{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.349 visninger | Oprettet:

Min hund har stress!? {{forumTopicSubject}}

Hel alle HG'er
Igår var jeg til dyrelægen med min 5 år gamle islandske fårehund, jeg fortæller lidt om hvordan den har det, og hvordan den opfører sig. Jeg har længe oplevet at hun kan være stresset i perioder, men igår fik jeg bekræftet at hun lider at stress.

Derfor skal hun havde helt ro, og komplet idyl omkring sig. Det bliver ikke noget problem, men vad nu hvis det ikke virker. Så bliver jeg i sidste ende nød til at aflive hende, og det er jeg SLET ikke interesseret i.

Er der andre der har haft, eller kender en hund med stress? Jeg skal bruge AKUT hjælp til at håndterer hendes situation, så bar fortæl!!!

Min lille stressede, men dejlige vufling!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Min hund har stress!?
  • #1   29. jan 2016 Prøv at finde Ida med Figo herinde. Han har/havde vidst også stress. Hun har lavet et par emner om det.

  • #2   29. jan 2016 Dyrlægen har vel et par midler imod stress smiley tror jeg da smiley

  • #3   29. jan 2016 Ved du hvad det er hun stresser over?

  • #5   29. jan 2016 Einstein har haft rigtig slem stress. Det er gået helt væk smiley

    Vi gik rolige ture, ingen hård motion. Så lavede vi rigtig meget mentaltræning, så hun blev træt på en sund måde. Og så fik hun noget tilskud ved siden af - Jeg brugte det der hedder Serene-Um. Zylkene er også godt, ellers kan du få receptpligtig medicin, der er lidt mere effektivt. Clomicalm hedder det. Det prøvede Einstein også, men det havde ikke en god effekt på hende smiley Men det kan du snakke med dyrlægen om, om det er egnet for din hund smiley

    Vi undgik alt der kunne give stress og jeg lavede en så ens og forudsigelig hverdag som muligt. Jeg behandlede hende lidt, som hvis hun havde været autist.

    Hun vil altid være en hund, der har tendens til at blive stresset... Men nu kan vi tage det i opløbet, så det aldrig når at blive til noget smiley

    Anders Hallgren har skrevet en bog, den hedder "Stress, angst og agression hos hunde", den er ikke et mirakel, men den er okay at læse, når man har en stresset hund smiley


  • #7   29. jan 2016 Jeg har flere hunde herhjemme, min hanhund har det sådan at han hele tiden, skulle have styr på hvor alle tøserne og vi er henne, jeg kunne mærke at det ikke var et godt miljø for ham at være i, så jeg tog beslutningen at finde et andet sted til ham, han er kommet ud i et hjem, med voksne mennesker der har deres arbejde i hjemmet, og som har vandrestøvlerne stående klar til lange gåture, jeg håber at det kan få ham ned i sit stress niveau, nej det er faktisk noget at jeg er helt sikker på at han kommer. En hård beslutning, men bedst for ham. Vi sam-ejer ham, så jeg vil stadig have kontakt med ham.

  • Max H
    Max H Tilmeldt:
    dec 2008

    Følgere: 9 Emner: 11 Svar: 3.320
    #8   29. jan 2016 Du har en race der kan have let til stress. Det er din opgave at styre det. At en aktiv hund skal have totalt ro,er jeg ikke enig i.

    Du skal lave nogle ting med hunden hvor den bliver brugt. Her er det klart ,at det er bedre at gå et spor,i forhold til at kaste bold en time

    Hunden skal have nogle faste og trygge rammer. Så længe du arbejder på det,er der ingen grund til at tænke aflivning. Held og lykke med træningen.


  • #10   29. jan 2016 Som andre spørger: hvordan kommer stressen til udtryk og hvad trigger den?

    Jeg har en hund som har masser af stress og kunsten for os har været at lære ham at slukke for den, så han er i ro, når hans grundlæggende aktivitetsbehov er dækket.

    Havde vi tvunget ro 24/7 havde han ikke levet mere. En aktiv hund skal arbejde -Ellers får den det.
    Det er andre parametre, der skal skrues på.


  • #13   29. jan 2016 Her hjemme er Payas stress forsvundet efter jeg stoppede med kaste- og træklege. smiley

    Legetøj er stadigvæk til rådighed, men kun når hun selv vælger at lege med det. Hun er blevet en hel anden hund.


  • #15   29. jan 2016 Simone, hvordan har du set forskel på stress og drift?

  • Hunden
    Hunden Tilmeldt:
    jan 2013

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 492
    #17   29. jan 2016 Jeg vil helt klart anbefale dig at få en adfærdsspecialist ud som kan hjælpe dig.

  • #19   29. jan 2016 Ts ???

    Jeg sidder her og følger med, stres emner er altid spændende og lærerige.
    Så nu gerne der kom noget respons fra Ts smiley


  • #20   29. jan 2016 Tak, tak, tak!
    Grunden til hendes stress er: Vi er 9 mennesker i hjemmet, og det går tit vildt for sig, med råb og skrig. Der er har været nogle mennesker uden forstand på hvad man gør med en hund, som har taget ansvaret for at gå ture med hende. Det har stresset hende meget at de har taget hende ud for at gå tur tusind gange om dagen.(Der er fuldkommen styr på det nu, og de kommer ALDRIG til at få ansvaret for hende mere!)

    Vi har fået at vide af dyrelægen at hun skal havde fuldkommen ro, og som flere af jer selv siger. Hun skal havde nogle helt faste rammer, og der skal ikke være noget der kan gøre hende bange, eller utryk.


  • #21   29. jan 2016 Hendes stress kommer til udtryk ved at:
    Når jeg lukker hende ud løber hun frem og tilbage imens hun gør, hun vågner nogle gange om natten så går hun igen frem og tilbage imens hun piver(og nej det er ikke fordi hun skal ikke tisse, hun bliver luftet hver aften inden hun skal sove.), hun følger KONSTANT efter mig, listen er lang...


  • Max H
    Max H Tilmeldt:
    dec 2008

    Følgere: 9 Emner: 11 Svar: 3.320
    #22   29. jan 2016 Jeg forstår der ikke helt. Når i har valgt at have hund,må man altså sørge for at man tager hensyn til samme.

    Hvorfor skal andre gå med hunden hvis i er 9 mennesker?. Hunden skal trænes og aktiveres af ejeren.


  • #26   29. jan 2016 Kan godt være det bare er mig, men det der vil jeg ikke betegne som stress?

  • #28   29. jan 2016 Hunden lyder voldsomt fejlstimuleret. ud og finde en kyndig i racen, så I lærer hvordan den skal aktiveres.

  • #29   29. jan 2016 Vi har forstand på hvordan hun skal stimuleres, hun bliver aktiveret på et normal niveau hver dag. Jeg træner lydighed 3 gange om ugen med hende, og på det punk er hun fantastisk.

    Jeg vil bare vide hvordan jeg kan afvikle stressen(som for øvrigt er en diagnose som en professionel dyrlæge har stillet til vores hund;-).)


  • #30   29. jan 2016 Ja ja men så har den professionelle dyrlæge nok også løsningen smiley

  • #31   29. jan 2016 Jeg vil råde dig til at kontakte en adfærdsspecialist smiley

  • #33   29. jan 2016 Nå jow især alle dem der mener det er helt ok at avle på gamle tæver smiley smiley

  • #34   29. jan 2016 Tror ikke de findes.

  • #37   29. jan 2016 Enig med C F, nogen hunde kan klare sådan et liv, andre kan ikke

  • #38   29. jan 2016 Tak for alle, kommentarerne! En masse af dem var brug bare, og nogle var ikke. smiley Men tak til alle for at tage sig tid til at læse om mit problem, og tak til dem der har taget sig endnu mere tid og skrevet en(i de fleste tilfælde) konstruktiv kommentar! smiley

    Jeg startede kun emnet for at spørge om hvad jeg kunne gøre, da jeg har en dyrlæge der konstateret mig hund syg af stress... smiley Jeg har INGEN ide om hvad det indebærer at bedømme den slags, og jeg kan slet ikke fortælle om det er rigtigt. Tro ikke at jeg har stedet der hjemme om opfundet min hunds diagnose, jeg ved kun hvad dyrelægen har fortal om min hund problem.


  • #39   29. jan 2016 Har I kat også eller små børn? nogle hyrdehunde stresset enormt af disse, da de føler de skal holde øje med dem konstant. Min egen stresser en del over min kat, det ved jeg nu hvor vi bor uden katten her i spanien.

  • #40   29. jan 2016 Ja, der er en lille fyr på 1 år. Hun virker bar ikke til at være ops på ham, hun er mere med i hvad alle andre laver.

    Det er super hyggeligt når hun går rundt med mig jeg elsker det, men det er bare som om hun ikke bare kan lægge sig ned og slappe af.


  • Max H
    Max H Tilmeldt:
    dec 2008

    Følgere: 9 Emner: 11 Svar: 3.320
    #41   30. jan 2016 Mulighed for hundegård?. Hunden kunne have godt af at have sit eget sted hvor der er ro.

  • #42   30. jan 2016 Du kunne måske overveje at melde dig til et kursus med hundemassage til husbehov ? Det kunne muligvis hjælpe hende.

    Men ellers gode rutiner, med stille og rolig motion.

    Noget andet er, at hunden også kan blive stresset, hvis ejeren er stresset. Hvordan er dit stressniveau ?


  • #43   30. jan 2016 Islændere er en meget udpræget flok hund og at skulle holde styr på 9 mennesker og hvor de befinder sig kan evt. Have noget med det at gøre.
    At hun følger efter dig hele tiden er meget typisk for islænderen of noget man skal ejer af en islænder skal kunne acceptere hvis man skal have sådan en race.


  • Max H
    Max H Tilmeldt:
    dec 2008

    Følgere: 9 Emner: 11 Svar: 3.320
    #48   30. jan 2016 Hvordan skal en dyrlæge kunne se hvorfor hunden har stress?. Løsningen var totalt ro.

    Ts er bekymret for hunden og det viser at hun vil den det bedste. Jeg mener ikke at det er nødvendigt med hjælp.

    Træn med hunden og få et sted, hvor hunden kan få ro.


  • #49   30. jan 2016 Hvis man har en stresset hund, så handler det om at man
    1. opfylder/tilbyder dens grundlæggende arts- og raceafhængige behov for både mad, drikke, aktivitet og ro.
    2. Identificerer og fjerner ydre og indre stressorer
    3. Laver rutiner og ritualer, som hunden kan genkende og forholde sig til, hver eneste dag, hver eneste time.

    Og så ellers har stor tålmodighed - hvis der er noget en stresset hund IKKE kan med, så er det når man mister overblikket og får et hissy fit smiley


  • #54   30. jan 2016 Isabelle - min venindes hund har OCD ifølge hendes dyrlæge. Hunden er besat af skygge - så hun skal have medicin resten af livet.

    Jeg var MEGET skeptisk da jeg hørte om det. OCD? En hund? Hmmm...


  • #55   30. jan 2016 Man kan da maks konstatere at den har en tvangspræget adfærd.
    Om den er kompulsiv kan man ikke vide. Og så er det ikke længere ocd


  • #59   30. jan 2016 ADHD er en dysfunktion på hjernen og det kan hunde godt have

  • #63   31. jan 2016 De kan jo have alzheimers, så jeg tror også de kan have ADHD. Selvom det nok er lidt vanskeligt at diagnosticere ADHD hos en hund?

  • #64   31. jan 2016 Alzheimers er en fysisk og fremadskridende degenerering af hjernen. Det er hverken en udviklingsforstyrrelse eller en psykisk lidelse.

  • #68   31. jan 2016 Det er galt nok at man fylder det skidt i børn - det var da uhyggeligt at man nu også begynder på det på hunde....



  • #70   31. jan 2016 Skidt?

    Nogle gange er det altså en ting til at gøre livet bedere. Det er klart barnet ikke bare skal have medicin alene, det skal voksne heller ikke.


  • #71   31. jan 2016 ADHD skal ud af psykiatrien og ind i somatikken, så man bliver fri for at fylde kroppen med kemi, der ændrer hjernen fundamentalt og som i øvrigt er smækfyldt med bivirkninger.

    Og så skal man kigge lidt på årsager i stedet for udelukkende at dæmpe symptomer.

    Så jo - SKIDT. Virkelig skidt.


  • #72   31. jan 2016 Jeg får medicinen og årsagen til ADHD er en dysfunktion på hjernen.

    Jeg fik det i starten sammen med psykiater samtaler, men nu fungere jeg fint kun med medicin.

    Hvis jeg glemmer at tage det så kan min hverdag slet ikke fungere og der hjælper samtaler altså ikke på.


  • #74   31. jan 2016 Samtaler - nej. ÅRSAGEN skal findes.

    Hvorfor hjernen har en dysfunktion. Det er en fejl på celleniveau, men desværre har psykiatrien så stor magt, at det er drønsvært for forskere, der interesserer sig for en kropslig årsag at få adgang til forskningsmidler.



  • #75   31. jan 2016 ADHD er noget man er født med. Det er ikke noget man bare ligepludselig har.

    Årsagen er derfor en medfødt dysfunktion på hjernen et usynligt fysisk handicap.


  • #77   31. jan 2016 Nej, det er ikke noget man lige pludselig har.. Der har en årsag. Og den kan godt findes.

    En dysfunktion opstår ikke uden der er en grund til det. Men som sagt er det ikke noget man har lyst til at lade forskere rode op i...


  • #78   31. jan 2016 Skrigehunden - i denne forbindelse er somatikken den del af sundhedsvæsnet, der beskæftiger sig med fysisk sygdom og ikke psykisk sygdom.

    Hvad er den fysiske årsag til din mands søns ADHD, Skrigehunden?


  • #79   31. jan 2016 Det er medfødt det er noget der sker under udvikling af fosteret.

    Det er årsagen og det hjælper mig godt nok ikke i min hverdag at vide det smiley


  • #80   31. jan 2016 Det er jo rigtig fint, at I er mange, der er glade for jeres behandling...

    Det undrer mig dog hvis der ligefrem er uvilje mod at finde knappen, der gør at ADHD slet ikke forekommer.

    Det kan være, det er andres kamp i virkeligheden. Jeg ser det også i fibromyalgimiljøet, hvor mange patienter slår krøller på sig selv ved tanken om, at det i virkeligheden er et symptom. Der er man så nået så langt i den upopulære forskning, at det er svært at komme udenom at der skal dykkes dybere for at finde årsag og rette på den.



  • #82   31. jan 2016 Knappen?

    Der er ingen knap. Det er noget der er i generne. Det er en fysisk dysfunktion på hjernen.


  • #83   31. jan 2016 Og jeg vil ikke kalde medicinen en behandling men et hjælpemiddel.

    For rask bliver jeg aldrig.


  • #84   31. jan 2016 Beltane, det er ikke pr. definition en genfejl, men der er en genfejl, der kan give ADHD-symptomer.

    Mig bekendt ved man ikke hvorfor nogle fødes med/får denne dysfunktion.

    Og det ville da være fantastisk at finde ud af, så det kan forebygges. For Ritalin er bare ikke guds gave til menneskeheden.
    Og det er behandling i psykiatrien dælme heller ikke.


  • #85   31. jan 2016 Ja, Skrigehunden - det kan man jo desværre ikke undgå sker en gang imellem...

    Og sådan en skade kan jo aldrig forebygges når den kommer udefra på den måde.

    Med lidt held vil man i fremtiden - om forskerne vil - vide mere om detaljerne så det kan give andre handlemuligheder end blot symptombehandlingen.


  • #86   31. jan 2016 Og DET var et sidespring - tilbage til topic herfra smiley

  • #87   31. jan 2016 Vi har det i generne, så der er ikke noget hokuspokus der.

    Gud gave?

    Nej jeg tror altså ikke på Gud, jeg er glad for min ritalin Uno jeg fik det først som voksen i samarbejde med psykiater.

    Det er ikke noget der går væk, det er ikke noget der kan helbredes.


  • #88   31. jan 2016 Det er jo den evige diskussion om hvorvidt der er flest penge i at symptombehandle eller rent faktisk behandle. Jeg er HELT på linje med *CH* her, det er virkelig noget man mærker i forskningens verden. Vi kan jo ikke få finansieret forskning på områder hvor store medicinalfirmer har udviklet en medicin der nok kan holde symptomerne på en sygdom væk, men de er da selvfølgelig IKKE interesserede i at helbrede en sygdom. For hvem tjener så penge?!

  • #90   31. jan 2016 Isabelle - mit bud er, at forekomsten af miljøgifte og andre former for cellulær stress sætter gang i en process, der gør at der opstår forskellige former for fejl i cellerne.

    Og disse ting var ikke så koncentreret dengang som nu. Således er der mange sygdomme, der eksploderer, specielt dem, der handler om adfærd og diffuse symptomer.



  • #91   31. jan 2016 Nå ja - og så Big Pharma... naturligvis... Det kan betale sig for industrien. Og kan det betale sig for industrien, så kan det betale sig for psykiaterne. Og kan det betale sig for psykiaterne.. tja...

  • #94   31. jan 2016 For eksempelvis fibromyalgis (og andre tilstandes) vedkommende, har man fundet ud af, at cellerne ikke optager og frigiver cellebrændstof rigtigt fordi mitochondrierne er skadede.
    Det er en revolution at man har fundet ud af det her!

    Synderen er cellulær stress. Fysisk og mental stress skader cellerne, medicin, infektioner, miljøgifte, osv.

    Og så kan man begynde at arbejde løsningsorienteret i stedet for blot at pøse folk ind i medicin.

    Psykiaterne, som gerne vil have fingrene i diagnosen og behandle med antidepressiva og terapi slår sig i tøjret og industrien nægter at have noget at gøre med forskningen...
    Derfor går det LANGSOMT.


  • #95   31. jan 2016 Mille r - det holder ikke symptomerne væk, men handicappet nede.

  • #96   31. jan 2016 Beltane: Jeg forstår ikke? Hvordan holder det handicappet nede?

  • #97   1. feb 2016 Jeg er så rammende enig med CH her, og deler samme holdning.

    Vores søn. var som led i arbejdstrænning, en tur forbi en psykolog, og efter 5 min samtale, siger psykologen : du har adhd, og du skal have **medicin* sønnen siger : nej tak, det skal jeg ikke, hvorefter psykologen siger : så har vi ikke mere at tale om, farvel.
    Se, DET fandt vi som hans forældre, samt ham selv enormt skræmmende .
    Hvor mange sendes sådan igennem systemet ? kan man virkelig efter 5 min samtale vudere at et menneske har adhd ?
    Hvis vores søn havde troet på psykologen, hvor mon han så havde været idag ?
    Vores søn har haft nogle hårde år, pgå posttraumatisk stress, efter han blev kidnappet af nogle skumle typer, og lå flere timer i et bagagerum, hvor han ikke anede om de slog ham ihjel eller hvad der ville ske. Han skulle bruges som *døråbner*


  • #99   1. feb 2016 Det var hæsligt, og det blev ikke bedre af at han vidnede i mod dem i retten, og de slipper ud igen efter 2 mdr, kunne han ikke få nogen hjælp hos politiet, selv om han hjalp dem ved at vidne smiley

    Jeg synes af og til at folk simpelthen bliver påduttet en diagnose, uden egentligt at fejle noget, men de bliver medicineret alligevel, og bivirkningerne af medicin får dem til at fejle en hel masse.
    Det er en ned af gående spiral smiley
    Jeg har aldrig spist medicin andet end når det var strengt nødvendigt. ( antibiotika )
    Min mor fejlede også en masse forskelige ting hele min barndom, hun blev kun 63 år, de indre organer var ødelagt af medicin smiley


  • #100   1. feb 2016 Nu kender jeg en lille pige på 10 år, som oprigtigt har ADHD. Hun kan ikke stoppe sig selv, og hun siger selv, at hun burde, at hun gerne vil stoppe, alt imens hun hopper op og ned og griner. På sådan en dag vil hun faktisk helst ikke forlade hjemmet.

    Synes ikke, at man bare kan afskrive ADHD helt, omend det er en diagnose som gives i flæng.


  • #103   1. feb 2016 Jeg afskriver overhovedet ikke ADHD.
    Men sætter spørgsmålstegn ved det heldige i at det ligger i psykiatrien og ikke somatikken.

    Og at man udelukkende symptombehandler uden at interessere sig for hvad der skaber denne dysfunktion.


  • #104   1. feb 2016 Det gør det ved at dysfunktionen får hjælp af medicinen. Symptomerne er det stadig. Man bliver jo ikke helbredt

  • #105   1. feb 2016 Jeg er ikke helt med på hvordan man kan dæmpe dysfunktionen og ikke også dæmpe symptomer. For mig er det lidt to sider af samme sag, men måske jeg bare ikke har god nok faglig forståelse for sygdommen.

    Medicinen helbreder ikke - præcis min pointe fra tidligere. Ville det ikke være fantastisk hvis vi kunne helbrede i stedet for at behandle?


  • #106   1. feb 2016 Du kan ikke helbrede et handicap

  • #107   1. feb 2016 Beltane - nej, ikke hvis man ikke forsker og finder ud af, hvor en sygdom kommer fra og hvad der skaber den.
    Hvorfor er det en provokerende tanke at der måske kan findes en måde at helbrede sygdomme, som vi ellers betragter som kroniske?

    At man ikke kan gøre det lige nu, behøver jo ikke at betyde, at man ikke får ny viden og nye redskaber i fremtiden - medmindre man altså fra interessenters side ikke ØNSKER en udvikling.


  • #108   1. feb 2016 Provokerende?

    Det er det da ikke, men det svare til at man vil helbrede en med dværgvækst eller en der er født uden arme.

    Det er jo ikke en sygdom som kræft, men et handicap.


  • #109   1. feb 2016 Hvis man finder ud af præcis hvorfor dværgvækst opstår, kan det også forebygges.
    Det handler om at finde ud af hvad der trigger dysfunktionen/fejlen og slå ned der.
    Og for ADHD's vedkommende er der en god chance for at dysfunktionen rent faktisk kan påvirkes ligesom andre dysfunktioner i hjernen kan.

    Alle med ADHD har ikke genfejl. For dem, der har genfejl gælder det, at forebyggelsen ligger i tiden før fødslen, måske før undfangelsen hos forældrene.

    Det kræver bare, at man får lidelsen ud af psykiatrien. For der sker der INTET andet end uddeling af medicin.


  • #110   1. feb 2016 Jeg vil nogle kroniske redskaber også af min psykiater.

    Ud over det så har jeg en kugledyne.

    Jeg er ikke enig i at der bare uddeles medicin, min erfaring er at det er sidste led


  • #111   1. feb 2016 Jeg giver op. Når der sidder forskere derude der mener at man KAN helbrede bl.a ADHD, så er det for mig at se fuldstændig irrationelt og tåbeligt at der ikke bare gives grønt lys til at forske for fuld skrue. Det er der nogle store medicinalvirksomheder der sætter en stopper for, FORDI de ikke kan tjene penge på raske mennesker.

    Der ER forskningsprojekter der delvist er finansieret af finansloven, men fakta er at du ikke kommer nogen vegne uden en større spiller i ryggen.

    Jeg har selv haft talrige diskussioner det sidste år med flere store aktører i mit projekt, men dem der har pengene bestemmer.

    Det er frustrerende i en grad der ikke er til at forstå at sidde som forsker og tale for døve ører fordi kassen er lukket. Så kan man have nok så mange gode ideer og teorier.

    Jeg synes bare ikke det er rimeligt at der skal tjenes styrtende mange penge på "syge" mennesker. Det bliver de sgu ikke mere raske af. smiley


  • #112   1. feb 2016 Styrtende? Jeg tror jeg faktisk selv får flere penge af sygeforsikringen Danmark end jeg giver for min medicin og kontingent til Danmark.

    Jeg mister ikke en masse penge på det. Og min hverdag er ikke helt i skoven.


  • #113   1. feb 2016 Beltane - det er jo ikke kun folk som dig, det her handler om.

    Vi taler også om medicin i 100.000 kr. klassen årligt - og mere.

    Det betaler sig i den grad for branchen at folk er kronikere. Der er INGEN grund i verden til at gøre dem raske, tværtimod.

    Der forskes så uendelig lidt i årsager og behandling af årsager og virkelig virkelig meget i symptomer og symptombehandling.
    Det er der en grund til og denne grund er penge. MANGE penge.

    Det er så afsindig korrupt - store firmaer vælter penge ind i projekter, der gør at de får flere penge i kassen, sundhedsstyrelsen er fedtet totalt ind i det.
    INGEN vil røre ved det, pressen er købt og betalt.

    Du aner ikke hvor dybt det stikker...


  • #114   1. feb 2016 Meget enig med CH. Man bliver som forsker presset til at lave nogle studier der giver bestemte resultater, for at en virksomhed kan få et produkt på markedet. Som forsker må man ikke forfalske resultater. Hvordan tror du det er at bruge et år på at lave noget der giver INGEN brugbare resultater, men virksomheden stædigt fastholder at der skal skaffes positive resultater så de kan tjene flere penge.

    Desuden, Beltane, så kan du være evigt forsikret om at medicinalvirksomhederne får hvad de forlanger for deres medicin. Eneste forskel er om du, privat sygeforskning eller offentlig sygeforsikring betaler. Så længe de får penge i kassen kunne de ikke være mere ligeglade.

    Og ja...! De tjener styrtende mange penge på syge mennesker. Det er vanvittige beløb vi taler om.


  • #115   1. feb 2016 Jeg er ikke misundelig, Mille - eller.. jo, det er jeg, forskning er fantastisk dragende, men alt det, der følger med, det synes jeg lyder modbydeligt.

    Det er så politisk - det skulle gerne være drevet af noget indre og ikke andres behov for at producere et bestemt resultat.
    Ulækkert, er det.


  • #116   1. feb 2016 Det er ofte modbydeligt. Jeg elsker forskningen. Heldigvis skulle jeg kun være det sted et enkelt år, så jeg håber det bliver anderledes det næste sted jeg kommer hen. Men nu må vi se. smiley

Kommentér på:
Min hund har stress!?

Annonce