{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Skambidt af Rottweiler

1.599 visninger | Oprettet:

I fredags var en af mine veninder til fødselsdag hos nogle naboer i en lille landsby hvor de er ny tilflytter og har købt en gård, de sidder ud på aftenen omkring ved 20.00 tiden og hygger udenfor ved et bord & bænk sæt med kaffe og en øl da der lige pludselig står en Rottweiler ved siden af min veninde, hun når kun lige at kigge på den så springer den vildt frem efter hendes hoved som hun sføli og heldigvis når at beskytte med sin arm, det går så stærkt at hun når at blive hevet af bænken før de andre opdager hvad der sker og en af fyrene får hunden revet væk fra hende, men kun med det resultat at den får sig revet fri og flyver på hende igen og flår løs i bla. Hendes arm igen, men så røg der heldigvis et par fyre mere på hunden og fik den væk fra hende..!
Resultatet er udover at hun har fået skambidt sin hånd og arm at hendes trøje +T-shirt + BH bliver flået helt i stykker og hele hendes brystkasse/bryster/mave skuldre mm. Er fyldt med dybe rifter mest efter poterne/neglene men også efter 'ridser' fra tænderne og det er faktisk heldigt sluppet selv om det ikke umiddelbart lyder sådan..!
Hunden slipper væk derfra da de simpelthen ikke kan holde den store og fuldstændigt sindssyge hund som også når at 'nappe' et par stykker af fyrene inden den forsvinder..!
Det værste er så at de (naboerne) kender gud hjælpe mig hunden og det viser sig at det ikke er første gang at den laver det nummer, den har gjort det en gang før hvor det også var en kvinde der blev overfaldet og skambidt og som også måtte på sygehuset efter overfaldet, men da de bor i en meget lille bonde-by med få huse er der ingen der tør at melde hverken hunden ell. Ejeren da han er en over tatoveret rocker-relateret og meget ubehagelig type efter deres egne udtalelser..!
Jeg prøvede at ringe til politiet dagen efter da jeg fik af vide hvad der var sket for det rager mig en høstblomst hvem der ejer sådan en hund for den skal i mine øjne bare aflives så hurtigt som muligt, men politiet kan ikke gøre noget så længe de ikke får en anmeldelse fra forurettede, det kan virkeligt p#sse mig af men sådan er loven jo nu en gang sat sammen..!
Det som chokerede mig mest ved samtalen er at politiet fortalte mig at de kendte godt både ejeren og hunden som har voldt problemer før men da der ikke er nogen direkte anmeldelser nok af frygt for hævn så kan de ikke gøre noget og fortsætter med at fortælle at ejeren af hunden har en søn på knap 2år som nok snart begynder at gå rundt, og så sagde politi-manden noget der var ret chokerende syns jeg og det var følgende : når den knægt begynder at rende rundt og hunden flyver i fjæset på ham, så kan det være at de bliver klogere og får den aflivet......!!!
Jeg er målløs fuldstændig målløs ikke kun over politiet og deres udtalelser men over hele situationen og forsøger virkeligt at få min veninde til at melde den psykopat hund og dens lige så psykopatiske ejer til politiet, men hun tør simpelthen ikke af frygt for hvad der så vil ske bagefter, for ejeren truer med ordene 'husk nu at i har børn og hunden er mit barn så i ved hvad der vil ske hvis i melder mig ell. Hunden og den blir aflivet' så kan et ell. Andet sted godt følge hende..!
Jeg har aldrig været så tæt på at udøve selvtægt før, men det går jo heller ikke men det er noget af en håbløs situation de sidder i med sådan en psykopat i den lille by hvor de i øvrigt flyttede til for at deres børn skulle få en tryg og sikker opvækst langt væk fra storbyen...!
Jeg ved simpelthen ikke hvad man skal gøre i sådan en situation hvor alle er så bange for ejeren at de ikke tør melde hverken ham ell. Hunden, er der nogen der har et godt bud på en løsning..?

Niels A
Mand | 45 år | Oprettet: 4. feb 2013


Kommentér på:
Skambidt af Rottweiler
Annonce