{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
923 visninger | Oprettet:

Farvel Mynthe.... {{forumTopicSubject}}

Pu ha, den værste dag meget, meget længe.
Tirsdag er min fridag og min kusine kom forbi. Vi havde aftalt at hygge mmed morgenmad og så gå en lang tur med min hund og hvalpene.
Ja.. Vi gik ned på den sti vi plejer, en sti der løber langs havnen, er godt hegnet af og hvor alle hunde altid løber frit. Jeg slipper hundene fri som jeg lejer og vi går, snakker og leger med hundene.
Men... Pludselig kommer der en stor Golden Retriever bl. (tror jeg) løbende aggressivt imod Bella mens den blotter tænder og gøer.
Og hvad gør man så? Man retter selvfølgelig al sin opmærksomhed imod Bella og den store hunde.
Imens har hvalpene fundet ud af at det her er spændene og løber med.
Da de bliver bange for den store hund løber de tilbage på stien igen og her kommer en cyklist.
Hun rammer desværre Mynthe.
Den lille fine hvalp ryger under hjulet og vrider sig af smerte. Jeg skynder mig at løfte hende op og holder hende så tæt som muligt for at få hende til at slappe af. Men hun har så ondt at hun begynder at bide mine fingre i stykker. 30sek senere er det forbi.
Min kusine tager de to sidste hunde imens jeg løber alt hvad jeg kan imod dyrlægen, den lå heldigvis kun få 100m væk, men desværre. Mynthe var væk, død af indre blødninger.
Græd som pisket og har stadig ikke forstået at hun ikke er her mere, Har fået hende emd hjem i en kasse og hun skal begraves i min mors have.

Jeg er helt knust.
Noget af det hårdeste var dog også at skulle ringe til hende som har købt hende, hun græd stort set ligeså meget som mig. Det var forfærdeligt.

Skulle bare lige af med frustrationerne.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Farvel Mynthe....
  • #1   16. dec 2008 Eiiiijjjjj det er dog en skrækkelig oplevelse. Stakkel lille Mynthe. Hvor er det dog en forfærdelig måde at skulle herfra.
    Alle mine tanker går til dig og hvalpekøber - hvor er det dog trist trist trist det her.

    Hvil i fred lille Mynthe-pige


  • #2   16. dec 2008 Det er også meget, meget traumatisk... Og hvor er det egentlig forfærdeligt at det første man gør er at skrive herinde.. men skulle vist bare have afløb for det hele.
    Har grædt jeg ved ikke hvor længe nu, kan virkelig stadig ikke forstå det...
    Det var en hård oplevelse at det lille liv forsvandt i mine hænder...
    Hvor jeg dog savner hende! smiley


  • #3   16. dec 2008 Jeg kan sørme godt forstå dig - du har jo været med helt fra starten af hendes liv - og selv om det er kort tid i manges øjne, så er det alligevel længe nok til, at du har lært hende at kende temmelig godt og grundigt - og under alle omstændigheder er det da skrækkeligt for alle. Hvad med cyklisten forresten ??? Har vedkommende det okay eller hvad? Der er sikkert også nogle eftervirkninger hos vedkommende der, kunne jeg forestille mig, men nok mest hos dig.

    Og jeg synes at det er en god idé at skrive herinde for at få afløb - det er den bedste kur at skrive tingene ned nemlig - og her er masser af mennesker, som forstår dig.


  • #4   16. dec 2008 Hvor trist.....føler med dig....

  • #5   16. dec 2008 Ja, hvad med cyklisten.. Jeg ved det ikke helt.. Var lidt frustreret over at hun ikke var stoppet, så fik nok sagt nogen lidt dumme ting.. Men sagde samtidig at det ikke var hendes skyld og at hunden jo ikke var i snor..
    Jeg sagde bare at der ikke var noegt at gøre ved det og så løb jeg med hunden....


  • #7   16. dec 2008 Frygtelig historie... :o(
    Føler virkelig med dig. God nok frygteligt...


  • #8   16. dec 2008 Ej hvor er det dog trist at høre.. smiley Tanker herfra

  • #10   17. dec 2008 Hold op hvor blev jeg bare ked af at læse det du har oplevet i dag, her gør du alt for din hund og hendes dejlige hvalpe, og så sker sådan noget det gør mig virkelig undt. Jeg sender de varmest tanker til dig og hunde mor.....

Kommentér på:
Farvel Mynthe....

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce