{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Lækker special lavet kurv - praktisk

Kr. 1.200
111 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultatJeg sælger denne speciallavede hundekurv, den er lavet med træramme, lammelbund (ligesom i menneksesenge) og med en halv menneskemadras som er betrukket med læder patchwork i forskellige brune nuancer, hvid og sort så den passer ind i langt de fleste hjem :)

Det er en enormt praktisk kurv da den nemt kan tørres over med en klud også er den så god som ny, den kan både bruges til små og store hunde.. Man kan evt ligge pude eller lammeskind på eller tæppe for at gøre den lidt mere hyggelig :) Den er oppe i højden hvilket gør hunden ikke får træk.. den kan også nemt bruges til at børste hunden på da den jo er nem at rengøre og er oppe i højden så stillingen er bedre for ryggen.. Træet er malet hvidt, men det kan bare slibes ned så det bliver lyst træ hvis man ønsker det eller males en anden farve. Det er ægte læder den er betrukket med. Fordelen ved kurven er også at man f.eks. kan stille den i forlængelse af sofaen så hunden stadigvæk føler den ligger i sofaen men i virkeligheden ligger den jo i sin egen kurv, og den er ekstremt behagelig for dem eftersom det jo er en menneskemadras den er lavet med :)

Målene er H 39cm L 88cm B 83cm

(Min franske bulldog kan sagtens hoppe op) og man kan evt lave en lille trappe eller rampe hvis det er meget små hunde der ikke kan hoppe ret højt eller ældre hunde :)

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
x