{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Whippet Kennel All Stars - Fighter (bortgået) 2017

879 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Whippet Kennel All Stars - Fighter (bortgået)

Fødselsår:
2017
Størrelse:
November 2017: Lille lidt endnu - han er kun knap 10 uger :-)

Februar 2018: stor dreng, næsten helt udvokset i højden, nu mangler vi kun lidt og så nogle muller <3
Temperament
Fighter er en rigtig lille ballademager med massere af krudt bagi. Han elsker ballade lige så meget som hygge og afslapning, men der må gerne ske noget. Han er en dreng med et hjerte af guld og er rigtig god ved både kattene og de andre hunde <3
Tricks
Stævner
20. januar 2018 - 1. præmie babyklasse, DDH International.
20. januar 2018 - første cert., DDH International
17. februar - National Baby Champion, DDH
17. februar - 3. plads i Baby BIS.
18. februar - 1. plads i Baby BIS
Stamtavle
DDH
Køn
Hanhund
Beskrivelse
30/11-2017
Fighter flyttede ind igår, så vi er stadig ved at lære hinanden at kende :-) han er en finurlig lille energibombe.

20/2-2018
Fighter har boet her i næsten tre måneder, og han er blevet mit hjertebarn. Han er stadig en finurlig energibombe, men han er så god en dreng.
Han har vundet mit hjerte på en helt speciel måde, og vi har en helt fantastisk kemi sammen. Ville ikke undvære ham for noget i verden.

27/5-18
Igår var vores sidste dag sammen. I morges lå du død ved mine fødder, sovet ind efter du faldt i søvn, pga. akut nyresvigt.
Jeg ville ønske, at jeg havde kunne redde dig. Men selv dyrlægerne siger at jeg ikke kunne have gjort noget.

Vi skulle have haft mange, mange år sammen. Vi fik kun et halvt år. Det er så uretfærdigt.

Jeg kan ikke forestille mig et liv uden dig, min skat. Håber de passer på dig i hundehimlen - jeg kommer op til dig, når mit liv hernede er slut, og så kommer vi til at tilbringe evigheden sammen <3

28/5-18
Det er et døgn siden at du rejste væk. Mit krop, mit sind, hele mig dunker med smerte over at du ikke længere er hos mig.
I nat lå jeg og tænkte på dig. Hvor meget jeg elsker dig, alle de ting jeg ville ønske vi havde nået. Vi to var blevet enige om, at når du var på toppen igen, så skulle vi ned til stranden en aften og løbe rundt sammen. Det nåede vi aldrig.
Jeg ville give alt jeg ejede, for én dag mere sammen med dig. Én dag, hvor vi kunne have jordens bedste dag sammen, og få sagt ordentligt farvel. For farvel fik jeg ikke sagt, mens du var i live. Jeg er så taknemmelig for, at du kom og sagde farvel til mig og passede på mig en sidste gang. Jeg ville bare ønske, at jeg også kunne have sagt farvel til dig.
Mit hjerte brister. Jeg aner ikke hvordan jeg skal leve uden dig - for mange er du blot en hund. For mig var du hele verden. Min bedste ven. Min beskytter. Min makker. Min soulmate. Et liv uden dig, føles ikke som et liv.

10/6-18
Nu er der pludselig gået 2 uger. Verden flyver forbi mig, og jeg kan slet ikke følge med. Jeg ved jo godt, at du ikke læser med her - men her kan jeg lette mit hjerte. Jeg savner dig så meget, at det halve kunne være løgn. Vi tænker på dig hver dag, vi snakker om dig hver dag. Vi mangler bare at du er her.


Kommentér på:
Whippet Kennel All Stars - Fighter (bortgået)