{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.150 visninger | Oprettet:

Kennelhoste? {{forumTopicSubject}}

Min hund er de sidste par dage begyndt at hoste helt vildt. Flere gange om dagen, både når han leger, sover og går tur.
Det lyder som en tør hoste og der kommer ikke noget med op selvom det lyder sådan.
Han har gået og småhostet et års tid sådan on/off.

I sommers fik jeg ham tjekket i hovede og r*v fordi jeg var bekymret for om der var noget skjult som ku være alvorligt.
Han fik taget blodprøver, hjertescanning af en specialist, røngtenfotografering af lunger og test for hjertelungeorm.
Der intet at se på noget af det og han var frisk og normalt som han plejer.
Han har ikke haft feber, hans appetit er normal, han leger osv.

Derudover har han været igennem en ordentlig omgang forkølelse i ca 3 uger, han har haft et dækken på når vi går tur for at han ikk skal blive kold og går små ture.
Forrige onsdag var vi ved dyrlægen hvor hun ku se der var noget infektion ved næseborerne så fik noget antibiotika med hjem til 6 dage.

I onsdags var han så til kontrol hvor det så lidt bedre ud. Hun synes ihvertfald ikk det var nødvendigt at give ham mere antibiotika. Hun nævnte dog at det også ku være et græsstrå som havde sat sig fast oppe i næsen hvor man ku lave en kikkertundersøgelse op i næsen. Den koster bare omkring 5000.
Ikk at det skal gå op i økonomi men har brugt sindsyg mange penge på den hund i dyrlæge så ville lige se tiden an hvis det nu går over af sig selv.

Han hoster dog mere end han nyser nu. Han nyser ikk ret meget mere og der kommer heller ikk så meget snot ud som der har gjort.

Undskyld det blev lidt langt men er bare lidt i tvivl med det her.
Har aldrig haft en hund med kennelhoste (hvis det altså er det) og han var jo som sagt ved dyrlægen i onsdags hvor hun ikk ku mærke noget.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kennelhoste?
  • #1   17. mar 2013 Fik ham forresten også vaccineret mod kennelhoste i onsdags men har læst de godt kan få det alligevel.


  • #2   17. mar 2013 Alle mine 3 hunde har haft kennel hoste.
    De hostede alle på hver deres måde.... Deres kennelhoste, kom fra en hundeskov, hvor der gik en forbi med en hund, der havde det... Han sagde selv, han ikke kom ind med sin hund pga det...
    Så husk,din hund må ikke lege med andre den næste lille måneds tid for det smitter af h til...
    Og nogen hunde får det værre end andre...
    Du kan få antibiokika for det
    Mine teede sig helt normalt,bortset fra deres hosten


  • #3   17. mar 2013 Skal jeg så til at ind til dyrlægen med ham igen og betale 400 for en konsulation eller kan man godt få det uden recept?

  • #4   17. mar 2013 Jeg ville høre dyrlægen om det kan være en eftervirkning på vaccinen. Det ses jo ind i mellem.
    Hvis han bliver sløj og får feber ville jeg overveje antibiotika - men ellers se det som når vi andre har lidt forkølelse.
    Du skal altid have recept på antibiotika!


  • #5   17. mar 2013 Men hvis han fortsætter med at opføre sig som han plejer og ikk får feber så går det højest sandsynlig over af sig selv og så skal jeg ikk til dyrlægen?

  • #6   17. mar 2013 Synes nogen gange bare det er træls at man skal betale 400 for en konsultation for at dyrlægen kan sige den fejler det man vidste den gjorde.
    F.eks har han lige haft svamp i ørerne hvilket han har haft 2 gange før så vidste hva symptomerne var. (Det var derfor jeg var ved dyrlægen) og der ku jeg ikk bare få øredråber. Der sku de se ham.
    Ved bare med læger at hvis jeg har haft noget som jeg har haft mange gange så har min læge bare udskrevet medicin til mig så jeg ikk sku til at have en tid når jeg vidste hva det var, men sådan er det åbenbart ikk ved dyrlæger smiley


  • #7   17. mar 2013 Hosten og reaktion på vaccinantionen med netop sygdommen er ret alm. som fobigående. Skulle gerne blive bedre i løbet af nogle uger.
    Det ville jeg ikke med en ellers sund og frisk hund nej. Kun hvis du mistænker andre sygdomme eller hvis hunden ikke bliver bedre og kommer sig.
    Hvis man har en god kemi og dyrlægen kender en så er der også visse ting de nogen gange kan finde på at udskrive recept på uden konsultation. Vi har f.eks. en allergihund som ca. 2 gange årligt skal have en ny portion svampecreme til poterne og dråber til ørene. Det kan vi aftale over telefonen.Dyrlægen har selv udredt hunden. Men nye ting eller mere akutte ting, der vil dyrlægen selvfølgelig se hunden. Han må jo faktisk ikke udskrive medicin uden at have stillet en diagnose...


  • #8   17. mar 2013 Ginne: Okay tak for svar smiley
    Så ser jeg lige tiden an.
    Men tænker bare han jo lige har vært ved dyrlæge så synes det ville være mærkeligt han sku ind igen.
    Har læst man også kan få noget hostestillende ligesom vi mennesker kan få hostesaft men som ikk er antibiotika.
    Ved du om det også er på recept?


  • #9   17. mar 2013 Nej det kender jeg ikke til ved hunde.. Har aldrig hørt om det faktisk. Og det jo meget individuelt om hostemidler virker - i hvert fald hos mennesker!
    Men hvis du vil undersøge det så prøv at ring til dyrlægen mandag og sig din hund desværre er begyndt at hoste af vaccinationen - om de ved noget om det hostestillende...


  • #10   17. mar 2013 Okay det tror jeg at jeg prøver medmindre det er blevet bedre.
    Tak smiley


  • #11   17. mar 2013 Så jeg skal give ham hostestillende mod tørhoste til børn?

  • Jevaan
    Jevaan Tilmeldt:
    apr 2012

    Hunde: 1 Emner: 32 Svar: 558
    #12   17. mar 2013 Du kan give ham en halv til en hel noskapin tablet, som dæmper tør hoste - håndkøb på apoteket.

    Men kun hvis han virker til at være decideret generet af hosten. Jeg har oplevet hundeejere, der giver det fordi de selv har det bedre ved ikke at skulle høre på at hunden hoster. smiley


  • #13   17. mar 2013 Må nu også indrømme det gør ondt at høre han hoster men som sagt er han frisk.
    Eller lige nu ser han ret træt ud i øjnene men han halvsover også stadig smiley
    Tror bare jeg venter med at gøre noget for kan være det bare er bivirkning af vaccinen


  • #15   17. mar 2013 Allergisk: Ja synes også det lyder mærkeligt at han har hostet sådan. Det er bare ekstra slemt i øjeblikket og det startede i torsdags, dagen efter vaccinen så venter lige med at gøre noget til jeg ser om det går bedre i den kommende uge.
    Den sidste undersøgelse jeg mangler at få lavet hvis jeg skal være helt sikker på der ikk er noget galt det er at få lavet en kikkert undersøgelse i halsen.


  • #17   17. mar 2013 Han plejer ikk at få mén af den men mange hunde får jo kennelhoste. Kan bare håbe det er det og at han selv kommer over det i stedet for noget mere kompliceret der kræver en masse dyrlæge

Kommentér på:
Kennelhoste?

Annonce