{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Australian shepherd Mocca 2017

435 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Ciqqe
Kvinde | 25 år | Oprettet: 18. mar 2012


Australian shepherd Mocca

Fødselsår:
2017
Størrelse:
12.02.2018
Vægt: Ca. 17 kg.
Højde: Ca. 43 cm. skulder til gulv.

12.06.2018
Vægt: 20kg.
Højde: Ca. 47 cm. skulder til gulv.
Temperament
Meget blid og legesyg. Mocca er en ekstremt venlig hund med massere af kærlighed til både mennesker og andre hunde. Mocca er også super med børn.
Tricks
12.02.2018. Pt. er Mocca kun et halvt år og jeg har lige købt hende, derfor er det ikke blevet til så mange tricks og kommandoer.

Sit
Laydown
Stay
Farvel
pote
værsgo
Stævner
Ingen.
Stamtavle
F. Sunnycreek's northern xposure
FF. Watermark bronzed in The sun
FM. Ridgerunner' s I'm all that
M. Bluebell
MF. Godrumgaard's big boss
MM. Rosenlyst's mustang sally

Mocca har stamborgscertifikat fra Dansk Racehunde Union (DRU).
Køn
Tæve.
Beskrivelse
12.02.2018.
Mocca er en fantastisk hund, som lige nu er ved, at finde sin plads i min familie. Hun er en ung tøs som stadig er meget hvalpet. Jeg har overtaget/købt Mocca af en meget sød familie, som desværre oplevede nogle ting i familien som gjorde, at de ikke følte, at de havde den fornødgie tid til Mocca, som hun fortjente.
Mocca er lige det som manglede hos mig, samt at min anden tæve, Nougat, savnede en legekammeret, efter at hendes aller bedste ven gik bort i August måned, sidste år. Mocca og Nougat er allerede super glade for hinanden og de lege, hygger og slapper af sammen uden problemer.

16.04.2018.
nu har Mocca været her i 2 måneder og hun er faldet super godt til! Hende og Nougat leger dagen lang og har det dejligt sammen. Der er ingen tvivl om, at hun passer perfekt ind i familien.

18.05.2018.
Mocca har lært at lege med freeshbee. Det synes hun er sjovt. Jeg synes at det ser endnu sjovere ud, når hun løber med den. Det er lidt øv, at jeg aldrig når at tage et billede af det.

12.06.2018.
Nu har min søn været i verden i 1 måned og Mocca elsker ham! hun er der med det samme, at han siger en lyd. hun er utrolig rolig på en meget nysgerrig og legende måde overfor ham og han får da en imellem også lige et møs midt i håret. Skøre hund :)


Jeg glæder mig til, at have massere af timer, dage og år med Mocca. Jeg er sikker på, at der venter et ton af nye eventyr lige rundt om hjørnet for os.

- Jeg håber i vil tage godt imod Mocca her inde, så vi kan vise jer, vores kommende liv og oplevelser.


Kommentér på:
Australian shepherd Mocca