{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.155 visninger | Oprettet:

Gammel chow møder berner sennen hvalp.... Hjælp.... {{forumTopicSubject}}

Hej

Vi har en chow chow der er oppe i årene. Nu har mine svigerforælder købt en lille Berner sennen hvalp. Den er nu ni uger gammel.

Idag har vi så besøgt mine svigerforældre og ladet vores vaps hilse på deres hvalp. Vi holdte vores i snor i deres have men vi var lidt i tvivl om hun ville hvalpen det godt eller..... Så turde ikke slippe hende.

Hun gik/hoppede på bagbenene imod hvalpen og lige ville "busse" hvalpen. Men havde lidt svært ved af aflæse hende....

Vi har haft en ældre chow sammen med hende før men måtte lade den "sove" sidste år. Dette gik fint men hun har ellers ikke været vant til andre hunde andet end denne ene.

Har i nogle ideer til hvordan vi skal vænne dem til hinanden??

Hjæææææææælp.......


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Gammel chow møder berner sennen hvalp.... Hjælp....
  • #2   1. jun 2013 Ja det er det. Desværre lige i denne sammenhæng.....


  • #3   1. jun 2013 Altså jeg har lidt den der, at det er sku de færreste voksne hunde med hovedet i orden der vil hvalpe ondt.

    Men jeg kender ikke til racen.


  • #4   2. jun 2013 Alle hunderacer burde forstå og acceptere en lille hvalp. Er jeres chow vant til at komme hos dine svigerforældre , for så kan de være at den mener at det er dens " domæne " Er den slet ikke socialiseret i forhold til andre hunde ? Hvordan reagerer den normalt når i møder en anden hund ?
    I min verden er en chow ikke anderledes end andre hunde, det er os som ejer der skal sørge for at socialisere dem og vende dem til alt, så de oplever verden som et trygt sted at være.


  • #5   2. jun 2013 Nej den er ikke vant til at komme hos mine svigerforældre.

    Hmmm ikke rigtigt socialiseret . Hun blev desværre nappet af en lille hund da hun var under et år da hun forsvarede vores gamle chow. Hun har altid gået med vores anden chow som vi jo desværre har aflivet for et halvt år siden og nej må nok indrømme at jeg troede det var fint nok, men kan godt se i bakspejlet at hun nok skulle have været lidt mere ude blandt andre. Nu er hun syv år og det har ikke været noget der har været været et problem.

    Men da vi gerne vil passe mine svigerforældres hund i fremtiden ville da jo være rart de kunne sammen. Når vi møder andre hund opfører hun sig på samme måde. Står på bagben i to sek i det vi passere den anden hund men glemmer den med det samme og vi går videre....

    Hun har desværre et helt andet sind end vores gamle chow. Ham var vi aldrig i tvivl om at læse men er godt nok i tvivl med hende her. -altså overfor andre hunde.






  • #7   2. jun 2013 Hvad siger hun ud over at stå på bagbenene ? Hvordan er hendes hale ? ørestilling ?

  • #8   3. jun 2013 Halen er som altid og ørene fremme også som altid.

    Ville aldrig have været i tvivl med den gamle hund men hende her snyder os lidt med at kunne læse hende.


  • #9   3. jun 2013 laila og lars a

    Det er rigtigt,at chowen,er sin egen.

    Skal i passe den lille hvalp,så lad vær med at,"overøse" den med opmærksomhed,kæl og klap.
    Vis den selvfølgelig opmærksomhed,og ellers lad somom,:

    Jamen,det er jo helt dagligdags,vi passer hvalpen.

    Og,så give jeres smukke chow,et par ekstra klap,ekstra godbid..

    Det,gjorde jeg med Olga.Da,hun og mig flyttede "alene",en skilsmisse.Det var nye hunde,nye områder,men jeg gjorde ikke noget "stort væsen" ud af det,altså "Udvendigt",det hele var "dagligdags".At jeg så indvendigt,gik med bævende hjerte i en del uger,kunne hun ikke fornemme.


    Så,jeg kan kun sige

    pas hvalpen,gør IKKE noget stort nummer ud af det.Og,vær samtidig,"dagligdags",overfor jeres flotte chow.Giv en ekstra god godbid,og så bare vær "almindelig".

    En,chow er en sensetiv hund(Min var i hvertfald),så en ganske almindelig hverdag,er det det de er tryggest ved,og hygger sig mest ved..

    så,held og lykke det skal nok gå

    m.v.h.
    vibeke


  • Birgit K
    Birgit K Tilmeldt:
    maj 2013

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 11
    #10   3. jun 2013 Må jeg have lov at blive lidt nysgerrig, Eurasieren som er en trediedel chow, har den det samme sind? Synes jeg så en Eurasier på profilbillede herinde. Har hørt at chow har høj bidstatistik. (Har små børn, kigger på racer)
    Vh Birgit


  • #11   3. jun 2013 birgit k

    Uden at skulle gøre mig klog.
    Ja,så tror jeg en euraiser,er en "mellemting" mellem en Chow,og en slædehund.
    MEN,for mit vedkommende,er det uden belæg.

    Og,nej en chow,bider bare ikke til "højre og venstre".

    En,chow,er en VÆRDIG,reserveret,hund,som kan klare nogle familærer omvæltninger.NÅR bare den ved,hvor den hører til.

    den er "majestætisk" i sin fremtoning,er en absolut en mandshund.Hilser gerne på andre hunde,og så er det det.Men den er bestemt ikke aggresiv.

    men stadigvæk,en "fornem" og værdig hund.Der er møg hamrende kræsen.Min,var det i hvertfald.

    Jeg kan godt anbefale en chow,især hvis man ikke er til div.aggility,sporøvelser ect...

    En,chow,FÆLDER,pelsen er stor og tyk,så det kræver altså lidt pelspleje.Også imellem poterne og ørene.

    En,chow elsker kulde og sne,ligesom,en eurasier,og andre slædehunde.
    Om den er en vagthund,ved jeg faktisk ikke.Ved kun,at Olga var 100% min hund,
    (altså en enmandshund).Så,hun fulgte mig,da mit parforhold sluttede.

    En,chow stammer fra Kina,ligesom,en mops,(verner mops),også stammer fra Kina.

    Og,jeg er helt sikker på,at hvis,en chow vokser op med div.børn,ja,så vil den være børnenes ven,og måske beskytter.

    m.v.h.
    vibeke med mopsen verner


  • #12   3. jun 2013 Laila og Lars :Det tyder ikke på at der er problemer. Det er nok mere jer der er bekymret end jeres chow smiley

    Birgit K : I USA ligger den nr. 1 i en bidstatestik tilbage i 90´erne i en eller anden stat. Dengang blev racen forbudt. Årsagen til at chowen fik et dårligt temperament, var at den var blevet modehund og man avlede på alt der kunne lugte af chow. Der kom derfor en masse hunde i avlen, som slet ikke skulle have været det og der blev lavet en masse blandinger.
    Du skal tjekke de forskellige opdrættere. Ud og mød nogle chower og find netop den hund og den opdrætter, som du kunne tænke dig at få en hvalp fra. Så skal du ud og socialisere din hvalp. Det er ejerne der " er skyld " i at chowen bliver usikker og mener at verden er farlig. Vores Nala vil hilse på alt og alle , hun hopper op af folk og gøer af dem indtil de klapper hende. Vi kan tage hende med alle vegne, børn og andre hunde skal hun også hilse på. Hun er mere kontaktsøgende end vores newfoundlænder.. Der er pelspleje, men intet problem med den. Den værste fældning er hvalpepelsen der skal af. Det tager 10 min , 1 gang om ugen at redde Nala igennem med en kam !
    Chowen er en vagt hund, den vil til hver en tid,beskytte sin familie. De er også rigtig gode til at fortælle, når der er " noget "som ikke plejer at være der smiley selv hvis en har glemt at sætte mælken i køleskabet. Chowen skal vide hvem der bestemmer, de vil gerne selv bestemme det hele og har som sådan ikke brug for mennesket andet end til at give mad smiley Chowen har fået skyld for at være enmandshund, det er bestemt ikke mit indtryk og heller ikke opfattelsen jeg har fået af min opdrætter. Nala elsker hele sin familie og høre efter hvad alle siger


  • #14   4. jun 2013 Ulla : Shar pei er da også lavet af bla en chow smiley

  • #15   4. jun 2013 Birgit K ... Glemte det vigtigste: En chow kan ikke rende løs og du skal have hegnet hele have ind. Deres gamle jagtgen har man ikke fået avlet væk, så de jagter fugle, katte og lign. desværre mister de orienterings sansen så de kommer ikke lige hjem igen.

Kommentér på:
Gammel chow møder berner sennen hvalp.... Hjælp....

Annonce