{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
932 visninger | Oprettet:

Min hund gør ad fremmede hunde {{forumTopicSubject}}

Min hund, en blanding af Boston Terrier/Cavalier King Charles Spaniel, gør ad fremmede hunde. Hun er nu 1 1/2 år gammel. Det er først de omkring sidste 3 måneder at hun er begyndt at gø ad andre hunde. Jeg kom i vores nærliggende hundeskov med hende indtil da. Hun kom meget godt ud af det med mange af hundene, men så blev hun bange for en terrier som var lidt voldsom. Det skete et par gange at hun havnede i noget der lignede slåskamp. Jeg nåede dog at stoppe det. Måske er det at hun har været ude for disse ubehageligheder, måske er det Boston Terrieren i hende der er kommet op nu da hun er blevet voksen. Hun vil jo gerne lege, men spænder jo ben for sig selv med sin opførsel. Har iI nogle gode råd til hvad jeg skal gøre?


Kommentarer på:  Min hund gør ad fremmede hunde
  • #1   7. sep 2015 Følger lige med her Linka gør også af alle andre hunde Og det er ret irriterne

  • #2   7. sep 2015 1. Stop med at komme i den hundeskov

    2. Find et par faste "legekammerater"

    3. Aftal med legekammeraterne, at i øver at gå forbi hinanden uden hunden gør.

    Det gøres blandt andet ved at øve kontakt med hunden (dvs. øv kontakt derhjemme og øg gradvist distraheringer).
    Man kan selvfølgelig ikke styre, om man ser andre hunde på turen, men du kan begynde på nogen kontaktøvelser derhjemme, hvor hunden søger din kontakt, og så langsomt øge niveauet ved at lave øvelserne udenfor, dernæst mens det larmer lidt, og så bygge mere og mere på - hele tiden mens du har succes med at hunden holder fokus på DIG.
    Sådan ville jeg i hvert fald tilgå det smiley


  • #3   7. sep 2015 Hvordan er kropssproget?

    Min hund gøer også, men han gør det for at råbe til dem at han gerne vil hilse/lege, han har bare ikke fattet at ingen gider hører på det bjæfferi smiley Han er 5 år


  • #4   7. sep 2015 Nu kender jeg flere Boston terrier og de gør altså ikke, til gengæld kender jeg mange CKCS som gør meget.
    Men som du selv er inde på så er det med al sandsynlighed de dårlige oplevelser i hundeskoven det er skyld i det. Og kan da kun på det kraftigste fraråde at du kommer sådanne steder, en skam at du i det hele taget kom der til at starte med i hendes vigtige udviklingsfaser.


  • #6   7. sep 2015 Min er ren Boston og vil ikke sige det er racen der gør det, da hun har hale og hænge øre, som tit er det der giver min problemer. Men hun er ved at være kønsmoden.
    Går du til hundetræning ??


  • #7   7. sep 2015 Hunden har ramt den psykiske modning. Prøv at læse om fasen smiley

  • #8   7. sep 2015 Cavalieren er vidst en noget mere gøende race en boston terrieren, så det er nok omvendt smiley

    Men derudover skal I bryde mønsteret og især finde årsagen til, hun gør.
    Hvis hun gør, fordi hun har været oppe og slås, er chancen for, at hun gør, fordi hun er bange/nervøs/bekymret rimelig stor. Så må I finde en anden måde at socialisere på (faste, få legekammerater udenfor hundeskoven)
    Hvis det er fordi, hun er overkørt/overvældet over mængden af hunde/udvalget af hunde i hundeskoven, vi løsningen igen være at finde nogle få, faste legekammerater at mødes med.
    Men det kan også være, hun gør, fordi hun bare SÅ gerne vil lege nu(!!!!) Der ville jeg lave time-out med hunden; så længe den gør, ryger al sjov, når man er stille, begynder det sjove igen smiley


  • #9   7. sep 2015 Jeg har haft samme problem med min hund efter hun havde haft dårlige oplevelser med andre hunde gøede hun også når hun så fremmede hunde på gaden også på flere meters afstand ( eller nærmere skreg og knurrede imens hun kastede sig frem i snoren )
    Hvis du ikke føler du kan overskue at træne det helt selv ville det være en god ide at kontakte en adfærdsbehandler der kan hjælpe.

    Hvis du tror/ fornemmer at det er fordi hun er utryg og ikke bare fordi hun er ivrig for at komme over til den anden hund ( lyder ikke sådan når du skriver det er efter en dårlig oplevele med anden hund) så vil jeg rigtig gerne prøve at forklare dig hvad der virkede for mig og min hund hvis du er intresseret smiley det bliver lidt langt og indviklet at skrive så sent smiley


  • #10   8. sep 2015 Tak allesammen for gode svar. Er faktisk helt overvældet over så mange gode svar.
    Vil øve det med kontakt med hende når der kommer en fremmed hund. men lidt svært, fordi hun ikke gør ad alle hunde. Har ikke fundet mønsteret i hvornår hun gør.
    Vi kan møde en hund uden hun gør. Og hun viser at hun gerne vil hilse. De to hunde snuser snude mod snude og det ser hyggeligt og fredeligt ud - og så pludselig gør Coco. Det er sket mange gange. Sjældne gange gør hun ikke men opfører sig godt.
    Skal lige tilføje at hun blev neutraliset før sin første løbetid.
    Endnu engang tak for alle svarene og blir glad hvis jeg får flere svar!


  • #11   8. sep 2015 Synes lige at I skal ha et billede af Coco

    profilbillede
  • #12   8. sep 2015 Det kan være du hilser for længe?

    Min træner siger at en hilsen skal helst ikke vare længere end hvis du mødte en fremmed og gav vedkommende et håndtryk smiley


  • #13   8. sep 2015 Find et godt sted at gå til træning - så kan du få en masse gode råd.
    DKK har noget træning, som kaldes "Kørekort Til Hund" - her træner man det at omgås andre på en fornuftig måde.


  • #14   8. sep 2015 Jeg har gået til træning med Coco og det gik fint. Hun kunne hilse, sitte, dæk, lystre tilkald, gå pænt. Og det kan hun stadig. Altså bortset fra det der mærkelige gøen efter kortvarigt snus til andens hunds snude.

  • #15   8. sep 2015 Det skader ikke at gå til træning med ens hund, selvom den kan de basale kommandoer, tværtimod så har alle hunde virkelig godt af at komme til træning og der er altid nyt at lærer og et hold der passer til en, selvom man ikke går med ønsker om at komme til konkurrencer.

    Jeg ville stoppe helt med at lade hunden hilse på fremmende hunde hele tiden, det er ikke hundens behov men ofte vores. Hold dig til de hunde du ved hun godt kan med.


Kommentér på:
Min hund gør ad fremmede hunde

Annonce