{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Schæferhund Lyager's Garbo [ Himmelhund] 1996

2.520 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Anette A
Kvinde | 33 år | Oprettet: 13. jul 2005


Schæferhund Lyager's Garbo

Fødselsår:
1996
Størrelse:
Som en alm. Schæferhund.
Temperament
Meget rolig, en rigtig familiehund.
Tricks
Det som en hund nu skal kunne + lidt ekstra. ;)
Stævner
nej.
Stamtavle
Ja.
Køn
Tæve.
Beskrivelse
Jeg husker tyderligt den dag Garbo kom. Jeg var kun 6 år gammel. Mor og Far kom hjem med hende, de havde ellers sagt de bare lige skulle ud og kigge på nogle hunde. Men så havde de hende med hjem! Jeg husker hun gik rundt og snuste i indkørslen. Vi havde lidt svært vd at udtale hendes navn, Garbo. Men vi beholdte det.

Garbo er en hund der finder sig i alt. Man kan ligger bamser på hendes hoved, give hende dyne på,, ja vi kan gøre alt ved Garbo. Hun er en rigtig familiehund.

Hun passer på os og holder lige så meget af os, som vi holder af hende. Garbo har et par gange været med på ferie i udlandet. Første gang i udlandet var det i Frankrig. Hun har også været med i Tyskland et par gange, ja og her i 2006 var hun med i Østrig. Hun elsker at være med, og når man ser hende hoppe og danse rundt i bjergene, skulle man ikke tro hun er lige ved at runde de 10 år. For hun er en glad hund, og en frisk hund. Hun er ved at være gammel ja, men stadig glad.

Når man ikke lige leger med hende, og tror hun ligger og sover mens man ser TV, kan hun pludsleig springe op og hend og få fat i et Piv-Dyr (bamser der piver når hun bider i dem) og så får den ellers hele turen. Hun nipper alt hvad hun kan så det siger PivPivPivPivPivPiv....., lige indtil vi letter os og løber efter hende. Hun elsker bare at lege.

Jeg ved ikke hvor mange bamser Garbo har, men lad os bare sige; Rigtig mange!

Det er sjovt at hun stadig kan blive lige så glad for nye bamser ! Fødselsdag og jul, bamser bamser bamser. Hun holder virekelig af bamser, og har dem i alle afskygninger. Hvem skulle hun dog putte med, hvis hun ikke havde en bamse?

Håber det fortalte nok om Garbos dejlige personlighed (:

___

Søndag d. 28. september 2008, blev Lyager's Garbo aflivet. Det var 14 dage før hun fyldte 12 år. Garbo havde fået livmoderbetændelse, og jeg er taknemmelig for den beslutning der blev taget, da det var det bedste for Garbo.
Garbo var glad til det sidste, og det betyder meget for mig, at når jeg tænker på Garbo, er det en glad, frisk og flot hund jeg ser for mig. Hun er meget savnet af hele familien, hun har været den bedste hund i næsten 12 år. Altid savnet, aldrig glemt.
Kommentér på:
Schæferhund Lyager's Garbo
Annonce