{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Cocker spaniel Monty 2019

125 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Cocker spaniel Monty

Fødselsår:
2019
Størrelse:
Som 13 ugers, 5 kg.
Forventer en voksen vægt på Ca 12 kg
Temperament
Han er en modig lille fyr med masser af gåpåmod og er meget selvstændig. Han har ikke det store behov for at følge mig eller ligge tæt og han hviler i sig selv og finder sin egen ro. Han er til tider lige bestemt nok, ellers er han sød og kærlig og god til at underholde sig selv med alt der kan larme og triller
Tricks
Sit og dæk og kom
Stævner
Stamtavle
Mor er engelsk cocker spaniel med stamtavle fra kennel cockergold
Far er amerikansk cocker spaniel med stamtavle fra kennel cockergold
Monty er uden tavle da han jo er amerikansk og engelsk cocker, et ups kuld.
Køn
Hanhund, farve blue roan. Jeg havde svært ved at vænne mig til hans hængeøjne i starten. Synes det er synd man avler dem sådan. Han har dem efter hans mor. Men nu er det bedre og værst når han er træt.
Beskrivelse
En sød og dejlig lille hvalp, som jeg hentede som 9 ugers hos kennel cockergold på Sjælland. Han tog den lange køretur på 4 timer hjem, i stiv pote. Den første uge var han meget forsigtig, men så kom selvtilliden frem og han viste sig at være modig og have en stor ro i sig selv. Han elsker at lege med bolde eller noget der larmer og triller, han er mega madglad og han elsker at møde børn og hunde. Vi skal til hvalpetræning i januar, men vi øver allerede nu alle former for socialersing, da han bliver en hund jeg skal kunne have med over alt. Han er dygtig til at køre med i bil og være med i stalden og alene hjemme. Alt i alt er han bare en skøn nem og dejlig dreng jeg håber jeg kan have i maaaaaaaange år.
Kommentér på:
Cocker spaniel Monty
x