{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Morgan 2019

192 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Lisa
Kvinde | 23 år | Oprettet: 25. aug 2013


Blanding af racer Morgan

Fødselsår:
2019
Størrelse:
Ikke målt endnu.
Dog vejet til 7,2 kilo d. 10.5.19


Opdateres løbende.
Temperament
D. 13.5.19
Morgan er en "lømmel bandit" som det hedder her i husstanden. Han har krudt i røven nogle timer i døgnet, resten af tiden sover han. Han er selvfølgelig hvalp endnu, så temperamentet ændrer sig selvfølgelig som han bliver ældre. Han er dog kort sagt allerede ellers, rigtig rolig, kærlig og tillidsfuld.

Opdateres løbende.
Tricks
D. 13.5.19
På nuværende tidspunkt ingen. Han er dog af hans alder rigtig dygtig til at udføre kommandorene, "sit", "læg dig" og "gå i seng". Det der med "nej" og "kom her" er dog indtil videre kun noget han hører, når han har lyst.

Opdateres løbende.
Stævner
Ingen. Dem kommer der heller ingen af.
Stamtavle
Ingen.
Køn
Han.
Beskrivelse
13.5.19
Morgan er en Grand Danois/Labrador blanding. På engelsk en "Labradane". Han er fra d. 20.2.19. Jeg er meget spændt på at se hvordan han udvikler sig. Hvilken størrelse han får, hvor meget han kommer til at veje osv.
Han er en dejlig hvalp, som selvfølgelig laver en masse ting som man ikke må. Det er selvfølgelig også det sjoveste. Han lærer dog hurtigt og klarer rigtig fint "alene hjemme-træning". Han er lidt af en kylling udenfor, verden kan godt være lidt skræmmende. Men med overtalelse, tager han så også de fleste ting i stiv arm...eller, pote(haha).

Opdateres løbende.


Kommentér på:
Blanding af racer Morgan