{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Vaaaaaaalg
 • #1   6. okt OHHHH sorry det der spørgsmål får mig lige til at tænke på en af min søns klassekammerater for nok 15 år siden... Kørende på motorvejen i Tyskland, han undrede sig over alle de byer der hed "Ausfahrt" smiley

  Er Palludan ikke længere opstillingsberettiget, eller er partiet nedlagt ? Kom lige til at tænke på hans charmerende fravær i går ...


 • #2   6. okt Han er vist blevet svensker, ham Paludan. Danmark var for lille til en stor mand som ham smiley

 • #3   6. okt For første gang i mit liv ved jeg ikke, hvor jeg skal sætte mit kryds
  Jeg synes ikke, at de statsminister kandidater vi har er velegnet til at sidde for bordenden.
  Det bliver som at vælge mellem pest, koldere og corona  Og ja, Paludan er blevet svensker, der er flere han kan provokere.


 • #4   6. okt Jeg tror faktisk, at Ellemann kunne vokse med opgaven, Anni - omend jeg, som gammel socialist, selvfølgelig håber på sejr til den anden side smiley

 • #5   6. okt Jeg ved godt, hvem jeg vil stemme på. Men synes desværre ikke om den statsminister, de peger på. Men må håbe, de kan trække i anden retning.

 • #6   6. okt Om man kan lide hans politik og/eller væremåde, så er Ellemann med længder den bedst begavede statsministerkandidat. Han kan improvisere, hvor de to andre bøver kun kan lire klichefyldt udenadslære af. Jeg er dog ikke helt vild med hans afslappede holdning til svineriet i landbruget.

 • #7   6. okt Paludan er skam tilbage i DK, men han er begyndt at studere teologi på universitet, så han har måske ikke tid til at det politik længere.

 • #8   6. okt Enig med Søren, jeg er så ikke vild med hans EU politik og at han er for en EU hær.

 • #9   6. okt Jeg sad i eftermiddags og så talerne fra åbningen.
  Jeg var ellers sikker på, at jeg ville give Pape mit kryds. Men efter at have hørt ham i dag, så skal han ikke regne med min stemme.
 • #10   6. okt Altså af de 3 kan jeg medgive at Ellemann er den bedste anden mulighed smiley

  Jeg tror også sagtens han kan vokse med opgaven, han er bare lidt slidt af den hårde start som partileder ..

  Pape har imo nået toppen af sit potentiale, og det er bare ikke godt nok ...


 • #11   6. okt Der er kun 2 jeg tør overlade Statsministerposten til .... og det er IKKE Jacob Sprællemann eller Søren Pape ..... smiley

  Det er heller IKKE Sofie ... Alex ... Inger ... Morten ... Pernille ... Pia .....
  ......eller
  ( Marianne ... Sikander... Franciska ... Maj ... Uffe ) smiley ......

  Så er det vist ikke svært at gætte ... ( glem ikke XX ) .. smiley ... smiley smiley smiley smiley


 • #12   6. okt Jeg kan godt lide Alex Vanopslagh
  Synes at han er ret fornuftig at høre på


 • #13   6. okt Enig Anni!

 • #14   6. okt Jeg kommer ikke til at stemme for Løkkes nye parti.
  Men jeg egentlig enig med ham i at, det vil være bedre med en regering der ikke er afhænglig af ydrefløgene


 • #15   6. okt NITTIB
  Af de to, du vælger, så er jeg ikke til den kvindelige og hendes parti.
  Men har altid godt kunnet lide den mandlige, og ham og hans parti. Har altid, bortset fra det sidse valg stemt på ham og hans parti.
  For mig må han gerne være statsminister


 • #16   6. okt Det jeg ikke kan forstå er, at de gamle DF'er som Espersen mm i årevis har kørt på, at vi skal ud af EU. Og at vi ikke skal åbne op for mere udenlandsk arbejdskraft.

  Nu har de skiftet parti - skiftet til et parti, som er tilhænger af EU og bestemt ikke vil ud af EU.
  Samt skiftet til et parti der vil åbne op for mere udenlandsk arbejdskraft.

  Det hænger ligesom ikke sammen for mig, men virker ret useriøs.


 • #17   6. okt Jeg har altid stemt Venstre, og uanset hvilke kandidattests jeg tager, ender jeg på Venstre. Så det er som om jeg er ret stabil på dét punkt smiley Men jeg var sgu presset da Løkke skred, og Ellemann satte sig på formandsposten, for jeg KUNNE ikke lide ham!

  Men han vokser på mig. Han har fx været med i Mads og A-holdet nogle gange, og jeg er pjattet med hans humor og kvikke bemærkninger. Som en sidebemærkning var jeg også helt pjattet med Mette F., da hun deltog i programmet for et par uger siden - kvinden er virkelig sjov og klog og rar. Jeg synes det er skønt at “se” dem uden for deres virke, og opleve dem på slap line, og lade deres egne personlige meninger og deres personlighed skinne igennem.


 • #18   6. okt jeg har det bare så stramt når de der er i folketinget, og det er UANSET hvem og farve/parti, udnytter systemet, om det er deciderede ulovligheder, eller egentlig lovlige ting men hvor jeg mener de udnytter regler til at suge alt de kan ... de sager der har været om bilag, betaling af rejser, udnyttelse af hvem man er til at få for goder, eller særbehandling, ulovlig benyttelse af bolig, fradrag for dobb husførelse, betale for middage med minister kort osv ..
  Der er ministre fra nuværende regering, og Løkke, Støjberg, Alex V , Messerschmidt... og ja der er måske flere der bare ikke er blevet busted ...jeg synes de har så mange priviligier i deres job så de burde holde sig for gode til den slags ..


 • #19   7. okt Jeg synes Løkke virker som en flink fyr - men så kommer jeg til at tænke på overbetaling af privathospitaler og deraf følgende problemer, vi står med på sundhedsområdet nu.
  Jeg tænker på kommunalreformen, som jeg simpelthen ikke kan finde et eneste godt ord at sige om (sig endelig frem, hvis nogen har nogle af den slags). Dengang solgte han projektet på bedre og billigere service.

  "Kommunalreformen åbnede op for den største nedskæring i den offentlige sektor siden 2. Verdenskrig,” lød den kontante dom fra Ældre Sagens direktør Bjarne Hastrup.
  Og konsekvenserne for danskerne har bestemt ikke været opløftende:

  Ifølge KORA (Det Nationale Institut for Kommunernes og Regioners Analyse og Forskning) er kommunale serviceudgifter efter kommunalreformen blevet reduceret med 11 milliarder kroner.

  Ude i kommunerne har man, efter at kommunalreformen blev gennemført i 2007, lukket 400 skoler, 800 daginstitutioner, 100 biblioteker. Gamle rådhuse er desuden blevet nedlagt i mange provinsbyer.

  Selv om antallet af ældre er steget kraftigt i årene under kommunalreformen – blandt andet med mange flere ældre over 80 år – er antallet af hjemmehjælpstimer blevet beskåret med 6 millioner timer målt på årsbasis. Det svarer til godt og vel 3000 stillinger.

  35.000 stillinger i alt er skåret bort i kommunerne i de 10 år vi har levet med kommunalreformen. Farvel til Sosu’er, pædagoger, lærere og så videre. Samtidig har kommunalreformen pudsigt nok banet vejen for flere DJØF’ere i kommunerne. 6500 flere akademikere er i dag ansat i kommunerne."

  Løkke havde travlt. Vi skulle have flere reformer:

  "- Politireformen fra 2006 betød voldsom centralisering af politiets arbejde. Mange politistationer lukkede i mindre provinsbyer.

  - Domstolsreformen fra 2007 førte til at domhusene lukkede i mange byer. Antallet af retskredse blev indskrænket fra 84 til 24.

  - Sygehusreformen der også er fra 00’erne lukkede sygehusene i mange provinsbyer."

  https://piopio.dk/lars-loekke-skabte-udkantsdanmark

  At Løkke så dertil har haft fingrene dybt i den statslige kagedåse adskillige gange - og forlod jobbet som amtsborgmester i Frederiksborg amt med et underskud på 150 millioner hører også med til billedet af den nye partileder.

  Jeg kan virkelig undre mig over, at så mange synes at have tillid til ham. På den anden side - et flertal i Farum havde tillid til hans gode ven og partikammerat Brixtofte, så hvorfor ikke smiley


 • John
  John Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 217 Hunde: 3 Emner: 39 Svar: 5.510
  #20   7. okt jeg stemmer altid personligt og kun på en med erhvervserfaring

 • #21   7. okt Det er sjovt Isabelle for mødte/hørte jeg Løkke uden hans forhistorie så ville jeg også tænke det var da en jovial fyr som kan sige noget fornuftigt ..
  Men jeg tænker også på alle hans sager, derudover noget med en datter og en flyvetur, og et møde hvor hustru skulle til et åbenbart ikke behageligt møde hos hendes chef hvor han lige tog med .. ja han er manden og nogle ville tage en bisidder med, men i dette tilfælde et dårligt valg ..

  Og ja så har han i den grad lagt kimen til det udsultede sundhedsvæsen vi har i dag .... det er næsten det jeg har sværest ved at "glemme" ...

  og lige nu har både Alex, Pape boligsag, og Inger gider heller ikke rigtig tale om hendes københavner lejlighed ... misundelse måske, men det er så uklædeligt med alle de stramninger og besparelser og så ignorerer de, DEM ALLE at se på deres gode samt stadig uartigt gode løn og specielt pensionsvilkår ...


 • #22   7. okt John, så er der dæleme ikke mange du kan vælge imellem smiley

 • #23   7. okt Jeg synes at Løkke minder om Tuborg-manden smiley

 • Max H
  Max H Tilmeldt:
  dec 2008

  Følgere: 9 Emner: 10 Svar: 3.530
  #24   7. okt Nu med sundhedsvæsenet. Hvor mange år har man haft mulighed for at lave det bedre.

  Man gik til valg på x antal flere sygeplejersker. De kom så ikke. Og det er et problem.

  For man kan stemme på miljøpolitik,velfærd osv. Det lyder rigtig flot alt sammen. Virkeligheden bliver bare en helt anden.


 • #25   7. okt Hvis man nu stoppede al partistøtte fra private og virksomheder, og derefter fastsatte et beløb fra det offentlige, som der jo egentligt allerede er, så kunne vi måske komme nogle såkaldte tjenester til livs. Det er noget forbandet svineri og et demokratisk problem, at man kan betale sig til indflydelse.

 • #26   7. okt @ Søren.. 100% enig ... lad os for valgbudgetter på lige vilkår og vilkår der ikke er hængt op på noget der skal "betales" tilbage ....

  @ max ..nu har ordet skattelettelser fået uartigt megen plads i de senere års valgkampe og der er så ingen der har haft nosser eller evne til at fortælle danskerne hvor meget mentalt overskud til alt i livet det kan give hvis vi ved at vores børn passer og udvikles optimalt, at vores ældre passes når vi går på job, og hvor vigtigt det er for både arbejdsgiver- og tager at der er kompetente og hurtige behandlingsmuligheder når vi bliver syge .. eller hvor megen af tidligere tiders anseelse der er gået tabt ude i verden fordi vi ikke investerer i vidensudvikling og forskning på sundhedsområdet, der IKKE er finansieret af private penge ...


 • #27   7. okt "For man kan stemme på miljøpolitik,velfærd osv. Det lyder rigtig flot alt sammen. Virkeligheden bliver bare en helt anden."

  Dansk Erhvervs ser ud til at være rimelig tilfredse med regeringens indsats på miljøområdet. Det er nu lidt suspekt smiley

  "Man gik til valg på x antal flere sygeplejersker. De kom så ikke. Og det er et problem."

  Det var en fejl at love noget, man ikke havde en chance for at holde. Pengene blev bevilget, men regionerne kunne ikke finde alle de 1000 sygeplejersker.


 • #28   7. okt Jeg er ret nervøs for at Mette klarer den endnu engang.............

 • #29   7. okt - og lidt mere fra Løkkes projekt med de overbetalte privathospitaler:

  "Hvis hr. Pedersen skal opereres i skulderen, er der tre forskellige priser. Hvis han behandles i det offentlige, er prisen 7.000 kroner. Det er det, Christian Nielsens (der er narkoselæge og klinikchef ved de offentligt ejede klinikker, De Vestdanske Friklinikker) klinik får fra statskassen, når de har udført operationen.

  Hvis det offentlige hospital må henvise Pedersen til et privathospital, eksempelvis fordi man ikke kan overholde behandlingsgarantien, bliver regningen til statskassen 13.000 kroner.

  Og endelig: Hvis operationen på privathospitalet betales via en privat sundhedsforsikring, er prisen for skulderoperationen helt oppe i 19.000 kroner. Også her kommer pengene indirekte fra statskassen, fordi langt de fleste private sundhedsforsikringer er betalt af arbejdsgivere, der trækker forsikringsomkostningerne fra i skat."

  - Og undskyld for mine mange ord. Jeg bliver bare så frustreret over, at Løkke tilsyneladende ikke bliver holdt (med)ansvarlig for problemerne i bl.a. sundhedsvæsnet.


 • #30   7. okt Nu kan man jo ikke udelukkende takke Løkke for alle ulykkerne. Mig bekendt har Løkke aldrig haft 90 mandater.
  Og lige som Max, så siger jeg, at det har de røde partier jo kunne lave om, hvis de ville. Det har de haft en del år til. Men de må jo være godt tilfreds med hvordan det er siden de ikke har ændret på noget.

  Endvidere, så synes jeg hellere ikke, at vores sundhedsvæsen er så ringe endda.
  Jeg var indlagt dagen efter at jeg var til lægen, og det var midt i corona krisen, hvor alt var lukket ned. I 8 uger var jeg på sygehuset hver eneste hverdag. Gennem halvandet år har jeg været på sygehus hver fjerde uge, og indimellem oftere, hvor der var operationer og nogle akutte indlæggelser.
  Og jeg må sige, at jeg er dyb imponeret over vores sygehusvæsen. Jeg har kun ros til dem.


 • #31   7. okt Ikke overraskende er det kandidater fra de radikale og moderaterne jeg er mest enig med. Men min stemmer havner et andet sted denne gang. For mig er det vigtigste klima og biodiversitetskrisen. Vi nærmer os det punkt som en cree-indianer engang beskrev: "Først når det sidste træ er fældet, den sidste flod forurenet og den sidste fisk er fanget indser I at man ikke kan spise penge".
  Jeg bor ude i naturen og ser hvordan den bliver fattigere år for år og hvor skræmmende hurtigt det går.
  Jeg føler ikke at jeg kan gøre andet end at stemme på det eneste parti jeg sådan helt lavpraktisk og lokalt rent faktisk har oplevet kæmpe for at bevare og forbedre naturen. Og det eneste parti på Christiansborg, der rent faktisk reagerede med andet end et 'auto-reply' på at man som borger henvendte sig og udtrykte sin bekymring i en sag, hvor man var et mulehår fra at smadre to store meget unikke stykker natur med et komplet overflødigt stykke asfalt. Så det bliver Enhedslisten denne gang. Her reagerede den ansvarlige ordfører på området rent faktisk med et ordentligt svar. Fra alle andre fik man bare en gang lirum larum om at naturen jo ikke måtte stå i vejen for fremskridtet og bla bla bla. Jeg synes faktisk er vi er nået dertil hvor naturen gerne må stå i vejen for os.


 • #32   7. okt Det her er da total tåbelig i mine øjne. Og så midt i en energi krise.
  Dong blev solgt og vores vaccinefabrik. Begge dele viste sig at det ikke var så godt, for danskerne.
  Jeg var ellers lige begyndt at synes lidt bedre om Ellemann, men det her får mig bare til at tabe endnu mere for ham.

  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/venstre-vil-s%C3%A6lge-dele-af-statens-andel-i-%C3%B8rsted/ar-AA12GLkh?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=df8b13cbf98e46c485d5140ed657db4a • #33   7. okt Lad os nu bare sælge den fossile del af Ørsted. Den har fremtiden bag sig.

 • #34   7. okt @ Anni ... vores sundhedsvæsen er ikke ringe grundet de mennesker der arbejder der er både dygtige og dedikerede, langt de fleste af dem ... men det er galt når vi ikke kan besætte 20% af de stillinger der slås op som sygeplejerske, det samme er på vej med læger, og SOSU ... når afdelinger lukker, eller begrænser sengepladser grundet personale mangel, når 80% af en lægegruppe har en grad af udbrændthed .. når der stadig fx på operationer kun er sidemandsoplæring, hvor landene omkring os forlængst har investeret i simulatorer man kan øve sig på ... tror ikke mange ville sætte sig op i et fly uden en pilot er ordentlig trænet, men i DK ligger man sig i en del specialer underkniven under de gammeldags vilkår ..
  Og som Isabelle skriver så er det private meget dyrere for os end hvis vi samlede pengene og kompetencerne i det offentlig sygehus væsen med lige adgang for alle .. Sygeplejerskerne tager job i vikarbureauer og bliver så kaldt ind til arbejdet til højere løn end hvis de var ordinært i stillingen, og mange af operationerne i det private er af simpel og ikke kompliceret karakter og de har ikke oplæringspligt ... og skulle en operation endelig gå galt, så skal det reddes ovre i det offentlige måske udenom ventelisterne hvis det er akut ...


  Vi skal stoppe med at sælge det hvor vi selv kan sikre en forsyningssikkerhed samtidig med man kan udvikle og sælge viden derfra samt produkterne ... så nej til mere salg ..


 • #35   7. okt "Men de må jo være godt tilfreds med hvordan det er siden de ikke har ændret på noget."

  De har, såvidt jeg ved, nedsat taksterne til privathospitalerne - og er i gang med at nedsætte dem yderligere. Det bliver så næppe til noget, hvis vi får en borgerlig regering.


 • #36   7. okt Tværtimod Isabelle, så tror jeg at det kun kan blive bedre med en borgerlig regering.

 • #37   7. okt Det tror jeg på, at du tror på, Anni smiley

 • #38   7. okt Jeg kan godt lide de videoer Ny Alliance lægger op på facebook, det er godt humor.
  Jeg kan også vældig godt lide Alex Vanopslagh ærgerligt at jeg ikke er enig i deres politik.


 • #39   7. okt sådan her jeg det lidt med Elle .. altså lige til han sagde det med Ørsted .. ej kan egentlig godt lide ham men er ikke enig i politikken .. med en borgerlig regering bliver der endnu mere privatisering i sundheds- og plejesektoren og når der er private der skal tjene penge så bliver det dyrere ... en del af de private aktører der fx er gået ind i hjemmeplejen med lave priser har måttet dreje nøglen om .. så jo borgerlig regering vil imo betyde sundhedspengene havner i de forkerte lommer og ikke til vores fælles bedste .. som nyhederne i aften så godt fortalte, de der har det værst venter længst på operation pt da de private aktører ikke kan tage de komplicerede operationer, men personalet tager de fordi de kan tilbyde bedre løn og arbejdsvilkår, og det for vores skattepenge til en højere pris end hvis det hele blev på de off sygehuse, og så vokser ventelisterne for de der ikke bare skal have en simpel operation ...det er helt tosset

 • #40   7. okt # 38

  Ikke Ny Alliance men Liberal Alliance


 • #41   7. okt ha ha ... jeg opdagede end ikke fejlen ...

  nå så fik jeg taget en kandidattest ... de øverste 5 kandidater var fra liste A ... ikke overraskende ..


 • #42   7. okt Den blå blok vinder.
  Enhedslisten, de frie grønne og Alternativet opnår næppe 90 mandater.


 • #43   7. okt bare det så er den venstre del af den blå blok ... smiley

  men ja rød rød politik i de gængse partier som da jeg var ung, det findes ikke længere..

  der var sgu noget ved politik i min gymnasie tid hvor Mogens G lavede Fremskridstpartiet og VS også eksisterede .. og så gik jeg på et gymnasie med generations skift i lærerstaben, der var både kommunister og VS´ere og alt derimellem, og så de lærere der stadig forlangte man sagde De og Hr/Fru ... sgu en spøjs tid


 • #44   7. okt Det bliver i hvertfald et spændende valg.

  Jeg sad og så igen Pape i tv i eftermiddag.
  Synes simpelthen at han bliver dummere og dummere at høre på
  Kan slet ikke forstå, at jeg har synes så godt om ham engang, at jeg overvejede atgive ham min stemme.


 • #45   8. okt Jeg syntes også, at Pape virkede sympatisk engang. Det var muligvis dengang, han ikke rigtig sagde noget smiley

 • #46   8. okt De grønlandske stemmer har han smidt væk.
  Selv om han har sagt undskyld er jeg ret sikker på, at han ikke får deres stemmer.
  Jeg synes så, at han har ret med den udtalelse, men det siger man altså ikke højt på folketingets talerstol, hvis man gerne vil være statsminister.


  https://nordjyske.dk/nyheder/politik/groenlandsk-folketingsmedlem-haaber-paa-undskyldning-fra-pape/3468108


 • #47   8. okt Pape er den der lidt sleske fyr, som egner sig nogenlunde til at sidde i baghånden og påpege andres mangler. Værre ser det ud, når han selv tvinges ud i at agere konstruktivt. Så er der sgu ikke meget kaffe på kanden.

 • #48   8. okt Haha, Anni, jeg er fuldstændig enig med dig smiley Manden har jo ret, men selvfølgelig skal man ikke sige sådan noget højt, når man er ham!

 • John
  John Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 217 Hunde: 3 Emner: 39 Svar: 5.510
  #49   8. okt Om han har ret skal jeg ikke kunne vurdere men faktum er vel at Grønland er vores ansvar dybest set.

 • #50   8. okt @ 44 Anni ... det er ikke en skam at blive klogere smiley smiley .. jeg synes dybest set manden kan virke rar, og han har sikkert nogle områder indenfor hvilke han er klog, MEN generel klog har han aldrig virket på mig og derfor har jeg aldrig syntes at han har det der skal til for at være statsminister ...han er bare ikke sådan en jeg kan se som repræsentant for DK ude i den store verden han mangler diplomati og takt .. jeg mangler ordet ...

  Ja slesk er han ...


 • #51   8. okt Pape Poulsen er en kynisk skiderik, som slæbte kæresten med til galla og smed ham under bussen næste dag.

 • #52   8. okt @ Søren ... jeg bliver sgu lidt bekymret der har været flere tilfælde den sidste tid hvor jeg er enig med dig smiley smiley smiley

  jeg har også tænkt at var kærligheden mellem dem stor nok, så fik man nok renset luften og gik efter kærligheden frem for statsministerposten, vil man sælge sin gamle mor eller yngre kæreste så er man ja enten dum eller kynisk ..på en måde ser jeg ham faktisk ikke klog nok til at være kyniske/beregnende ..


 • #53   8. okt Nu ved vi jo faktisk ikke, om den falske jøde ikke VAR orienteret om den kommende skilsmisse - men bare lige ville have en fest hos dronningen med. Ham har jeg ikke det mindste ondt af.
  Hvis min ægtefælle havde fyldt mig med løgn på den måde, Joshue muligvis/sandsynligvis har fyldt Pape med, var han røget ud på røv og albuer i en usædvanlig høj fart smiley


 • #54   8. okt vi ved så heller ikke om søren har vidst at noget af det var løgn ... at han med tiden har fundet ud af ikke alt var korrekt men det først blev pinligt da det blev off kendt ..
  dybest set er jeg faktisk ligeglad med selve "det" ... det der betyder noget for mig er at det viser at mandens dømmekraft måske ikke er tip top ... og man kan jo trække en parallel til hans evige spørgsmål til hvorfor Mette F/regeringen ikke lige i farten fik nået at undersøge tingene til bunds i Minksagen og hans ditto i relation til kæreste inden man fortalte om den fantastiske familierelation og vel også boligen i Viborg , som nu hvis sig at være en midlertidig bolig uden "slut-tid"


 • #55   9. okt Jeg har uendelig svært ved at tro, at Pape kan have vidst, at hans mand ikke var jøde - svært ved at forestille mig, at han kunne lyve så tykt velvidende, at nogen en dag ville finde ud af sandheden. Men jeg er også en naiv sjæl smiley • #56   9. okt Jeg har vanskeligt ved at forstå, at det skulle være en positiv ting, at éns partner er jøde. Det er heller ikke en negativ ting. Det burde i den sammenhæng være en ligegyldig ting, som man ikke politisk skulle forsøge at drage nytte af.

 • #57   9. okt Enig med Søren, at manden er jøde kommer overhovedet ikke os andre ved, Ægteskabet er en privat sag og det er trosretning også.

  Isabelle, jeg er ret sikker på at Pape ikke har vidst at manden var lystløgner. Jeg er ret sikker på, at hvis han havde vidst det, så havde han holdt munden lukket.


 • John
  John Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 217 Hunde: 3 Emner: 39 Svar: 5.510
  #58   9. okt Kan man undgå at mærke om partneren er jøde

 • #61   9. okt hvor skal jeg nu stemme ..
  jeg mener ikke det er tiden til skattelettelser og jeg mener slet ikke de skal gives generelt, og heller ikke de skal gives udenom de der har allermindst i vores samfund, førtids-og folkepensionister fx .. en del af dem har dog arbejdet og betalt skat, nu har de mindst og har det med de stigende udgifter sværest og så får de intet ud af dette, mens der er folk med indtægter der er så store at de overhovedet ikke vil se der kommer mere på kontoen .. for pensionister uden andre indtægter kunne det tilgengæld have en stor forskel ...så imo er det en ommer ....

  https://www.bt.dk/politik/s-vil-give-skattelettelser-for-fire-milliarder


 • #63   9. okt Venter tålmodigt på at John får svar på sit spørgsmål .... så skal det nok blive en sjov "valgtråd" .... smiley smiley  profilbillede
 • John
  John Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 217 Hunde: 3 Emner: 39 Svar: 5.510
  #64   9. okt Nyrup tabte valget da han Rev sider ud af en bog.
  Pape taber valget ved at være fuld af løgn.
  Mette vinder valget fordi de blå spænder ben for hinanden i deres iver for at nå magtens tinde


 • #65   9. okt #64 ... lad os da håbe det .. smiley ... undskyld Anni smiley ...

 • #66   9. okt Jeg tror desværre at John får ret. Vi er nok ikke så heldig at vi kommer af med Mette.

  Det er godt nok uhyggeligt at man denne gang kun kan vælge mellem pest eller kolera.
  Til min fars store sorg har jeg altid stemt på venstre bortset fra sidste gang.

  Den her gang aner jeg ikke hvad jeg skal stemme på, men i hvert fald ikke Pape, og under ingen omstændighed Mette. Har det også svært med Ellemann, han bliver lige så dyt for os som Mette.

  DD, kan det hellere ikke blive. De er fyldt op af DF'er, som i årevis har holdt på, at vi skal ud af EU, og at udlændingeloven skal strammes og at vi ikke skal have mere udenlandsk arbejdskraft. Nu fra den ene dag til den anden er de blevet medlem af et parti der ikke vil ud af Eu, og som gerne vil have mere udenlandsk arbejdskraft. Det er da useriøst.

  Så er der Løkke, ham kan jeg godt lide, men han står med et ben i hver lejer, han kunne finde på at pege på Mette.

  At stemme på DF er vist at spilde sin stemme, for de er vist ved at være helt død.

  Ny Borgerlige er hellere ikke sagen, hvis de har noget at skulle have sagt, så går det ud over de svageste og vores sundhedsvæsen, da de vil indføre brugerbetaling på sundhedsydelser.

  Så er der Liberal Alliance, dem kunne jeg måske overveje, men de peger jo på Pape eller Ellemann....

  Testen af partierne har overhovedet ikke noget tilovers for, og at stemme på dem er en spildt stemme, for de kommer nok hellere ikke ind.

  Puha, det er ikke let at være mig. smiley


 • John
  John Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 217 Hunde: 3 Emner: 39 Svar: 5.510
  #67   9. okt det er ikke nemt at være nogen
  ??


 • John
  John Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 217 Hunde: 3 Emner: 39 Svar: 5.510
  #68   9. okt Morten Østergaards banemand mener at alle på Lolland skal skrotte deres gasfyr.
  Der er ingen gas på Lolland
  Hvor dum og uvidende er hun lige.


 • #69   9. okt #58, jeg tror mere det er den omskårne ham selv, der kan mærke det smiley Og så kan man jo være omskåret, selvom man ikke er jøde. Muslimer fx. Og 90% af amerikanere, uanset religion.

  Tak for at tage valget ned på et niveau, hvor jeg kan svare på de store spørgsmål smiley


 • #70   9. okt @ anni ... kan godt forstå du er udfordret .. overordnet stemmer jeg politisk, men selvfølgelig ville jeg have det svært ved at stemme på et parti hvis partiforPerson jeg virkelig ikke brød mig om ... dette ville for mig hvis jeg stemte blå kun levne Ellemann, alle de andre har enten et eller andet i deres personlighed eller de har "gjort" et eller andet som jeg ikke finder foreneligt med deres rolle i politik ...
  jeg må sige at sådan en som fx Alex V har i perioden siden sidste valg været så tilpas tilbagelænet at jeg opfatter ham som mere levebrødspolitiker end idealist, det er da et ok erhverv til en ok løn, men ok fordele ... Ikke at han er den eneste i folketinget jeg har det sådan med, men han er dog partiformand ..

  det er helt sikkert nemmere at være på den røde side, hvis ikke man er heeeelt ude, er der jo dybest set kun 2 partier man skal vælge imellem ..


 • #71   9. okt Hanne
  Kan du kort opridse forskellen på s og sf? Ikke i teorien, men i handlinger.


 • #72   9. okt @ Søren ... Næe ... SF vil gerne fremstå lidt mere som de socialt udsattes og svagere borgers parti ... de taler ikke så meget hvad skal man sige arbejdsgiver/arbejdsmarkedspolitik som fx socialpolitik .. de har selvfølgelig en politik på alle områder af samfundet, men meget er ikke så toneangivende som det fx er i de større partier der har været traditionelle i regeringer som fx A og V ... ganske som de mindre partier på højrefløjen mere fremlægger mærkesager frem for en helstøbt samfundspolitik der når hele vejen rundt ..

  Der er et par personer i SF jeg som sådan godt kan lide ... men de skuffede mig da de blev et EU ja parti ..


 • #73   9. okt og apropos levebrødspolitikere ... så kan man vel sige der var nogle SF´ ere der for ikke så mange år siden så deres pensionspotentiale blive større ved et skifte fra SF til A, netop fordi der er så lille en forskel på hvad partierne står for, og chancen for en ministerpost i A alt andet lige er større ..

 • #74   9. okt I følge en kandidattest, så er det hovedsagligt blandt alternativet og de radikale, jeg skal finde min kandidat. Der var underligt nok også én fra venstre i mellem. Hun har ganske vist en god røv, men det husker jeg ikke som et emne blandt spørgsmålene.
  Konklusion: Testene er mildest talt lidt skøre.


 • #75   9. okt De test giver jeg ikke meget for.
  Hos mig var det sådan at på første pladsen er jeg til Ny Borgerlig og på anden pladsen Venstre
  3 er igen Ny Borgerlige og 4 igen venstre.
  Hvorfor jeg lige skulle være til Ny Borgerlige fatter jeg ikke, for jeg er ikke til deres politik.


 • #76   9. okt altså hvis god røv = når enden er god er alting godt så er det vil V der skal have din stemme smiley smiley

 • #78   27. okt Hvem bliver statsminister?

  Jeg tror desværre ikke at vi er så heldig at komme af med Mette.
  Og så er der Løkke, som venter stille og rolig i baggrunden.
  Jeg tror at Ellemann er ude, og det er Pape uden tvivl også.
  Jeg tror at det enten bliver Mette eller Løkke.


 • John
  John Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 217 Hunde: 3 Emner: 39 Svar: 5.510
  #79   27. okt det er afgjort Mette fortsætter

 • #80   27. okt Jeg håber saftsuseme på Mette.
  Alle de ulykker Løkke har stået for kan SIMPELTHEN ikke bare glemmes - eller jo - det kan de åbenbart, men at se ham som statsminister igen er en ulidelig tanke. Har alle GLEMT, hvad han bedrev? Jamen altså - jeg fatter det ikke.
  At man ikke kan lide Mette er fair nok. Hun klarede jo corona-krisen VIRKELIG dårligt - og siden har hun taclet den nuværende Ukraine-krise også VIRKELIG dårligt - og det var ufattelig trist at vi skulle af med minkerhvervet. Eller? Nå ja - Mette var så rædselsfuld, at hun brugte den magt, befolkningen havde givet hende. DET skal man ikke - især ikke, hvis man er kvinde.
  Undskyld for lidt sarkasme smiley


 • #81   27. okt Jeg håber da i den grad at Mette forsætter, hun har gjort det super godt, jeg kan slet ikke forestille mig en anden, som ville have klaret de kriser vi har haft bare halvt så godt;)


 • #82   27. okt Jeg er helt igennem blå, men er egentlig ikke så skræmt ved tanken om, at Mette eventuelt fortsætter. Jeg synes faktisk hun har gjort det rigtig godt ift covid.

  Jeg tænker at hun skal arbejde lidt på at holde sine valgløfter, og så rent faktisk give sundhedssektoren og særligt psykiatrien et løft.

  Og jeg har brevstemt i dag smiley


 • #83   27. okt . Jeg håber saftsuseme på Mette.
  Alle de ulykker Løkke har stået for kan SIMPELTHEN ikke bare glemmes - eller jo - det kan de åbenbart,


  Isabelle, de samme kan man jo sige om Mette.
  Løkkes ulykker skal så sandelig ikke glemmes, men Mettes, de SKAL glemmes.
  Det er da så dobbeltmoralsk som det kan blive.


 • #84   27. okt nogle af Løkke´s uheldige valg gav egen vinding ... det har man vist endnu da ikke set ved Mette ...

 • #85   27. okt Selvfølgelig er det da i orden alt det Mette har lavet.
  Om hun har fået noget ud af til egen vinding kommer nok frem med tiden.
  Men Mette sørgede da for at give sig en ordentlig lønforhøjelse under coronaen, mens masser af små erhvervsejere måtte gå nedenom og hjem, samt ar rigtig mange mistede deres arbejde.
  Det er vist også i kategorierne "egen vinding" når det er en selv der bestemmer hvornår og hvor meget man skal have i løn.


 • #86   27. okt "Isabelle, de samme kan man jo sige om Mette.
  Løkkes ulykker skal så sandelig ikke glemmes, men Mettes, de SKAL glemmes."

  Godt så. Vær sød at remse Mettes ulykker op - altså alt det SKIDT, hun har lavet for Danmark - a la:
  Overbetaling af privathospitaler med konsekvensen vi ser i dag mht manglende personale på de offentlige hospitaler.
  Nedlæggelse af amterne - med konsekvensen af spredning af ekspertice på sundhedsområdet.
  Sammenlægning af kommuner - med konsekvensen af ringere service i lange lange baner.
  Medvirken til nedlæggelse af tusindvis af stillinger i SKAT - med konsekvensen, at skattesnydere i stor stil fik snydt staten for milliarder.

  Og så er der alle sagerne, hvor Løkke fik skatteyderne til at betale for sine private rejser mv.

  https://www.information.dk/indland/2019/08/loekkes-dumme-sager

  Gider du lige remse Mettes ødelæggelser af Danmark op, Anni?
  Gider du lige remse hendes svindelnumre op også?


 • #87   27. okt Af alle onder, så håber jeg på Mette. Jeg arbejder i et sygehusvæsen, som BLØDER, og det ville være decideret selvmord at kaste endnu en stemme på mere privatisering og yderligere udhuling af sundhedsvæsenet.

  Allerhelst så jeg, at der var anden kandidat. En der for alvor var rød, og en der for alvor også ville miljøet og klimaet. Mette lyder efterhånden mest af alt som en venstremand, når hun åbner munden. Jeg er pinlig over den retning socialdemokraterne har bevæget sig over de seneste år. Men af alle onder....


 • #88   27. okt "Om hun har fået noget ud af til egen vinding kommer nok frem med tiden."

  Oversat: Der ER faktisk ikke noget med egen vinding - men vi kan altid skyde hende i skoene, at det nok KOMMER.
  Jamen altså .....................


 • #89   27. okt Den slipper du alt for let om ved, Isabelle. Du ved jo godt, at tingene først kommer frem, når journalisterne begynder at snage i gamle ting. Lars Løkkes ulykker opdagede vi også først langt tid efter, at de blev begået.
  Men du er måske begyndt at glæde dig til lønforhøjelsen - bedre kendt som fuglene på taget smiley


 • #90   27. okt Når nu alt Løkke har lavet er den rene elendighed, hvorfor har Mette så ikke gjort noget som helst for at ændre det?
  Mette lovede 200 flere sygeplejersker, det blev ikke holdt. Tværtimod så bev der over tusind mindre.
  Hun har vist ikke holdt nogle af alle de valgløfter hun gav ves sidste valg.
  Og nu er det jo kke Løkke alene der står for alle de "frygtelige ulykker" mig bekendt har han aldrig selv haft 90 mandater og en enpartis regering. Men det har Mette haft - eller har, en regering, som udelukkende består af Socialdemokrater.
  Og nu klæber Mette så meget til taburetten at hun går til valg på andre partiers politik.

  Og så er det vist Løkke jeg kan takke for at jeg er i live i dag.


 • John
  John Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 217 Hunde: 3 Emner: 39 Svar: 5.510
  #91   27. okt Ikke alle fra Ebberødgård stiller op desværre
  Lidt fornyelse er ellers påtrængende.
  Alternativt kunne man rekruttere
  direkte fra folkeskolen


 • #92   27. okt Mette har heller ikke 90 mandater alene ..

  og gad vide hvor mange andre regeringer der ville kunne holde deres valgløfter hvis næsten 2/3 af den periode de har siddet er gået med en Corana krise der ved gud var learning as it happens ... hvis hun havde brugt alle pengene på at indfri valgløfter mens ingen så fik coronahjælp så havde fanden da godt nok også været løs ..
  Og så kom lortekrigen i Ukraine ..
  og man kan da håbe aftalen om flere penge til psykiatrien er en start på at rette op på resultaterne af bl.a. Løkkes og de regeringer han har været hhv i og leder af, beslutninger ..

  Og nej privatisering er ihvertfald det sidste vi har brug for hvis vi skal have mest mulig behandling for pengene ..


 • #93   28. okt "Den slipper du alt for let om ved, Isabelle. Du ved jo godt, at tingene først kommer frem, når journalisterne begynder at snage i gamle ting. Lars Løkkes ulykker opdagede vi også først langt tid efter, at de blev begået."

  Overbetaling af privathospitaler, nedlæggelse af amterne, kommunalreformen opdagede vi altså FØR det blev sat i værk - og der var indædt kritik, som prellede af på Lars Løkke.
  Hvor lang tid der gik, før pressen fik nys om flyrejserne mv. ved jeg ikke. Men der var da flere sager, MENS Løkke var statsminister.

  Mon ikke et par af de medier, der har gået effektivt efter Mette, skulle have gravet noget op på nuværende tidspunkt, hvis der var noget (ragen til sig privat)? Men vi får se.

  "Når nu alt Løkke har lavet er den rene elendighed, hvorfor har Mette så ikke gjort noget som helst for at ændre det?"
  Overbetalingen af privathospitaler er standset, men ulykken ER sket. Det er jo ikke alt, man bare kan rulle tilbage.

  "Mette lovede 200 flere sygeplejersker, det blev ikke holdt. Tværtimod så bev der over tusind mindre."

  Hvor har du de tal fra, Anni?

  "I 4. kvartal af 2019, da aftalen om de 1.000 ekstra sygeplejersker blev indgået, var der 35.040 fuldtidsansatte sygeplejersker på landets sygehuse, og udviklingen toppede omkring 2. kvartal af 2021 med 36.049 ansatte. Derefter knækkede kurven, og da regeringens officielle måleperiode sluttede i 4. kvartal af 2021 var tallet 35.251 – altså 211 flere fuldtidsansatte sygeplejersker end udgangspunktet."

  "Sundhedsdatastyrelsen følger stadig udviklingen, og i det senest målte kvartal – 1. kvartal af 2022 – er der altså sket et yderligere drop, så der blot er 47 flere fuldtidsansatte, end før regeringens initiativ blev iværksat."

  https://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/art8916033/%C2%BBDet-er-utroligt-trist-for-os-alle-sammen%C2%AB

 • #94   28. okt Minksagen koster os 19.000.000.000 kr. I min verden er det en slags penge.
  Store virksomheder, som Aalborg Portland, frigoldes i nogen grad for at tage miljøhensyn. Venter der mon en bestyrelsespost?
  Der er intet leveret på miljøområdet. Jo vent, priserne på bæreposer i Rema er steget.


 • #95   28. okt kommunalreformen opdagede vi altså FØR det blev sat i værk - og der var indædt kritik, som prellede af på Lars Løkke

  Ja, og minksagen som kostede os 19.000.000.000. kr, og som oveni viste sig, at det var grundlovsbrud, er der også indædt kritik af, som total preller af på Mette.

  Jeg ved godt, at Mette er din store helt, og at du kan finde undskyldninger for alt hun laver, men hvorfor tror du, at indædt kritik at Løkke er ok, men indædt kritik af Mette ikke er ok.


 • #96   28. okt Og så er der lige det, at selv om Mette direkte bliver taget i en løgn, så nægter hun stadig.
  Ærgerligt, at det var blevet filmet, hvor hun nægtede at have sagt til en pensionist, at hun jo bare kunne bruge sit friværdi.
  Men selv om det var filmet, så nægtede hun stadig at hun havde sagt det. Er det værdig for en statsminister at lyve .....

  Og gad vide, hvad der var kommet frem, hvis ikke hun havde slettet sine mink smser i en fart ?
  Og er det retfærdig, at Mette tager levebrødet fra et helt erhverv i løbet af et par dage, men at de skadelidte skal vente 5 år på deres erstatning ?

  Og Mettes minksag er jo langt fra slut,

  https://effektivtlandbrug.landbrugnet.dk/artikler/mink/83295/baeredygtigt-landbrug-sagsoeger-staten-i-minksagen.aspx?fbclid=IwAR24-qU5vwDPtaX8-GMeEZrQWu6VKv7LyiqYeVhLAvco4jPDdWbJvp14YX4


 • #97   28. okt Lad mig lige tænke en gang smiley var det nu ikke sådan at alle partier var enige om at minkene skulle væk, var det nu ikke også sådan at det var en flertalsbeslutning hvad der skulle gives i erstatning??? Øhhh jo det var det da vist, gad vide hvem der ikke ville have aflivet samtlige mink?? Ikke nogen af de partier der var med i aftalen hvert fald smiley så jooo minksagen ville have kostet det samme uanset hvem der havde været statsminister smiley
  Men det er da belejligt at bruge det mod statsministeren, lur mig om ikke hun havde fået gevaldig på puklen hvis hun havde tøvet smiley sådan er det jo, alt kan bruges mod politikere, simpelthen alt!!


 • #98   28. okt "Jeg ved godt, at Mette er din store helt, og at du kan finde undskyldninger for alt hun laver, men hvorfor tror du, at indædt kritik at Løkke er ok, men indædt kritik af Mette ikke er ok."

  Stråmand, Anni. Mette er ikke min store helt. Jeg finder ikke på undskyldninger. Jeg mener kritik af hende er OK - naturligvis. Dette er selvfølgelig ikke lig med, at jeg er ENIG i al kritik.

  Jeg mener, at der er forsøgt karaktermord af Mette fra dag 2½, og DET synes jeg ikke er fair.
  Jeg mener, at Mette har klaret coronakrisen umanerlig godt, men selvfølgelig er der også kritikpunkter. At der ikke var lovhjemmel til aflivningen af mink er da klart ikke i orden. Kæmpeerstatningerne er jeg heller ikke enig i - men det var et flertal, og sådan fungerer demokratiet jo.

  Er der andet end minksagen, I har at klandre Mette for?

  Jeg aner ikke hvad det er, hun har sagt til en om at bruge friværdien. I øvrigt er det vist ikke odiøst, at folk med friværdi i huset bliver bedt om at bruge denne, hvis de mangler - men som sagt aner jeg intet om den historie.


 • #99   28. okt En stråmand mere kommer her: Folk, der ser sig selv som røde, stemmer på Mette, men giver i stedet en stemme til et smålummert og småracistisk parti - et parti, der har overflødiggjort DF. Rwanda, siger jeg bare.
  Mette har intet leveret på miljøområdet, så ja, der er andet.


 • #100   28. okt Og der har du helt ret Søren, den del af Politiken bryder jeg mig bestemt heller ikke om!

 • #101   28. okt Jeg er også helt enig mht. Rwanda. Det er en syg idé.
  Miljøet skulle der have været langt mere fokus på - enig.

  - Og så lige Roald Als' tegning om:

  "Også sagen om privathospitaler fra Lars Løkkes tid som sundhedsminister fanger Roald Als i denne periode. Her fra januar 2009, hvor Herlev Hospital har måttet fyre 136 medarbejdere. Løkke overfører både flere læger og flere patienter til de private hospitaler."

  - Og nu stiller han sig forarget op og spiller den store frelser af sundhedssystemet. Det er SÅ meget til at brække sig over.


  profilbillede
 • John
  John Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 217 Hunde: 3 Emner: 39 Svar: 5.510
  #102   28. okt Er så glad for at nemesis formentlig rammer de radigale mandehadere

 • #103   28. okt Mandehadere? Arrrrr John - men ellers enig sådan cirka 100% smiley

 • #104   28. okt Er der andet end minksagen, I har at klandre Mette for?

  JA! For at hun lusker sig uden om en kommissionsundersøgelse og en rigsretssag. Dét er luset smiley Fint at hun mener ikke at have gjort noget galt, men så burde der jo heller ikke være noget problem i at rende omkring Rigsretten for at få det blåstemplet?

  Isabelle, hvis jeg må være så fri, så skræmmer det mig en lille smule at du er SÅ forblændet af Mette F. Jeg er med på at man kan nære stor respekt for hende, og synes at hun er dygtig. Men derfra og så til at synes hun er ufejlbarlig, og nærmest give hende gudestatus, er lidt for meget smiley

  Ja, vi HAR forstået at Løkke er fanden selv i dit univers, men det er jo ikke ensbetydende med at Mette ikke har begået fejl. Og dét har hun sørme! Mest af alt at dække over et grundlovsbrud, og så stemme imod at det skal undersøges nærmere smiley


 • #105   28. okt Den her er i øvrigt meget sjov:

  https://www.mm.dk/politik/artikel/mette-frederiksens-365-valgloefter

  Og til det med sygeplejerskerne - jeg kan kun læse overskriften, men Isabelle har vist abonnement, så mon hun kan løfte sløret for, hvorfor Politiken (!!!!!) siger, at MF kun er kommet 5% i mål med de 1000 sygeplejersker? https://politiken.dk/indland/politik/folketingsvalg_2022/art9015492/Mette-Frederiksens-valgl%C3%B8fte-holdt-i-tre-m%C3%A5neder


 • #106   28. okt # 97
  Måske er det mig der husker forkert, men det var ene og alene Mettes beslutning at aflive alle mink. Hun ville ikke høre på noget som helst de andre partier kom med, for hun vidste bedst.
  Meget mulig jeg husker forkert, men var det ikke først efter at det kom frem at det var ulovligt, at der blev indkaldt til møde af de andre partier for at ændre loven og gøre det lovligt ?


 • John
  John Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 217 Hunde: 3 Emner: 39 Svar: 5.510
  #107   28. okt forbyd sygeplejerske vikarer i det offentlige og Vupti der mangler ikke sygeplejersker

 • #108   28. okt Og enig med Anne, det er ikke kun lidt skræmmende, som du dyrker Mette, det er faktisk meget skræmmende.

  Og at folk skal bruge deres friværdi for at betale deres regninger synes jeg også er ganske normal. Synes hellere ikke at det er slemt at Mette har sagt det.
  Det der er under al kritik er, at hun nægter at have sagt det, så altså en lodret løgn.
  Hvordan kan du mene, at det er en statsminister værdig at lyve befolkningen direkte op i deres ansigter, og stadig påstå at det har hun aldrig sagt, selv om det er blevet filmet


 • #109   28. okt Jeg har tidligere flere gange skrevet, at jeg ikke forstod/forstår, at Mette ikke tog den kommissionsundersøgelse. Jeg mener klart, det er en fejl. Det er underligt, at det KUN bemærkes, når jeg skriver noget positivt om Mette. Hvorfor egentlig? Hvorfor har I brug for at skabe et billede af mig, der ikke er rigtigt? Underligt. Jeg skyder sgu da ikke jer alverdens ting i skoene - fx at du, Anni ophøjer Løkke til gud smiley

  "Men derfra og så til at synes hun er ufejlbarlig, og nærmest give hende gudestatus, er lidt for meget"

  Stråmand igen.

  "Ja, vi HAR forstået at Løkke er fanden selv i dit univers, men det er jo ikke ensbetydende med at Mette ikke har begået fejl."

  Nej - og det HAR jeg faktisk på intet tidspunkt sagt/skrevet.

  - Og til Løkke som fanden selv: JA!!! Et dugfrisk eksempel: Jeg skal have fat i det, der tidligere hed Teknisk forvaltning. Det var før kommunesammenlægningerne - Løkkes våde drøm. Det var dengang, vi havde SERVICE i kommunerne. Nu er der ikke noget, der hedder Teknisk Forvaltning mere - og borgerservice i den nye storkommune er udliciteret til gud ved hvem. Efter at blive stillet videre fem gange, har jeg opgivet. Ingen i den store kommune ANER, hvem jeg skal tale med.
  Den slags historier har jeg efterhånden hørt mange af.

  PS. At Løkke er Fanden, gør ikke Mette til Gud smiley


 • #110   28. okt John, det er rigtig det du siger, men hvad skal de så gøre, når det brænder på og der mangles vikarer her og nu ?
  Vikarer kan ikke undværes.


 • #111   28. okt "Og enig med Anne, det er ikke kun lidt skræmmende, som du dyrker Mette, det er faktisk meget skræmmende."

  Stop jer selv - og LÆS, hvad jeg skriver. Det er faktisk ulækkert og voldsomt usympatisk, det I har gang i.


 • #112   28. okt Man kan jo komme med et bud her ......... Hvem synes I selv , der ville have klaret det hele / kriserne ....bedre end Mette Frederiksen ?? ... smiley

 • John
  John Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 217 Hunde: 3 Emner: 39 Svar: 5.510
  #113   28. okt Der skal ikke være vikarer
  De vil i så fald fastansættes.
  Det sker ganske automatisk da de jo skal leve .

  Forslaget kommer fra min viv der selv er sygeplejerske.


 • #114   28. okt Nej Isabelle, jeg ophøjer ikke Løkke.
  Men hvis der er noget jeg ikke kan fordrage, så er det uretfærdighed.
  og det er da dybt uretfærdig, at alt hvad Der er sket i Løkkes regeringstid er det værste lort og alt hvad der er Sket i Mettes regeringstid er det bedste af det bedste.

  Måske du skulle læse trådene en gang mere, for jeg ophøjer ikke Løkke, men du ophøjer Mette, finder altid en undskyldning for det hun gør og har gjort.
  Jeg har mange gange skrevet at "det kan man også sige om Mette" når du er kommet med din kritik af Løkke.
  Du kører blandt andet på, at der har været indædt kritik, som er prellet af på Løkke.
  Dertil kan /kunne jeg kun svare at det jo er det samme med Mette. Hun har også fået indædt kritik som total er prellet af på hende.
  Det er ikke at ophøje Løkke, men det er da dyb uretfærdig, at når det drejer sig om Løkke, så er det virkelig frygtelig, men når det samme drejer sig om Mette, så er det helt i orde, så enten ignoreret du det eller du finder undskyldninger.
 • #115   28. okt Hvorfor mon Mette er så hunderæd for at møde pressen her under valgkampen?
  Hun har sagt ja til under 4% af de ønsker om interview, som hun har fået.
  Hvad mon hun er bange for?
  Der kan man trods alt sige at Løkke havde mandsmod nok til at stille sig op for pressen også når der var spørgsmål til møjsager.
  Mette gemmer sig derimod og sender sine ministre. Ynkeligt som pressens minister.
  https://www.mm.dk/artikel/statsministeren-takker-nej-til-interview


 • #116   28. okt der er ikke nogen der ophøjer nogen i det jeg læser ..men nogen kan ikke fordrage Mette, andre mener hun har været den bedste i de forgangne år og har klaret os igennem Corona på den bedst mulige måde under de forhold der var OG Nej Anni, som du selv pointerer gang på gang så skal der minimum 90 mandater til en beslutning, det var der også bag Minkbeslutningen ...

  Og så er jeg umanerlig træt af de mink-piv ... flere af dem har nok nærmest fået reddet deres økonomi når engang erstatningerne falder på plads .. pengene til dem er en voldsom kompensation som ikke mindst er båret af et pres fra blå blok for dog at få nogen ro ...:

  Taget fra et FB opslag for nogen tid siden .. og jeg er ret enig ...

  Kære Minkavlere
  Hvis nogen kan forstå jeres angst og uro for hvad fremtiden må byde jer, så er det sådan en som mig. Og alt hvad jeg skriver til jer nu, er skrevet med al den medmenneskelighed, som enhver ansvarlig samfundsborger bør udvise. Men I bliver nok ikke glade for det jeg skriver – det er heller ikke meningen – beklager. Dette er en opsang om at kigge lidt mere indad end udad, om at forstå, at verden godt kan leve uden jeres produkt, og om at indse, at alting har sin tid.
  Gu er det svært at miste sin månedlige indtægt – spørg enhver arbejdsløs om hvordan det føles. Her står ofte også hus og bil på spil, når indkomsten halveres.
  Gu er det hårdt at se, at ens livsgrundlag forsvinder – spørg bare enhver langtidssygemeldt, som mister retten til dag- eller sygedagpenge.
  Gu er det ikke sjovt, når ens erhverv forsvinder ud i det blå – spørg bare hvordan typograferne, litograferne, layouterne, fotograferne, filmklipperne, syerskerne, slagteriarbejderen eller enhver anden, hvis erhverv er blevet disrupted af enten teknologi eller globalisering har det.
  Og gu er det ej festligt, at det man har investeret i forsvinder ”over night” – spørg enhver, der har investeret ensidigt.
  Derfor er vi rigtig mange, som har forsikret os. Vi har betalt til vores A-kasse. Vi har videreuddannet os. Vi har tegnet syge- og helbredsforsikringer og spredt vores investeringer ud. Vi har lært – nogen på den lidt barske måde (og det er derfor, at vi forstår jeres frustration) – at livet er uforudsigeligt og ikke altid retfærdigt.
  Men I bliver nødt til at indse, at minkens dage som produktionsdyr er slut. Det har været undervejs længe, ja lige side produktionen toppede i 2013 – og sikkert også før, hvor andre lande indså, at dyrevelfærd hverken kan eller skal glemmes. Der er intet i jeres produktion, som kan forsvares. Hverken det endelige produkt eller processen dertil. Selv det mest kummerlige burhønesæg har større vigtighed for menneskeheden end jeres fine pelse. Ikke at jeg støtter den form for produktion heller, men I forstår nok min pointe om, at fødevare dog er noget, vi mennesker har brug for.
  Når I forlanger op til ti års kompensation for tabt indtjening, bliver jeg nødt til at fortælle, at almindelige lønmodtagere får to år på dagpenge, hvilket i kroner vil sige cirka 19.000,- brutto om måneden.
  Når I forventer, at I skal have fuld ekspropriationsgodtgørelsen, så husk at en almindelig lønmodtager intet får, når deres arbejdsplads eller hverv nedlægges. Måske et AMU-kursus venter på det offentliges regning – men det er det.
  I har selvfølgelig haft udgifter i jeres investeringer i produktionsapparatet - men dem har I haft et skattefradrag på, med et forventet afkast indenfor en fornuftig årrække. Og fra jeres gyldne år, har I vel haft nogle midler at investere med? Det er sådan andre selvstændige iværksættere i hvert fald gør. Det er ok at have drømme, men det er også nødvendig at være realist, når man investerer.
  Jeg vedkender mig, at jeg ikke kender særlig meget til jeres økonomi, men jeg har dog fulgt med i andre troværdige skribenters gennemgang af tal givet af Danmarks Statistik om jeres branche – og det gik vist ikke så godt, som I gerne vil have det til at lyde. Og jeg har set billeder fra jeres produktion, der - udover at se modbydelige ud set fra et dyrevelfærdssynspunkt – ikke giver mig en tro på, at I selv har taget smitterisikoen særlig alvorlig. Hvor myndighedernes medarbejdere er iført alverdens sikkerhedsudstyr, ser jeg jer og jeres medarbejder går ind og ud af staldområderne uden særlige foranstaltninger. Og det får mig til at drage den nærliggende konklusion, at I ikke har taget jeres ansvar som producent, arbejdsgiver og medborger særlig alvorligt.
  Nej, det er virkelig ikke rart at blive ramt på økonomi eller på drømme. Og I skal selvfølgelig som alle andre, der rammes af C19-invasionen hjælpes. Ligesom de, der før Corona var andet end navnet på en pisgul øl, var ramt af livets alvor og tilfældigheder skal. Men som driftige lønmodtager, arbejdstager og -giver er man også pligtig til at sikre sig mod netop det uforudsigelige, gemme lidt til natten og så i øvrigt udvise rettidig omhu og forstand.
  Mange uden for minkbranchen kigger lige nu måbende på jer og jeres krav. Nuvel, selvfølgelig skal gældende lov overholdes – eller i det mindste ændres af et flertal i Folketinget. Men ser man bort fra denne - alvorlige- fodfejl, så ændre det ikke ved, at I minkavlere har lullet jer ind i en tror på evig velstand og at manglende dyrevelfærd ikke er et fremtidsproblem. Nej, det er aldrig rart at blive vækket af en dejlig drøm, men det bliver I nu


 • #117   28. okt mht til statsministre og i det hele taget ministre, så er der vel ingen der er eller har været ufejlbarlige ... det synes jeg ihvertfald ikke .. Mette har selv inden Mink sagen og i starten af Coronaforløbet sagt at der ville blive begået fejl ...

  Jeg kan ikke finde en person, eller et parti jeg er 100% enig med ... men lige nu og her er der ingen af hverken Pape eller Ellemann jeg med mine holdninger kan stemme på, Løkke ej heller, han har jo så heller ikke meldt et kandidatur til statsminister .. Så er der jo kun Mette tilbage ..

  jeg kan såmænd godt se fornuft i nogle af de ting Løkke siger i dag, selv han er åbenbart blevet klogere på nogle områder smiley ... og det ville da være fair at han er med til at rette op fx i sundhedsvæsenet ... MEN folkepensionen skal han fandme holde sig fra for den almene lønmodtager ihvertfald ... skamdig Løkke .. sikke et A-B-C hold der kan skabes blandt ældre og slidte hvis det sker ... føj ..

  Min drøm om en regering er helt og aldeles urealistisk , jeg har intet imod der er forskel og der er rige og mindre rige, men der skal være en social balance og der skal være gode rammer for et erhvervsliv og der skal være gode rammer for de svageste .. der skal være lige adgang til uddannelse baseret på evner og vilje , også for dem hvis forældre ikke kan understøtte økonomisk .. og så skal vi nære og udvikle vores børn og unge, forske og uddanne og få de syge behandlet og passe på vores ældre med respekt for den tid de har ydet i samfundet ..

  Kunne de snakke sig til gode løsninger med Give and Take så kunne jeg godt tænke mig en regering med : SF - A - Moderaterne -Venstre smiley


 • John
  John Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 217 Hunde: 3 Emner: 39 Svar: 5.510
  #118   28. okt Hanne det er værre end en blandingshund

 • #119   28. okt "Men hvis der er noget jeg ikke kan fordrage, så er det uretfærdighed.
  og det er da dybt uretfærdig, at alt hvad Der er sket i Løkkes regeringstid er det værste lort og alt hvad der er Sket i Mettes regeringstid er det bedste af det bedste. "

  Det har jeg så HELLER ikke skrevet. Jeg skal stå på mål for det, du FØLER, jeg skriver/har skrevet. Det negative, jeg har skrevet om Mette springer du over, for så at fremture med, at jeg ikke kan se fejl hos hende, at hun ikke må kritiseres osv osv osv.
  JEG SER FEJL!!!!!
  JEG KRITISERER NOGET AF DET, METTE HAR GJORT!!!!

  Nej, Anni, du ophøjer ikke Løkke. Det er jo det, jeg SKRIVER - at du ikke gør.
  Jeg bliver simpelthen i tvivl om, hvorvidt du læser mine indlæg.

  Jeg erkender blankt, at jeg har sorte briller på overfor Løkke, så jeg kan ikke komme på gode ting, han har gjort. Jeg er dog sikker på, at de også er der. En ting husker jeg. Da han efterhånden erkendte, at det ikke gik at holde hånden over Brixtofte i Farum, hjalp han byrådet med at få ham vippet af pinden. Det var en god ting for Farum.

  Mon du kan se nogen dårlige ting, Løkke har lavet, Anni?


 • #120   28. okt "jeg kan såmænd godt se fornuft i nogle af de ting Løkke siger i dag, selv han er åbenbart blevet klogere på nogle områder"

  Løkke er opportunist så det driver. Men hvor VILLE jeg gerne kunne tro på, at han er blevet klogere. Hans tanker om at fjerne folkepensionen peger desværre ikke på, at dette er tilfældet smiley

  Jeg er helt enig, Bodil. Det er IKKE OK at stille op til så få interviews. Du skal bare lige have det med, at opgørelsen hviler på skriftlige henvendelser.

  "Hun har sagt ja til under 4% af de ønsker om interview, som hun har fået." på skrift. De mundtlige anmodninger, hun kan have sagt ja til, er ikke med i opgørelsen.

  Dog har Mette næppe sagt ja til bunker af mundtlige henvendelser, så alt i alt: For meget spin-tanker. For lidt stillen op overfor journalisterne/vælgerne.

  PS. Læs evt. ovenstående seks linjer igen, Anni smiley


 • #121   28. okt Hmmm ... der er stadig ikke kommet nogen svar på mit spørgsmål i ... #112 ... smiley
  Så taler det hele jo for sig selv ... ikke ? .... smiley


 • John
  John Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 217 Hunde: 3 Emner: 39 Svar: 5.510
  #122   28. okt hun kunne lade sin veninde Barbara om at tage interviewene hun er vel dybest set med til at bestemme.

 • #123   28. okt og så må man have In Mente at regeringen stadig er på arbejde mens der er valgkamp, så deres tid har ikke KUN kunnet gå med at føre valgkamp .. de må vel også sove, spise og se deres familie indimellem .. smiley

 • #124   28. okt Jeg har temmelig svært ved at forstå, at Barbara ikke er fyret. Men måske er forklaringen, at hun var den første, der erkendte, at den der virus i Kina sandsynligvis kom til Danmark også. Hun var den første til at råbe "vagt i gevær" og opfordre til resolut handling. Som jeg forstår det, skylder vi Barbara en hel del i forhold til, hvordan vi klarede os igennem coronakrisen.
  Det ved Mette, og måske derfor holder hun hånden over hende?
  Ovenstående er bare et gæt.
  Ovenstående er ikke et forsvar for hverken Barbara eller Mette. Det er et bud på en forklaring på, hvor førstnævnte ikke er fyret.
 • #125   28. okt NITTIB, din 112.
  Det kan man jo ikke svare på, for der er jo ikke andre der får samme "mulighed"
  Måske kunne andre have klaret det bedre måske ikke. Det får vi aldrig et svar på.
  Men jeg er ret sikker på, at andre også havde lyttet til andre forslag, i stedet for at feje alt andet af bordet, frem for kun at bruge sine egne ideer.


 • #126   28. okt Hvorfor skal vi nu gennem det samme cirkus, som med Inger Støjberg-sagen? "Hun gjorde det rigtige". For helvede i luften! Det er ikke det, det drejer sig om. Det hele handler om, hvorvidt indgrebene var i strid med loven eller ej.
  Fat det nu! Alt andet er sgu for patetisk.


 • #127   28. okt Hanne, ja der skal 90 mandater til, og som jeg har skrevet før, så mener jeg at huske, at Mette ikke havde 90 mandater da hun beordrede minkene aflivet. Hunnægtede at høre på andre partiers forslag. Alt andet end hendes egne forslag duede og endte med et grundlovsbrud.
  De 90 mandater fik hun så vidt jeg husker først efter hendes ulovlige aflivningen, hvor hun indkaldte til møde fo at ændre loven så aflivningen lev lovligt.


 • John
  John Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 217 Hunde: 3 Emner: 39 Svar: 5.510
  #128   28. okt hvor er jeg glad for at mor lærte mig ikke at diskutere politik

 • #129   28. okt Isabelle, jeg tror at jeg reagerer på at du gør det så personligt. Det er privatpersonen Lars Løkke, der er fanden selv. Og det er både private Mette og minister Mette der “har begået fejl, men ingen kunne have gjort det bedre end hende”-agtigt (og nej, det er ikke et citat).

  ALT Løkke har gennemført, har krævet flertal. Så nej, det er ikke Løkke, der har gjort dit og dat. Det er den daværende regering med Løkke som statsminister. Derimod er der kun én der har haft teten i, om minksagen skulle for rigsretten, og det er selvsamme person, som nok ville blive idømt en straf. Er forskellen virkelig så svær at se?

  Jeg er så på alle måder for, at Mette ikke har fyret Barbara. Der må og skal være en beskyttelse af de embedsmænd, som laver benarbejdet for landets politikere. Barbara har INGEN magt - hun har lagt mulighederne ud, og Mette og de andre har besluttet hvilken løsning, de skulle gå med. Det havde været fejt og kujonagtigt at fyre hende, for de fejl der er begået, er begået af Mette.


 • #130   28. okt Jo Isabelle, Løkke har lavet lort og lavet godt, akkurat som alle andre.
  Det værste Løkke har gjort i mine øjne var at skrive under på Marrskesh-sftslen på trods af protester.
  En af de virkelige gode ting Løkke har gjort er blandt andet kræftpakkerne. Dem har blandt andet jeg været ret glad for.

  Men desværre kan jeg ikke lige komme i tanke om, hvad Mette har lavet som virkelig er godt


 • #131   28. okt Jeg er altid kun med på sidelinien i de her politik tråde - men vil da godt bidrage med, at jeg er ganske enig med de der synes, at Isabelles forherligelse af Mette F er lidt skræmmende .. og også lidt sjov smiley

  Og at #126 er alt for spot on .. det er bimlende ligegyldigt om det var rigtigt eller forkert - det var lovstridigt og så er den sq ikke længere smiley


 • #132   28. okt #112
  Hvem taler du til, Søren?


 • #133   28. okt "#112
  Hvem taler du til, Søren? "
  Det er en ommer


 • #134   28. okt Det må være dejlig at være rød og stor Mette fan, så ved man jo, hvor man skal sætte sit X
  Jeg er blå, og synes at jeg kun kan vælge mellem pest eller kolera, og det er første gang i mit liv, at jeg ikke ved hvor jeg skal sætte mit X smiley


 • #135   28. okt "Og at #126 er alt for spot on .. det er bimlende ligegyldigt om det var rigtigt eller forkert - det var lovstridigt og så er den sq ikke længere"

  Ligesom sabotagen inden 43. Lovstridigt!!!

  Men derudover er der jo faktisk ingen uenighed om den minksag - altså at de dyr IKKE skulle have været aflivet, før lovhjemlen var i orden.
  Så FAT det dog - altså at der ingen uenighed ER om den sag.

  "Isabelle, jeg tror at jeg reagerer på at du gør det så personligt. Det er privatpersonen Lars Løkke, der er fanden selv."

  Det er din tolkning. Pas på med den slags. Jeg tror faktisk, at Løkke - privatpersonen - er en rigtig flink fyr, jeg godt kunne drikke et glas vin med (er ikke så meget til fadbamser).
  Når Anni, på mig, virker hysterisk hadsk overfor Mette, tænker jeg faktisk ikke, at det er privatpersonen Mette, hun hader. Overvej at tænke det samme om mit forhold til Løkke.


 • #136   28. okt #133 Enig Søren. Jeg mente #126 smiley

 • #138   28. okt "Ligesom sabotagen inden 43. Lovstridigt!!!"
  Så kan debatten vist ikke synke lavere.


 • #139   28. okt Ligesom sabotagen inden 43. Lovstridigt!!!


  Aj aj aj smiley smiley smiley


 • #140   28. okt Jeg kan hverken elske eller hade privat personen Mette, for jeg kenferyhende ikke privat.
  Til de gæld så kender jeg Løkke som privat person.
  Han er faktisk rigtig sjov har en god humoristisk sans og så danser han rigtig godt. smiley


 • #141   28. okt Nu har jeg stemt ... V ... hele mit liv---> lige siden Anker Jørgensen kørte DK i sænk. ...... ( og bortset fra et par gange med Schlytter )

  Med de valg man har i dag .......
  Jacob Sprællemand ... ALDRIG ....
  Søren Pape .... Øhhhh ... behøver jeg sige noget ? .... ellers siger jeg bare " BØVS "

  Jeg tør sgu ikke stemme på andre end METTE .... for hun har fand** gjort det godt . ..... Hun har dælme haft nogen svære ting , hun har løst flot

  Og Løkke .... han har tabt sutten ... og stoppet den beskidt ind i munden igen ... ( folkepension )


 • #142   28. okt Er der INGEN lovovertrædelser, I kunne forestille jer var OK af hensyn til befolkningen?
  Det var sådan set bare det, jeg mente med min henvisning til sabotagen.
  Kunne I FORESTILLE jer en situation, hvor I ville finde det OK, at regeringen ikke fulgte loven?
  Jeg spørger af oprigtig interesse.


 • #143   28. okt #140
  Så forstår jeg dine indlæg en hel del bedre smiley


 • #144   28. okt Jeg har også en gang danset med Morten Grundvald .... derfor synes jeg da ikke de andre skuespillere er/ var ski** dumme ... og ikke kunne blive valgt til at spille med i andre film . smiley smiley

 • #145   28. okt Jeg har tisset i Anders Fogs haveskur...

 • #146   28. okt #145 ..... Ha ha ha .... Tillykke med det ------> Jeg håber ikke det var det år jeg stemte på ham smiley smiley smiley

 • John
  John Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 217 Hunde: 3 Emner: 39 Svar: 5.510
  #147   28. okt den lille tykke fra Græsted står til at få 17 mandater.
  lidt spooky


 • #148   28. okt # 146
  Tror det var i 2002.


 • #149   28. okt Isabelle, om jeg kender en person privat eller ej, har intet at gøre med, hvad jeg synes om det de foretager sig politisk.
  Jeg mener bare, at man skal forholde sig retfærdig og ikke rose en person for noget, hvor man samtidig revser en anden fo at have gjort næsten det samme


 • #150   28. okt Ha ha Louise, den er der vist ikke nogen der kan slå. ????

 • #151   28. okt Nej vel? Syesn bare lige jeg ville byde ind også smiley

 • John
  John Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 217 Hunde: 3 Emner: 39 Svar: 5.510
  #152   28. okt Jeg har været i seng med Lady Gaga
  Godt nok i drømme


 • #153   28. okt Det har jeg heldigvis ikke

 • Max H
  Max H Tilmeldt:
  dec 2008

  Følgere: 9 Emner: 10 Svar: 3.530
  #154   28. okt Jeg forstår det ikke. Man råber op om at man vil behandles lige. Når man så bliver det.

  Det er også bare fordi jeg er en kvinde. Hold nu op og tag ansvar.

  Jeg håber på at nuværende regering forsætter. Jeg vil gerne se om man får ført noget af sin politik når kriserne er overstået. • #155   28. okt Lars L/hans regering eller tid som sundhedsminister har nu aldrig skulle indføre nogle af de ting nogle af os ikke er så imponerede over under et tidsmæssigt pres hvor han ikke havde god tid til at beregne konsekvenserne, eller under en situation hvor man ikke nødvendigvis kendte det næste kriterie man skulle handle for at imødegå uden at kende det , eller med hvilken fart det kom ..(corona varianter) ...

 • #156   28. okt Men du ER med på, at kvinder og mænd ikke behandles lige, ikke Max?

 • #157   28. okt "Jeg mener bare, at man skal forholde sig retfærdig og ikke rose en person for noget, hvor man samtidig revser en anden fo at have gjort næsten det samme"

  Kan du ikke lige forklare nærmere, Anni - hvad roser jeg Mette for, som jeg revser Løkke for noget i nærheden af?


 • #158   28. okt Jeg har fløjet til Paris i samme fly som Dronning Margrethe - OK, det er ikke HELT det samme som at have danset med Løkke smiley

 • #159   28. okt Min søn har gået i klasse med Finn Storgård og Lotte Hornes søn Jon .... dem har jeg været sammen med mange gange ..... hmmm ... hvem mon jeg så skal stemme på ved dette valg ?? ..... smiley smiley

 • Max H
  Max H Tilmeldt:
  dec 2008

  Følgere: 9 Emner: 10 Svar: 3.530
  #160   28. okt Isabelle. Er du med på at det går begge veje.

  Har de tidligere mandlige statsministere fået kritik. Selvfølgelig. Det er en del af jobbet.

  Husker noget med en som fik kastet maling på sig. Men det var nok fordi han var en mand.


 • #161   28. okt Isabelle, der findes jo (lovbestemt) nødværge og nødret, så jo, man KAN bryde loven i visse tilfælde. Men at være statsminister og beordre et erhverv slagtet uden hjemmel, for så bagefter at feje det hele ind under gulvtæppet (hmmmmm, hvor er det nu dén frase tidligere har været brugt?) for at dække over sin ulovlighed, det burde være den direkte vej i rigsretten. Det ER ikke ok, det ER ikke værdigt og det BURDE straffes.

  At sammenligne det med modstandsbevægelsen er SÅ ved siden af, at jeg undskylder det med at du lige er flyttet, er træt og stresset og ikke kan tænke rationelt smiley


 • #162   28. okt nå med ud over alt det ... så er jeg fandme SUR på dem alle sammen med deres fifleri med partistøtte smiley ... der burde de tiltales for bedrageri eller hvad man nu kan finde på, der er vel en grund til at reglerne er der ... og de der vil donere mere end de må som anonyme der burde tiltales for bestikkelse ... det er jo det det er .. og man ved ikke lige hvilke tjenester der indirekte "skyldes" hist og pist når reglerne ikke følges ..

  det er sgu ligesom deres bolig-fifleri osv ... det er begærligt ... og det uanset farve, parti osv ..
  for ikke at tale om ministerpensioner ... det er selvfølge ikke en folkepension så de er næppe med i afskaffelsestanken .. smiley ..


 • #163   28. okt "Har de tidligere mandlige statsministere fået kritik. Selvfølgelig. Det er en del af jobbet."

  Ja - og? Har de mandlige statsministre fået kritik for at de brugte den magt, de havde fået?

  Det med malingen - OK - sjovt eller hvad?

  "At sammenligne det med modstandsbevægelsen er SÅ ved siden af, at jeg undskylder det med at du lige er flyttet, er træt og stresset og ikke kan tænke rationelt"

  Lad være med det - unskylde mig - men sødt ellers smiley
  Min sammenligning - OK muligvis dårlig - gik på det med lovligheden - at noget er ulovligt den ene dag og lovligt den næste.

  - Og jeg har igen og igen OG igen "stemt for" den kommissionsundersøgelse. Alligevel bringes den op igen og igen som om, jeg er imod. HVORFOR? Jeg er OGSÅ med på, at jorden er rund og månen ikke er lavet af grøn ost. Men hvis nogen føler for at debattere dette - go for it smiley smiley

  Skal Mette straffes for at gøre, hvad et flertal i Folketinget gav hende magt til at gøre?
  Skal hun straffes fordi, hun troede, at det ville være fatalt at vente med at aflive de mink?
  Tja. Det ville jeg virkelig ønske, at en retssag ville afgøre.


 • #164   28. okt Og jeg har serveret for dronningen flere gange.
  Jeg har også været hjemme hos grev Ingolf et par gange, hvor jeg har kørt nogle af hans selskaber. smiley


 • Max H
  Max H Tilmeldt:
  dec 2008

  Følgere: 9 Emner: 10 Svar: 3.530
  #165   28. okt Isabelle. Det er umuligt at trænge igennem.

  Hvis man som politikker bryder loven. Så er det kun rimeligt at man bliver mødt med kritik.

  Det har intet med køn at gøre. Lev med det.


 • #166   28. okt . Vil du ikke lige forklare nærmere, Anni - hvad roser jeg Mette for, som jeg revser Løkke for i nærheden af.

  Ja Isabelle, du skriver, at der blandt andet har været "indædt kritik" af Løkke, som totalt prællede af på ham.
  Dertil kan jeg kun sige at Mette også har fået "indædt kritik" som total prællede af på hende.
  Hvor er forskellen?

  Kritikken af Løkke synes du er helt i orden den er velfortjente.
  Men kritikken af Mette og at det preller af på hende er åbenbart noget helt andet.
  Hvor er retfærdighed henne i det?


 • #167   28. okt Der er ikke tvivl om at loven blev brudt ved at tvinge nogle avlrere af mink til at aflive deres dyr, før loven der påbød dem at aflive dyrene var vedtaget

  Men der er ikke nogen personer der har lidt et tab. Og vi kan kun spekullere i om en forsinket aflivning af minkene, ville have givet en spredning af en variant vi aldrig kom til at kende, fordi den blev neutraliseret


 • Max H
  Max H Tilmeldt:
  dec 2008

  Følgere: 9 Emner: 10 Svar: 3.530
  #168   28. okt Så alle har fået betalt deres tab?. Det er nyt for mig.

  Jeg læste ellers,at flere stadig ventede på, at få bedømt deres tab. Altså ikke har fået deres erstatning.

  At de ikke kunne få oplyst om hvornår det vil ske.


 • #169   28. okt Jo Max de har fået oplyst, at det kan gå op til fem år mere inden de får deres erstatning.
  Og det nogle har fået udbetalt er kun et forskud.


 • John
  John Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 217 Hunde: 3 Emner: 39 Svar: 5.510
  #170   28. okt dybest set var det vel blot enden på en omgang dyreplageri.
  Lovligt eller ej


 • #171   28. okt Det er jeg fuldkommen enig med dig John, men det gør det jo ikke lovligt.
  Desværre er der et par stykker, som er startet op igen


 • Max H
  Max H Tilmeldt:
  dec 2008

  Følgere: 9 Emner: 10 Svar: 3.530
  #172   28. okt John. Ja. Men folk skal behandles ordentligt. Efter loven.

  Anni. Præcis. Helt urimeligt.


 • #173   29. okt egentlig tænker jeg at det er lidt tankevækkende hvor få ud af mængden af minkavlere der faktisk står frem ... der var da helt sikkert nogle der havde overskud, men faktum i branchen er nu at siden 2012 eller 13 (slog det en gang op på Danmarks Statistik) der har indtjeningen i erhvervet været for nedadgående .. så måske er det tavs (hvad jeg tror) flertal udtryk for at nogle er kommet ud at det med en økonomisk redning fremfor hvis de skulle have overlevet i faget ...

 • #174   29. okt "Hvis man som politikker bryder loven. Så er det kun rimeligt at man bliver mødt med kritik. "

  Ja. Jeg har vist aldrig hverken skrevet eller ment noget andet.


 • #175   29. okt Max. Det er jo ikke på grund af politiet håndhævelse af loven der endnu ikke var vedtaget, at det tager lang tid med erstatninger.
  Det er en helt anden sag der intet har med lovbrudet at gøre
  Hvis ikke politiet havde håndhævet loven før den blev vedtaget, ville de have lidt det samme tab, da loven blev vedtaget.

  Vi ved heller ikke om forsinkelsen ville have kostet menneskeliv på grund af smittefaren. Men det kan ikke udelukkes


 • Max H
  Max H Tilmeldt:
  dec 2008

  Følgere: 9 Emner: 10 Svar: 3.530
  #176   29. okt 175. Korrekt. Det gør det da ikke mere rimeligt. Først bryder man loven. Så svigter man i forhold til udbetalinger af erstatninger.

  Sådan skal man ikke behandles. Helt grotesk.


 • #177   29. okt Max min pointe er at der ikke er nogen person der har lidt et tab på grund af lovbrudet, som de ikke ville have lidt et par uger senere når loven var på plads.


  Beregninger af erstatninger vil altid være være svære og tage tid. Vi taler jo ikke om ekspropriation af ejendommene (som også tager tid), men om meget mere komplekse beregninger


 • Max H
  Max H Tilmeldt:
  dec 2008

  Følgere: 9 Emner: 10 Svar: 3.530
  #178   29. okt Det har du ret i. Udfaldet vil blive det samme. Men så er det jo så heller ikke så enkelt.

  De har ikke tabt noget på det. Mange står i en meget uheldig situation.


 • #179   30. okt @ House .. jeg ved ikke om det kostede dødsfald, men der var ihvertfald smitte på nordjyske plejehjem der kunne spores direkte tilbage til personer med relation til Minkfarme .. og så var det da bare mega fedt og ansvarligt at de ikke var ærlige omkring de prøver der skulle afleveres i den tid ...
  Jeg synes de skulle skyde i egne rækker, de brodne kar der var måske med til det pludselig skulle gå så stærkt og alt måtte lukkes, hvem snød med prøver og hvem gjorde ikke ..


 • #180   30. okt "To personer gift med minkavlere arbejdede på et plejehjem. På to uger blev 33 ansatte og 18 beboere på plejehjemmet smittet, 3 af dem døde. Der kom smitte på tre skoler, en lægepraksis, flere virksomheder. Myndighederne konkluderende ifølge dokumentaren , at smittekæderne kunne spores til minkfarmene."

  og

  "Ud over at dokumentere, at en række minkfarmere lod være med at teste sig selv, viser udsendelsen også, hvordan minkfarmere snød med de tests, de tog på deres dyr. For der var penge på spil, og det forstår man jo godt. Men ingen, som har siddet på sit hjemmekontor, haft en teenager, der mistrivedes af at være hjemsendt, eller har frygtet, at pandemien ville koste ens gamle far livet, vil glemme den minkfarmer, som i dokumentaren siger, at de dykkede længere ned i fryseren og tog prøver til myndighedskontrollen fra mink, de vidste, ikke var smittet.

  Eller glemme hustruen på et pelseri, som forklarer, hvordan de blev ved med at pelse smittet mink og holdt op med at tage telefonen, fordi de vidste, at myndighederne ringede. I stedet udskiftede de blot medarbejderne, efterhånden som de blev smittet af arbejdet."

  https://politiken.dk/kultur/set_og_hoert/art8728084/Dokumentar-afsl%C3%B8rer-minkfarmernes-ufine-tricks

  Stakkels stakkels minkfarmere, ikke, Max?


 • John
  John Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 217 Hunde: 3 Emner: 39 Svar: 5.510
  #181   30. okt grundloven skal overholdes under alle omstændigheder

 • #182   30. okt men det skal loven/forordningen om at der skulle sendes retvisende prøver ind ikke ?

  jeg kører råddent, mister min bil, den bruger jeg for at kunne arbejde, så når staten tager min bil fordi jeg ikke kan finde ud af at opføre mig så jeg ikke risikere at påføre mine medmennesker sygdom og evt død, så skal staten give mig en stor kompensation når jeg mister det der er nødvendigt for at jeg kan arbejde...

  jeg siger ikke de ikke skal kompenseres, men de skal stoppe med at pudse glorien .. andre har også mistet levebrød grundet de kriterier corona skabte i samfundet .. de må ind i det almene arbejdsløshedssystem ... deriblandt er der også selvstændige, hvad nu bagere der må lukke på stribe grundet forhold ingen er herre over ..