{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Apport - omvendt lokning

145 visninger | Oprettet: 10. okt

Apport - omvendt lokning

Første gang vi træner omvendt lokning, tror jeg.. har jeg forstået det rigtigt :D

Caroline J
Kvinde | 22 år | Oprettet: 26. feb 2014


Kommentér på:
Apport - omvendt lokning
 •   11. okt Lillemor, han bærer apporten, men det er nok svært at se fordi jeg holdet lidt akavet på den. Næste gang tror jeg at jeg tager den i godbidshånden istedet
  Og du har nok ret i han bare skal ha en enkelt godbid, men han var jo bare så dygtigt jeg er nok farvet af at Joey absolut ikke gad apporten så jeg belønner Maks for at gøre det sjovt.. men det er jo ikke samme hund
  Jeg tænker næste trin er at jeg kan sidde med åben hånd med godbidderne
  God ide at tage den ned langs gulvet så jeg er sikker på han løfter

  Ihh hvor er det fedt med al den hjælp


 •   11. okt Du hat ret Kenzie, jeg skal nok strække tiden endnu mere end jeg gør her så han holder den mere selv
  Enig Troels, det skal være en sjov øvelse for ham


 •   11. okt Jeg ville være nervøs for en fejlindlæring, hvor han tror, øvelsen er lige at gabe over legetøjet, så slippe og få en godbid.

 • Troels L
  Troels L Tilmeldt:
  jan 2016

  Følgere: 2 Emner: 5 Svar: 120
    11. okt Det første jeg lagde mærke til var at der er nogle store huller i dine bukser (ej spøg til side)

  Syntes det er fint, det skal den hurtig få lært - husk at øge sværheds graden stille og roligt. ikke gå for hurtigt frem.

  Klikker træner du? (det er i min verden den klart bedste løsning til apport)


 •   10. okt Jeg bruger en anden metode end din, så den vil jeg ikke blande mig i, andet end at jeg er i tvivl om hunden "bærer" eller trækker i apporten? Det virker nemlig som om den nogen gange trækker.

  Jeg vil kommentere på det jeg ser du gør: Du belønner multi mange gange, hvorfor? 1 godbid og så slut, hvis du spørger mig.. Du belønner meget for noget som er nemt, så hvor mange godbidder skal han så ha når han engang kommer og aflevere apporten?
  Super godt at du kaster ham væk med en godbid, vær hurtigere klar med flere belønninger, og hav apporten klar i position når hunden kommer tilbage, så det ikke er din bevægelse der lokker, men at hunden vælger den fordi den VED at det er det den skal. Du står jo ikke ude på pladsen og vifter (lokker) med apporten vel

  Hav hånden med godbidder på ryggen hvis du kan, den distraherer lidt.

  Hvad er dit næste trin? har du tænkt over det? jeg ville holde apporten ned mod gulvet (men stadig holde så hunden ikke løbet væk med den) og få hunden til at løfte den. Tag fat- løft, og derefter, tag fat, løft, slip. Derefter kan man lægge apporten på gulvet foran dig..

  Men du har en hund som super gerne vil arbejde for dig, super glad, og i har et fint samarbejde, dog ville jeg gerne at i havde mere øjenkontakt (jeg kan ikke se det ihvert) Men det er jo bare mit ønske!

  Super sejt at du lige stiller op på video