os med barnevogn var nok mere utryg.

  bag et hegn er noget helt andet.

  så igen en oplevelse hvor der ikke skete noget men jeg synes ejeren er et fjols at lade to hunde gå helt frit uden hegn. de kan jo køres ned men der findes jo folk som ikke mener de behøver hegn...

  Jeg skal filme dem næste gang så kan vi se hvor mange herinde der vil gå forbi der. Jeg gør det for nu ved vi de står der.

  egne tanker går vi aldrig i i den forstand men vi gik rolige og hyggede os. og det er ikke muligt at opdage dem men heldigvis blev de stående og igen kom der intet dramatisk ud af det. Aslan røg jo retur så det var nok derfor de skiftede mening. klogt nok for ellers havde de jo skullet ud midt i trafikken

  det kan godt være i synes man ikke er et fjols hvis man lader en dør stå åben og to løse hunde færdes frit i en by med biler men det synes jeg man er.


 • #43   9. okt 2018 Nu er der jo ingen lov om hegn smiley og hundene blev på grunden. Ejer har vitterlig ikke gjort noget som helst forkert.

 • #44   9. okt 2018 næ da og igen skete der jo ikke noget... Jeg synes man ser tråde herinde om mindre men folk reagerer jo nok forskelligt smiley

  vi havde glemt de to igen efter vi fik luft. life goes on smiley der skal mere til at ryste vores verden og ellers havde jeg jo bare stoppet dem. eller også havde min hund jo nok


 • #45   9. okt 2018 Hvorfor skriver du så at ejeren er et fjols?

 • #46   9. okt 2018 Men bag et hegn er ikke andet end et par hunde, der bliver på matriklen. At man kan blive mere forskrækket over sidstnævnte, kan jeg sagtens forstå, men det skal ejeren af hundene vel ikke sådan klandres for?


 • #47   9. okt 2018 fordi jeg synes det er uansvarligt og dumt. synes du det er smart da?

  der er trafik. Jeg har altid syntes den slags ejere var idioter som synes hegn ikke er nødvendigt inde midt i byen. og hvis du spørger mig lidt senere så synes jeg det stadig.

  det overrasker mig at nogle herinde synes det er fjong men der bliver vi nok bare ikke enige

  den bliver på grunden.. nej hunde er ikke robotter. vores genbos hund blev også på grunden... undtagen når de ikke var hjemme så gik den ude på vejen

  i Stoholm sad ejeren i stuen og så tv mens hundene gik frit i en lille indkørsel ud til en trafikeret vej. så er man sgu et fjols i min verden


 • #48   9. okt 2018 Isabelle at jeg reagerer med vrede over uansvarlighed har jeg da lov til. Jeg synes det er super uansvarligt over for sine hunde. har man set en hund blive ramt af en bil forstår man nok hvor jeg vil hen

  men jeg kan forstå at I synes det er en fin måde at passe på sine dyr i byen og det bliver jeg godt nok aldrig enig med jer i.

  et hegn koster nada. den smule penge bør man kunne bruge på sine hunde og passe på dem. den ligegyldighed overfor dyr der ikke selv Kan passe på sig gør mig vred og det kommer ikke til at ændre sig

  jeg er overrasket over at I ikke er enige


 • #49   9. okt 2018 Jeg ville aldrig selv gøre det. Men jeg kan dælme ikke se at det berettiger til at kalde ejer et fjols! Om folk har deres hunde hegnet inde eller ej, det styrer de selv - så længe de ikke render ud og genere folk der kommer gående.

 • #50   9. okt 2018 PS jeg har set en hund blive ramt af en bil og siddet med dens hoved i skødet i vejkanten indtil dyrlægen kom og aflivede den. Jeg synes stadig ikke du kan tillade dig at kalde ejer et fjols smiley

 • #51   9. okt 2018 Jeg synes sådan en ejer er et uansvarligt fjols. hunde kan ikke passe på sig selv, vi sætter dem ind i en menneskeskabt verden og passer på dem der. hvis ikke så er man sgu et fjols i min verden

  og det skal du da ikke bestemme om jeg kan tillade mig... hvis det støder din store moral så er det dit problem. Jeg er ikke ansvarlig for dine følelser omkring et ord

  ejeren er et kæmpe uansvarligt fjols. de hunde risikerer skader pga at man ikke vil bruge lidt håndører på et hegn.


 • #52   9. okt 2018 Du går med aslan løs, ik? Han kan da lige så vel stikke af fra dig der og blive kørt ned. Det skete med den 6 årige retriever jeg så blive kørt ned. Den forlod heller aldrig grunden eller ejerne når de gik i skoven. Indtil den dag som 6 årig hvor den besluttede sig for at følge en fært og rendte direkte ud foran en bil.

  Jeg har altid mine hunde i snor i skoven mv. De går kun løs i privat indhegning.

  Skal jeg synes at du eller andre er nogle fjolser fordi I går løs med jeres hunde og den KAN risikere at stikke af en dag? Nej vel. Den slags skal jeg slet ikke blande mig i smiley


 • #53   9. okt 2018 aslan var i snor. Vi gik inde i en trafikeret by.

  i øvrigt kan du da ikke sammenligne en løs hund under kontrol sammen med dens ejer med to løse hunde uden opsyn? det er langt ude kan du se forskellen?


 • #54   9. okt 2018 Nu snakker jeg ikke om lige der. Men generelt. En hund kan jo sagtens stikke af fra en skov fx. Og en hund er som du selv siger ingen robot, ergo er den aldrig 100% under kontrol når den er løs.

  Jeg kan sagtens se forskellen mellem de to situationer, helt dum er jeg heller ikke smiley men ikke desto mindre kan også Aslan en dag vælge at følge en fært fx. Det jeg vil frem til er at man selv vælger hvilke risici man løber som ejer, det skal andre ikke blande sig i når hunden ikke genere nogen. Og både Aslan såvel som de to hunde kan potentielt en dag vælge at gøre noget andet end de plejer og fx stikke af.


 • #55   9. okt 2018 Og ift hvad jeg ser i min hverdag rundt omkring, så er løse hunde i indkørsler uden hegn, absolut ikke noget særsyn. Heller ikke at ejerne ikke er der. Deres hunde går ingen steder. Ville jeg selv gøre det? Nej, absolut ikke. Men de vælger at stole blindt på deres hund, og dem om det smiley

 • #56   9. okt 2018 Men Lens, din første indsigelse mod denne ejer var jo, at I blev forskrækkede og kunne være blevet ramt af en bil, fordi I hoppede ud på vejen - og ikke så meget det faktum, at hundene var løse uden ejers opsyn med fare for at stikke af og blive kørt ned.

  Jeg er såmænd enig med dig i, at det ikke er så smart, og jeg ville aldrig selv gøre det, jeg har set for mange hunde komme stormende ud af haver og sågar overfalde andre hunde til, at jeg nogensinde ville synes, at det er en god idé.


 • #57   9. okt 2018 der skete intet. men jeg synes ejeren er et fjols fordi han behandler sine hunde sådan. Vi fik et lille chok det var ikke det der gjorde ham til fjols. herregud da den smule... nej men at lade hunde gå løs uden opsyn på den måde er sgu idiotisk. synes jeg. og det synes jeg uanset hvor mange gange jeg skal gentage det

  nu tror jeg vist det er uddybet et par gange ikk smiley


 • #58   9. okt 2018 Dit indlæg #57 ift din oplevelse stemmer overhovedet ikke overens med dit oprindelige indlæg smiley

 • #59   9. okt 2018 Gu gør det da så. Jeg ved da selv, hvad jeg oplevede og følte. Du er altså nogen gange mærkelig Nicole smiley Så tager vi den lige en sidste gang for prins Knud og følge - med uddybende kommentarer:

  Vi var tilgengæld ved at blive kørt ned i Stoholm i dag. Vi gik på fortovet da det sagde vrooooooouf! vi sprang ud på vejen men blev ikke ramt


  Vi gik roligt, kunne ikke se dem, de sagde vov, vi sprang til side, som en naturlig reaktion, rystede os og gik videre. Aslan kom over det med det samme, jeg blev vred fordi den slags ejere er uansvarlige fjolser i mine øjne. Det uansvarlige er at lade sine hunde gå frit i en trafikeret by uden hegn. Ikke at de gøede. Ikke at vi fik et chok, men måden at holde hund på pissede mig af.  det var to løse brune labber som stod i en hoveddør. de blev dog hvor de var utroligt nok med det chok vi fik der i egen tanker.

  Utroligt de blev, sådan som vi hoppede. Ved de fleste hunde kunne det havde startet en sætten efter. Egne tanker skal ikke forståes som med hovedet under armen. De stod gemt fra udsyn, så ingen kunne have opdaget dem. Vi gik bare roligt, som vi plejer og hyggede.


  den ejer var heldig vi gik videre for det var sgu ikke i orden. Vi direkte sprang op i luften og ud på vejen jo pga overraskelsen...

  Ejeren sad i huset inde bag i en stue langt væk. Ellers ville jeg gerne have fortalt ham, hvad jeg mener om den måde at holde hund. Igen ikke pga os men på grund af faren for egne hunde. Med den sidste sætning henviser jeg til, at det undrer mig, at han ikke opdagede os - hvilket betyder, at han slet ikke har øje på hvad egne hunde laver. Vi lavede trods alt noget af et optrin og min hund for retur mod dem osv. Bagefter stod vi der lidt, men han kom ikke ud. Han så bare tv

  aslan ryster sig og det er glemt men jeg var rasende i ti min hvor jeg overvejede at sætte min hund i bilen og gå derned og kaste ejeren selv på vejen en tur men så gik jeg det ud af kroppen

  Fordi jeg synes han burde have en tur ud på den vej i stedet for hans hunde, som er placeret af ham i en situation, der er i høj risiko for at ende galt med dem på vejen. Hele pointen fremgår måske ikke tydeligt men havde jeg vist, at det lille indlæg ville skabe så meget postyr så havde jeg skrevet det mere tydeligt. Jeg tænkte i situationen, at det ville folk kunne forstå og bakke op omkring, fordi det ikke er mit indtryk at HG bifalder løse hunde i en by med trafik lige ud til en vej uden opsyn - men jeg uddyber igen: Det var HANS hunde jeg var vred på vegne af. Vores hoppetur var ikke af betydning - men jeg kan godt lide hunde, og derfor gør den slags mig vred. Har samlet en hund op der blev kørt ned. Den syn glemmer jeg aldrig.

  fandeme heldigt vi ikke blev ramt. Vi gik helt i egne tanker.

  Her er en lille tanke til min egen hund - ham knuselsker jeg. Så ja det var fandeme heldigt, at jeg ikke skulle have ham kørt ned.

  se DET var et fjols af ene ejer!

  Og det står jeg ved. Jeg synes det er en dybt uansvarlig måde at holde hund.

  Nu håber jeg det står mere klart. Jeg kan godt se, at det står lidt rodet, men det gør ting nogle gange fra mobil og skrevet i fart. Jeg havde lyst til at dele oplevelsen, fordi det ryster mig, at folk kan finde på at lade deres hunde gå på den måde. Ifht tråden er det relevant, fordi jeg netop havde skrevet, at vi aldrig mødte den slags, og så går vi ud og møder sådan en ejer.

  Det var held der ikke skete noget med de hunde. Min egen er jeg ikke urolig for, men var han ramt af en bil, ville det da være interessant at undersøge hvem der har ansvaret. Han reagerer normalt ikke på gøen fra en have men at få to løse hunde stukket op i ansigtet er en anden sag. Han kan godt se forskel. Og jeg tvivler på at sagen ville have været så sort hvid som I gerne vil gøre den til, hvis jeg havde mistet min hund eller selv var ramt af en bil og skadet. Men det ved jeg ikke.

  Men nu håber jeg det står mere klart og tydeligt, hvad der gjorde mig vred. Ellers tror jeg vist bare det er fordi folk ikke vil læse min uddybning og så kan vi jo blive ved og ved, men prøv nu at se om det ikke forklarer min hensigt smiley

  Og jeg synes stadig sådan en ejer er et kæmpe fjols. Skriver jeg det er er det fordi jeg mener det. Og det gør jeg stadig i morgen, hvis man spørger mig der


 • #60   9. okt 2018 Men din beskrivelse i de to indlæg stemmer altså på ingen måder overens. Det har intet at gøre med hvad du følte, men hvad du skriver. Og de indlæg gengiver ikke det samme.

  Man er vidst ved at løbe tør for argumenter når man vælger at blive personlig i stedet smiley


 • #61   9. okt 2018 Nicole: Men du forstår det godt nu ikk? smiley

  Ellers må du lige spørge præcist ind til det du ikke forstår.


 • #62   9. okt 2018 Lens jeg har fint forstået det hele tiden. Jeg er bare ikke enig med dig og dine indlæg virkede til at dreje historien lidt da ingen var enige med dig i at ejer var et fjols.

  Du behøver ikke blive personlig med at du synes jeg er mærkelig eller at selv jeg forstår det nu. Det kunne være så fint at debattere på et niveau der var lidt højere oppe.


 • #63   9. okt 2018 Jeg er nu enig med Nicole, du har modereret lidt i din holdning, som kommentarerne er kommet til - fair nok, men så stå ved, at din første reaktion var at blive gal på egne vegne, og dernæst på hundenes vegne. smiley • #64   9. okt 2018 jamen altså..... det er jo ligemeget hvad jeg forklarer og uddyber... nå pyt nu med den lille ting. det var godt de ikke kom til skade. måske de gør en dag desværre med sådan en ejer og det er sgu synd...

 • #65   9. okt 2018 Lens - her, hvor jeg bor, er der en familie, som har en labrador på ca. samme alder, som Honey. Den får lov at gå løs, når de skal følge børnene i skole. Den løber endda frem og tilbage mellem forælder og barn. Mit hjerte sidder helt oppe i halsen, når jeg ser det, for der er så megen trafik der smiley
  Når den er alene ude, er der heldigvis lukket for deres indkørsel.
  Min skræk er, at der pludselig kommer en kat eller barn ud fra en indkørsel, og hunden render ud på vejen foran en bil smiley


 • #66   9. okt 2018 Jeg definerer "gode hundemøder" ud fra hvordan det ser ud til at Luffe har oplevet dem, ikke jeg selv. Det betyder at langt de fleste møder er gode, hvis de ikke involverer hysteriske ejere der samler deres kræ op i favnen på flere hundrede meters afstand, Så er de jo bare kedelige...

 • #67   9. okt 2018 Vi har også meget sjældent de oplevelser. Vi går mest i området omkring Aalborg, men der var heller ikke problemer, da vi boede i Maribo. Min mor havde dog en kedelig oplevelse på en gåtur for nylig, hvor en stor, ruhåret hønsehund pludselig kom løbende ind i Barbie så hun væltede og rullede hende rundt, så Barbie skreg. Barbie er ikke ret stor, og der skal altså ikke meget til, før det er en rigtig skidt oplevelse for hende. Det er dog én dum oplvelse ud af rigtig mange gode.

 • #68   9. okt 2018 Apropos hundemøder om hvordan de opleves for hundene.
  Da jeg startede til rally med Zazu havde hun efter nogle gange set sig lidt lun på en Beagle og vi gav dem lov til at lege sammen til sidst i timen. De hyggede sig vældigt og legede fangeleg. Desværre faldt Zazu over sin egne små ben/snublede i græsset og rullede rundt. Beaglen var et par meter væk. Men fra dén dag af var Zazu rasende på Beaglen! Hun ville overhovedet ikke have noget med den at gøre. Vi forsøgte at gå ture sammen med de to tøser og i de to år efter, inden vi måtte sige farvel til Zazu, hvor de trænede sammen en gang ugentlig, blev de aldrig gode venner igen.

  Og det endte jo så med at Beaglen også blev sur på Zazu fordi Zazu altid skældte hende ud.

  Så sådan endte en ellers god leg meget brat med en hund der virkelig bar nag, lille skiderik smiley

  Camy (som trænede rally på samme hold) fik samme had til den stakkels Beagle - fordi hun havde set Zazu var sur på den. smiley

  Møghunde smiley smiley


 • #69   9. okt 2018 Nå, men vi kan så konkludere at vi tolkede dit indlæg helt anderledes, Lens.

  ... Nok primært fordi du altså lagde ret stor vægt på det chok (med konklusionen "fandme heldigt vi ikke blev ramt") og intet nævnte - overhovedet! - om bekymringen for de stakkels hunde der kunne løbe ud i trafikken og blive kørt over smiley

  Nogle gange er det altså OK at indrømme man enten bedømte situationen forkert eller fik formuleret sig lidt fjollet. Hvad jeg til gengæld har det stramt med er folk, der prøver at trække i land.


 • #70   9. okt 2018 Fünke "Nogle gange er det altså OK at indrømme man enten bedømte situationen forkert eller fik formuleret sig lidt fjollet. Hvad jeg til gengæld har det stramt med er folk, der prøver at trække i land."

  Lige præcis!!


 • #71   9. okt 2018 Jeg trækker bestemt ikke i land. Hvad er det i vil have egentlig? jeg skriver at det måske står uklart, hvorfor og uddyber..... men det er ikke nok til de damer?

  jeg har utroligt svært ved at se hvad det er jeg skal gøre før i er tilfredse??


 • #72   9. okt 2018 puha Bodil smiley jeg lærer aldrig ar forstå det... er man ligeglad med sin hund mon?

  luffe og det er jo hans møde smiley


 • #73   9. okt 2018 Lens, erkende at dine indlæg tager en drejning i takt med de kommentarer der kommer - og ellers erkende at det var meget kluntet skrevet idet det oprindelige indlæg og #57 vitterligt gengiver to vidt forskellige ting - fremfor fx at blive personlig smiley

 • #74   9. okt 2018 der står herover at det var uklart skrevet.... men det er ikke nok eller?

  ang personlig så lader vi de rene kaste de første sten ikk smiley

  og det er så vigtigt for dig at du slet ikke kan lade det ligge efter min forklaring eller? jeg forstår bare ikke hvad det er der sker i tråde som disse hvor det ofte er de samme brugere der bliver ved selvom afsenderen forklarer sig. for mig er et forum indlæg ikke så vigtigt at jeg bliver ved og ved. Jeg får en forklaring, tænker okay og det var det... men jeg synes jeg ser det her tit i tråde herinde og jeg forstår ikke motivationen tror jeg ?

  jeg kan naturligvis være ligeglad men det er en sær oplevelse at ens motiv fordrejes, gøre negativt, og man uanset hvad man svarer bare er sat i bås. det sker ikke kun for mig og jeg undrer mig. når en bruger svarer uddyber osv... hvorfor siger man så ikke bare nå okay sådan, tak for forklaringen, i stedet for at blive ved og personlig og gå helt i selvsving og afspore en hel debat?

  det undrer mig nok fordi jeg ikke har det behov. hvis folk forklarer mig noget så tror jeg som udgangspunkt på dem. og så er et indlæg herinde nok heller ikke af så stor værdi for mig at jeg gider blive ved og ved


 • #75   9. okt 2018 Lens, fordi det ikke skulle være første gang du ændre forklaring/trækker i land og ikke vil erkende det.

 • #76   9. okt 2018 Nicole at uddybe og forklare er stadig ikke det du skriver her. men fint du lige bekræfter mit indlæg herover med et eksempel og husk nu dit eget råd om at være personlig smiley

  det er super irriterende at få en debat afsporet pga den slags her og hvis vi ser lidt mere generelt ud over forum så er det ikke kun mine tråde men noget der tit sker herinde og jeg undrer mig over motivationen bag det?


 • #77   9. okt 2018 Lens, vi skal vidst bare være enige om at være uenige smiley og så har jeg vidst ikke skrevet noget der minder om at skrive direkte at jeg er mærkelig eller om det forklaret så selv jeg forstår det (altså ret nedladende).

 • #78   9. okt 2018 jamen ok med mig. men jeg er stadig nysgerrig generelt på hvorfor det sker så tit herinde i tråde. så lad os forsøge at se udover mig og dette eksempel og måske nogle så kan forklare mig motivationen bag for jeg synes det sker tit i tråde og det afsporer debatten plus man får en masse notifics om det og hver gang er det ikke emnet og det synes jeg er irriterende i tråde med spændende emner

  måske man ind i mellem bare skal stole på at det folk forklarer er sandt, sige ok når de fortæller at de skrev noget uklart og uddyber. I stedet for at blive ved og ved i samme rille? blot et forslag generelt


 • #79   9. okt 2018 Nu bliver du jo så også selv ved med at spørge ind til noget der ikke har noget med emnet at gøre. Og jeg har heller ikke skrevet en masse indlæg til dig uden du selv har kommunikeret den anden vej. Så der skal vidst to til en tango smiley

  Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare dig det uden at tage det her eksempel. Men i denne sammenhæng handler det om at jeg ikke synes der har været en ordentlig forklaring af hvordan du kan skrive om SÅ forskellige opfattelser af den samme situation - og at det meget tydeligt har ændret sig i takt med at ingen gav dig ret i at ejer var et fjols i første omgang. Jeg er ikke interesseret i at høre uddybende hvad du oplevede i den pågældende situation - den er vidst feset ind for alle nu - jeg er interesseret i en forklaring på hvordan du kan skrive så forskellige indlæg - eller nok nærmere end erkendelse af at dét skete. Det er ikke at det bare står lidt uklart. Det er to vidt forskellige fortællinger af samme situation. Og dét undrer mig.

  Jeg kan ikke forklare det bedre.


 • #80   9. okt 2018 ok fint smiley så synes jeg vi skal lukke den her.

  hvis andre har et bud af generel karakter om hvorfor det sker så tit herinde for forskellige brugere hører jeg det gerne.


 • #81   9. okt 2018 Det sker for mig, fordi jeg er omgivet af hilsetosser, der mener at alle hunde bare skal slippes, så leger de fint sammen, og det er ok at Juice bliver vred på hanhunde, der vil til hendes bagdel, så kan de hanhunde sq lære det.

  Da jeg ikke mener at alle hunde bare skal lege sammen, at Juice ikke skal presses ud i at opdrages på folks hanhunde, så kommer konflikterne.

  Og hunde skal bare holde snotten langt væk fra Amie, og jeg er ligeglad med om de er ÅH så sociale, ÅH så søde, og da folk ikke altid fatter det, så kommer konflikterne. • #82   9. okt 2018 Jeg tænker held spiller ind... at bo mellem en masse af den slags må være frustrerede...

 • #83   9. okt 2018 De har så småt lært at de skal holde snotten for sig selv herude, og langt de fleste er heldigvis på arbejde i dagtimerne, så der kan jeg trave ture.

  Problemet er så ikke kun her, det var også i Charlottenlund skov, hvor Juice i snor skulle chikaneres af den unghund, og givet ud fra den her: Min hund gør jo ikke noget.........

  Det opstår også i Hakkemosen og Hedeland, hvor der er snorpåbud, og det blæser folk højt og flot på, for deres hunde gør jo ikke noget, de er ÅH så sociale, ÅH så søde.

  Jeg ved simpelthen ikke, hvordan folk kan tro at deres hunde har godt af at hilse på en totalt fremmed hund, den unghund f.eks, hvad fik den lige ud af den sceance andet end møde en ældre tæve, der ikke gad den, andet end den ikke kom, da der blev kaldt, andet end den havde succes med at stikke af.

  Hilsetosserne har mistet evnen til at tænke.


Kommentér på:
hundemøder