{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Initiativ øvelse - Easy næsten 11 uger

91 visninger | Oprettet: 15. jul

Initiativ øvelse - Easy næsten 11 uger

100% initiativ øvelse her - nu skulle det prøves :) Mit mål her er at han skal lære at gå op i kasser, baljer mv. med begge poter. Vi starter på en plastikplade, fordi jeg ikke havde en lav, stor kasse - baljen blev for smal, synes jeg. Nu skal han jo lige lære at putte bagpoterne op på også. Uanset hvad, er det her jo en fin basis for en target-plade.

Han har vidst fanget at jeg meget gerne vil have noget af de der poter ;)

Han reagerede også på klikket en gang, hvor han stod med ryggen til - jeg var desværre ikke hurtig nok, da jeg ikke forventede at han ville reagere - men det er GODT, for nu ER klikket i hvert fald betinget!! :) Så NU skal jeg bare til at lave ninja-belønninger, når han står med ryggen til mig, så han lærer at jeg nok skal komme til ham med belønningen, og han ikke behøver vende sig (det er nok meget nyttigt når vi en gang skal til færdighedsprøverne og han skal arbejde med ryggen til mig) :)

Starten har jeg klippet ud, fordi det eneste man kan se er Nickis bagparti :P Men han startede med bare at gå op med forpoterne og blev belønnet - ligesom med baljen.

Kommentér på:
Initiativ øvelse - Easy næsten 11 uger