{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Hvad er vigtigt
 • #2   12. maj 2019 Klima.

 • #3   12. maj 2019 Velfærd, ældre, uddannelse og forurening.

  ….og hvor er jeg træt af, at hver agurk er pakket ind i folie, set burde være ganske unødvendig. Det er svært at flå ag med gigtplagede fingre og forurener. smiley
  Og undskyld for mit brok uden for trådens emne smiley


 • John
  John Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 174 Hunde: 3 Emner: 32 Svar: 5.349
  #4   12. maj 2019 vedr agurk kommer det ikke an på hvor man køber.
  Men korrekt emballage er tit unødvendigt


 • #5   12. maj 2019 Klima må være en af vores tids største problemer.

 • #6   12. maj 2019 Velfærd og klima må være det vigtigste for mig.

  Ang. Indvandrere, så ville det være dejligt om der blev sat penge af til at få integreret dem ordenligt. Altså ordenlig sprogundervisning, samfundslærer (er det overhovedet et ord?) mv. i stedet for at lade dem flytte ind i en getto, og ende deres dage på kontanthjælp i et parlelsamfund.


 • #7   12. maj 2019 Ang. Indvandrere, så ville det være dejligt om der blev sat penge af til at få integreret dem ordenligt. Altså ordenlig sprogundervisning, samfundslære mm

  Det er der jo allerede, men de møder jo ikke op på sprogskolen


 • #8   12. maj 2019 Børn, unge (institutioner og uddannelse), sundhedsområdet helt generelt, ældrepleje og beskæftigelses området med hvornår, hvordan og hvor længe skal vi arbejde, er for mig alt afgørende.

  For at få råd er investering i det første essentiel, ellers bliver der ikke råd til noget som helst.

  Dernæst klima...


 • #9   12. maj 2019 Anni: så må man jo trække, dem der ikke møder op, i kontanthjælp.

 • #10   12. maj 2019 KLIMA og så fokus på vores børn og unge - institutioner, skoler, uddannelsesinstitutioner.

  Måske kommer folk ikke på sprogskolerne, fordi de ikke har råd, Anni. Det koster 12.000 kr. at gennemføre et sprogkursus - 2000 pr. modul og 1250 i depositum. Dette indførte Løkke på DF's opfordring sidste år.


 • #11   12. maj 2019 Anne Julie, det må man desværre ikke, man må hellere ikke bestemme, hvor de skal bo.

 • #12   12. maj 2019 Klima og sundhed

 • #13   12. maj 2019 Klima, uddannelse, velfærd.

 • #14   12. maj 2019 Isabelle, sprogskole er gratis for flygtninge op til 5 år.

  http://refugees.dk/fakta/integration-job-uddannelse/danskuddannelse-sprogskole/

  Og selv om det ikke mere var gratis, hvad ville du så undskylde med, hvorfor de hellere ikke mødte op inden der kom andre regler ?

  Mener, at det ca er 50% der ikke møder op i gratis sprogskole


 • #15   12. maj 2019 OK, Anni. Måske har jeg blandet noget sammen.

  Jeg vil absolut IKKE undskylde, at ikke-dansktalende ikke møder op på sprogskole - og selv om Peter Brixtofte afgjort ikke var min yndlingsborgmester (mildt sagt), var det super godt, at han stillede krav om fx sprogskole, hvis man ville have kontanthjælp.
  Dog tror jeg altså, at kommunerne også KAN stille lignende krav i dag:

  "Som kontanthjælpsmodtager har man pligt til at stå til rådighed for arbejde og såkaldt "beskæftigelsesfremmende tilbud" som for eksempel løntilskud, virksomhedspraktik osv.

  Hvis du ikke lever op til kommunens krav, mens du modtager kontanthjælp, skal kommunen give dig en sanktion.

  Kommunen kan for eksempel trække tre dage af din kontanthjælp, som er det man kalder en ‘punktsanktion’."

  https://www.avisen.dk/saadan-kan-kommunen-straffe-kontanthjaelpsmodtagere_432362.aspx


 • #16   12. maj 2019 Som kontanthjælpsmodtager har man pligt til at stå til rådighed for arbejde og såkaldt "beskæftigelsesfremmende tilbud" som for eksempel løntilskud, virksomhedspraktik osv.

  Jeps, det er rigtig, desværre så bruges disse sanktioner jo ikke på flygtninge, hverken når de ikke møder op i sprogskole eller praktik.

  Men nok om det, det er jo ikke det tråden handler om.


 • #18   12. maj 2019 klima er vigtigst for mig og samfundets svageste, herunder ældre, syge og lavtlønnede, samt børn og ældre.

 • #19   12. maj 2019 Julie S - læs nu hvad der bliver skrevet!!!
  Jeg skriver ikke om indvandrere, men om flygtninge.


 • #20   12. maj 2019 Vigtigt for mig: nomeringer ved børn og ældrepleje, klima og generel velfærd

 • #21   12. maj 2019 Ældre og indvandre og asyl politik

 • #22   12. maj 2019 Sundhedssektoren, ældreområdet, børn og klima, bliver mit bud.


 • Radar
  Radar Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 11 Emner: 22 Svar: 2.916
  #23   12. maj 2019 Klima. Får vi ikke styr på det (og det gør vi nok ikke, så sent som politikerne er ude) så kan alt andet hurtigt blive komplet irrelevant smiley .

  Ellers (som altid har været det primære for mig): Miljø, natur, dyrevelfærd.

  Social retfærdighed og bekæmpelse af habitbanditters fusk, hvidvask og skattely bliver også stadig mere afgørende for, hvor jeg sætter mit kryds.

  Problemer med integration af flygtninge/indvandrere er ærlig talt ikke noget jeg går ret meget op i. Men jeg er rasende over ghettoplanerne! smiley Den almene boligsektor er så vidt jeg noget unikt dansk. Angrebet på den er nok egentlig det, der gør mig mest harm af alt, der gør mig harm - og det er der meget der gør! Det gør mig faktisk så harm, at var det ikke for Enhedslisten (det eneste parti, der har stemt imod "ghettopakken") ville jeg stemme blankt.


 • #24   12. maj 2019 Miljø, velfærd og det stigende fremmedhad/fascisme. Den sidste ting bliver formentlig løst på valgaftenen. De to første kan kun forhindres af et samarbejde mellem socialdemokraterne og venstre, eller hvis regeringen fortsætter.

 • #25   12. maj 2019 Klima, miljø, sundhed, uddannelse og dyrevelfærd

 • #26   12. maj 2019 Sjovt med det fokus på klima - klimaet er en del af en kæmpe miljøudfordring, som ikke rigtig har været sexet at tage sig af fra politikernes side.
  Auken vender sig i graven, det er jeg ikke i tvivl om.

  Så - for mig er udlændingedebatten forskruet og misbrugt, den har brug for at komme lidt i skuffen.
  Til gengæld skal miljø ind, fattigdom i DK, arbejdsmarkedets dynamik, uddannelsessystemet, som er totalt udmagret - fremdriftsreformen må ud af vagten. Sundhedssystemet, som bliver dårligere og dårligere, den danske model, som efterhånden ligger og raller i rendestenen.
  Offentlig service, velfærd, fordeling af goder.

  Jeg ønsker mig en valgkamp, hvor vi tager vores værdier op til diskussion. Ret beset ligger de danske partier ikke milevidt fra hinanden, og det budget, der årligt kan pilles ved er ret småt - vi har ikke brug for at høre tal slynget ud i luften, fortidens fortrædeligheder og fortræffeligheder, hensigtserklæringer for milliarder.

  Jeg synes vi burde diskutere hvad der er vigtigt for os at bevare, at understøtte, at udvikle. Uden spin. Uden mudderkast, uden kreative fremskrivninger...
 • #27   12. maj 2019 CH

  "Jeg ønsker mig en valgkamp, hvor vi tager vores værdier op til diskussion"

  Som jeg oplever det, dagligt. Så er floks værdier grundlæggende gået i en helt anden retning.
  Klima er blevet noget populistisk noget, som man gerne taler om og ønsker bedre, men når det kommer til at ændre vaner i hverdagen eller at give afkald på goder og magelighed, så er det lidt noget andet.


 • #30   12. maj 2019 Her er det klima , sundhedssektoren, ældre og børn der er vigtigt. For mig er folks ve og vel, og ordnede forhold for både ansatte og syge/børn/ældre dælme MEGET vigtigere end skattelettelser, billigere luksusbiler osv.

  Og så burde psykiatrien dælme komme på finansloven, fremfor at være en del af satspuljen. Psykiatrien halter SÅ meget efter og har gjort det i virkelig mange år, det bliver slet ikke taget ligeså seriøst som fysiske sygdomme.
  Hvis vi havde en ordentlig psykiatri, ville vi ikke opleve så mange der ender med at begå selvmord eller slå andre mennesker ihjel, og ofte har de jo råbt og skreget på hjælp i mange år.

  Sygehusvæsnet halter efterhånden også VIRKELIG meget efter, og der er bare den ene besparelse efter den anden. De sidste år har Skejby sygehus skulle spare 2 % om året, nu skal de spare 325 millioner, som er varrige besparelser! Så har de også lige et underskud på 1 MILLIARD efter deres flytning af alle sygehuse ud til Skejby. Og nåå ja, så skal de også lige lave nyt klimaanlæg, da det de har lavet ikke fungere ordenligt.

  Det er simpelthen under ALT kritik, og jeg håber dælme at regeringen træder ind i sagen, og får fundet de penge, så der ikke skal spares ENDNU mere på driften. Det er simpelthen ikke i orden at behandle ansatte og patienter på den måde!
  Os patienter kan i forvejen tydeligt mærke hvor travlt personalet har, de gør virkelig deres bedste, og de er super søde, men for pokker hvor løber de rundt som hovedløse høns, er evigheder om at reagere når patienter trækker i kaldesnoren, glemmer patienter osv, flere besparelser vil skabe endnu mere stress, og i sidste ende vil det gå udover patienterne fordi personalet enten siger op, eller bliver så stressede at de laver fejl.

  Og ja børne og ældreområdet har også bare haltet efter i mange år, og med flere og flere besparelser, færre hænder osv.

  Jeg forstår simpelthen ikke hvordan man kan vægte økonomiske goder højere end folks liv, helbred og trivsel!


 • #32   12. maj 2019 Julie S - i dag kan man læse, at nogle kommentatorer (Det kan man vel godt kalde Søren Pind nu smiley ) faktisk, mener, at vi nu er der, hvor indvandrer- og flygtningepolitiken IKKE sælger, faktisk tværtimod.

  Det er blevet en tabersag - og det synes jeg faktisk godt, jeg kan genkende.

  Det er tough luck for DF og de to, der er værre smiley


 • #33   12. maj 2019 jeg kan blive noget så irriteret når Løkke får lov at love både off. vækst og skattestop uden nogen spørger hvad der så bliver dyrere .. Når han siger det ikke skal være dyrere og være dansker og derfor skattestop, så er det for nemt, der er andre omkostninger ved at være dansker .. skal det være dyrere at få passet børn, koste mere at bo på plejehjem, eller skal der skæres i hjælpen i eget hjem, eller kommer der brugerbetaling ved lægen osv ... han slipper simpelthen for nemt .

 • #36   12. maj 2019 det er egentlig ikke mig der mangler svar, men det irriterer mig i situationen at journalisterne ikke spørger og graver ...

Kommentér på:
Hvad er vigtigt

x