{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pomeranian Topsys Kewin

hej Daisy må jeg bede dig op til dans??... sååå koooommm...

Whippet Daisy

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2009
Fødselsår:
2020
Størrelse:
han er født 1 november 09 og er d.d. 22cm og vægt 2,5 kg......tager GERNE mod UDFORDRINGER...
Størrelse:
Lille, hun er kun 7 uger og har en kampvægt på 2900 gram. 13/1-2021: 9 måneder gammel, 46 cm. høj og 12 kg tung. Jeg tror ikke hun vokser meget mere
Temperament:
en lidt forsigtig lille hanhund... men har mod på livet..... fremmede, ja så er der bedst bag mor! dejligt glad temperament.
Temperament:
Meget aktiv lille dame, hun er den af hvalpene, som vågner først og sover sidst. Kontaktsøgende, men har alt for meget krudt i numsen til at ligge stille og blive kælet med 9 måneder gammel: Fortsat meget aktiv, har stort jagtinstinkt og en super kropskontrol. Hun har mange øgenavne, lille lort og rivejernet er et par af dem, heldigvis er hun så frygtelig charmerende at man ikke kan andet end tilgive hende alle hendes narrestreger <3
Tricks:
vinke, high five og smile når der kan opnåes en godbid
Tricks:
Daisy er ret lærenem, alt hvad mormor Ghini viser hende, kan hun efter blot en enkelt visning. Det inkluderer at sidde og ligge på spisebordet, stjæle guf fra tasker og lommer, narre ben fra søster Tilla og mor Bianchi. Det vi tobenede forsøger at lære hende, kræver lidt flere gentagelser, sikkert fordi vi tobenede ikke er så gode til at lære fra os som mormor ;-)
Stævner:
han har været på to og et under ....har fået 1 pr. og diplom første gang i hvalpeschow og i Brørup 3 juli 10 1 pr særdeles lovende i hvalpe klassen (utroligt for gå i ringen, synes lillemanden IKKE om.
Stævner:
Daisy nåede at deltage i en enkelt udstilling i Babyklasse og en i hvalpeklasse i 2020, men covid19 har jo sat en del begrænsninger for den slags, vi håber på lidt flere i 2021. 1/8-2020 blev hun bedste babytæve i Nyborg 17/10-2020 BIR Hvalp med en forrygende kritik fra dommer Charlotte Høier: "Helt bedårende særdeles lovende tævehvalp hvor alt passer sammen. hun er super feminin velkonstrueret og velgående. har et udtryk der kan smelte en sten og elegant stærk hals med smuk nakkebue. lang brystkasse smuk overlinje og perfekte vinkler for alderen. One for the future"
Stamtavle:
D.R.U. far soffies Turbo mor topsy lædie og morfar dalmynnis little Gambino
Stamtavle:
Galanta Whippets Driving Miss Daisy https://whippet.breedarchive.com/animal/view/galanta-whippets-driving-miss-daisy-12e87a31-b4d6-4cb8-84ec-59b968a0f470 Daisy er mit eget opdræt, datter af Bianchi, halvsøster til Tilla og altså barnebarn af Ghini, alle er at finde på min profil
Køn:
han oger blevet far 5 gange 19/11 10 fødte Blondie tre dejlige hvalpe Kewins første kuld ....25/11.....far....men Kewin har haft sin debut som far.....og fortsætter Jessieka, og Ditte 28 /10 og 1/11 fået smålinger med Kewin som far..også Mille fik to pigermed ham som far i sommers....
Køn:
Tæve
Beskrivelse:
dejlig frisk lille hannert med gåpåmod...e ndnu men tegner til at blive rigtig flot og den dejlige røde farve som "familien Rødtop" har. blev zobel smuk farve..... Dejlige smukke øjne, og er en rigtig morunge.....forguder min lille prins. nu er det november 2023 og Kewin er blevet 14 år er stadig kvik og rørig , håber han lever et par år endnu for elsker den skønne lille fyr.
Beskrivelse:
Daisy er min keeper fra Bianchis 2. kuld. Hvis hun udvikler sig fornuftigt både når det gælder sind, sundhed og eksteriør, kommer hun til at indgå i mit opdræt om et par år eller tre.
Annonce