{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

MÆT: Frisk hundemåltidskasser

Kr. 249
921 visninger | Oprettet:      
MÆT’s friske hundemad er komplette måltider. Med frisk mener vi, at råvarerne - både kød og grøntsager - er friske og i god kvalitet, disse opvarmes mildt og opbevares derefter på køl i dit køleskab.

Fordelene ved at opvarme ingredienserne mildt ved dampkogning, er, at man beholder alle næringsstofferne og samtidig bliver optageligheden af maden markant bedre for din hund - hele 86% af al maden bliver optaget! 🙌

Læs mere på https://maetpets.com

Kontakt


Vis telefonnummer
2100 København Ø (Storkøbenhavn)
maet
Kvinde | 48 år | Oprettet: 21. okt 2020


Kommentér på:
MÆT: Frisk hundemåltidskasser
 •   22. feb hvad er "100% naturligt opdrættet fjerkræ, gris og fisk" i modsætning til u-naturligt opdrættet?

  er dette ikke tilsætnings-stoffer?
  Maden suppleres med ekstra zink, jern, kaliumchlorid, kobber, mangan, selen, calcium, vitamin E, vitamin B2, vitamin A, vitamin B1 og folinsyre, så din hund får den korrekte ernæring

  under sammenligningen af de forskellige produkter (tørt/dåse/råt/ MÆT) virker som en tilpasset liste - alle produkterne kommer da fra "naturlige" kilder, endnu finde ikke kunst-kød til foder smiley

  Naturligt vandindhold er omkring 70-80 % så den med tilsat vand i dåsen er noget sludder.
  og mht kalorier-indholdet er påstanden at tørt & dåse er højt! og MÆT "naturligt" - ajj, come-on..

  jeg kan supregodt lide konceptet, men I er for "smarte" i at nedgøre andre - når man ikke engang kan finde deklarationer / kalorieindhold / anbefalet fodermænde på siderne.

  Desuden er prisen .... HØJ! 70kr/kg, det kan man sørme få meget friskt human-grade kød for i supermarkedet!

  Må også sige, at køleskabs opbevaringen er problematisk! - jeg ville skulle bruge 1 kg/dagligt - og selv om jeg pt fordrer råt og har masser af fryseplads, er køleskabspladsen ikke til mange kilo MÆT-pølser.


 • Ida H
  Ida H Tilmeldt:
  aug 2020

  Følger: 2 Følgere: 1 Svar: 12
    21. feb syntes ikke det er særlig tydeligt at læse indholdet af jeres produkt nogen steder?? hverken sammensætning eller næringsindhold

 •   27. okt 2020 Hej Isabelle,

  Tak for feedback. Vi prøver at skille os ud fra andre producenter og bruger derfor dette friske look. Vi bruger rigtige ingredienser til vores friske hundemad. Vi har to produkter. Her er mere info:

  Risotto måltidskassen:
  Lækre måltider lavet på vores egen risotto-opskrift med frisk kød, gulerødder og ærter. Risotto er en klassiker i hundefoder! Glutenfri, protein- og energirig frisk mad velegnet til normale til mere aktive, voksne hunde. Også godt til følsomme maver.

  https://maetpets.com/produkter/risotto.html

  Deli måltidkasse:
  Lækre måltider lavet på vores egen delikatesse-opskrift med 80% frisk kød, spinat og tang.

  https://maetpets.com/produkter/deli.html


 •   27. okt 2020 Kære Mætproducent
  Det er et ret umuligt billede, I har fået taget. Det, jeg ved eftertanke gætter på er kød af en art, tog jeg i første omgang for at være nogle skæve ristede boller/toastbrød.
  Den lyserøde baggrund forvirrer fordi den ikke indikerer det mindste om hunde eller noget naturligt. Det er sådan en sovekammer- eller lillepigelyserød.
  Hvorfor der er en skål med blade af en art - og lignende blade spredt ud mellem "de ristede boller", ved jeg ikke. Gør de det ud for grøntsager?

  Mvh
  Isabelle


x