{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
638 visninger | Oprettet:

SNOREN!!!!! {{forumTopicSubject}}

Arrgh!! Nu er Carla blevet 11,5 uge og hun forstår ingenting af den snor. Hun har lært at man skal sidde stille når man skal have halsbåndet på og hun kan gå rundt og være ligeglad med halsbåndet nu, MEN den snor dér. Når flexien/snoren kommer på - bliver hun sur og sætter sig ned, trækker sig tilbage i halsbåndet og piver HELE vejen vi går med hende - så tror folk man mishandler sin hund smiley

Vi har nu indført en "hver anden dag" træning ved, at gå i 15 minutter den ene vej MED snor på et natursted beliggende nærmest i vores baghave :o) Vi "belønner" hende så med, at når hun når de dejlige store strandbakker bliver hun sluppet fri og får lov til, at føre os hjem og så er hun lykkelig.

Har I nogle fif? Er ved at gå i spåner over den lille wiener!!! smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  SNOREN!!!!!
  • #1   13. aug 2008 prøv at køb en snor som den her
    (link fjernet)
    den har vi købt til jessie da hun ikke ville gå i en almindelig snor og hyldede og det samme som Carla
    men nu føler hun sig mere fri, tror det forbi hun ikk kan mærke hun har snoren på nu synes hun det dejligt at gå tur
    så synes du skal prøve den snor
    hilsen camilla


  • #2   13. aug 2008 :o) Hehe .. ellers tak Camilla, men det er NØJAGTIG præcis den røde flexi jeg har købt til hende. Har en stor, mellem og xtra lille flexi, tre almindelige snore og ja .. det er håbløst!!!! Hvornår ville Jessie begynde og gå i snor?

  • #3   13. aug 2008 hun begyndte at ville gå i snor da vi fik den line
    ellers ville hun ikk da hun nok følte sig holdt fast vi prøvede os en over gang at gå uden snor og det hjalp


  • #4   13. aug 2008 Øv!
    Ja, syntes også hun kan føle sig mere "fri" med flexilineren, men hun kan mærke den og se den og så sætter hun sig bare stædigt ned og kigger på os og begynder sit piveri. Jeg håber bare det kommer hen ad vejen. En eller anden dag må hun jo syntes det er fedt, at gå i snor altså smiley


  • #5   13. aug 2008 ja

  • #6   13. aug 2008 Måske skal du prøve at vænne hende til at gå lidt med den inden for sådan at hun føler sig tryg i den.. og vi snakker ikke mere end 5 min af gangen i starten.. så kan i jo forlænge.. og så sørge for at hun forbinder det med noget godt når hun har den på.. altså en masse ros og nogle godbidder når hun får den på og har den på..

  • #7   13. aug 2008 snor træning
    kan foregå ved at du gå baglæns, altså du gå bagud med hunden foran dig og når du starter giver du godbidder eller du lokker med bider af de mest luksus agtige kødbidder, hvis det er det den kan lide, gå to tre skridt øg det lidt efter lidt , går det godt går du almindeligt fremad, tilsvarende få skridt frem stadig med godbidsforstærkning, så vender du igen og gå baglæns stadig med hunden foran dig, dette gentages i en fem seks gange, husk at afslutte positivt. og så er en fleks line ikke den bedste line at træne gå ture med, du får en hund der aldrig lærer at gå rigtigt i snor. Det skal være en fast line når i træner for den skal kun lige være ved siden af dig og ikke en halv meter væk fra dig. øv det gerne med langsomme skridt og i almindelig trav og små løbeskridt, kapgangsskridt. det skal være varigerende, men start langsomt - lokke, rose når det går godt, lad være med at skælde ud, det gavner ikke.

    god tur.


Kommentér på:
SNOREN!!!!!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce