{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Staffordshire bull terrier Argo (Joddricks Devils Dream)

Kr. 5.000
547 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Fødselsår:
2016

Guide om Hunderacer

Stamtavle

Argo søger nyt hjem!

Joddricks Devils Dream - reg. DK03843/2016 (SE15445/2016)

Vi leder efter et nyt hjem til Argo, da vi desværre ikke længere kan tilbyde ham det aktive liv han fortjener og har brug for.
Argo er en energifyldt kastreret hanhund på 4 år. Han er glad for alle mennesker og kan med de fleste hunde, men kan være meget ivrig i mødet med nye mennesker og hunde. Han har gået til rally lydighed indtil i efteråret og elsker at lave noget, selvom fokus kan være lidt svært. Han har meget energi og det kan nogle gange vise sig som stress og han har brug for mere aktivering end vi kan give ham. Dette betyder også, at han har brug for træning i at gå pænt i snor igen, da dette desværre ikke er blevet trænet nok.
Han vil gerne være tæt med sine mennesker, elsker nus og kæl, og vil gerne være skødehund. Han elsker lange gåture, men er ikke tosset med regnvejr. Han er legesyg og elsker leg både med mennesker og andre hunde.
Han kan uden problemer være alenehjemme en arbejdsdag.

Han er en skøn hund, som fortjener mere end vi desværre kan give ham 😢 Det er derfor en virkelig hård beslutning at finde et nyt hjem til ham, men jeg håber at finde nogle som kan bruge mere tid på ham, det fortjener han. Jeg leder efter et hjem uden små børn da han kan stresse op over dem.

Hvis du mener du vil kunne tilbyde Argo det rigtige hjem så skriv gerne til mig med lidt information om dig/familien, samt hvad i kan tilbyde Argo.
Skriv mail til:
charlotte_johannessen (a) hotmail.com

Argo bor i Herning
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
106 kr./md
Hvalpe fra:
66 kr./md
Receptpligtig medicin:
14 kr./md

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
x