{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pomeranian Topsys Morgana MEN kaldes Mille

ååårh!iiih-- al`så Alfreeeed du er for lækker... men vind over mig

Afghansk mynde Alfred

Jeg elsker at lege, og nu hvor jeg er blevet Dansk Champion, er jeg SÅ glad
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2009
Fødselsår:
2014
Størrelse:
en smuk orange ,24 cm .str. 2, 8kg.
Størrelse:
Lige nu er han ca 45 cm over ryggen og vejer ca 11 kg. Men han skulle gerne vokse sig noget større. Han har vokset sig stor og smuk. Han er ikke længere tynd, men med en alder af 5 år, vejer han nu 28 kg.
Temperament:
er temperamentsfuld glad, livlig kærlig, hun var udstationeringshund p.gr. af gøeri, men det er fortid nu.
Temperament:
Han er en "haj".. Han elsker at bruge os som tyggeben men de to store brødre er god til at opdrage på ham. Ellers er han en hund man kun kan elske...
Tricks:
ikke mange sidde pænt komme når man kalder.
Tricks:
Han kan tisse på kommando og han kan "sitte". Vi arbejder på flere tricks.
Stævner:
nej ikke endnu , men det kommer til næste år.
Stævner:
DKK udstilling i Århus d. 24-8-2014. Han fik Særdeles Lovende og blev BIR Baby.. Myndeklubbens udstilling i Års d. 11-10-2014. Han fik Særdeles Lovende og blev BIR Baby. Og BIS Baby 2. 4-8-2019 fik Alfred sit sidste Certifikat og er nu også Dansk Champion. Derudover er han også KLBJCH ( klub junior Champion) og FCIESHJW15 ( FCI euro sighthound junior winner 2015)
Stamtavle:
ja, D.R.U. hedder topsys morgana, men vi kalder hende Mille.
Stamtavle:
Alphaville's Ice To Eskimos
Køn:
ja, køn og dejlig tæve
Køn:
Hanhund.
Beskrivelse:
orange superskøn tæve har den 14/7 fået to smukke tævehvalpe solgt til Silkeborg og Bornholm , var/ er en god mor....vores Kewin er faderen. Nu bliver hun her er vores nu,den dejlige pige. Nu er vi nået til år 2016 Mille er nu 7 år og har fået en lille pige den 28 /10 kalder hende for Anes Rødtop, vores sidste lille tilkommer. Hun får sit ejet galleri senere er netop nu kun 17 dage gammel.
Beskrivelse:
Han er den farve der hedder Dominofarvet og jeg er spændt på at se hvordan han kommer til at se ud som voksen. Han er købt med henblik på udstilling og Lure Coursing, - men han er også smuk i sofaen og sengen. I skrivende stund, august 2019, er Alfred blevet DKCH i udstilling og han har 1 certifikat i Lure Coursing, så et mere cert i LC, så er kan også Champion der. Det arbejder vi på.
x