{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Malteser Molly

NØJ Hvor er du dog en lækkermås Kewin. Har du lyst til at lege med mig?

Pomeranian Topsys Kewin

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2015
Fødselsår:
2009
Størrelse:
ca. 3.7 kg men opføre sig som hun var 80 kg stor
Størrelse:
han er født 1 november 09 og er d.d. 22cm og vægt 2,5 kg......tager GERNE mod UDFORDRINGER...
Temperament:
Molly er en 'genbrugs hund' og hun har nu boet hos os i næsten 3 år og hun er en ren humørbombe. Hun er en godkendt certificeret servicehund for hendes Mor som har en sjælden sygdom. Molly har en service vest og er på niveau med andre servicehunde (førerhunde m.m.). Hun elsker livet, hun elsker at sove og dovne sammen med mor, men mest af alt elsker hun sine mennesker og hendes katte-venner (vi har 3 inde katte). Men jeg lader hende lige fortælle lidt selv. HALLØJSA!.. Jeg hedder Molly og jeg er en humørbombe. Jeg er altid glad og tilfreds. Jeg trives virkelig godt her hos min familie. Jeg er ret klog og lærenem, men det skal jeg også være fordi jeg har nemlig et job, jeg er en servicehund og signalhund. Jeg fortæller Mor når hun skal tage medicin. Hun har en rigtig dum sjælden sygdom hvor hun kan få kriser. (lidt ala epilepsi og anfald, bortset fra disse kriser kan man dø af) Så jeg sørger for hun ikke får de kriser. Jeg er også psykiatrisk servicehund, for mor har panikangst for de kriser, men det holder jeg på afstand for hende, når jeg kan få lov at styre hvornår hun skal tage mere medicin. Om natten vækker jeg hende (og slikker hende i øjnene) og jeg giver mig ikke. Jeg kan endda ikke spises af med godbidder eller tyggeben, jeg bliver ved til hun tager medicin og så fortsætter jeg indtil jeg kan lugte at det virker og hun dufter rigtig igen (som regel i 20-30 minutter efter pillerne er taget) Om dagen når hun står op og jeg ikke kan nå hendes ansigt, (jeg er jo ikke så stor) så 'banker' jeg hende, ved at hoppe op af hende med stor kraft. Der er en video der viser det på min side på FB Mor og jeg er altid sammen. Jeg kommer med både ved købmanden og på sygehuset og alle andre steder hvor Mor kommer. Jeg er lidt doven til daglig, men det er fordi jeg bruger mange mentale kræfter på at passe min Moar. Snudemys fra Molly På Facebook har jeg min egen side hvor jeg fortæller om mine oplevelser, som servicehund: www.facebook.com/Mollysdagbog/
Temperament:
en lidt forsigtig lille hanhund... men har mod på livet..... fremmede, ja så er der bedst bag mor! dejligt glad temperament.
Tricks:
Jeg kan rigtig mange sjove tricks. Jeg kan faktisk alt hvad mine mennesker har lært mig. Så snart ting bliver gentaget et par gange, så fanger jeg ideen. - Jeg samler ting op fra gulvet hvis de falder ned og kommer og 'bytter' dem til en godbid. Især farmands ørepropper (dem finder jeg ikke, dem STJÆLER jeg hehe.. Mor ryster meget på hænderne (pga. medicinen) så hun taber tit ting som jeg så samler op for hende. - Jeg kan lugte når Mor er ved at blive dårlig og fortæller hende det i god tid. - Jeg har en kommando der hedder 'Væk Far' DEN er skide sjov, så bider jeg ham i hænderne og hopper rundt på ham til han står op. - Når vi går tur og ''Mor siger hun har posen''. Jamen så sætter jeg mig ned og laver lidt fyld til den pose, man skal jo være hjælpsom for de mennesker og hun bliver altså så glad hver gang jeg gør det. - Jeg er enormt dygtig til at smadre kattenes legetøj i atomer, men aldrig mine egne. Jeg kan SÅ mange ting at det vil fylde for meget her på min profil at skrive dem. Men dygtig og klog det er jeg i hvert fald <3 Men jeg kan mange tricks. (give pote, sidde som bamse, putte, tæppe, ro, fokus, osv.) Jeg elsker at bruge mit hoved og lære nye ting.
Tricks:
vinke, high five og smile når der kan opnåes en godbid
Stævner:
Stævner:
han har været på to og et under ....har fået 1 pr. og diplom første gang i hvalpeschow og i Brørup 3 juli 10 1 pr særdeles lovende i hvalpe klassen (utroligt for gå i ringen, synes lillemanden IKKE om.
Stamtavle:
Hun er desværre importeret fra Tyrkiet (hvilket vi ikke vidste da vi overtog hende). Men vi har fundet frem til en søster og en bror. De var 2 drenge og 2 piger i kuldet, så vi mangler kontakt til den ene dreng.
Stamtavle:
D.R.U. far soffies Turbo mor topsy lædie og morfar dalmynnis little Gambino
Køn:
en skøn lille diva-dame. - neutraliseret
Køn:
han oger blevet far 5 gange 19/11 10 fødte Blondie tre dejlige hvalpe Kewins første kuld ....25/11.....far....men Kewin har haft sin debut som far.....og fortsætter Jessieka, og Ditte 28 /10 og 1/11 fået smålinger med Kewin som far..også Mille fik to pigermed ham som far i sommers....
Beskrivelse:
Molly er en meget nem hund og en glad hund. Vi overtog Molly da hun var 5 mdr. gammel fra hendes daværende ejer og siden da er det gået slag i slag. Vi nyder hinanden og hun er det største fornøjelse og livs glæde spreder vi nogensinde har mødt. Molly bor sammen med 3 katte og det fungere også rigtig godt.
Beskrivelse:
dejlig frisk lille hannert med gåpåmod...e ndnu men tegner til at blive rigtig flot og den dejlige røde farve som "familien Rødtop" har. blev zobel smuk farve..... Dejlige smukke øjne, og er en rigtig morunge.....forguder min lille prins. nu er det november 2023 og Kewin er blevet 14 år er stadig kvik og rørig , håber han lever et par år endnu for elsker den skønne lille fyr.
Annonce