{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.222 visninger | Oprettet:

Hvordan opbevares boller m. kød i ? {{forumTopicSubject}}

Jeg har lige bagt 3 lækre slags boller.

I den ene er der bacon og løg i og den anden skinke og soltørrede tomater.
(Den sidste er med soltørrede tomater, oliven og en masse krydderier)

Hvordan skal det opbevares, når der er kød i?
I Køleskabet eller må de godt bare stå på bordet i en pose ?


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Montering af toilet 1.500 kr.
  • Samle spisebord 356 kr.
  • Mureropgave. Se på og evt lave en revne på en mur 3.000 kr.
  • Tilslutning og opsætning af vaskeskab 2.500 kr.
  • Gummibælg vaskemaskine 1.050 kr.
  • Vaskemaskine 850 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Hvordan opbevares boller m. kød i ?
  • #1   14. jan 2010 Mmm jeg ville sige køleskab. Men er det noget, vi må få en opskrift på? :o)

  • #2   14. jan 2010 Selvfølgelig.. På dem alle, eller ?

    Det mest logiske for mig, var også køleskabet.
    Men tænkte, at brødet måske blev noget klister smiley


  • #3   14. jan 2010 Mmm den med bacon og løg smiley

  • #4   14. jan 2010 Jeg er med på en lytter. De lyder rigtigt lækkert.
    Men ja køleskab.


  • #5   14. jan 2010 Boller med bacon og løg - 24 stk.

    100 g bacon
    4 store hakkede løg (400g)
    50 g gær
    5 dl lunkent vand
    1 tsk salt
    1 tsk tørret timian
    2 dl groft rugmel
    150 g. durummel (eller alm. hvedemel)
    ca. 500 g. hvedemel

    Til at pensle og drysse med:
    1 sammenpisket æg
    2 tsk tørret timian

    1. Skær baconen i 1 cm brede stykker, og steg dem på en pande uden fedtstod
    2. Når baconen begynder at brune, tilsættes løgene, der steger med, indtil de er gyldne og klare.
    3. Lad bacon og løg køle af på en tallerken.
    4. Opløs gæren i vandet.
    5. Tilsæt salt, timian, rugmel, afkølet løg og bacon, durummel og 2 tredjedele af hvedemelet.
    6. Ælt dejen, og tilsæt mere mel, men der æltes, til dejen er fast men stadig lidt klæbrig.
    7. Dæk skålen med plastikfilm, og lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 45 min.
    8. Hæld dejen ud på et melstrøet bord. Ælt dejen let, og del den i 24 stykker. Det gøres lettest ved at rulle dejen til en tyk pølse, dele den på midten og skære hver halvdel til 12 stykker.
    9. Form hvert stykke til en bolle, og læg dem på bageplader beklædt med bagepapir.
    10. Pensl med sammenpisket æg, og drys med lidt tørret timian.
    11. Lad bollerne hæve i 30 min.
    12. bag bollerne midt i ovnen i 20-25 minutter ved 200 grader (180 grader ved varmluft)


  • #6   14. jan 2010 Madpakkebolle - 15 stk

    4 dl lunkent vand
    1 pakke gær (50 g)
    2½ dl kærnemælk
    400 g. groft rugmel
    2 tsk salt
    1 spsk sirup eller honning
    100 g, soltørrede tomater i tern
    150 g. skinke i strimler
    450-500 g. hvedemel

    1. Kom gær og vand i en stor skål, og rør, til gæren er opløst.
    2. Tilsæt kærnemælk, groft rugmel, salt og sirup eller honnog, og rør grundigt.
    3.Tilsæt soltørrede tomater og skinke samt totredjedele af hvedemelet, og ælt dejen. Tilsæt løbende mere mel, mens du ælter, indtil dejen er god og fast, men stadig lidt klistret.
    4. Dæk skålen med plastfilm, og lad dejen hæve i 1 time.
    5. Hæld dejen ud på et melstrøet bord, ælt den, og del den i 3 dele. del hvert stykke i 5 og form stykkerne til boller.
    6Læg bollerne på bageplader med bagepapir. Pensl evt. bollerne med vand, og lad dem efterhæve i 45 min.
    7. Bag bollerne midt i ovnen ved 200 grader i 20-25 min (180 grader ved varmluft)


  • #7   14. jan 2010 Nøj den lyder lækkert. Den må jeg prøve. Tak for opskrift.

  • #8   14. jan 2010 Gittes barsel boller - 10 stk

    25 g. gær
    3 dl lunkent vand
    3 tsk salt
    1 dl ristede, økologiske solsikkekerner
    ½ dl ristede økologiske græskarkerner
    2 tsk tørret basilikum
    2 tsk tørret timian
    2 tsk tørret oregano
    7-10 grønne oliven uden sten
    7-10 bløde soltørrede tomater i små stykker
    500-600 g økologisk mel

    Rør gæren ud i det lune vand, tilsæt alle øvrige ingredienser - undtagen melet - og rør det hele sammen. Sigt melet i dejen lidt ad gangen og hold gerne lidt tilbage, indtil du ser hvor meget mel, dejen kan tage. Ælt dejen igennem, den må gerne hænge lidt i fingrene, så bliver bollerne endnu blødere.
    Lad dejen hæve til dobbelt størrelse - alt efter temperatur og vejr tager det 1-1½ time. Form dejen til 10 boller, læg dem på en plade med bagepapir og lad dem efterhæve under et fugtigt klæde en times tid.
    Bag så bollerne midt i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min. Smid gerne et glad vand ind i bunden af ovnen, mens bollerne bages, det giver en god, sprød skorpe. lad bollerne afkøle på en bagerist, før de spises.


  • #9   14. jan 2010 De to første er sunde.

    Hvis man vil tabe sig, kan den første med bacon og løg bruges som mellemmåltid og den med skinke kan bruges til frokost.


  • #10   14. jan 2010 Et par dage i køleskab ellers i fryseren.

  • #11   14. jan 2010 Jeg har smidt de fleste i fryseren smiley

Kommentér på:
Hvordan opbevares boller m. kød i ?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce