{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pomeranian anes Jessieka

hej Ellie skal vi lege.....

Golden retriever Ellie

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2008
Fødselsår:
2019
Størrelse:
ca.25 cm orangefarvet plyds skønhed 17/3 TILLYKKE til WUPTI. VEGA.VIGGO OG LILLE MY (MYSSE) tænk nu er i hele to år mine smålinger.....og WUPTI har gjort mig til mormor...... tager GERNE mod UDFORDRINGER...
Størrelse:
Hun er ikke særlig stor endnu.
Temperament:
mild og blid altid glad gør ikke meningsløst af skygger, hvad hendes mor desværre gør! også god mor fik sit første kuld 19/1 i år Anes Sille og Sofus (Mario) og har det fint i flokken.
Temperament:
Hun er lige som en hvalp skal være :) modig, frisk, irriterende og hun smelter hjerter :)
Tricks:
give pote spille død
Tricks:
Hun kan sitte :) Ellers har hun ikke lært mere
Stævner:
D.R.U. internationale udst. i Erritsøe i åben klasse b.t. og 1pr. certkort ikke videre i bis, men godt klaret.
Stævner:
Ingen
Stamtavle:
D.R.U. mor Anes blondie mormor Topsys Rødtop far pagronis Krumme morfar Topsys Toffie (Knold)oldefar Soffies black Jack (Blackie)
Stamtavle:
Ja, dkk
Køn:
smuk Tæve
Køn:
Lille tæve
Beskrivelse:
altid glad god mor fungerer perfekt i familien og flokken, bestemt ingen førerhund....hvorfor også det? når hun har moster, mor og mormor og tante Mille til at ordne paragrafferne hvis der er ufred? dejlig mild sød pigehund...og smuk.nu er hun snart 3 år, født 15/3 08 har fået tre kuld hvalpe ligger med det sidste kuld på fire stk i hvalperummet nu 1/11 011 den 29/4 016 fødte Jessika en han Polle som når tiden kommer får et godt nyt hjem ogAnes Prinsesse en skøn lille pige som bliver her. Når hun er lidt ældre kommer der profil på hende. Vi er lykkelige for det er Jessiekas sidste kuld.
Beskrivelse:
Ellie er en skøn lille vaps. Som er frisk på livet og er god til at lege :) hun har kun været hjemme i lidt under et døgn. Der kommer mere tekst senere når vi kender hende lidt bedre. B