{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Golden retriever Noah

Kr. 6.000

3.367 visninger | Oprettet:

Fødselsår:
2015

Guide om Golden retriever

Hej alle sammen.

I vores husstand har vi hele 5 hunde, og vi syntes det er mere end rigeligt. I januar 2015 fik min søsters hund hvalpe, og det var så skønt! Jeg forelskede mig i en af hvalpene, og valgte at ’’købe’’ ham. Jeg gav ham navnet Noah, da det passede perfekt til ham. Han er ¾ Golden Retriever, og ¼ Labrador. Og jeg elsker ham af hele mit hjerte!
Men da jeg står og skal på stx efter sommer, og have arbejde ved siden af. Tror jeg ikke at jeg ville kunne give ham den opmærksomhed han fortjener, og har derfor valgt at sælge ham.

Om Noah:
Noah er en hanhund, dog kastreret. Han er lige fyldt 3, her den 28. januar. Han er den letteste af træne, og kan allerede plads, hinter (gå pænt ved siden af, i eller uden snor), sit, dæk og giv pote. Både hans mor og far, gør konstant. Men Noah har vi været heldige med. I de 3 år jeg har haft ham, har jeg kun hørt ham gø 4-5 gange. Noah kan godt mærke at han er DIN hund, men samtidigt være familiehund. Når det angår børn, er han helt rolig og tager tingene rigtig cool.

Krav til dig/jer som hans nye ejere:

Det vigtigste er selvfølgelig at du/i kan give ham det han har brug for, og opfylde hans behov. Han skal aktiveres HVER DAG, og fodres hver dag! (Fastedage er ikke noget for os😉) Hvis du/i nogensinde har planer om at sælge ham videre, skal han tilbage til mig.
Noah kan både være familiehund med eller uden børn, eller en fantastisk makker til en ældre herre eller dame. Han har gået med katte, heste og andre hunde hele hans liv. Og han har aldrig været voldsom på nogle måde, eller vist en aggressiv adfærd for mig eller nogle andre.

Jeg har sat ham til 6000 men prisen kan forhandles ved det perfekte hjem, eller ihvertfald det nogenlunde perfekte😉

Kontakt mig gerne på mobil: 40135757, på mail: Idapilgaard@gmail.com.

Jeg bor omkring Tversted, og hvis du/i vil komme og se ham kan det snildt arrangeres.
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
106 kr./md
Hvalpe fra:
66 kr./md
Receptpligtig medicin:
14 kr./md

Kontakt


40 13 57 57
9881 Bindslev (Nordjylland)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
- Bankoverførsel
Ida P
Kvinde | 24 år | Oprettet: 18. dec 2013Kommentér på:
Golden retriever Noah