{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
352 visninger | Oprettet:

“Tørretid” bayvantic {{forumTopicSubject}}

Hey smiley

Nogen der ved hvor lang tid det tager for bayvantic at tørre ind?
Problemet er at jeg nu har 2 hunde. De har lige begge fået et dryp i nakken for at teste de kan tåle det. Hvis de kan, så får de resten i morgen tidligt.

Men de leger jo lige netop ved at bide hinanden i nakken (de er 11 uger og 2 år), så har adskilt dem pt. Men kan jo så heller ikke holde øje med om de klør sig der, så de skal have vasket pote ??

Så.... tænker at jer med katte der ikke tåler bayvantic hvert fald ved hvor længe de skal være holdt adskilt efter hunden har fået en pipette?
Kommentarer på:  “Tørretid” bayvantic
 • #1   1. jun 12 timer. Jeg ville give det lige inden sengetid. Og så ville jeg nok lægge det ned af ryggen og over halen fremfor i nakken når de leger på den måde.

  Der er stadig masser af gift i pelsen længe efter de er dryppet.


 • #2   1. jun Hearthitter: de bider alle steder ?? men nok mest nakken. Men den lille er en bandit og bider fast alle steder på storesøster hvor hun kan komme til.

  Men hvis de ikke kan tåle det, har jeg så allerede set udslæt eller lign inden kl 22?

  Jeg har set en del blive ætset af bayvantic fordi de ikke tålte det og det sidder sgu i baghovedet. Derfor har de fået en dråbe hver først for at se om der er negativ reaktion.


 • #3   1. jun Husk også at teste dig selv.
  Jeg kan ikke tåle det og kan ikke røre en hund der er behandlet med det i op til en uge.


 • #4   1. jun Karen: hvordan ikke tåle?

 • #5   1. jun Jeg slår ud over det hele og får blærer der hvor huden har rørt hunden. Ikke særligt sjovt

 • #6   1. jun Karen: okey tak så er jeg mere rolig. Kæft jeg blev forskrækket smiley
  Selvfølgelig ikke sjovt du reagerer på det.

  Men jeg lider af generaliseret angst og er bange for alt. Så har derfor heller ikke læst indlægssedlen med vilje. Så gik ret meget i panik over din besked.
  Men det er trods alt noget man kan se, og ikke noget jeg falder død om af, hvis jeg ikke tåler det. Lyder det til. Så trækker jeg lige vejret roligt igen


 • #7   1. jun Hvis du også har kat, så skal du passe på, katten kan blive tigtig syg af det.

  Hvorfor ikke vælge Bravecto eller NexGard, så har du ikke problemer med at de bider i hinanden og du behøver ikke at skille dem ad.


 • #8   1. jun Det var ikke meningen at skræmme livet af dig smiley

  Men kan fortælle at det er ikke så sjovt at prøve når hunden sover i sengen, så er det hele kroppen der kan komme blærer på smiley


 • #9   1. jun Jeg ville klart vælge Nexgard og så behandle hver 3. Måned. Og ja, det holder så lang tid, så ingen grund til brug af Bravecto som er en meget større dosis gift..

  Jeg bruger selv Nexgard til vores, dvs nu kun hanhund der oveni har demodex, som Nexgard også hjælper på. Han får hver 3. måned og har aldrig en flåt på sig.
  Min tæve skal også have Nexgard, når hun har fået hvalpe, da hun er en flåtmagnet uden lige.. men jeg tør ikke give det når hun skal parres lige om lidt forhåbentlig..


 • #10   1. jun Vi har altid fordelt Bayvantic mindst 3 steder fra nakke til bagdel. Vi har så ikke flere hunde, men vi har aldrig holdt dyrene adskilt, og vi har heller ikke hindret hunden i at klø sig i nakken. smiley Det smager og lugter grimt, så primært skal de nok holde sig lidt fra det.

 • #11   1. jun Anni: jeg har ikke kat.
  Jeg ved bare at katte ikke tåler det, så det var et meget godt hint, hvis nogle der både havde kat og hund og behandlede hunden med det, vidste hvor længe katten skulle holdes væk smiley

  Det er kun bravecto der slår flåten ihjel indenfor 24 timer. Lige som bayvantic.
  Men ikke NexGard. Og efter den nye engflåt, så vil jeg gerne behandle med noget der slår ihjel inden 24 timer.

  Dog anbefaler min dyrlæge ikke bravecto da 3 måneders virketid er lang tid hvis hunden ikke tåler det.


 • #12   1. jun Jeg giver det lige inden sengetid og ellers tages der ikke forholdsregler for leg dagen efter. Jeg har 4 hunde.

 • #13   1. jun Jeg drypper fordelt på tre steder og har aldrig holdt hundene fra hinanden indtil det er tørret. Alle lever endnu, nul bivirkninger what so ever.

 • #14   1. jun Jeg kan sådanset hellere ikke se grund til at man skal skille hundene af efter behandling.
  Det er vel ilge giftig om hunden optager det gennem huden eller slukker det i sig.


 • #15   3. jun Husk for guds skyld at fordele det over flere steder langs nakke og ryg, mange af de reaktioner man ser på Bayvantic (og andre pipettemidler) de kommer fordi midlet bliver alt for koncentreret, når de kun bliver påført på et enkelt sted.

Kommentér på:
“Tørretid” bayvantic