{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
718 visninger | Oprettet:

Ibuprofen, som flydende? {{forumTopicSubject}}

Man kan få svar på de mærkeligste ting herinde jo, så hvorfor ikke prøve

Kan man få ibuprofen, eller tilsvarende, som flydende eller bare andet end alm. tabletter der skal synkes?

Ham jeg bor sammen med, skal have fjernet mandlerne, men han kan ikke sluge piller - der er prøvet 117. forskellige ting for det, de kommer ikke ned.

Han skal have panodil og ipren, - panodil kan klares med pamol stikpiller, men hvad dælen gør man ift ipren? Jeg går ud fra en af årsagerne til ipren, også lidt er den inflammations hæmmende effekt det kan have?

Nogen der ved noget klogt?

Der er sendt forespørgsel afsted til alm. læge.

Lægen på sygehuset var sådan lidt, slug dem eller få ondt. Gid det var så nemt.Kommentarer på:  Ibuprofen, som flydende?
 • Ansofie K
  Ansofie K Tilmeldt:
  jul 2018

  Følger: 1 Svar: 62
  #1   12. sep har du prøvet at putte dem i stykke banan?? det hjalp mig.. min ville kontakte læge

 • #2   12. sep Man kan få bonyl både som stikpiller og i flydende form, men man skal have recept på det.

 • Mette Damm N
  Mette Damm N Online Tilmeldt:
  jan 2010

  Følger: 2 Følgere: 2 Svar: 247
  #3   12. sep hvad med at knuse dem i en ske med vand, det virker for mig med andre slags.

 • #4   12. sep knus den, på en ske med lidt vand og sukker - sådan fik vi som barn panodil hvis vi ikke kunne synke dem

 • #5   12. sep Bonyl må vi snakke med lægen om - han får det hele på recept uanset hvad, for det er billigere! Tak!

  Jeg har prøvet meget forskelligt de sidste 10 år, for at få piller i ham Jeg tror det dels er at han ikke har så stor en halsåbning eller hvad dælen man skal sige - måske det ændrer sig når mandlerne ryger for de er STORE (og giver søvnapnø m.v.) - men det er også helt klart noget psykisk.

  Så jeg har prøvet meget, gemme piller i banan, leverpostej, nutella, hakke det og gemme i youghurt, is, nutella, stærk saft osv. - det er et helvede, og mange forstår ikke at det er reelt nok, han kan IKKE.

  Men har ikke lyst til at stå og eksperimentere for meget igen, og evt. risikere han kaster op, når det er operation i halsen


 • #6   12. sep Du kan sagtens få flydende Ibuprofen … I alt fald til børn … så kan man vel også få det til voksne ? … ellers kan man vel bare forhøje børnedosis .

 • #7   12. sep For mig virker det ikke at gemme pillerne i alt muligt eller opløse dem, blande dem med ting, knust eller ikke knust.

  Det virker at forstyrre nerverne i svælger ved at spise noget tørt og krummende. Det snyder området fuldstændig.
  Det samme sker når jeg sluger piller med sodavand.

  Men men - ingen af delene er sjove når man lige har fået fjernet mandler.
  Jeg håber I finder noget, der virker.


 • #8   12. sep Man kan også få Ibuprofen som stikpiller …. Ibuprofen og Ipren er i øvrigt det samme ..

 • #9   12. sep Mit bud var også sodavand.

 • #10   12. sep ja til børn.... prøv at spørge apoteket

 • #11   12. sep Næste gang I skal til udlandet, så spørg på apoteket.
  I langt de fleste lande sælger de både Panodil og Ibufrofen som pulver, der bliver opløst i vand, og som regel også i en højere dosis.
  P.S. jeg ved godt, at det er lidt for sent her


 • #13   12. sep Han skal bruge begge dele, Ulla...

 • #14   12. sep Hvor kan man få ibuprofen som stikpiller?
  - Ved godt at de og ipren er de samme, men har ikke kunne finde nogen af delene som flydende eller stikpiller?

  Lægerne sagde noget med at der findes flydende til børn, men mængden han så vil skulle tage, er så stor at det ikke helt er brugbart.

  Panodil som brus havde jeg glemt eksisterede - så tænker ift panodil må han jo så vælge, brus, stikpiller (vist pamol eller pinex) og så er der vist også sådan en smeltetablet? Så dér burde han være dækket ind
  - Evt. Treo?

  Er bare den ibuprofen man iflg apoteket i hvert fald ikke kan få på anden vis end tablet :s Sådan lige umiddelbart.

  Lægen er spurgt - også om Bonyl! Så håber dén kan lade sig gøre.

  Sodavand hjælper ikke ift at sluge dem - jeg tror som sagt det er både noget fysisk, men også helt klart psykisk ala barndomstraumer.
  - Men den der med tørt og krummende, dén tror jeg faktisk skal afprøves engang, men nej nok ikke liiige efter en operation i halsen Selvom de siger han bare skal spise almindeligt og få "kløet" godt i sårene, av av!

  Dengang jeg fik mine fjernet, hed det masser af is - det lyder sgu bedre


 • #15   12. sep Hvornår er det, I skal bruge det? Vi har en del sjove ting i håndkøb hernede i Tyskland, så kan godt smutte på apoteket og kigge efter noget og sende det op, men det kommer jo an på hvornår det skal være nået frem til jer

 • #16   12. sep Sidder i et lægehus og har aldrig hørt man kan få dem som hverken stikpiller eller flydende Man kan få det som infusionsvæske, men det er nok lige voldsomt nok

  God bedring med ham


 • #17   12. sep Gå ind på medicinpriser.dk og skriv ibuprofen i virksomt stof.
  Så kommer alt, der sælges frem.


 • #18   12. sep Umiddelbart kan vi her i Tyskland byde på Diclofenac (en NSAID som man foretrækker i Tyskland frem for ibuprofen; fungerer fint) eller Ibuprofen i stikpilleform: https://www.google.com/search?q=ibuprofen+z%C3%A4pfchen&hl=en&source=lnms&tbm=shop&sa=X&ved=0ahUKEwjC_Zi87bXdAhXDxqQKHUE7CccQ_AUICygC&biw=1536&bih=798

 • #19   12. sep Jeg kan smutte forbi apotek og posthus imorgen, med levering hvad der nok bliver mandag/tirsdag på nuværende tidspunkt (medmindre PostNord slæber med fusserne, så bliver det onsdag-torsdag)

 • #20   12. sep Batdog, hvor er du bare sød at tilbyde det Kæmpe skulderklap til dig

 • #21   12. sep Tak! Men det mangler da bare! Vi har så mange spændende ting hernede, det er ærgeligt hvis andre ikke kan få del i dem. Og så har jeg modtaget dejlige pakker fra DK, så der skal indbetales yderligere karmabanken

 • #22   12. sep Gik også shop amok på apoteket i Tyrkiet i sommers, ha ha Voltraren gel til 4 € Det koster 157 kr her hjemme Otrivin til 2 € ( ca. 48 i DK), Strepsil til 2 € (ca. 63 kr her) Samt nogle migræne piller
  Plejer normalt også hente Voltraren gel i Tyskland, da den fåes stærkere end her i DK


 • #23   12. sep En af mine tidligere kollegaer køber konsekvent stort ind af tyske hostetabletter (Dobendan), når hun er på besøg .

 • Rikke aka rapanden
  Rikke aka rapanden Hjælpe-administrator
  Online Tilmeldt:
  aug 2013

  Følger: 11 Følgere: 26 Hunde: 2 Emner: 188 Svar: 8.299
  #24   12. sep I stedet for ipren/ibuprofen, kan I bede om at få udskrevet Diclon, det fåes som stikpiller. Det fik jeg da jeg var indlagt pga galdesten. I skal bare huske at nævne at det skal være stikpillerne, så I ikke får de almindelige piller.

 • #25   12. sep Gud, får I også diclofenac i Danmark? Jeg troede det var en særlig tysk ting. Dem kan jeg i øvrigt også sende

 • #27   12. sep Helt andet udvalg og priser! Men dog ikke på mine superstærke vitaminer, der køber jeg stadig fra Danmark

 • Rikke aka rapanden
  Rikke aka rapanden Hjælpe-administrator
  Online Tilmeldt:
  aug 2013

  Følger: 11 Følgere: 26 Hunde: 2 Emner: 188 Svar: 8.299
  #28   12. sep BATDOG: Jeps man kan skam sagtens få diclon her i dk, det er ret brugt på sygehuset, det var i hvert fald min opfattelse. Jeg var nemlig ikke særlig begejstret for at ligge der i sengen, og proppe piller op i måsen, kun afskilt fra de andre af et tyndt forhæng

 • #29   12. sep Hahaha . Jeg fik det hernede inden min første laparoskopi, både præventivt mod infektion/inflammation og fordi det åbenbart var godt afslappende. Det er åbenbart SOP hernede. Har stadig et par piller liggende i køleskabet. GOD smertevirkning!

 • Rikke aka rapanden
  Rikke aka rapanden Hjælpe-administrator
  Online Tilmeldt:
  aug 2013

  Følger: 11 Følgere: 26 Hunde: 2 Emner: 188 Svar: 8.299
  #31   12. sep Indica: Det gør de fandeme også mange gange om dagen, når man er indlagt. Da jeg var indlagt pga galdesten, og inden de besluttede sig for at operere mig, sagde jeg til sidst at nu gad jeg simpelthen ikke mere, skulle de have min temperatur, måtte det være i munden.

  Det er sgu også akavet at ligge der på en 4 personers stue, og så kommer der en sygeplejerske rundt memd termometre til alle 4, så kan man ligge der bag hvert sit forhæng og proppr termometer i måsen


 • Rikke aka rapanden
  Rikke aka rapanden Hjælpe-administrator
  Online Tilmeldt:
  aug 2013

  Følger: 11 Følgere: 26 Hunde: 2 Emner: 188 Svar: 8.299
  #33   12. sep Haha, nu er det vidst også enestuer, efter det er rykket ud på skejby.

 • #34   12. sep Årh, hvis man har en pæn mås kan den vel godt flashes til en paramediciner?

  Diclon er noteret også - der må hives fat i lægen! Nu er der da i hvert fald alternativer. Selvom det lyder som om man nærmest skal på smuttur over grænsen og lege pille-pusher, hvorfor har andre alt det sjove medicin?

  Batdog; Hvis lægen ikke kan hjælpe, så husker jeg dig - hvor er det mega sødt af dig at tilbyde
  - Han skal snittes i d. 2. oktober, så er lidt tid endnu heldigvis!


 • #36   13. sep Ibuprofen fås som stikpiller hernede Ulla. Og jeg tror ikke der er nogen herinde som har påstået at diclofenac og ibuprofen er det samme. Kun at de begge er NSAID'er.

  Men TS, sig til hvis det er


 • #38   13. sep Da jeg fik B12 injektioner, som er pisse dyre i DK, købte vi dem selv hjem fra Tyskland.. Det er intet problem. Kan dog tage op til en lille uges tid med fragt..

  https://www.apo-rot.dk


 • #39   13. sep Udover at ibuprofen og paracetamol har en synergisk virkning, som man går glip af hvis man treo

 • #40   13. sep Jeg har langt oppe i tråden anbefalet bonyl, det er som ibuprofen et NSAID præparat, som bruges på hospitalerne efter operationer, og som skrevet fåes det både som tablet, i flydende form og som stikpiller. Det gives sammen med pinex/pamol/paracetamol.
  Det er som skrevet ikke noget man kan købe i håndkøb, så I skal snakke med lægen om, I kan få en recept.

  Pamol/pinex/paracetamol er IKKE noget man giver sammen med kodimagnyl/treo/asetylsalisylsyre, og man skal passe på med den sidste kategori, da det er blodfortyndende, de præparater hæmmer blodpladernes sammenklumpning, derfor anbefales det ikke i forbindelse med operation, så tror slet ikke man skal tage det efter en mandeloperation.

  Jeg synes ikke bare man skal købe en masse håndkøbsmedicin, fordi man kan i Tyskland, tråden her vidner i hvert tilfælde om, at der er mange der intet aner om de recisi der er forbundet med mange af disse smertestillende præparater, der er en grund til, at man ikke bare kan købe alt i håndkøb - så snak med lægen om, hvad I kan gøre.


 • #44   13. sep Lægen har lavet recept til ham på Bonyl, Oral suspension og Paracetamol som stikpiller

  Så tusind tak Kennelmor, for tippet om Bonyl - det håber jeg virker på ham så!

  Han forklarede lægen hvad operation det er til, og tænker han lige tjekker op med både lægen til operationen, samt hudlægen ift hans psoriasis-behandling, ved de godt vil være obs på f.eks. levertal, og han tager SÅ sjældent smertestillende, så tænker man skal være obs når han så potentielt skal "leve" af smertestillende i 1-2 uger efter operation.

  Er så der jeg ikke forstår man vil mr-scanne hans hjerte, 2 dage efter operation - men jeg er ikke læge, så hvad ved jeg

  I hvert fald - tak for Jeres input!

  Og tak Batdog, for at ville agere pillepusher

  Indica - Altså, en pæn mand kan man vel altid spotte At reagere på det, er så noget andet!
  - Da jeg skulle køre roomie her op til tjek på sygehuset, kom der også en læge gående forbi på et tidspunkt, da roomie stod og snakkede til mig - jeg hørte iiikke en dyt, for kom simpelthen til at glo efter den læge. Damn altså. Hvis jeg så bare vidste hvad man skulle fejle for at blive tjekket igennem af ham


 • #45   13. sep Det var så lidt - godt der er blevet taget hånd om smertebehandlingen efter operationen.
  Rigtig god bedring med ham.


 • #46   13. sep Når tingene er i håndkøb i Tyskland er det ikke fordi Tyskland spiller hasard med folks helbred selvom vi i Danmark godt kan lide at tro at vi gør hvad end vi gør fordi det er bedst sådan.

  Fint med vejledning, sørme, men kunne vi droppe det nedladende?


 • #48   13. sep Jeg fortsætter også fredeligt med at købe mine ting i håndkøb som ikke fås i Danmark, fordi de giver mig livskvalitet mens det danske lægesystem har svigtet.

 • #49   13. sep DK har altså også sindssygt skrappe regler. Noget er fornuftig, andet er helt hen i vejret Gudskelov har jeg heller ikke langt til det nærmeste apotek i Flensborg Ikke fordi jeg køber noget “ forbudt”, men simpelthen bare fordi det er nemmere og billigere

 • Rikke aka rapanden
  Rikke aka rapanden Hjælpe-administrator
  Online Tilmeldt:
  aug 2013

  Følger: 11 Følgere: 26 Hunde: 2 Emner: 188 Svar: 8.299
  #50   13. sep Jeg kan huske jeg for et stykke tid siden fik "skæld ud" af lægen, da jeg bestilte et glas pamol, og bestilte det største og skrev at det var til begge i husstanden. MAN MÅ IKKE DELE RECEPTPLIGTIG MEDICIN, så jeg kunne få maks 100. Det er jeg jo godt klar over, men det er sgu da åndsvagt hvis alle i husstanden skal have deres eget glas pamol, noget som man altså kan købe i håndkøb dog bare i latterlige små pakninger.

  Vi fortsætter forresten med at være crime riders, og deler et glas pamol


 • #51   13. sep Rikke åndssvag regel.....enig

 • #52   13. sep Ja, Rikke lige netop dette er hen i vejret

  Jeg har i 20-30 år lidt af hormonel betinget migræne. Den er klassisk hver måned alligevel vil min læge ikke udskrive migræne piller til mig uden at sende mig til neurologerne til et hav af undersøgelser Ja, jeg ved da godt, jeg bare kan lade hende sende en henvisning, men hvorfor bruge så mange ressourcer og min og deres tid på det. Det er jo ikke et produkt jeg kan eller vil misbruge
  Har været hele møllen igennem med min søn, for at de efter x antal konsultationer/undersøgelser kan sige: “ja, du lider af migræne” “Ej, gør jeg det Det viste jeg slet ikke


 • #54   13. sep I Tyrkiet har de Ibuprofen 800 mg på hylden sammen med bla. Viagra

  Skal dog lige nævne at NSAID præparater kan give en øget risiko for mavesår - bare lige for at slå det fast og at man skal passe på disse produkter


 • Rikke aka rapanden
  Rikke aka rapanden Hjælpe-administrator
  Online Tilmeldt:
  aug 2013

  Følger: 11 Følgere: 26 Hunde: 2 Emner: 188 Svar: 8.299
  #55   13. sep Nej syntes virkelig også det er en åndsvag regel, for jeg er ret så sikker på at de fleste altså deler et glas pamol/panodil i husstanden, og ikke har hvert deres glas

  Jeg skal helst undgå ibuprofen pga min leversygdom, leverlægen er meget lidt begejstret for dem. Da jeg spurgte ham hvad pokker jeg så skulle tage mod mine kraftige mens smerter, var hans svar " så må du tage en af dine tramadol", hvortil jeg kunne fortælle at det ikke hjalp, og så var hans svar " så tag 2 "
  Men det virker bare ikke, jeg har brug for pamol og ibuprofen , og når det er helt slemt også en tramadol/mandolgin. Så jeg har med nødt og næppe fået lov at tage dem i yderste nødstilfælde, og prøver hver gang at klare mig uden, men det går bare ikke. • #56   13. sep Jeg måtte lægge alt slags NSAID af typen Diflocenac, Ibuprofen og lignende da jeg blev tarmsyg. Eller rettere, det burde nogen have fortalt at jeg skulle.
  Jeg tog voltaren for smerter efter trafikulykke og pludselig en dag kiksede det.
  Efter en uge med hård belastning og maks dosis gik min tarmsygdom i et udbrud, der aldrig blev slået 100% ned igen.
  Det var voldsomt - sikke en lektie.

  Så Tramadol it is. Eller smerter. Ikke mere NSAID til mig. Det er noget hidsigt noget


Kommentér på:
Ibuprofen, som flydende?