{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Perro De Presa Canario Maggie

Kr. 3.000
1.269 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Fødselsår:
2018

Guide om Hunderacer

ejligste Maggie skal formidles det med grædende hjerte hun skal det men da vi er blevet smidt ud af vores hus ser vi intet andet valg efter flere forsøg på an anskaffe et sted hvor hun er tilladt må vi indse det ikke er muligt. Eller vi ikke kan vente mere.

Hun er en blandning af Cane-Corso, Preza-canario og rottweiler, hun er 16 måneder en dejlig charmetrold, kan forskellige tricks som pote, sæt, dæk rullerundt.

hun skal sundhedstjekkes i morgen D. 25-10.19 hvor hun også bliver vaccineret der medfører sundhedsbog forskellige seler et tæppe der dufter af hjemmefra mad, Loppe og tæge medicin til de næste 6 måneder.

Hun er en stor hund der kræver motion og aktivering hver dag, hun er en charmebøf hun skal se fremmede an man skal sætte sig ind i racen da hun har en del preza over sig. Elsker alle andre hunde, hun skal ikke ud til folk med små børn, hun er van til man må ligge i
sengen bliver hun ikke aktiveret nok skal hun nok sige det, der er stadig meget hvalpet over hende. hun er stueren siger selv til hvis hun skal ud.

Så gerne hun kom ud til en familie med masser med af tid til hende, hun er van til at være med hele tiden.

En god beskrivelse af racen henvender til linket nedenfor. 👇
http://danskmolosserklub.dk/racer-2/dogo-canario-2.html
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
106 kr./md
Hvalpe fra:
66 kr./md
Receptpligtig medicin:
14 kr./md

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
x